- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Tomate #47787 üzenetére
DETTÓ ugyanaz.
Ez magyarország egyetlen egy olyan kártyája ami nem támogatja az ATi Tray Tools-t.
Megy vissza a garba a végén.
Nekem kell az ATT.
Kész feladtam. Nem hiszem el. Ccc sincs fönt, hogy megzavarja, nem értem.
lsc: De hiszen ez GDDR3, és amúgy sem 950-en ment, hanem alapon volt a gpu is, meg a memória is.
johnny82 De nekem a CCC 700/1200-ig engedi az OC-ét. Az 1200 még sok is, mert 1100-on már hibázik, de a gpu-nak adni akarok még.
Szerk: azt miből gondoltad, hogy menni fog 950/1500-on???
Az ATT van bezavarodva, nem én gondoltam, hogy menni fog.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
Tomate #47723 üzenetére
Most látom árulsz egy TFT monitort. egy ismerősőmet lehet érdekelné. Priviben írj róla pár sort, és az árát.
A CF-ről még annyit hogy brutál fogyasztás és hőtermelése volt. A server házam belül melegebb volt tőle érezhetően.
Na mind1 nem akarlak semmire sem rá ill. lebeszélni.... -
zozoz1
aktív tag
válasz
Tomate #47713 üzenetére
Nekem is PowerColor 4870 PCS+ om van, csak azzal a különbséggel, hogy 1Gb rammal.
Nem tudom hogy teljesítményben mennyit jelent a dupla ram,(tiéd 512) de nem egetverően sokat az biztos. Én nem tudok olyan játékot amit nem futtatna le jól a karim. Pedig nézd meg mekkora a monitorom. 26"
Viszont CF nekem is volt még 3870 es karival. méghozzá HIS volt mindkettő. Sok szívás volt a CF-el. Ha működött is éppen, akkor is csak jó esetben 20-25%-al lett gyorsabb az ugyan olyan egy karisnál. Ha meg nem használta ki a progi a CF-et akkor meg igen nagyot esett vissza. Nem 25% kot hanem többet. -
Tidus
addikt
válasz
Tomate #47715 üzenetére
Én nem válltanék, ha kiadod a 10k.-t és C.F.-ben hajtod a géped, 4770-el, nem fogsz észrevenni érdemi javulást, és megemelkedik az energia fogyasztásod! Azt a karit pedig nem hiába nevezték el 4770-nek, akármilyen új kiadás! Én maradnák a plussz-os PowerColornál!
Valamint nem ártana tudni milyen az alaplapod teljesítménye C.F.-ben, mert hány foglalat van rajta az csak egy dolog! -
celf
őstag
válasz
Tomate #47715 üzenetére
ezt pont most talaltam, bar nem kerestem
4770-ek CF-ben
nem ternek ki a hofokokra, meg szabadkoznak a vegen picit, de azert erdemes belekukkantani. -
for3l
senior tag
válasz
Tomate #46686 üzenetére
gyakorlatilag nevetséges az a két érték. nálam trad2-vel plusz egy kb ~550-600rpm-es s-flex-szel 40°C idle, ha már csak ebből kiindulunk kizárt, hogy szobahőmérsékleten hidegebb legyen a kari azzal a passzív hűtéssel.
azt meg még hozzá tenném, hogy haver vett ilyen karit (pont ugyanezt 1gb-tal), beüzemeltük gyári állapotában és mire bejött a windows már akkor lehetett vagy 60fokos a borda (még éppen, hogy meg tudta fogi az ember, sütött elég szépen), mondtam neki, hogy ez sztem cserére szorul, azóta egy musashi csücsül rajta, megoldódott a probléma -
nuke7
veterán
válasz
Tomate #46686 üzenetére
az érdekes, ez tény - lehet h jo volt nagyon a házhűtésük...
viszont nektek az nem tűnt fel a tesztben, hogy milyen közel volt végig a 4870 a gtx275-höz..?! ugyanis olyan kicsi volt a különbség hogy ezen adatok alapján a 4890-nek simán le kéne hagynia a gtx275-öt... és nem ez a helyzet. (vagy legalábbis 9.3driver-rel még nem ez volt) valaki hozzáértő véleménnyel tud szolgálni..? -
okay
aktív tag
válasz
Tomate #46059 üzenetére
Én probáltam de nem szabályzott,visszaolvastam és irták régebben hogy nem müködik ,vagy már megy?2.24ver probálkoztam,nem sikerült.Röviden le lehet irni hogy csináljam?Katt777 irása alapján a Schedule-ben engedélyezem,ott meg is akadtam.A Mainban beállitottam amit kell de semmit nem csinált.
-
Dashes
őstag
válasz
Tomate #45712 üzenetére
Compatibility chart
E szerint mennie kell, próbáltad a két kártyát megcserélni?#45714 Esetleg DriverSweeper, aztán a driver reinstall.
-
nixx-21
őstag
válasz
Tomate #45622 üzenetére
te miért nem alszol eme késő éjszakán?
ON:
Legujabb Vapor-X-es ATikról:ATi Radeon HD4870 Vapor-X review
(kicsit olyan feelingje van mintha GTA4verzsön lenne a maga 2gb-os VRAM-jával; kétségtelenül el is fut 2560*1600 maximumon(még a View distance is)
összevetésként a Sapphire Toxic változat tesztjével mely szintén Vapor-X technológiára épülő hűtő:
ATi Radeon HD4870 TOXIC review
(vonjon le mindenki következtetés a hűtő-vel szemben de azért tessék megnézni a tuningot is nem véletlen h a vapor-xen minőségi cuccok vannak)
kistesó szintén vapor-x köntösben(teszt érdekessége a XFX-es 4850 igen szépen teljesítő hűtője ami ugye egy pre-clocked kari de ezt a teszt is leírja):
ATi Radeon HD4850 Vapor-X review -
-
twine
veterán
válasz
Tomate #45000 üzenetére
Na az érdekes jelenség...
Csontra a fagy a gép,,és csak a "cső-reset" segit? or what? hogyan képzeljem el?
Vasinger!:
Tomate: leírta a lényeget....esetleg ha nincs fent a CCC, akkor az asztalon jobb klikk tulajdonságok, majd pedig a képernyő beállitása(ez utóbbit nem biztos hogy szó szerint idéztem)....ott aztán be tudod rakni a pipát a megfelelő helyre(asztal kiterjesztése erre a monitorra,,vagy valami ilyesmi)
gáz hogy kisujjal becsukott szemmel csinálom ezeket a többmonitoros tv-re kötős dolgokat(elvégre ilyesmi a melóm), de amikor el kellene mondanom, azt sem tudom mit ir ki a gép(mert a melóhelyen egy nyomorult sz@r van, nem pedig Pc
)
-
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #44099 üzenetére
Hmm fura. Szerintem ez nálam nem lenne ennyi. Majd lemérem. Ennyivel jobb lenne a procid? Én 1440x900-ban tolom, 3300 Mhz-en megy. Milyen oprendszer? Elképzelhető hogy Vistán már gyorsabb mint Xp-n, mert én Xp-n tolom?
Silent77: súlyosan jobb a géped mint az enyém, ilyen kevés lenne a különbség? Meglepő.
-
danilla
őstag
válasz
Tomate #44078 üzenetére
A 9.1-es drivernél pont lassulást volt a 3dmarkokba
Most akkor a 9.2 gyorsulás. Bár ezek a tesztek nem mérvadóak, de mégis... tök jó
Gaboman: nekem a 9.1 drivernél a "laggolással" volt gond, de az meg fura módon "magától" megjavult. Nekem is ingadozik picit 90-125 között (125 max fps-re van beállítva)
-
katt777
félisten
válasz
Tomate #41095 üzenetére
1. hsz/honlapom/logout: ATT Ready Driver +
DigitXT: Nem quad kell, hanem egy izmos E8-as.
Miért is kapcsolod be a VSync-et?
TrollMetal: Azért ezeket mutogasd már meg a szervizben is.
Macka: Még mindig az ATT, de CCC is megkeresi. Az már más kérdés, hogy ez valójában mennyire lesz stabil. Módosítás szintén ATT. Ha biosban módosítod a határértéket, a rendszer nem fogja felismerni a VGA-t, csak névleg.
r3pl4y: Soxor stabilabb működést, jobb hűtést-tuningolhatóságot eredményez, mert olyan apróságok is meg vannak változtatva a gyári bios-okban, amelyeket szerkesztővel nem tudsz módosítani. De pl. hiába teszel ASUS vagy MSI bios-t egy Sapphire-re, a Smartdoki vagy a DOT nem fog működni, mert hardveresen nincs a VGA-ban.
-
mandju
senior tag
válasz
Tomate #41095 üzenetére
Ready Driver Plus a megoldás. először felinstallálod, restart aztán utána mehet is a telepítés. ready driver plus
-
Gery8503
csendes tag
válasz
Tomate #39382 üzenetére
Köszi a választ.
Az az igazság hogy elég halk megoldást szeretnék. Mivel van hogy északa is meg a gépem és akkor nem igazán szeretném ha egy traktor zúgása jönne ki belőle.
Főleg hogy azon gondolkozom hogy a többi ventiti is lecserélem. H jól emlékszem láttam ojat házventibe ami 9dba-esek voltak. szóval a vgara is valami viszonylag halk megoldást szeretnék.
A házam szellőzése szerintem elég jó. elől egy 14cm es hátúl egy 12es venti van.Valahogy van egy olyan érzésem hogy az összes gyári hűtés jóval 20dba felett van (ha csak a Windows megy már akkor is)
-
-
Vasinger!
nagyúr
-
norbx
aktív tag
válasz
Tomate #38654 üzenetére
azon mar tul vagyok allitgattam mindent mindenhova de nem akar full kep lenni.a reginel omega driver volt fent ott csak siman kiterjesztettem az asztalt es annyi.
sajan vista ala nincs omega driver viszont 4 maghoz meg nem jo az xp tehat marad a vista x64 ja az meg a 4 gb ram miatt -
katt777
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest