- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
Grisák
tag
válasz
audi100td #29895 üzenetére
Szerintem elég lehet a zalman, mert az én 4850-esemen ilyen cooler van, és teljesen jól működik (50°C körül megy emelt órajelekkel) és még csak nem is heatpipe-os mint a zalman. Max. ha nem válik be csak akkor vegyél s1-et.
A vrm hűtést könnyen meg lehet oldani, mivel négyzetes elrendezésban vannak, így lehet rájuk rambordát tenni (lehetőleg azért valami magas darabot)
-
hcmf.wice
csendes tag
válasz
audi100td #29805 üzenetére
amennyire lejott nekem kb otmillio teszt elolvasasa utan, az egyetlen halk _es_ garancias (2 ev) 4850-es kartya a lathataron a HIS Radeon HD4850 1024MB IceQ4. sajnos 35 rugo helyett 50-be kerul, cserebe viszont a teljesitmenye kb feluton van a referencia 4850-esek es 4870-esek kozott. persze ha a budzsed szigoruan 35 rugo korul van, akkor ez nyilvan nem vigasztal.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
audi100td #29793 üzenetére
Nekem két dual slot os sapphire is volt,és szerintem egyáltalán nem hangosak de ez a személyes véleményem.Mindenesetre jól hűt
-
Ribi
nagyúr
válasz
audi100td #29670 üzenetére
Nekem is dual slotos Zafir van es mar erosen gondolkoztam rajta hogy lecserelem egy ref karira.
1x kicsereltem rajta a ventit egy siman 8cm-esre, de mivel az fix 5V-n ment, 3D-ben olyan meredeken emelkedett a homerseklet hogy visszaraktam a gyari ventit. De 5V-n sem volt a leghalkabb, szoval a szelzajjal van a gond.
Hutot cserelni nem nagyon akarok.
Az egyetlen gond, hogy nem nagyon kapni BP-i boltban IceQ4-es karit legalabb 2 ev garival. -
lala42
őstag
válasz
audi100td #29668 üzenetére
Ja-ja 3 év szerintem elég, ,mert ennyit kaptam. ill. ad rá a gain. De amiatt a megemelt órajel miatt viszont elég komoly a hűtési megoldása. PWM-es benti, hőcsöves lamellás meoldás, és mondom, hogy nem melegszik és halk is. Eddig jó vásárnak tünik.
De tudod, mindent az idő dönt el.
-
Qru
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest