- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Hideyoshi #28079 üzenetére
Tudtok valami jó kis diagnosztikai progit, ami pl a tálcán folyamatosan mutatja a rendszer hőfokait? CPU, GPU, alaplap...és nem bánnám ha a feszeket is mutatná
Everest, de az fizetős. A feszekből szerintem sokat nem látsz mivel nem sok hely van kiírni...
A GPU-t tudja mutatni az ATT, a CPU-t meg mondjuk a CoreTemp.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Hideyoshi #27951 üzenetére
ne vedd meg (ha van 14-15K) pénzed, mert a Corsair VX450 tápot vegyél, halkabb mint a vinyód
meg amúgy is, neked nincs 550W tápra szűkséged (igaz 450Wra sem)...ha nekem nem hiszel itt van egy írás+teszt a Corsair VX450ról
[link]
[link]hakos1987 de a Corsair VX450 szinte hangtalan és hosszútávra nagyon jó táp, amit linkeltél az hangos...persze ez a hangos nem hangos relatíve...
jujj, ez nagyon off lett -
hakos1987
őstag
válasz
Hideyoshi #27951 üzenetére
tesóm EZZEL a táppal tolja, fele annyiba kerül, ráadásul neki 5600+ @3200, 3 vinyó, Sapphire 4850@ 735/1150, full vízhűtés.... nem hangos, nem melegszik, simán viszi a gépet, és nem utolsó sorba ennyi pénzért ingyen van!!
hülyeség corsair meg ilyesmi tápokat venni, totál felesleges... az a vx450 egy quadot vinne 4870-el, 5 vinyóval.... ez is fölösleges szvsz...
ha jó minőségű, olcsó tápot akarsz ez bőven megteszi! bolondság lenne másképp döntened (szvsz)!! -
Dubuka
csendes tag
válasz
Hideyoshi #27924 üzenetére
Szia!
Nekem a gépem elindul, pár mp után leáll, és ujraindul, persze ez mind akkor van, ha valamit állítok a bioszban. Miután normálisan megy, felpörög minden venti 1 mp-re, de utána egyiknek sem lesz hangja.
Szerintem normális nálad is ez a dolog, bár nem ártana egy nagyobb táp. -
fdisk
őstag
válasz
Hideyoshi #27922 üzenetére
Én tápra tippelnék.
Nekem is újraindul a gép 1-2 perc után,ha kicsit fentebb emelem az frekiket a vga-n.750/900-ról 850/1100-ra.
Alap értéknél nincs gond,akármeddig elfut a fánk,csak enelt értéknél.
Mondjuk a cpu-m is húzva van,szóval lehet kevés a kraft már neki így.mod:nem csak a watt számít,hanem az is h milyen gyártótól van a táp.
A cuccok részt kijavíthatnád az adatlapodnál.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest