- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
Nálam ez a szép kis teszt ott vágta el magát hogy azt állítja Crysisben a 4870CF 167%-al gyorsabb mint a sima
Csak én tudom,hogy a szóló kártyával gyorsabb...merthogy a CF ott nekem nem ment semmilyen opprendszerrel... tovább nem is néztem mert egy marhaság... már elnézést...ugye meg ha jól látom a 8.6 béta catalysttel lett tesztelve...
A GTX 260 SLI-röl meg majd nyilatkoznak az Nvidiások,mert szerintem az sem habos torta... -
totyax
aktív tag
Ühüm kösz. Hát akkor jó lenne tudni hogy korábbi sorozatú, tehát mondjuk 2x 3x kártyákkal is volt-e ilyen gond, ha volt, akkor feltehetőleg ez marad. Mondjuk én nem vagyok olyan mazochista hogy két kártya legyen a gépemben, tehát ez a gond elkerül
Túl sok bővítőkártya hely is elpocsékolódik két VGA-t fogadó alaplapon. Az hogy SLI-ben is jelentkezik ez a gond az egy dolog, de a CF elvileg fejlettebb
-
Furmark felesleges terhelést tesz a VGA-ra. Semmi értelme. Írtam, hogy bántja és amiatt ment tönkre? Nem, csak azt, hogy a Furmark nem való semmire, hasztalan szemét. egyedül azt tudod lemérni vele, mennyire melegszik a kártya olyan terhelésnél, amilyet ezen kívül nem fog kapni. egyetlen dolgot emelnék ki, nem láttam olyan embert, aki 20-25 percnél tovább merte volna futtatni, ergo stabilitást biztosan nem lehet vizsgálni vele.
-
Bagira01
veterán
Ahogy olvasgattam ez a gw dual slot-os hűtő is kb egy rakás sz@rt ér(szabályzás ugye eleve...). Azért egy normális hűtővel jó esetben nem kevés +Mhz-et lehet kisajtolni a kártyából. Azt gondolná az ember, ha egy gyártó emelt órajeles kártyát ad ki akkor azokon válogatott cucc van vagy legalább a + pénzért nem a vevőnek kell agyalnia hogy tegye stabillá a rendszert. Mindenesetre kilátásba van egy GS jó áron, úh ezektl eltekintve szerintem azt fogom venni
-
Szép hosszú... de mind ugyanarról szól és ahogy az első linkelted is mutatja, lehet használni.
Akárhogyis, nekem a furmark (természetesen átnevezve) előbb, vagy utóbb, de bedögleszti a gépem - tipikus példa... Egyszer és mindenkorra: a Furmark (és társai) gonosz, nem szabad használni.
De azt is említsem meg akkor, hogy a vrm-re ezeknél tényleg sokan panaszkodnak. A hűtésen állítani kell vagy aki meg is tudja csinálni, cserélje le - bár én ezt nem ajánlom.
-
totyax
aktív tag
Kösz, megtaláltam a hwsw-s topikot. A Palit Sonicja "csak" 685Mhz-ig emelte a GPU órajelét, pedig a két kártya elég hasonlatos. Viszont eszerint a GPU freki emelése igazán nagy teljesítménybeli növekedést nem okoz, a memória az már más tészta, ami ügye a Gainward GS-nél 1100Mhz. Hangban sem hoz javulást a Sonic, de legalább egy kis meleget kifele is fúj. Tényleg könnyű kártyát választani
A referencia kártya hűtőcseréjével végülis garanciális gondok lehetnek, tehát egy mezei felhasználónak jó lenne ha lennének gyárilag csendes kártyák, de nem csak papíron, amik lefagynak egy sima 3DMark-tól.
-
totyax
aktív tag
Kösz, melyik az a másik fórum?
Persze a kérdés az hogy ha fagy akkor miért fagy.
VRM? Fentebb olvasom hogy egy kis venti beindított egy GS-t, viszont nem refhűtős VRM bordával ami kapható is itt az csak az MSI, de sajnos nincs külön típusszám a nemrefhűtésesre sajnos [link] így a beszerzése nagykeren át kissé kockázatos.
Túlhúzott proci? Érdekes lenne ha a válogatási módszerük rossz lenne. Mondjuk a Sapphire annó befürdött az emelt órajelű 1950Pro-kkal, lehet itt is ez a helyzet?
Túlhúzott ram? 0.8ns-os ami rajta van... A sünik nem tudom számítanak-e igazán, ha lennének rajta.
-
Osynho
addikt
Uhh, köszi szépen. Nem is rossz...
Idle 49 fok egy srácnak. És 700on rohangál a GPU. Egykis teszt
(#23759) yodee_ Attól függ mennyibe lenne a csere, mekkora felbontáson használod és mennyit megy a procid.
Amúgy köszi a születésnapi sms-t és bocsi h nemirtam vissza, de jól esett amúgy -
KDavid17
aktív tag
nem ez nincs terhelve
Annyi volt, hogy csináltam 2 profilt, ugye egy 50%-t meg 1 23%-t
ugye átírtam automatic-ról manualra és beírtam az előbbi értékeket.
és még átírtam ezeket a 23%-os profilban:
<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="25000" />
<Property name="Want_1" value="25000" />
<Property name="Want_2" value="25000" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="45000" />
<Property name="Want_1" value="45000" />
<Property name="Want_2" value="45000" />
és 23%-os ventivel idleben olyan 55 fok körül van,eredetileg meg 78 volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged