- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Nikkel10 #43931 üzenetére
Nyugodtan. Amit írtam az áll. Viszont indítottam egy Vistát hogy megnézzem friss driverrel mi a helyzet. Eddig a "nagyon magas" beállítás volt az alap, átraktam "ultramagas"-ra, ez ügye a max ahogy látom. Azért annyira nem vagyok gonosz hogy 8x AA-t állítsak be, bár a maxhoz az is hozzátartozna
Az eredmény az, hogy az fps szám látszólag megnövekedett, tehát 40 körül egy viszonylag üres szavannás területen, viszont cserébe eléggé akadozik, pedig csak annyit csinálok hogy megyek előre. Szóval ez továbbra sem játszható kategória. -
z0lcs1
csendes tag
-
DigitXT
félisten
válasz
Nikkel10 #34539 üzenetére
Felraktam, megy. És rádöbbentem, hogy a monitorom tudja a FullHD-t 100Hz-en.
Ami azért is tök jó, mert 1600x1200-ban csak 85Hz-et tud, tehát így simább a kép, és részletesebb is, ráadásul lehet tesztelni, hogy melyik játék támogatja egyáltalán a szélesvásznú megjelenítést (nagyon nem mindegyik - szerk: persze csak régebbieket néztem -: azoknak marad az 1600x1200). Nagyon új játékokkal még nem teszteltem. (Mondjuk még meg sem jelentekkel nem is fogom.
) Szerk2: arra leszek még kíváncsi, hogy vajon kidob-e a DiRT-ből, mint a 8.7 tette, vagy sem...
-
gergo19
aktív tag
válasz
Nikkel10 #28423 üzenetére
Én feltettem. Most már a Warhedben 2AA-val játszok. 1680*1050-ben csak az arnyékok vannak játékos beállításokon a többi csúcson. Ha minden csúcs van (kivéve hang és elmosódás) és 2AA akkor kb 23-22FPS átlagban.
A STALKER-en is javítottvagy 2-3FPS-t. És stabilabb a Warhead egyszer sem lépett ki eddig. A tuningot egy kicsit jobban bírja deazt még tesztelem. Szóval jó lesz ez ha végleges lesz.A Warhedben kinek hány FPS van minden csúcson 1680*1050 (kivéve hang, elmosódás)?
-
westlake
félisten
válasz
Nikkel10 #24709 üzenetére
sok boldogsagot hozza
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged