- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
-
coleen
aktív tag
-
TTomax
félisten
válasz
dzsóbácsi #23673 üzenetére
De az egy kicsit meleg...azt figyelgesd csak mert az lehet sok lesz,főleg ha nem túl jó a házad... nem hinném a tápot azért...a burkolattal ne foglalkozz hogy mit ír..alapból ezt adja..rá lehet csatlakoztatni a házra az alaplapot,bios-bol nullázni aztán ha valaki kinyitja látod..ennyi...
(#23674) terbed
Tökéletesen,de csak QX9650-el X48-as lapban ...Viccet félretéve...milyen felbontáson????
(#23679) SzlobiG
Ohh ,hát van már itt X2-re is meg 4850CF-re is blokk....jó kis hely...ha most lenne vizem
-
cizoe
őstag
válasz
dzsóbácsi #23294 üzenetére
6400+ black edition ~3.2GHz, szorzózármentes, szóval 3,5-3,6ig léggel lehet húzni.
prime77: Ha mindenképp 80ért kell egy vga, beszélhetünk róla. Van egy S3 Chrome 440 GTX!!!-em, szívesen megválok tőle ennyiért!
És ne feledd, 440 > 280, szóval simán veri a GTX 280at!!!! -
fdisk
őstag
válasz
dzsóbácsi #20462 üzenetére
Alapból 815/925(mag/ram)
Én feltettem 825/950-re.Ill. a venti skálázását módosítottam.
idle load(#20464) wolfman :mivel ez nem ref.vga bios.ezért első alkalommal csak dos alól lehet felvarázsolni.Későbbiekben ha ua ezt a biost módosítgatod mondjuk RBE-vel,akkor már elég win alól az atiwinflash is.
Ja és dosos flash előtt minden ati driver uninstall,Dc futtatás,és esetleg registry pucolás manuálisan. -
horvathkrisz
addikt
válasz
dzsóbácsi #14627 üzenetére
1.)elküldöm a biost mélben.
2.)letöltöd ezt
3.)kicsomagolod, elindítod
4.)betöltöd a biost (LOAD IMAGE) amit küldtem
5.)rányomsz a PROGRAM gombra és vársz, csak vársz.
Nagyon-nagyon türelmesen kell várnod, még akkor is ha úgytűnik hogy megfagyott a rendszered, egér sem mozdul, stb...Egyszercsak felugrik az ablak, leokézod, restart és kész.
Ja, ha vistád van az atiwinflash.exét rendszergazdai módban kell futtatnod!!!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
dzsóbácsi #13941 üzenetére
hagyd meg a gyári hűtést semmi baj vele csak meg kell szokni a magasnak számító hőfokot.
nem véletlenül tervezték így a mérnökök ezt a hűtőt, ez nincs elrontva!én nem cserélem le az biztos, szépen be lesz szabályozva:
netezés, torrent: kuss, 3d-ben pedig hagy pörögjön. -
Kecuhun
senior tag
válasz
dzsóbácsi #13357 üzenetére
Nem tudom mit aggódnak itt egyesek azon, hogy milyen forrófejű a HD4870-es vga-juk. Csinálni kell egy új profilt a CCC-ben, átírni a venti fordulatszámát és kész! Én ahogy beraktam a gépbe a 4870-et 79,5C volt. Megcsináltam a profilt, beállítottam 30%-ra. 2 óra CoD 4. és Crysis után 60C volt a vga hőmérséklete! Ennyi...
-
Skizz
addikt
válasz
dzsóbácsi #11279 üzenetére
nem, az a fet hűtő az X19x0 kaikra jó
az a kis tüskés fet hűtő az egybe van az egész hűtővel, tehát csak akkor jó ha levágod és ráragasztod a fetekre.
1-1,5k egy ilyen Thermaltake süni csomag (BGA1/BGA2 (alu/réz))#11280: nem lehet, hogy kilazult valamelyik csavar, és csak szimplán túlmelegszik a kari? vagy az oldalsó hípájp lenyomta az egyik sünit? (szokása) ezeket nézd meg, ha látszólag minden rendben (mármint a felfogatással, rögzítésekkel), akkor szívás...
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- iOS alkalmazások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest