Aktív témák
-
twine
veterán
Pontosan ugyan igy gondolkodtam, gondolkodom én is...
Windows alatt tök jó hogy annyival nagyobb a kép több cucc elfér a nagyobb felbontáson,,,játékoknál pedig ha lentebb veszed a nativ felbontást nem lessz annyival csúnyább mint amennyire ezt sokan tullihegik.....
(na most tul.képpen megismételtelek)
Én imádom hogy full hd-t vettem,,,gáznak tartom ezt a VGA-hoz vegyünk monitor dolgot...legalábbis ebben a szegmensben... -
bozont
veterán
Teljesítményben mindenképpen a 4870 a jobb, még ha "csak" fél giga memória is van rajta. A másik viszont, az iceq 4850-nek jobb a hűtése, halkabb/hűvösebb. Nekem pl ez többet ért mint a plusz teljesítmény hangos hűtővel. Na meg milyen felbontásra szánod és esetleg van-e valami játék amire kimondottan kell a kártya (CS, CoD, WoW, stb), vagy csak úgy általánosságban játékra?
-
-
tdd587
őstag
Árgép kiadja, írd csak be, hogy his 4850. Megrendeltem és 3 nap alatt meg is érkezett. Nagyon jó kártyának tűnik, 20 fokos szobában, zárt házban idle 57 fok, terhelve 65. Hangja zéró. A hűtés mindent ver, amit eddig láttam, de ez biztos szubjektív. Egyelőre csak half-life 2: lost coast-ot néztem 3D-ben, mivel az volt fent és 1920x1200-ban 8%-ot vert a korábbi 8800GTX OC-mre.
Szerintem Crysis very high-ra viszont kevés lesz. Mondjuk lehet oda a 4850 X2 lenne az optimális kompromisszum, nem a 4870.
Viszont X2 kártyát meg csak akkor vennék, ha idle-ben le lehetne kapcsolni az egyik magot teljesen. Ha otthagyom a gépet letölteni, nekem ne egyen meg 350W-ot, annyira azért vagyok zöld...
-
Calibos
addikt
Hát vazze, csomó hsz-ben hangsúlyozom hogy zalman Cu féle hűtők szart sem érnek mert nem hűtik a ramokat. Bizony ezek is nagyon melegednek, de most hogy vége a forró nyárnak nincs akkora veszély.
betelt a pohár:
Esküszöm hogy soha többé nem szólok olyan hsz-hozzá ahol hűtési tanácsot kérnek. -
SKYROB
tag
Én a Saphhire 4850 Dual Slotis karira teszem a voksom.Kis egyszerü hűtő és ki lehet cserélni később egy jobbra.Bár nekem elég szellős lesz az a házikó amibe rakom , de az árat nézve sem egy rossz választás.Én 34.500 ft-ért vettem...később pedig egy AC Twin Turbo fog rákerülni amit 5700ft körül láttam(igaz ez még csak előrendelésben ami október elején jön meg).Ez az én szerény véleményem.De hogy bővítsem az érdemeket.Van még az itthoni gépben egy 2600xt-m ref. saphhire és soha nem volt vele gondom, de tudom....nem lehet összehasonlítani a két karit.Saphhire bejött nekem!Ha pedig van zséd akkor egy MSI 4850 OC is megteszi
isti-11 tud szerezni.
-
DerStauner
senior tag
Meg azért sem, mert szerintem lényegesen jobb a hűtőteljesítménye, mint egy gainward gs-nek, vagy akár egy iceq4-nek. 55-58 C load-ban nagyon jó. És vigyázok rá annyira, hogy a garancia is megmaradjon.
Egyébként meg:
- 2 halk ventilátor (30 hűtőborda)
- a ventiket közvetlenül a kártyához lehet kapcsolni, így lehet a ford számot szabályozni -
cizoe
őstag
Realtime az egész. Ez már volt pár hete (hónapja) csak akkor még hang nélkül , rövidebb verzióban, és rosszbbb minőségben. Az Amd/Ati Cinema 2.0 technológiájának egyik demója. Nvidián valószínűleg meg sem röccenne.
Akinek kell normális verzióban (media player classic lejátsza)
http://www.hardverpiac.eu/etc/rubyfull.flv -
cizoe
őstag
Szar az a player. Én leszedtem az flv-t és feltettem ide pont ezért, itt nem akad. http://www.youtube.com/watch?v=7fzkHGch12c
-
FeRRaR1
őstag
A Gamestarosok sokmindent írnak, a kihajtás nem csak felbontás függő, h nem a szűrők használatén, ill a játékon is múlik!
