- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz
kocian #19441 üzenetére
Lehet megtalaltam azt aki tud segiteni?
Feszultsegek, processzor, memoria. (ilyen beallitasokkal tokeletesen megy mar honapok ota)
Volt amikor ilyen beallitasok mellett de 1,6V proci fesszel es 380-as FSB-vel se ohajtott tovabb futni az Orthos 5mp-nel, ha visszavettem 375-re, mar ment rendesen (persze proba utan visszaraktam 1,4-re).
-
grigo
őstag
válasz
kocian #17518 üzenetére
Overdrive engedélyezve, profil létrehozva.
C:\Documents and Settings\USERNÉV\Local Settings\application data\ati\ace\profiles\profilnév.xml itt a gond.
Ugyanis a az ACE könyvtár totál üres az USERNÉV\local settings vonalon.
all users vonalon nem üres, ott van benne egy profil.xml file. -
atiska007
senior tag
-
atiska007
senior tag
válasz
kocian #15109 üzenetére
akkor ha jól veszem ki a hozzászólásokból, egy 4850nek elég a (minőségi)400W-os táp, de a 4870nek kevés???
Illetve egy max. 1280*1024es felbontású monitorhaoz max élsimításokkal is elég egy 4850?
Mert ha igen, akkor asszem nem 4870et veszek, mert tápot és moncsit nem fogok cserélni, az tuti
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest