Aktív témák
-
sgteam
aktív tag
válasz
Csiborbogár #43250 üzenetére
sajon a memok nem bírták még az 1000-ret sem
amit bírt az a 805/970 fesz emelés nélkül feszt nem akarok emelni mert nem tudom hogyan kell és nem is szertnék
amugy milyen procit ajánlotok a gépembe? a lényeg, hogy 4magos legyen és lehesen biztonságosan húzni legalább 3600mhz-re
-
sgteam
aktív tag
válasz
Csiborbogár #43250 üzenetére
sajnos nálam a furmark nem megy
és fogalmam sincs, hogy miért
-
gergo19
aktív tag
válasz
Csiborbogár #31742 üzenetére
Nekem kicsit sántít a dolog a tesztben.Akkor miért írta Abu, hogy a jövő héten jön a feketeleves az NVidia-nak? Én ezt már nem értem
Hol tudom megnézni, hogy megy-e a DX10.1? -
Pitterix
őstag
válasz
Csiborbogár #28123 üzenetére
Köszönöm szépen!!!!!
Pedig reméltem megbízható lesz..... -
janos666
nagyúr
válasz
Csiborbogár #28113 üzenetére
PowerColor Radeon HD 4870 PCS+ 1024MB GDDR5
De kipróbálom hogy RBE-vel letiltom az enchanced powerplay opciót. Azért akartam ezt feltenni rá, mert verzióta ez a legújabb, és unlockos is...
Ha nem akkor megy a 2. legújabb, az 512-es Palit OC-ről jön (csak épp nem unlockos, de attól félek, mert mikor RBE-vel unlockoltattam a sapphire BIOS-t bugos lett a tuning). -
kiss.a
tag
válasz
Csiborbogár #26775 üzenetére
most raktam uj windowst és legujabb ccc raktam fel
-
Hunter2
addikt
válasz
Csiborbogár #25853 üzenetére
én néha szoktam menni egyet a 3Dmark2001SE-vel.Abban még volt normális játék.
-
TTomax
félisten
válasz
Csiborbogár #25679 üzenetére
egy Corsair HX520/620 elviszi mindkettöt...
-
prime77
aktív tag
válasz
Csiborbogár #25679 üzenetére
Köszönöm szépen az infót Csiborbogár!!!!!Megjelenésről van már valami hír???(4850X2)
Vagy már megjelent??? -
butch3r
senior tag
válasz
Csiborbogár #24915 üzenetére
anyám asztal terítője.
de akinek kell elviheti hétvégén is ezt az egy darabot, és lefényképezheti, a gépében is
-
Rocko66
aktív tag
válasz
Csiborbogár #24910 üzenetére
Köszi! Akkor A GS lesz belőle!
-
nepszter1
addikt
válasz
Csiborbogár #24895 üzenetére
én is ezt mondtam neki de szerintem 400 W noname táp kevés a VGA
mod: azt mondja csak számol és újra indul
mod2: net probléma ?az lehetetlen szntm vga
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Csiborbogár #24276 üzenetére
Cyberlink Power DVD, valamilyen más Cyberlink DVD szerkesztő, 3d mark - ezek a full programok, továbbá Ruby rom tele demókkal, és elvileg pendrive is, de lehet a Toxichoz az nem jár, nekem "sima FULL" van.
-
katt777
félisten
válasz
Csiborbogár #24262 üzenetére
Majd lesz. Nem rögtön jön ki. De legyen jó neki.
-
WesTM
őstag
válasz
Csiborbogár #24276 üzenetére
Pendrájv+Cdk! Csak a 38**szériánál volt a Fullban Orange Box,ha jól tudom.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Csiborbogár #24243 üzenetére
Nincs hozzá Orange box.
-
Visormail
addikt
válasz
Csiborbogár #23933 üzenetére
Ha lehetne egy kívánságom...
Hát franc tudja, asszem én akkor inkább Cathrine Bell-t kívánnám,
de te tudod -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Csiborbogár #22334 üzenetére
alap, ati 8.7, 3DMark06 Basic 1.02
a 8800GT is alapon volt -
rankesz
veterán
válasz
Csiborbogár #22334 üzenetére
1000W nem kell hozzá, szerintem egy 800W-os Enermaxnak is vinnie kell.
Ha már újgazdag akkor menjen biztosra, meg nehogy má a Karcsinak a 10/c-ből erősebb legyen akár a tápja is
Más: 4870x2-re vannak már water blockok vagy még mindig coming soon...?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Csiborbogár #22087 üzenetére
meg uccso, hol dobaljak, es mennyiert?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Csiborbogár #22087 üzenetére
koszi
Bon3ess: nem szeretnek hutot cserelni, jo a stock
-
Atomcsipesz
csendes tag
válasz
Csiborbogár #22048 üzenetére
Köszönöm a válaszod
, eddig bárki válaszolt nekem, mindenki Gainward-ot javasolt, úgyhogy val.szeg nyert a Gainward
(ráadásul olcsóbb is 2e ft-al).
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Csiborbogár #21889 üzenetére
Az ATT is mutatja játék közben, engem már nem érdekel a Riva...
(#21892) 19870820: Túlhajtás fülön az "indításkor ezt a profilt használja" részt pipáld be.
mod: (#21891) katt777: Gyors VGA-hoz gyors proci kell, mi itt a meglepő?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Csiborbogár #20789 üzenetére
Nekem annyi volt a gondom, hogy egy játék alapján általánosítottál. Az nem mérvadó hogy én milyen beállításokkal játszottam, mivel OL moddal sokat nő a gépigény.
Más: Újdonság kedvelő kis pandáknak némi érdekesség.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Csiborbogár #20489 üzenetére
Nagyon rossz tesztalanyt választottál! a Stalker közismert memóriafaló, a Crysis sem igényel annyit mint a Stalker, nem kell aggódni, elég az 512mb, a Stalker pedig a rendszermemóriából tudja magának pótolni. Nézd meg mit írt (#20497) Rayyy, nála sem szaggatott. Ne írkálj ilyen hülyeségeket egy program alapján, a többi okos meg mindjárt rémeket lát hogy "jajj mi lesz később", nem egy játék alapján kell következtetéseket levoni...
-
Speed
addikt
válasz
Hmmm nem gondoltam volna én se, hogy enyi memet felhazsnál, ez egy picit agasztó mert akkor mi lesz később. Én tegnap este LCD TV-n toltam 4850-el a Los Planetet meg a Colin Dirtet de nem vettem észre akadozást (1920X1080), egész jól viselkedett
-
fanti
addikt
válasz
Érdekes felfedezés!
Én meg naivan azt gondoltam, hogy az általam használt 1280x1024-ben lazán elleszek a 4850-em fél giga ramjával bármilyen játék bármilyen grafikai beállításaival.
De ezek szerint nem.
A stalker 460megát evett 4xélsiminél?!
Akkor tényleg hamar elfogy a fél giga memó.......
-
lsc
nagyúr
válasz
Csiborbogár #18154 üzenetére
Igen , nem kell .
-
Eagl3
veterán
válasz
Csiborbogár #18117 üzenetére
Túlmelegedés nemhiszem, mert szőrös fánk 1280x1024-ben 8xAA-val 15perc uán sem ment 90 fölé a GPU. Szal sztem ez kizárható. 8.7-es catayst van fent... remélem a Grid nem az igazi ilyen téren, tudnám nélkülözni
-
Hunter2
addikt
válasz
Csiborbogár #18101 üzenetére
A gigabyte matrica felhólyagzott a nemegész 1 hónapos használat során (gyárilag nem volt ilyen).
-
keIdor
titán
válasz
Csiborbogár #18068 üzenetére
Elöbbi...
Röviden: AMD azt mondja elég neki a 8 jelenlegi partnere, nem bíznak az EVGA-ban. Az eddigi partnereik, mint pl. a Sapphire, HIS, PowerColor kitartott mellettük az ilyen HD2900XT-s időkben is és AMD úgy gondolja, hogy egy ismételt rosszabb terméknél kiszálnának. -
rhen
senior tag
válasz
Csiborbogár #17973 üzenetére
miért, milyen szoftvereket adnak a többihez?
a játékokra gondolsz? -
rhen
senior tag
válasz
Csiborbogár #17970 üzenetére
nem teherautóról leesett darab.
-
fdisk
őstag
válasz
Csiborbogár #17970 üzenetére
-
Sogron
tag
válasz
Csiborbogár #15667 üzenetére
Ilyen esetekre háztartási hőlégfúvó=öngyújtó! Használjátok a fantáziátokat(eléggé fel tudja melegíteni az öngyújtó lángja is a süniket)!
-
DroneZ^
őstag
válasz
Csiborbogár #15213 üzenetére
nyáááád
nagyon zoráll... tesvérem, oztán vajon mennyibe fáj? még nem dikháztam ilyet!
hátt hűtéssel lesznek gondok édes tesvérem!kb ilyen hűtése van a sima 4870-nek csak rövidebbe, ez meg szénné fog főni
Tesztek szerint akkor érdemesebb 2x4870-al tolni mint 4870x2-vel
És a hűtés is megoldható.
Bár a mostani eredmények talán driverproblémák lehetnek még -
BalintUG
tag
válasz
Csiborbogár #14709 üzenetére
Nagy kár hogy FRICC nyelven íródott
Így hiába olvasom el
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #14667 üzenetére
privi akart lenni.
-
Acor
aktív tag
válasz
Csiborbogár #13932 üzenetére
Várjuk a véleményeket, majdnem én is két gainward-ot vettem.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Csiborbogár #13932 üzenetére
akkor neked is!
ja és kösz hogy felveszed a telefont.
épp most búcsúztam el a srácoktók a 88gt topikban.
-
janos666
nagyúr
válasz
Csiborbogár #648 üzenetére
Én csak leszűrtem hogy szerintem kis tuningpotenciál lesz a kártyában - abból kiindulva hogy először magas órajeleket jósoltak, aztán helyesbítették alacsonyabbakal, most pedig ismét 1Ghz-ek röpködnek ami önmagában is elég horribilisnek tűnik. Szóval úgy tűnik kisajtolják amit lehet...
Azt is mondtam hogy ez nem feltétlenül baj, de ha a hasonló ár/teljesítményű geforceban meg rejtőzik majd fixnek mondható (10 kártyából 9 bírja) 25-30% akkor ez már lehet hátrány...
Én amúgy még szeretem is kitesztelgetni mit bír egy hardver, ez vásárlás után egy napnyi játék, van olyan jó mint lövöldözős játékot tolni...Iponon meg letiltották a cikket? Hmm? Mellényúlt valaki pelenkázás közben?
-
válasz
Csiborbogár #440 üzenetére
az nVidia igyekezett a G80-at nagyon rugalmasra tervezni - a ROP blokkok variálásával lehetett módosítani a sávszélességet már az elejétől (ld. GTX - 6 ROP blokk - 384bit, GTS - 5 ROP blokk - 320bit), ill. a 8800GS-nél is éltek ezzel az eszközzel. így legyárthatják pl. a teljes értékű G92 chipeket, és egyesekben lenyeshetnek 1-1 ROP blokkot (pl. praktikusan azokban, ahol 1 blokk gyártási hibás volt - tiszta haszon), és már kész is a 192bites kártya.
BMW: eddig igazi szükség nem volt a gDDR4-re, most meg már gondolom nem akarnak kínlódni az optimalizációkkal, ha már itt az 5...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Csiborbogár #436 üzenetére
De, a GPU -tól függ.
Mackósajt: Hát igen, ez a dolog egyre valószínűbb. Csak nem értem azt, hogy miért nem tudják megcsinálni, hogy az első VGA -at kiadják GDDR4 -el, így nem késnének semmit a beharangozott júliushoz képest. Aztán ha a GDDR5 gyártása elkezdődik, és van elég belőle akkor annyi lenne az egész, hogy csinálnának egy HD4950 és egy HD4970 -es VGA -t, amit már GDDR5 -el adnának ki. Így tutira nem késnének az új szériával, és legalább látná mindenki, hogy mit ér az új chip.
Amúgy, azt nem értem, hogy a GDDR4 -et miért nem tornásszák magasabb órajelekre.
Mert azt elmondhatjuk, hogy a GDDR3 -ból kihoztak már mindent. De a GDDR4 -ben még azért lehetnek tartalékok, vagy tévedek?
-
ulveczkii
tag
válasz
Csiborbogár #163 üzenetére
Mondjuk úgyis annyiért fogják adni amenyit a piac digtál és ha nem lesz ellenfél akkor biztos elkérik az árát, biztos nem gyártási költség határon fogják osztogatni
-
Thrawn
félisten
válasz
Csiborbogár #143 üzenetére
A rajzról nekem úgy tűnik, hogy a két GPU nem egy szilíciumból készül, de egy tokban lesznek.
-
válasz
Csiborbogár #121 üzenetére
arról már régen szó van, hogy az R7xx sorozat multicore lesz. de hogy ez több GPU egy nyákon, vagy több GPU egy tokban (vagy mindkettő), azt nem tudni.
-
Foglalt név
addikt
válasz
Csiborbogár #76 üzenetére
Egy rendes bios kell hozzá, ez kétségtelen
-
válasz
Csiborbogár #71 üzenetére
így valahogy. nézzétek meg az első gDDR4-es kártyát - egy ultrahigh-end luxuskártya volt, ahol az ár kevésbé számított, és teljesítményben pont szinte semmit nem hozott a gyorsabb memória.
én az ATI helyében inkább hoznám vissza a 512-bites memóriabuszt, mint be a gDDR5 memóriákat. de leginkább egyiket sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged