- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
-
fdisk
őstag
válasz
viktor82 #19138 üzenetére
Csak annyit tudok mondani,amit itt írtak nekem is.
Mondom,én egy asus biost szerettem vna,de a winflash vmi nem azonos ID hibára hivatkozva leállt.
Próbáld meg,ha gondolod.
Nem vesztesz semmit,mert ha nem azonos az ID,akkor a winflash nem fogja feltenni,és leáll.
A jelenlegi biosodat nem fogja hazavágni. -
Acor
aktív tag
válasz
viktor82 #17178 üzenetére
3dmark 2006 19300 pont
Vantage 13600 pont
Bár én azt gondolom a 2006 nem mérvadó mivel ez a kártya már nem arra lett optimalizálva. Nem sok játékkal játszom mert szimulátor b...i vagyok, FPS játékokat meg feszültség levezetésként használom
COD4 maxon 1650*1080 150 és 250 frame között mozog!De és hangsúlyozom nálam az FSX játszik ott viszont nem is maxon mindez 20frame
körül mozog, tehát ameddig nem lesz olyan gépem ami ezt legalább 50 frame-en nem megy full detail-el addig meg sem állok
Pl.: NASA computer
Ja Crysis: ugyanez max high-on 20 frame körül High-on 50-100frame
-
Seitec
csendes tag
válasz
viktor82 #15198 üzenetére
Én a legfelsőt szedem le
ATI Catalyst™ 8.7 Display Driver for Windows Vista (64 bit)
#15194: erre való a fórum
Szerk: Ezt olvasom a leírásban:
# Company of Heroes DX10: Performance increases of 3% to 12% is noticed in specific maps on single card configured systems when using either an ATI Radeon™ HD 48xx, ATI Radeon ™ HD 38xx, or an ATI Radeon™ HD 36xx product
# Lost Planet DX10: Performance increases of 4% to 15% is noticed in specific maps on single card configured systems when using either an ATI Radeon™ HD 48xx, ATI Radeon™ HD 38xx, or an ATI Radeon™ HD 36xx product
# Call Of Duty 4 DX9: Performance increases of up to 4% in specific maps is noticed on single card configured systems when using an ATI Radeon™ HD 48xx product -
BullZeye
veterán
válasz
viktor82 #14638 üzenetére
a proci jó, prime95t futattam rajta igaz csak fél órát de 4 mag 100%on volt és 60 fok körül...
most visszavettem 400x8ra és adtam kis feszt is neki, de csak 1 magot használ 3d markaz befolyásol valamit hogy win98 módba futtatom, mert máshogy nem indul el, egyszerüen kifagy a 3dMArk logónál
-
katt777
félisten
válasz
viktor82 #13376 üzenetére
Nem úgy, ahogy azok mondják, akik szerint lassabb.
Háttérben indexelés lekapcs, aut. friss. kikapcs, energiatakarékos mód kiegyensúlyozott (a minimális csak 50%-ig engedi a procit), vinyó-lekapcs kikapcs, pagefile kikapcs, hibernálás kikapcs, kernelt memóriában tartani, használatlan dll-eket viszont kilőni. Yamicsoft VistaManager javasolt a finombeállításokhoz, no meg max. 20GB-os rendszerpartíció. Röviden.
Ha lesz időm, csinálok friss tesztet ua. beállításokkal az új driverekkel, de csodálkoznék, ha másképp lenne. Az tuti, hogy 3Dmarkban csak pár (tucat) pont a különbség, de játékok érezhetően és tesztelhetően stabilabban futnak (kisebb a min/max FPS közti eltérés, mert a Vista jobban osztja el az erőforrásokat. A honlapomon megnézheted, hogy egy GPU-CV mennyivel jobban használja a GPU-t Vista alatt (99-100%), mint XP-n (94-99%), ergo jobb a Vista grafikai teljesítménye.
Nekem AMD és Intel proci is kb. ugyanazt a pontszámot hozta Vista alatt, mint XP-n. Ill. 8.2-es Cat. felett az AMD chipset driver miatt bukó volt a CPU score (a CF meg totál), de XP-n még jobban (ezért abból anno a régi maradt). AMD ment is a "szemétbe". Azóta nincs ilyen gondom.
Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest