Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mikor jönnek a nem referencia hűtéses 2900XT-k? Pl.ez a Sapphire: [link]?
Olvasom, hogy sok gond van a hűtővel. Hangos, alapból meleg is alatta a kari stb. Nekem volt X1950XTX-em és annál is ugyanezek a gondok voltak vele...Tény, hogy ku*** jól nézett ki a hűtő, de nem volt túl hatékony. Ez is jól néz ki (mrmint a referencia), de elsősorban a dolgát végezze csendesen egy hűtő, nem igaz?
Ha van valami infótok arról a Sapphire kariról és, hogy mennyit kell majd érte fizetni lécci válaszoljatok!
Remélem az halk és hatásos hűtő lesz!
Ehez a WinReinstall dologhoz meg annyit tennék hozzá, hogy nekem már kb. 10 hónapos XP-m van és semmi gond nincs vele. Csak karban kell tartani... túlélt már 1 alaplapcserét, 2VGA cserét, 1 procit és 1 memóriabővítést is. (2-ről 4GB-ra igaz 32bit-es így nem látja mind) Nagyon én se válnék meg attól a Windows-tól, bár manapság egyre kevesebbet használom... Vista x64 nekem jobban bejön! Aki meg azt mondja, hogy havonta újra kell tenni, mert neki mindig tönkremegy blablabla, annál valszeg User Error van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue, 100% EREDETI AKKU, 1 ÉV
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest