Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mikor jönnek a nem referencia hűtéses 2900XT-k? Pl.ez a Sapphire: [link]?

Olvasom, hogy sok gond van a hűtővel. Hangos, alapból meleg is alatta a kari stb. Nekem volt X1950XTX-em és annál is ugyanezek a gondok voltak vele...
Tény, hogy ku*** jól nézett ki a hűtő, de nem volt túl hatékony. Ez is jól néz ki (mrmint a referencia), de elsősorban a dolgát végezze csendesen egy hűtő, nem igaz?
Ha van valami infótok arról a Sapphire kariról és, hogy mennyit kell majd érte fizetni lécci válaszoljatok!
Remélem az halk és hatásos hűtő lesz!
Ehez a WinReinstall dologhoz meg annyit tennék hozzá, hogy nekem már kb. 10 hónapos XP-m van és semmi gond nincs vele. Csak karban kell tartani... túlélt már 1 alaplapcserét, 2VGA cserét, 1 procit és 1 memóriabővítést is. (2-ről 4GB-ra igaz 32bit-es így nem látja mind) Nagyon én se válnék meg attól a Windows-tól, bár manapság egyre kevesebbet használom... Vista x64 nekem jobban bejön! Aki meg azt mondja, hogy havonta újra kell tenni, mert neki mindig tönkremegy blablabla, annál valszeg User Error van.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tény, hogy ku*** jól nézett ki a hűtő, de nem volt túl hatékony. Ez is jól néz ki (mrmint a referencia), de elsősorban a dolgát végezze csendesen egy hűtő, nem igaz?
Ha van valami infótok arról a Sapphire kariról és, hogy mennyit kell majd érte fizetni lécci válaszoljatok!
Remélem az halk és hatásos hűtő lesz!