Az 1440x900 az néhány ezer pixel eltéréssel kisebb mint az 1280x1024...
de max FSAA és max AF mellett is elképzelhető, h bizony nem lesz kihajtva, bár inkább a régebbi játékoknál
-
cizoe
őstag
Lusta vagyok új házat venni, lehet hogy ki kéne flexelni egy darabot a vinyókeretből.
Jó nagyra sikerült 4870 X2 Promóanyag, promókép. - Vicces, hogy az emberi agyat is szóbahozzák...
Véül egy erőfitoktató Nvidia-koporsószög beverő promóvideó -
Speed®
titán
DroneZ^
A VITEC és a PulseICk is melegednek, ki kell tapasztalni (tapizni), hogy mennyire, A működési tartomány (-40/125°C) egy ajánlás, a GPUk is mennek 120on, mégsem hagyjuk, hogy annyin menjenek, ugye. Szóval S1 fel, s üzem közben méregetés, ha forrósodik a helyzet, egy-két borda rosszat biztos nem tesz.. -
TTomax
félisten
4870-el biztosan nem lenne gond ,hiszen az azért csak kifujja a házbol a nagyja meleget.
Szerintem a 4850-is jol el lenne benne,ahogy látom pont a VGA magasságában ki van rácsozva,kis szerencsével oda tudsz hegeszteni egy 80as ventit ami ott rögtön kisziv,igaz nem lesz csendes de 5-8 fokot is hozhat a házban.Ha csak picit is megfordult a fejedben a CF akkor mindenképppen nagyobb házat javaslok.Tudom senki sem szeret költeni rá (én se inkább kivágtam a mostani ház oldalát),de ha jol választassz akkor egy jo darabig kiszolgál egy jobb minöségü ház.
-
tibz03
őstag
Nem 70-80 az, hanem játék közben akár 100 fölött is...
(Mondjuk akkor le volt húzva a ventim 25 %-ra.) Amúgy nem törvényszerű, hogy márpedig 2 év múlva meg fognak halni. Csak tipp. Egyébként meg lehet, hogy te vagy a ritka kivétel.
BemApo: Gratulálunk, Ön a 100., aki belinkelte!
Nyereménye egy 4870 X2 kondi, a kártya többi részét kedvezményes 90 ezer Ft-os áron megveheti.
-
foreveryoung
tag
-
cizoe
őstag
Na most már értelek bro'...
Nehalem's X58 supports Quad Crossfire 2x 16X PCIe slot, vagy 4x 8x PCIe slot.. hm..
Integra: Hát a 2gigás ddr5ös változat nem hinném hogy 80nál megállna..
-
cizoe
őstag
a gt200-as "cikk" is kb egy 14 éves fanboy szintjén mozgott... "Megjelent az új dzsííforsz"
ON: MSI 4870 OC 780MHz/4000mhz/refhütő
4870x2 (r700) augusztusban, kb 499 dolcsiért
TTomax: thx. csak kíváncsi voltam épp ezért. Én már este belőttem, bár kicsit magasra vettem a %okat, majd még finomitok rajta.
-
cizoe
őstag
Pfuj az index hogy rohadnának meg. Hogy lehet ilyen nulla "cikket" publikálni?
1. elkéstek vele
2. nem értenek hozzá
3. fingjuk sincs mi micsoda
4. de ennek ellenére techblogot írnak. grat...ON: 177,38€-t kérdés megér e a 4850 toxic...
TTomax: Printscreenelnél nekem egyet a fan opcioidröl is?
-
katt777
félisten
4.05GHz-en stabil az általad említett konfigom. Ez tuti ki fogja hajtani a 4850-et, de szerintem a nagytesót is. Szóval az én ötletem az, hogy ezért fölösleges átépítened a konfigodat.
P00By: P45-nek sok a gyermekbetegsége, ha meg CF-t épít az ember, sokkal többet ér egy bejáratott X48-assal. Mert amilyen olcsón adják a 4850-et, egy 3870X2 árából építhetsz egy nagy teljesítményű játékgépet. No persze a kihajtás miatt vagy atomállat processzor kell majd, vagy nagyon nagy felbontás magas összetettséggel.
-
katt777
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest