- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
en nem koltok ennyit a gepemre...fokozatosan fejlesztem es mindig az alatalam legjobbnak itelt ar/teljesitmenyu gepet veszem...persze szennehuzok mindent
de ezt a videokarit nem tudtam kihagyni, elotte a 2600XT-met 22ert el tudtam adni es 34ert vetteme ezt...hat kihagyhatatlan bolt volt -
Picco
addikt
jaja, hadd porogjon csak
delutan lehet h felteszem a 8.3atmod: 3dmark 08 nem lesz valamikor?
mindig erdekelnek a tesztek hogy neznek ki -
Silenzio
addikt
24, b@szod.
De nem ez a lényeg, sokféle szabvány van (olyan pont nincs, ami 27-et irányozna elő). A némafilmek pl. 16-tal mentek, akkoriban ezt elégnek vélték.
Ellenben -és ezt gondolom mások is megerősítik- ha 50 fps-sel megy valami, és utána lemegy 26-28-ra, azt a játékos igencsak ricegősnek érzi. Szóval ez a 24 elég könnyelműen megállapított érték volt. Meg aztán, ami elég egy filmes mozgóképhez, nem elég egy interaktív közegben. Én azt mondom, játékoknál az ideális a 40-60.Olyan játék nincs ami dx10 only lenne, nem is lesz egyhamar, ha a játékosoknak továbbra sem akaródzik átállni arra a szarra. Vista Only van, de ez meg leginkább a szégyen kategóriájába tartozik.
Picco: Már volt róla szó, hogy vízzel hűt.
-
Valószínűleg működne, de nem megyek bele a pontos részletekbe, az agályaim más irányúak..érintésvédelem, és a videókarin levő alaktrészek potenciál különbsége okozhat galibát...viszont ebbe nekem is bele kellene ásnom magam...rég volt már nagyon mikor ilyesmivel foglalkoztam...
Viszont azzal a táppal nem próbálnám, védkör nélküli....
-
Fel
addikt
Nana.. egy táp hatásfoka nem azt jelenti, amit leírtál. Ha egy minnőségi tápra ráírják, hogy 400W leadására képes, akkor azt tudja is... ha emellett 70% a hatásfoka, akkor az azt jelenti, hogy a hálózatból felvett áram 30%-a veszteség, azaz hővé alakul, de a leadott maximális teljesítmény még 400 marad (azaz ebben az esetben ~570W-ot vett fel a táp a hálózatból)
-
Qru
MODERÁTOR
Kicsit sikerült feljebb tolnom 06-ban a pontszámom: 11768 pont.
-
m4rc!
őstag
Manapság minden rohadt gémet nVidiára optimalizálnak, pénz beszél kutya ugat. Sztem a Sourece-motoros játékokon kívül nincs is más ATi...
Nekem elég jól megy a Witcher, egyenlőre alapon nyomom és nem szaggat, illetva most talán a mocsárban egy picit darabos, uh oda már fog kelleni a tuning.Tápos téma: lehet az én tápom is gyenge, ugyanis, ha nem húztam a procit akkor fejebb tudtam menni a VGA GPU órajelével, míg, ha a procit is meghúztam már restartolt a rendszer. Úgyhogy jövőhónapban és is veszek egy Corsair vx550-et.
-
Armando_19
őstag
Nice!
Jó nagyon ez HD2900PRO, én is csak vicsorgok a game-ek előtt amióta megvan.Most intézek majd egy 22" W tft-t.
Ezzel kapcs van valakinek tapasztalata? 1680X10xx natívot tud a moncsi.Gondolom elegendő bőven még a mostani játékokhoz ilyen felbontáson is a kártya. Most sem nagyon volt semmi ami megizzasztotta 1280x1024-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest