- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Hunter2 #31798 üzenetére
P5Q jobb, olcsóbb.
(Ha éppen nem másképp változik az ára.)
Wukiwo: Hát május 1-én!
Loituma69: Inkább csak tedd magasabbra a grafikus szűrőket.
Egyébként én tudom, leteszteltem, éppen azért, mert egy csomóan agyonhajtják a procijukat játékokhoz, amikor fölösleges.
Bluegene: Értsd már meg (vagy legalább olvass utána a 2 különböző technológiának), hogy ha akár ugyanazt a grafikát DX10-ben programozzák le, az gyorsabb lesz DX9-nél! Nem kell ehhez a DX9-et butítani! Ha sokat hajtogatod ezt a hülyeséget, te leszel szánalmas.
Oblivion meg lazán szebb a Crysis-nél már régóta.
Valaki tegye már bele az aláírásába, hogy a "hotfix" külön driver! -
Bluegene
addikt
válasz
Hunter2 #31807 üzenetére
jó na ezek DX10-es képek, igaz nálam szaggat a DX10 úgyhogy nem jutottam el odáig ahol a DX9-es (előző) képek készültek
szal össze lehet vetni bár sztem ugyanaz
[link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link]
nah jobb ez a feltöltőprogi
-
válasz
Hunter2 #30926 üzenetére
Most akkor elvileg nincs rajta semmilyen driver, igaz? Próbáld meg úgy, hogy 7600gt-t berakod, nvidia driver föl. Restart után hagyd benne a kártyát és úgy szedd le az nvidia drivert. Restart után csökkentett mód driver cleaner, ha az kész, gép kikapcs, 7600gt kivesz, 4850 berak. Bekapcsolod és ezután (remélhetőleg bekapcsol) fel kéne tudd rakni a drivert. A táp biztos elég neki?
-
katt777
félisten
válasz
Hunter2 #30930 üzenetére
Hát, ha minden illesztés rendben van, akkor erősen gyanús a VGA. /sze nV-ból is kifoghatsz rosszakat, de a C és SCS tesztek után én nem mondom, hogy ne olyanra cserélj, ha megint hibásat kaptál. Nekem a színeik nem tetszenek, pl. a beállítástól függetlenül kékes-zöldes fehér 2D-ben, ill. 3D-ben se lehet igazán élethűre állítani őket, és funkcióban is keveset tudnak, némelykor meg driver-cheat miatt gyorsabbak csak. Mondjuk GT200-asom nem volt.
nV a játékfejlesztőknél nyomul, hogy azt vásárolj, ATI/AMD meg elhanyagolja a régebbi hardvereket (persze az újak támogatásánál sincs a topon), hogy újat vegyél, szóval egyik kutya, másik eb. ATI-nál aztán így vagy kijön egy normális meghajtó a következő szériáig, vagy nem. 3870-hez pl. van már jó, de az sem tökéletes. 4870-hez DX9-ben most nagyon jó, DX10-ben meg tré eddig.
Nálam összesen 6 nV-ból 2 volt hibás, 5 ATI-ból 1. Most mit mondjak?S3-ból egy sem.
-
front3r
őstag
válasz
Hunter2 #30930 üzenetére
Nekem is Gigabyte-om van és semmi problémám vele, még augusztusban vettem, úgy látszik megérte akkor venni.
Kifoghattál egy rossz szériát! Ha lehet kérd meg a szervizest hogy cserélje más disztribútorra! Dolgoztam szervizben és főleg Gigabyteokat hoztak vissza (igaz 90%-ban nVidia-t)...
-
-
twine
veterán
-
-
DerStauner
senior tag
válasz
Hunter2 #29817 üzenetére
P45 Gigabyte alaplapban van
szóval azt mondod, hogy az alaplap nem ismeri fel rendesen a processzort?? hogy tudnék ennek utánanézni??
én azt hallottam, hogy az alaplapi bios-sal óvatosan kell bánni.
és akkor ez most azt jelentené, hogy minden 3d-s alkalmazásban (játékok) nem jár annyin a proci, amennyin járhatna, mert valami visszafogja?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Hunter2 #29512 üzenetére
Nekem nincs, de a véleményem az, hogy 4800-as szériánál nagy a melegedés, gondolom ezt te is észrevetted már, szval a passzív hűtést szvsz nem ajánlott, de ha van vkinek olyan írja le a véleményét, örömmel várjuk!
DerStauner: Szép munka! Azért eléggé odab@szós az az idle 35
-
Hideyoshi
tag
válasz
Hunter2 #27923 üzenetére
Amikor elindul a fánk, akkor az egész gép hangja lemélyül, mintha az összes venti alacsonyabb frekin pörögne...ez normális, másnál is jelentkezik, vagy gyenge a tápom, és ezért indul újra a system?
Sajna most nem tudom megnézni hány wattos a táp, de a konfigom alapján szerintetek mekkora dukálna bele?
A 700W-os javaslatokat kérem mellőzni -
SzlobiG
félisten
válasz
Hunter2 #26699 üzenetére
Én most próbáltam 4870CF-el (dejó, hogy pont ma jött meg a VGA
) nagyon brutál a gém és 1680X1050-be minden Highon vista alatt dx10-be 40FPS alatt nem volt még, sok helyen 50 körül megy szal vmit javítottak sima crysishoz képest, de ez a magyar szinkron nagyon gáz.
De majd holnap folytatom a gémet így elsőre nagyon bejön végre van vmi jó gém stalker nem nagyon jött be.
-
Tubai90
tag
-
Atla
senior tag
válasz
Hunter2 #25285 üzenetére
Pont ezt akartam irni én is
Van ez a srác aki csinálta ezt
az aluminium borát,és sztem ennél jobbat nem is lehetne elképzelni,ráadásul erre még süniket is rakhat az ember ha nagyon unatkozik!A VRM-re is ez a legjobb megoldás!
Szóval ha ez a gyerek ilyeneket csinálna és árulná itt a PH-n már gazdag lenne! -
paller
csendes tag
-
-
-
HSM
félisten
válasz
Hunter2 #23598 üzenetére
Nem tudom, lemenne-e, mivel nem tudja az X300 az SM3.0-t. Ami biztos, hogy az LFS-t sikerült közepes beállításokkal játszhatóvá tenni...
Sajnos már nincs meg a kártya, de amúgy kb egy megnyirbált 9600PRO.... (Akinek ez a radeon még mond valamit....) Amúgy van vmi kalkulátor, amivel ki lehet számolni, hány pontot kapna az adott rendszer adott részpontszámok alapján... Töltsd ki, 5200 pont CPU, 10-10 a SM-ekre.... -
MarioAna
senior tag
válasz
Hunter2 #23490 üzenetére
Nekem E2180@3GHz-en Crysis minden max (nem veryhigh, hanem csak high /XP/) 25-40 FPS, amikor a hajóban kell úszkálni ha néztem a falat, akkor volt 70+is
. A végén a havas pályán 20-25 FPS, az uccsó pályán amikor bent vagy a hajóban ott néha bement 20 alá, ott néha akadt. DE bőven játszató volt egész. (1280*960)
-
juhi07
senior tag
válasz
Hunter2 #23290 üzenetére
jah az
dzsóbácsi Köszi a választ : sajna most nincs keretem egy uj lap és procira inkább várok vele
MAx nagyon de nagyon csak egy procira telhet most nekem
Nem tudom hogy megéri -e ? Kiszemeltem egy 6400BE ami már a hd4850 kihajtaná elvilegSzeintettek jo ötlen egy ilyet venni vagy nem ? Menyire erös vagy nem a mostanitol ?
-
Mappa
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hunter2 #23093 üzenetére
szard le a hűtést vagy vegyél rá hűtőt ha rámered rakni
én nem merem
ezért használom az ATT-t
DE MINDEN "normális" online/offline újság megemliti, hogy kb 80fok az üzemi hőmérséklete a HD4850nek, és ennek ellenére ezt ajánlják, sőt, különösen ajánljákén lecseréltem a 88GTmet a HD4850re. csak az első pár nap volt xar, amíg meg nem szoktam ezt a magas hőfokot
-
depzoo
tag
válasz
Hunter2 #19593 üzenetére
Akkor a 2006-os driver cleaner is ugyanúgy leszedi az ósdi drivereket?
Néztem hogy egy nvidia-t kiválasztok aztán nagy start gomb, de az akkor csak a vga drivert szedi le? Mert nforce-os a lapom és annak is fel van vágva a drivere, az is nvidia, de azért nem bánnám ha az megmaradna...
Másik: használat előtt a húzzam ki a netet lőjem le vírusvédőt / cab cleaner ezek nagyon fontosak? Cab cleaner mit csinál? Még nem is láttam a vistámat csökkentett módban.A bios kérdésemmel meg akkor átmegyek az alaplapom topikjába.
-
depzoo
tag
válasz
Hunter2 #19589 üzenetére
Köszönöm a linket, ott találtam meg már tegnap is, bármikor letölthetem 10 dolcsiért.
A free verziókból a legfrissebb meg 2006 március, ahhoz meg semmi kedvem hogy ne ismerje a cuccaimat és vista supporttal szívjak.
Képzeld azt is tudtam hogyan kell frissíteni a bios-omat, azt kérdeztem hogy érdemes-e.
Legközelebb csak akkor válaszolj légy szíves ha közölsz is valamit.Laraxior: ki fogja hajtani.
-
Speed®
titán
válasz
Hunter2 #19526 üzenetére
Mi ebben a meglepő? Ezt eddig is lehetett tudni..csak a cache a különbség.
Haveromat is enyhén kiakasztotta, mikor megtudta, hogy a 12kért (akkor) vett E2140 3.2GHzre húzva ekvivalens mindenhol (sőt) az ő 60ks (akkor) E6850ével..
-
TTomax
félisten
-
tibz03
őstag
válasz
Hunter2 #15493 üzenetére
6400 Ft volt a RedTower-ben, plusz egy ezres a házhoz szállítás... pontosabban nekem az is ingyen volt, mert elírták az irányítószámomat, ezért először rossz helyre vitték, én meg itt vártam rá 1 hetet, és kiengesztelésképpen ingyen kihozták. Szóval rendesek.
Igen, elég becsapós, ha nem aktív a GPU-Z. A venitket az alaplapra kötöttem, ott még szabályozni is tudom BIOS-ból. Bár nem hiszem, hogy szükséges, mivel így sincs hangjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest