Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mikor jönnek a nem referencia hűtéses 2900XT-k? Pl.ez a Sapphire: [link]? :F

Olvasom, hogy sok gond van a hűtővel. Hangos, alapból meleg is alatta a kari stb. Nekem volt X1950XTX-em és annál is ugyanezek a gondok voltak vele... :( Tény, hogy ku*** jól nézett ki a hűtő, de nem volt túl hatékony. Ez is jól néz ki (mrmint a referencia), de elsősorban a dolgát végezze csendesen egy hűtő, nem igaz? :) Ha van valami infótok arról a Sapphire kariról és, hogy mennyit kell majd érte fizetni lécci válaszoljatok! :R Remélem az halk és hatásos hűtő lesz!

Ehez a WinReinstall dologhoz meg annyit tennék hozzá, hogy nekem már kb. 10 hónapos XP-m van és semmi gond nincs vele. Csak karban kell tartani... túlélt már 1 alaplapcserét, 2VGA cserét, 1 procit és 1 memóriabővítést is. (2-ről 4GB-ra igaz 32bit-es így nem látja mind) Nagyon én se válnék meg attól a Windows-tól, bár manapság egyre kevesebbet használom... Vista x64 nekem jobban bejön! Aki meg azt mondja, hogy havonta újra kell tenni, mert neki mindig tönkremegy blablabla, annál valszeg User Error van. :)

Új hozzászólás Aktív témák