Hirdetés
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Nekem is olyan van és S3 Trio-val elfogyott a nafta a Quad alatt. Neked C2D (laza tuning) és egy 2900-es VGA-hoz elég lenne. Az enyém BS2 500W, ha van kesh, akkor Corsair VX550, vagy HX620, de nézz utána mindenképp. (asszem ezek több ágasak, viszont tud kajálni a másik ágról is ha elfogy az egyiknek a naftalin)

Azért mondtam, hogy alapfeszes C2D tuning + VGA és utána táp.
Ergo: Először vegyél VGA-t és ha kevés a tápod, akkor PSU! -
X Factor
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Miért tesztek úgy mintha ellenkeztem volna veletek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha tápot veszek, akkor gondolom szempont legyen h. 12V-os ágon minnél több nafta legyen, viszont Achi nagyoní rta h. nem mind1 h. egy ágon vagy többön adja le, néztem, olyat nem nagyon találtam ami egy ágon 20Anál többet adna le és az csak 240W, viszotn van ami 2db 18 as ággal rendelkezik az már jó lenne, nem?

-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
A VGA tuning-ot azt felejtsd el! ( a tápoddal, de majd rájössz, tudod okos ember más kárán és a PH-n tanul, a hülye meg a sajátján).
Mi csak segíteni próbálunk, de ha hiába tépjük a szánkat (nyúzzuk a bilit), akkor sem ránk hallgatsz, akkor sajnáljuk, csináld magad, ha jobban értessz hozzá.
Hiába dobsz rá csatit, akkor is a tápból kajol, amúgy 8K-ért adnak kieg tápot FSP-éknál.
Booster vagy mi a pöcs a neve, és csak a VGA-t hajtja meg, de azt elbírja még tuningal is.Amúgy csak mellékesen alátámasztott méréssel 1,1V-on a G0-m Idle 115W terhelve 155W feszt emelve 1,4V-ra IDLE 240W, Terhelés alatt 350-et is láttam és ez az egész konfig monitorral, a VGA-m most egy picsa S3 Trio
.
Részemről ennyi boldogulj magad.
Alapon a VGA-val menni fog, a C2D-t pedig alapfeszes tuning-al használd, akkor elbírja, ha feszt emelsz, vagy sok-sok mhz-vel toldod a tuning-ot azt már nem fogja szerintem.
1 Vegyél VGA-t csatival 2x6Pin PCI-E
2 Ha hajtod a rendszert és az eddigi full stabil beállításokkal fagyi, akkor erősebb táp. -
X Factor
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Jaja csak mert küldöldi fórumokon ahoyg néztem elég sok problémát okozott h. a kártyán tudtommal van egy 6 és egy 8pines tápcsati, ott a szakik azt vallták h.a használathoz elég a hatos viszont tuninghoz nem árt ha a 8as is benva dugva, viszont ilyen nekem nincs, erre javasolták a molex < 8pin átalakított, itthon körbe néztme és kb 500 hufért lehet is kapni.
egy dvd vagy egy vinyo mennyit ehett? 20-30W és mennyi a kulonbseg egy x1950pro vagy egy hd2900xt fogyasztasa között? én arra céloztam h. a tápomnak biztos nem az lesz a keresztmeteszete h. van e dvd irom az olvaso mellett vagy nincs, hanem h. 2db 12V-os ág megfelelő-e a hd2900 alá.
Én nem ugattalak le
azóta is a vaálaszt várom, mert én csak kérdeztem, de válasz helyett vmi olyat kaptam h. fogalama sincs mennyit eszik ez meg meg az meg...
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
omg. ok. vegyél amit akarsz.
el se hinnéd + hdd-k, meg + ramok mennyit dobnak a fogyasztáson, nem is beszélve a tuningról, de te ezt biztos sokkal jobban tudod, azért kérdezed
szacsee: Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit. én próbálom, de mindenki leugat, hogy az ő tápja bizony mindenre elég lesz, nem fogok senkit győzködni már..
-
szacsee
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Alapon elég, ha meg elfogy tuning alatt a szufla cserélsz tápot, a csifit pedig eladod.
Nyugi vinni fogja, de ésszel kell használni.
A korót például ki kell tesztelni elötte, hogy milyen minimum feszekkel mennyit megy és aszerint belőni. Pl nálam az E2160 1,254 V-al simán ment 2935Mhz-t, viszont a 3Ghz-hez már 1,32V kellett, emiatt csak 2930-on használtam, mert az a +60Mhz nem ér annyit, mint amennyivel többet kajol.
Mindenesetre várd meg Achi-t majd mond rá valamit. -
X Factor
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Mert aztán a vinyó meg a dvd... fogja eldönteni, amikor c2d-s rendszerben egy x2900xt terhelve 334W-ot eszik,,, Legalább ha tanácsot akrasz adni, ne hülyeséget. Miért 2 ODD-vel meg 2 vinyoval mar nem fog menni?
arpi6k és Achill3uS Kérdésemet akkor másképp teszem fel. Van nekem egy 450-es csííftek tápom 2db 12V-os ág egyik 14 masik 15, a 2900pro-nak ez elég lesz-e? Húzva is lesz majd reményeim szerint, azé kérdem.
-
-
válasz
Gaboman
üzenetére
mire gondolsz? a 2900XT nyilván azért nem használja ki a teljes sávszélességét, mert nincs rá szüksége.
ha arra gondolsz, hogy miért tud a 2900XT csak annyit AA-val, mint a 8800GTS, azt driver nem fogja megoldani (ill. ahol rosszabb, pl. egyes DX10 esetek, azt esetleg igen) - amíg a játékok MSAA-t csinálnak, addig a G8x előnyben lesz. -
Haart
addikt
-
X Factor
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
12V-os ágon 29A-t tud a tápom, az ugye elég lesz neki?
-
Bagira01
veterán
Na eljött a nap
Ma eldől, hogy lesz-e kártya és ha megvan akkor az hogy tuningolva mit megy és hogy nem falja-e fel a tápomat 
-
MaSzKa
senior tag
2900pro mennyivel fogyaszhat többet mint 1 x1950pro?
-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Hát Alvin_ti4200-é nem volt valami tuningos(legalábbis úgy olvastam). Holnap mindenre fény derül

-
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
De ha valami full antituning darab lesz
, vagy mégsem jön össze. -
Bagira01
veterán
Na úgy néz ki holnap meglesz a hd2900pro-m remélem nem követek el baklövést az új kártyák megjelenése előtt

-
priti
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Gari?
érdeklődésem nix
Már beteszteltem, ezerrel nyúzom egy hete, szerintem ha eddig bírta, akkor engem kibír. Eddig fél év a rekord, amíg nálam volt egy kártya, az is csak azért, mert letörtem pici ótómat, aztán nem volt gempa a gépre, tudod dobálni kellett rá a nullákat, hogy az a csinos kis V betű eltűnjön az elejéből

Hülyeség ülni rajtuk, így olcsóbb ha gyakran cserélsz. Csak a hűtő az, ami állandóan odatesz a költséghelyre, még mindig árulom az NV5 Sielencert a 7800GT-ről, használtam vagy két hétig

-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Ha egyáltalán megnéznék. De ha jött ki ilyen is, akkor kircsi.

-
priti
addikt
Helo.
Nincs valami jó kis halk hűtő 2900pro-hoz? Ez a gyári elég hangos, amikor izzad...
Ja a gyári eladó
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Lehet hogy van olyan aminek nem tetszik!
Minden gamnél hibázik? -
válasz
banderasz77
üzenetére
"A másik, hogy nem veszik el a gari az XT bios flash-el, mert a régit is vissza lehet tenni ugyan így!!!
"Megsúgom, az okosok megtudják állapítani, hogy te már flashelted a karit

Btw, amúgy a sapphire adott ki olyan kártyát, ami eleve xt biossal jött ki! Szval no para!

-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77
üzenetére
Hát ugye a gamekkel nem csak 20percig játszól,és lehet hogy 1-2óra után már hibázik néha!
-
Gaboman
nagyúr
Kipróbáltam a Painkiller Overdose demot hát tök jó,nem szeretem az eszetlen lövöldözős gameket,de ezek alól a Painkiller kivétel számomra!
A fegyverek,grafika,beszólások is tök jók,egy igazi húsdaráló game szép köntösba bújtatva,és hozzá jön még a jó hangulata is! -
banderasz77
addikt
És mitől lehet az, hogy a 3DMARK lefut 835/1200-on mindennemű képi hiba és fagyás nélkül 3* egymás után, de a WIC tesztje pedig lefagy??? Vagy, hogy a Lost Planet csak 820-on hibátlan? Ez mind driver bug? Vagy a játékok keményebb legények, mint egy tesztprogram? Ez nekem kicsit érdekes.
A másik, hogy nem veszik el a gari az XT bios flash-el, mert a régit is vissza lehet tenni ugyan így!!!
-
banderasz77
addikt
Leadtam a kábel rendelést. 10 db jön összesen, eddig 7 van lefoglalva. Akit érdekel még írjon priviben.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Bagira01
üzenetére
mert nem lesz neki elég, legalábbis nagyon maxra lesz járatva.. persze tápos topicban mindenki osztja az észt A64-es gépekkel.. bent a céges gépemben egy 450-es coolink táp 5 perc alatt dobta el magát UT3-tól egy C2D + 8800GTX + körítéstől, és akkor még nem is volt tuning, az XT meg mint tudjuk többet eszik.. szóval ha pakolod alá a hdd-t, ramokat, ventiket, miegymást, és még jól meg is akarod cibálni, én egy Corsair VX450-et vennék legalább, de ha késöbb Quad-ot akarsz, akkor egy VX550-et is vehetsz már most (seasonic belső, egy ágas -> van benne kraft
).. -
Gaboman
nagyúr
Nagy kérdésem a 512bites sávszélességet kihasználja a 2900XT?
-
Bagira01
veterán
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Nem az a kérdés. Hanem az, hogy most megéri hd2900pro-t venni az új kártyák megjelenése előtt
Lehet hogy a hd2950pro gyorsabb lesz, jobb áron
Vagy ha most megveszem 58k-ért akkor ha jobb az rv670 akkor nem bukok-e sokat vele
. Valaki gyorsan vmit mert döntenem kell 
-
bernyo
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy Sapphire 2900 Pro 512MB-t.
Egy 2,7Ghz-n járó E4300-al (Giga DS3 rev 2, 2GB Geil Ultra 800Mhz) az eddigi tapasztalatok:
- két hatpines tápot dugtam bele, aki tud szerezni 6->8 tápot, szóljon
- ennek ellenére atitool-al sikerült felrántanom 793-ra a gpu-t (830-on fagyott)
- nagyon hangos (szerintem), már 31%-os ventin is van hangja, ha az atitool tényleg annyira rakja
- driver-ből nem bírom rángatni, a táp miatt (legújabb driver amd oldalról (7.10 asszem))
- ha 600 helyett 793-on megy a gpu, akkor kb. annyival gyorsabb is (cod4 demo-ban minden full egy helyen 600-on 28fps volt a min, 793-on 35fps)
- elsőre kifagyot driver installkor másodikra felment
Többet majd, ha újra húztam az xp-t, mert eléggé kivan a kicsike. Én br. 60k alatt fizettem érte, számlával, garival, annyiért mindenképpen megéri.
Ja, quake wars enemy territory alatt, meg nem megy az aa.
Röviden ennyi.6->8 PCIE átalakítót keresek
Üdv,
Bérnyo
-
Bagira01
veterán
Szisztok lehet, hogy beruházok egy 512-es hd2900pro-ra. Szerintetek megéri most ilyet venni , a 8800GT meg a hd2950pro előtt? Azt tom, hogy jó kártya csak hogy ár/teljesítménybe hogy jövök ki jobban

-
lordring
aktív tag
A 2900XT BIOS-t van értelme feltenni, azon kívül, hogy így 2900XT-nek lesz detektálva a kari?

-
Def26
félisten
válasz
MC Pite
üzenetére
Az miért baj, ha molexről alakít a kábel 8 pint?

Olvastam a HWSW 2900 topikot, sokan épp az ilyen belekötős dolgok miatt koccoltunk le onnan. Kérdezel vmit, vagy megosztasz egy véleményt és máris le vagy szólva. Meg is lehet nézni mennyire pörög ott akármiylen vga -s topik. Egyébként grat. a kártyádhoz.

-
Balupapa
senior tag
ez az iPon.os cikk azért nemsemmi
"...a GPU oldalon a mostani 2900XT-nél erősebb 2950Pro és XT"Hát nem hiszem hogy a PRO erősebb lenne, és ha az XT is 256 bites lesz, mint irják a tesztbe, akkor az se nagyon

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem?

hadd keverje a szegény amatőr az E6600-at a HD3800-zal, stb, lesz itt kavarás
]
minél kevesebb apmer a divat