- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
SzlobiG #30218 üzenetére
ezt a kört egyszer már délután lefutottam a kollegával
de aztán gondoltam annyiban is hagyom....ő váltig állitja hogy semmit nem változtatott, csak azt a 100 Mhz-et...én meg váltig állitom hogy attól nem lesz 1200+ pont különbség! Főleg hogy a CPU pontszám szemernyir sem változott....
Meddő vita...amig csak bizonyitékok nélkül egy-egy a felállás....azaz mindenki hajtja a magáét... -
lala42
őstag
válasz
SzlobiG #30212 üzenetére
Ez nekem is feltünt, azonban amikor 8,5x400-on ment több progi is 3600-at írt ki, annak ellenére,hogy a két szám szorzata csak 3400.
Azt mondtam,hogy semmit nem állítottam a kártyán ill a monitor felbontásán, sem a CCC.-ben. Az-az a karin nem állítottam semmit. nem emeltem,húztam alapon 700/1100-on ment. Értve vok?
-
atom18
senior tag
-
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG #22786 üzenetére
Azért én a helyedben csak megprobálnám a horvátkrisz féle bios-t.Elég jo hömérsékleteket produkál és halkabb is.
-
HSM
félisten
válasz
SzlobiG #22669 üzenetére
Szerintem már most is van néhány játék, ami sokkal gyorsabb Ati-n, pont a shaderpowa miatt... De egy 2006-os trémárk? Ne máá... Jelenleg 35000 körül messze a legjobb választás egy 4850.... Amúgy egy 2900 pedig szerintem a mai napig bármit elvisz szerintem.... (Volt 3870-em, tudom, mire elég ~800Mhz, 320 stream procival...)
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #22664 üzenetére
Áhh, nem rakta offba.
Eagle: Én meg pont, hogy 06-t tartom a legjobbnak a kártyák összehasonlításába vantaget annyira nem komálom, de ízlések és pofonok.
HSM: Ez igaz amit írtál, de mikor jönnek azok a játékok 1-év-2év amikor már semmit nem fognak érni ezek a kártyák úgy mint a 2900 esetében volt?
Najó nem indítok flémet.
-
HSM
félisten
válasz
SzlobiG #22664 üzenetére
Oké, de nálam 1680*1050ben high-on 30...
Azért ha shaderintenzív játékokat nézünk, akkor nem egy liga a 4850 és a 8800GT...
Amíg textúrázásos, DX9-es játékok vannak többségben, addig kb 8800GT=4850, de ha eljön a DX10, de még csak az sem kell, csak hogy shaderintenzívebbek legyenek a játékok, akkor ott a 8800GT csúnyán el fog vérezni... Ennyi. -
bim
veterán
válasz
SzlobiG #21842 üzenetére
gyorsgombra rátettem a tuningot is csak sajna ha vissza akarom állitani alapra a kártyát akkor vagy készitek egy alap profilt ami 500/1000 és akkor onnan nem emeli fel az órajelet ha játékot inditok akkor sem.
tehát ha alapra akarom tenni a kártyát akkor meg kell nyitni a progit.
jó volna ha külön lehetne buzerálni az órajelet a profilban 2D/3D-t is. -
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #21519 üzenetére
Nem 3DMark-ozom. 830MHz-en van most és szép stabil. Feljebb nem néztem, de biztosan menne.
Nem tudom, de manapság senkinek se hiszek... szerintem meg nincs eléggé kitesztelve, de ebbe most nem megyek bele. A VRM 120 fokot is elérheti, ha valamiért rosszabbra sikerűlt a gyártás nem biztos, hogy rendesen bírja. Mind1, gariztasd, az igazság odaát van, mi meg úgyse fogjuk megtudni az igazságot...
-
DeSanto
őstag
válasz
SzlobiG #21170 üzenetére
Az enyém se adott.
A Vista bebootolt vga nélkül.
Addig míg fel nem raktam a drivert jó volt.
Utánna meghalt.
Restart után vga nélkül indult a gép.
Megvártam míg bebootolt nyomtam egy power gombot, leállt, majd követekező indításnál ment is szépen.
Nem tudom mitől csinálta.De ezek szerint a tied tényleg elment.
-
DeSanto
őstag
válasz
SzlobiG #21126 üzenetére
Ugyan ezt sz@ptam be én is csak 2 4850-el.
Összeraktam a kettőt driver fel kép semmi.
Beraktam 1-et, driver fel,kép elmegy .
Restartkor nem indult a vga.
Szívtam vele én is de végére jó lett.
Ráadásul mikor kivettem most a második vga-t akkor driver fel kép elmegy semmi.
Szerencsére restart megoldotta a helyzetet.Driver baj van nem vga.
Recon: Kondin sosem láttam még hűtést.
-
WesTM
őstag
válasz
SzlobiG #21126 üzenetére
Új alaplap...ASUS itt a baj. Másik fórumban kattnak kb. 1 hetet bírt a 3870e a vadi új asus lapjában úgy,hogy a kari hónapok órta működött hibamentesen. Szinte biztos hogy a lap nyírta ki őket.Mert nem ez az első eset. ASUS
Vedd biztosra szerintem hogy az nyírta ki őket.
-
janos666
nagyúr
válasz
SzlobiG #19460 üzenetére
A Crysis-t már töröltem egy ideje. Érdekes hogy neked arányaiban Crossfire-vel is csak annyit gyorsult a 3DMark mint 1 kártyával. Szóval mégse csoda-crossfire drivert kap a 4870x2 (legalább is egynlőre). Bár a crysis nem épp muligpu barát, nézd meg valami mással is...
Szerk: néztem CS-Source VST-t: 326-ról 335-re nőtt. Szóval úgy nagyátlagban is gyorsult néhány %-al 8.7-hez képest. (ez a teszt elég CPU-limites, lehet hogy a zúzósabb játékok hozzák a Vantageban mért eltérést)
-
janos666
nagyúr
válasz
SzlobiG #19325 üzenetére
Nekem már lejött a Part1, és nem lesz külön csomag, mivel nem is exe van benne hanem az amit a hivatalos driverek telepítője ki szokott bontani a C:/ATI mappába. Szóval akinek kell ez a verzió az kénytelen lesz letölteni 450Mb-nyi anyagot, majd felrakni belőle a 60Mb-niy cuccát...
-
TTomax
félisten
válasz
SzlobiG #18941 üzenetére
Nekem nem volt vele gond,simán felment...illetve most nézem lehet nem is ment fel...mert verzio 8.7
Linkelnél egy képet a CCC információs ablakról?Az enyém.
(#18953) Recon
Nekem megmaradt a borda thermal csikon,csak egybe egy csíkot kell ráragasztani arra a bordákat...
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest