- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
nagyamte
tag
válasz
Mozso26 #26630 üzenetére
Igen, már próbáltam azzal a programmal, de semmi
Egyik haver mesélte hogy a stalkernál neki nyomot jó pár fps-t de nekem ott se sokkal jobb. De ott legalább használja mind a 2magot. Valamennyire. De itt. Nagyon durva ez a múlti programozás
Na de nem kell nagyon szidni, jó lesz azEgy két patch után.
-
-
Visormail
addikt
válasz
Mozso26 #24458 üzenetére
Fogalmam nincs miért csinálja, azt se tudom hogy a driver csak az órajelet váltja, vagy a feszt is. 4850en is ugrál ha csak pl egy firefox ablakot lecsuksz+felnyitsz.
(#24459) katt777:Jahh köszi az Ezközök és beállítások/általános beállítások/fejlett fülön megtaláltam kilépéskor az órajelek visszaállítása.
-
Visormail
addikt
-
Loituma69
őstag
-
Tomate
veterán
válasz
Mozso26 #20145 üzenetére
Jobb gomb ccc ikonra és kilépés!
foreveryoung:Q6600-od van? Azért kevés mert a játékok 95%-a nem használ négy magot 2,4ghz-meg kevés kihajtani egy vga-t hiába négymagos. Menj a Tuning kezdőknek szájbarágósan topicba ott elmondanak mindent. Amúgy meg tuningolni biosból kell, nem holmi programokkal amit alaplapokhoz adnak. (gigabyte)
-
FragMaster
addikt
válasz
Mozso26 #9980 üzenetére
Nah megcsináltam ezt az xml átírást, mindent úgy ahogy elő van írva de az istenért nem akar működni
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="50" />
</Feature>Így néz ki nálam, de a fordulat még mindig 24%...
Mi lehet a gond? -
NovaBlue
aktív tag
válasz
Mozso26 #9956 üzenetére
én is 8800GTS 320-ról váltottam de én 4850-re és a különbség télleg nagy!
Mondjuk én képminőségen annyit nem vettem észre én nem vagyok ennyire PRO ezekhez de a játékok a legnagyobb felbontáson szűrök minden filifitty bekapcsolva jobb minnt a 8800GTS szűrök nélkül!
olyan 50%-al biztos gyorsabb igy! -
janos666
nagyúr
válasz
Mozso26 #9956 üzenetére
Ugyanígy váltottam, bár nem tudom te húztad-e a GTS-t, mert én rendesen, ezt a karit meg még nem lehet. Szerintem is megért ennyi pénzt a gyorsulás, azt viszont nem mondanám hogy ég és föld, egyedül stalkerben tapasztaltam eddig olyasmi amit leírtál, máshol nemigen. De lehet én vagyok hülye hogy 8.7 bétát toltam, ma csinálok win reinstallt és meglesem a 8.6hf-et
-
dr.radon
csendes tag
-
-
TTomax
félisten
En mar ezert vettem HD3850-et es a 4XXXX-ekbol ahogy kijon rogton veszek.Eredetileg 8800GT-t akartam 150fontrol indult,csak amire odajutottam 176font volt ugyanaz merthogy sikeres lett a kartya,erre fel is kaptam a vizet.Pont akkor jottek a HD-k par nap olvasas utan el is dontottem,hogy a 3850 eleg lesz nekem.Amikor vettem 102 font volt,most 95 ugyanez...
Azota csak erosodik a hitem,hogy nem kell Nvida -
-
leviske
veterán
Nem hinném, hogy a RV770 annyira nagy csapás lenne az nV-ra. Max akkor lehetne, ha megérkezne nyár elején, mivel az nV nyáron fogja kiadni a D10U-t, amit már igen csak elláttak memóriával, szept. környékén meg jön a GT200.
MOD: NEWS!!!!!!! Valahogy nem ártana, ha nem volna pletyka.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest