- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Sapphire PCIe HD2900PRO 512MB FULL VIVO
Forgalmazó: ICSMEDIA
62.064 Ft
2. Sapphire PCIe HD2900PRO 1GB FULL VIVO
Forgalmazó: ICSMEDIA
74.508 Ft -
Geller72
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #4050 üzenetére
"Enemy Territory abszolút a no comment kategória."
-Ezt hogy érted, annyira kula?...pedig reménykedtem benne, hogy a 4 után rosszabb nem jöhet.. :-( -
Geller72
veterán
válasz
Telefunen #429 üzenetére
Ok, igazad van..nekem is van gepem, sot jatszom is vele, de meg sem fordulna a fejemben, hogy szazezreket koltsek egy vga-ra.A mostani kartyammal is (meg) siman eljatszom (ATI X800 256Mb ram, 256Bit, GDDR3), pedig mar nem mai gyerek, es erdekes modon az uj jatekokkal is tudok jatszani..eddig legalabbis. Az egeszbol azt akarom kinyogni, hogy sztem nem eri meg csucskartyat venni, mert ad. 1.- gyorsam amortizalodik
Ad. 2.- nem er annyit, nem tud annyival tobbet. Tehat max kozepes karit veszek, 1 evig hasznalom, eladom, rakok hozza, es megint veszek egy medium karit.
(Gep nelkul es nem birnek meglenni.. -
Geller72
veterán
Vegigolvastam a topicot..hat mit mondjak..szepen off a 80%-a. Ami nekem szemet szur a mostani kartyaknal, igy az atienal is, az az uberkibaszottnagybrutal fogyasztas. 215w?????!!!
Uristen, hova jut a vilag? Nem hogy azon faradoznanak, hogyan lehet teljesitmenyt novelni ugy, hogy csokkentsuk a fogyasztast? Minden mernok szegyellheti magat! Az autoiparban is az a cel, hogy csokkentsuk a fogyasztast, a karos anyagok kornyezetbe juttatasat, az ujrahasznositott elemek beagyazasat az uj termekbe. Ezzel szemben a 2900-as kartya onmagaban annyit eszik, mint a P3-as gepem a melohelyen komplett..(meg 15x annyiba kerul)...ehh..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest