- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Asus gépemet készülök lecserélni természetesen Asus-ra, ha vki jól ismeri a mostani típusokat, és tud rászánni pár percet a segítségre, akkor itt leírtam, mit is keresek. Előre is köszönöm a segítséget!
-
kungzi
veterán
válasz
Buba880215 #24998 üzenetére
Nagyon koszi. Kiprobalom.
-
Buba880215
csendes tag
válasz
reloop #24978 üzenetére
@reloop, @kungzi:
Véletlenül ide keveredtem, és olvastam a problémátokat.
Nekem is ugyanez volt a dell 7537-es gépemnél win 10 alatt.
Észlelés1: Kikapcsolás után, mintha leállt volna, de mégse. (Billentyűzetem világítását továbbra is tudtam ki-be kapcsolgatni a bill. adott gombjával.)
Észlelés 2: A gépemre rádugott usb elosztó lámpája nem aludt ki.
Csak force shutdown-al sikerült teljesen kikapcsolni a gépet.Fórumokat böngészve azt találtam, hogy az Intel Management Engine okozza a problémát, abban is egy energia hatékonyságért felelős funkció. Ezt kikapcsolva és egy force shutdown / restart -ot követően már nem jött elő a probléma több napos megfigyelés után se.
"Device Manager > System Devices > Intel (R) Management Engine Interface > Properties > Power Management > Allow the computer to turn off this device to save power" mellől kell kiszedni a pipát, majd OK és restart (esetleg force shutdown).
@owen23:
Mostanában olyat csinál, hogy nem tudom egyből bekapcsolni, csak ha hosszan nyomom a indito gombot és csak utána indul be, az külső állapotjelzőből egy elalszik , ez mitől lehet?
Windows 10-et használsz? Ha igen, lehet, hogy nálad is a fentebbi megoldás segíthet. -
Slyer
senior tag
Hali!
Van egy Asus F5N notim, ami egész jól működött ma, hajnal 3-ig... Kis lassulás volt érezhető, így gondolotam újrarakom a win7-et, majd upgrade win10-re. Egyszer újraraktam, de N verziójú homet telepítettem, nem tudtam beaktiválni a home kulcsommal. Felraktam egy homet, azt beaktiváltam, de nem tudtam upgradelni, mert folyamatosan frissítést keresett a win10 telepítő. Gondoltam jó, nem érdekel, vissza a 7, és boldog leszek. Fel is települt, de amikor újraindult, meg akadt az Asus logónál. Nem hajlandó tovább menni sehogy. Ha be akarok lépni a bios-ba, ott is tölt egy kicsit, majd megfagy.
Már volt akksi ki-be, akksi nélkül hálózatról, hálózat nélkül akksiról, de ugyan az a helyzet...
Nem tudom az számít e, de SSD van a gépben, de eddig hibátlanul ment.
SEGÍTSÉG!
Köszönöm előre is!
-
owen23
tag
Sziasztok,
Nekem van egy Asus X552L-es laptopom és az érdekelne, hogy alul az állapotjelzők közül melyik mit jelent?
Előre is köszönöm a válaszokat.Mostanában olyat csinál, hogy nem tudom egyből bekapcsolni, csak ha hosszan nyomom a indito gombot és csak utána indul be, az külső állapotjelzőből egy elalszik , ez mitől lehet?
-
owen23
tag
Sziasztok,
Nekem van egy Asus X552L-es laptopom és az érdekelne, hogy alul az állapotjelzők közül melyik mit jelent?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
qpmex
tag
Hello.
Megtudná nekem mondani vki hogy hol van a gépemben az ssd?
https://manualscollection.com/?fid=cb72594760297765c989a9ddc21c5233&read=onlineEgyszerűen máma lefagyott (stream nézés és böngészés közben) majd nem indult újra a laptopom (Asus N551 JK). Csak a nagy ASUS felirat jön elő újraindítás után aztán hosszú várakozás belép a biosba magától. Nem tudom hogy ennek mi az oka arra gondoltam talán meghibásodott az SSD, mert azon van a rendszer.
Kérlek aki tud segítsen. Köszi. -
Malachi
veterán
válasz
fakeseries #24977 üzenetére
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Sok helyen az ASUS k501 et ajánlják, játékra 180-200k-s ársávban. érdeklődnék, hogy ugyanígy a K401 és a k555 is ajánlott? Vagy azok rosszabbak?
Illetve van olyan k501 ahol i3-5010u van a gtx950m mellett, ez mennyire fogja vissza a videókártyát játék közben (Project Cars,Bf3,Gta5,fifa 16, a reszletesség mindegy csak a 30 fps kell)? Elég az 1366x768 as felbontás is.
És a gt940m mellé elég a fent nevezett i3-5010u vagy oda is i5 kell?
Valamint a hdd csere a fenti 3 típusnál garanciavesztéssel jár?
köszi
üdv -
mrhitoshi
veterán
Kezd elegem lenni ebből a szar Smart Gesture-ből. Eddig alig-alig működött W10 alatt, most meg teljesen behalt. A tálcán az ikonon egy piros áthúzott karika van, és totál ne működik a touchpad. WTF?
Ha valakinek van valami ötlete, szóljon, hogy mit tudnék csinálni!! Nincs letiltva a touchpad az eszközöknél. -
reloop
csendes tag
Sziasztok,
Egy X550LB laptopom van egyetlen problémám van amire nem tudok rájönni.
Windows 10 x64 operációs rendszer többször telepítve már.
Alkalmanként mondjuk úgy 10 kikapcsolásból 4-5x nem kapcsol ki a laptop, a kijelző elsötétül a ledek világítanak. Ilyenkor csak a bekapcsológomb hosszú lenyomása segít. Ugyanez a helyzet számos esetben az alvó módnál is, nem kel fel belőle, csak kikapcs és utána bekapcsolás.
Energiagazdálkodási beállítások alapértékeken van.
Valaki tipp, vagy ekkora hulladék ez a windows 10? -
fakeseries
csendes újonc
Sziasztok
Pár napja én is K501lx tulaj lettem. A gép nagyon jó, de a hűtést/venillátorokat eléggé furcsának találom. Bekapcsolás után szinte egyből bepöccennek a venillátorok és eléggé hangosak. Olvastam feljebb hogy valaki másnak is volt/van hasolnó gondja. Megnéztem 2 progival a dolgokat: a cpu hő néhány másodpercen belül 10foknyit is ugrál fel-le(nemtudom ez normális-e?), a ventik meg 4100-4500között mennek, mindez bekapcsolás után pár perccel.
Namost ha valaki megtudná mondani hogy pontosan milyen progival is lenne ajánlatos ezt megnézni + mik a normális eredmények ennél a gépnél azt megköszönném. K501LX-dm0047d (i7,8gb,950m) -
NTonee
veterán
válasz
szita.erno #24967 üzenetére
Nem notebook probléma. Keress egy viberrel foglalkozó fórum topicot, ott nagyobb valószínűséggel tudnak segíteni.
Dictator^: a kettő egyszerűen nem egy ligában játszik, hiába G mindkettő, a 751 fényévekkel jobb minden téren. A burkolata, az általános minősége, a vga. A hűtése pedig simán megbirkózik azzal az i7-el, amivel a 771 nem tud.
-
Malachi
veterán
válasz
SMartin-HU #24971 üzenetére
"általánosan rosszul lesznek kalibrálva ezek a gépek szerintem... amit a BIOS frissítéssel meg tudnának oldani."
-
Dictator^
veterán
ASUS G751JT-T7107D vs G771JW-T7034
G771JW-m van, viszont nem tudom, hogy hütés szempontjából az i7 mennyire effektív ebben a "házban".
A g751JTnek azért elég a szellőzése.. bár gondolom kifutó példány már, mert kezdenek kikerülni a boltok kínálataiból.. -
Peterson_
addikt
válasz
szita.erno #24969 üzenetére
Fogalmam sincs, mondjuk nálam is volt valami hasonló Viber frissítés után, de azóta még sem nyitottam, annyira nem használom.
-
Peterson_
addikt
válasz
szita.erno #24967 üzenetére
Én nem gondolnám, ez a laptoptól függ, szerintem a Viber rossz.
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, újra lett húzva az Asus K52je laptopom. WINDOWS 7 van rajta. Fel telepítettem a Vibert de ha meg nyitom csak üres lapot add be. Már több helyről próbáltam letőlteni de mindegyiknél ugyan az a helyzet. Üres lap.
-
steelsec
aktív tag
Nekem is ez az i5-4200h meg 950m van a gépemben, és nem hinném, hogy 1 venti képes lenne lehűteni normálisan. N550JX-ben 2 venti van és játék közben azért átlag 70 fok főlé megy minden.
Ha nem valami nagy számítást igénylő dologra kell akkor nem fogsz érezni semmit az i5 ök közt. Hisz mindkettő 2 magos. Játékok sem pörgetik ki 100%-ra.
-
kungzi
veterán
Asus notira windows 8.1 vagy 10-t ajánlotok? Itthoni használatra melyik verziót? Köszi
-
Tosh
csendes újonc
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, és ezt néztem ki. Már írtam a "Milyen notebookot vegyek" - topicba, ott inkább a K501-eset ajánlották. Nektek mi a véleményetek? -
NTonee
veterán
válasz
Malachi #24959 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot, de igen, visszautalják. Erről szól az Asus Bizalom Program.
Hardveresen is kipusztulhat ott pár dolog, de a bios is felelős a ventilátorok működéséért és a hűtési rendért, ahogy azt korábban írtam. A későbbiekben elképzelhető olyan frissítés, amely szabályoz majd a ventik működésén. A G751JY is kapott nemrég ilyet, azóta csendesebb lett állítólag a gép. -
Malachi
veterán
válasz
SMartin-HU #24948 üzenetére
ezt fejtsd ki bővebben, mert nem világos. visszautalják a gép árát?
a venti gond meg pontos, de ha hardveres a hiba akkor nem értem egy BIOS frissítés hogyan oldaná meg. most amit én feltettem - amiről a kisregényt írtam - az jól dolgozik és használja mindkét ventit, ez biztos. most is itt a gép az ölemben, éppen langyos a bal oldala, de néma.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Bkrisz9 #24952 üzenetére
Az ötlet tényleg dicsérendő de nem hiszem, hogy hosszú életű lesz a dolog.
Emlékszem anno Toshiba-nak volt olyan ajánlata, hogy amely szerint bizonyos gépekre vállaltak nagyon hasonló feltételekkel garanciát. De amiért megmaradt bennem az az, hogy elvileg akkor is visszafizették neked a teljes vételárat, ha a laptopodat ellopták.
Nem sokáig futott ez az extra, úgy emlékszem hónap után már nem is lehetett ilyet kapni. -
steelsec
aktív tag
válasz
Devily #24945 üzenetére
Szia,
Nekem egy ilyen gépem van 950m el és i5-tel. Nincs benne msata sem m.2 foglalat. Hát nézd úgy hogy az n széria azért a k fölött van. Anyag használatban nekem nagyon bejön a dolog. Játékokkal elbír, High beállítások mellett fallout 4 és witcher 3 is 30 fps körül van 1080p-ben. A kijelző nagyon jó, bár van itt egy fórumtárs akinek van gond vele. Sdd bővítést én betoltam a hdd helyére a hdd meg a dvd helyére, az úgyse kell. Nekem jó vétel volt.Remélem elég volt a válasz de korábban linkeltem egy tesztet is. Azt is megnézheted. itt
-
NTonee
veterán
válasz
vmicza #24954 üzenetére
garancia lejárt? Akkor őt keresd.
-
vmicza
csendes tag
Sziasztok!
Kontaktihibás lett az Asus x201e laptop szalagkábele. Képernyő mozgatása közben zavaró csíkok jelennek meg, így a gép csak asztalon állva használható..
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet megjavítani vagy új szalagkábelt venni?
Üdv,
vmicza -
Bkrisz9
őstag
válasz
Az szép. A végén még jól is jársz a dologgal. Ha ténylegesen megérkezik az elég nagy + az ASUS-nak.
-
kungzi
veterán
üdv
használ itt valaki x550lb notit? Ha igen milyen windows-sal? Köszi
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Végre megtudjuk hol bankolnak, muhaha
-
SMartin-HU
tag
válasz
SMartin-HU #24928 üzenetére
Respect!
Kedves XXXXX XXXXXX!
Igénylésazonosító: XXXXX
Örömmel értesítjük, hogy sikeresen ellenőriztük az ASUS Bizalom programba benyújtott igénylését.
30 napon belül fel fogjuk dolgozni a kifizetést a bankszámlára, amelynek adatait megadta.
Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, olvassa el a weboldalon megtalálható Általános Szerződési Feltételeket vagy a Gyakran Ismételt Kérdések részt, vagy kérdezzen e-mailben a support.hu@asuspromotions.com címen.
Tisztelettel,
ASUS Bizalom program
Ez egy automatikusan küldött levél, kérjük, ne válaszoljon rá!
Ez így most elég elképesztő számomra....
-
Watto1991
senior tag
Sziasztok !
Laptopvásárlás előtt állok és ezt a két notebookot néztem:
A kettő között ugye van 25 ezer különbség, de javítsatok ki ha tévedek, annyi a különbség, hogy más a szín, plusz a 200 ezresben +4 Giga RAM van. (ami ugye közel sem 25 eFt) HDD, GPU, CPU ugyanaz.
Mi más okozza ezt az árkülönbözetet?
Köszönöm.
-
Devily
tag
Sziasztok!
Már szeptember óta várok egy K501LX-DM116D-re (billentyűzetvilágítás, AC Wi-Fi). Nagyon szükségem lenne már egy újabb gépre. Mivel szeretek játszogatni, ezért hardverben hasonló teljesítményű masinákat néztem.
Azt szeretném kérdezni, hogy egy N550JX mennyivel jobb választás? Van-e benne mSata vagy M.2 foglalat?Mekkora a két gép közötti minőségbeli különbség? Gondolok itt az anyaghasználatra, összeszerelésre, billentyűzetre. Azt tudom, hogy az N550-ben tutira IPS kijelző lenne. Arra számítok, hogy a Black Friday akciók keretein belül hozzá lehet majd jutni 10-20% kedvzeménnyel.
Köszönöm a megtisztelő válaszokat!
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
Szia!
Azt le tudom másként ellenőrizni, hogy megy-e a jobbos venti mint hogy hallgatom vagy odateszem a kezem? Mert a balost hallom is mikor bekapcsol és érzem is hogy nyomja rendesen a levegőt viszont a jobbossal ilyet még nem tapasztaltam és akkor lehet nekem is ez a probléma hogy elszállt a jobboldali. Tehát valami szoftver ami monitorozza a ventillátorok állapotát vagy ilyesmi van esetleg?
-
Sordoran
addikt
válasz
Feri bácsi #24939 üzenetére
Pár napja írtam neked privátba választ erre, többek között.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Leleményes #24937 üzenetére
Csak nyugodtan
Veszteni nem vesztesz vele semmit.
-
Leleményes
tag
5-én kapták meg a gépet, azóta semmi hír. Zaklassam őket? Kéne a gép, prgramtervezon tanulni eleg nehez gep nelkul...
-
ITjunior
tag
válasz
steelsec #24933 üzenetére
N551 kissé érdesnek tűnt tapintásra, valamint nem tűnt masszívnak sem igazán.
(#24934) Tesla93: mifelénk ezek a masinák még csodaszámba mennek, media marktban nincs kitéve egyikből sem, kivéve most ez az N551, de ez is már lassan inkább kifut, eléggé el vannak maradva...
-
edari
őstag
válasz
ITjunior #24932 üzenetére
A "k" széria az "n" alatt van, így annál is rosszabb. Egyébként attól hogy gagyi hatása van, attól még jól bírja, nekem ráültek a suliba, és semmi baja nem lett.
steelsec: köszi. Nem mindig rögtön dobja el. Volt hogy egy egész estét kibírt. Másnak kb 1 percig se bírta.
-
ITjunior
tag
Kérdezném, hogy aki esetleg ismeri mind a 2 tipust, van-e az N550 és N551 között anyag-minőség beli különbség? Csak azért kérdezem, mert a helyi media marktban ki van téve egy N551-es, és hát elég ócska aluminium érzete van? Ezekhez képest érdekelne, hogy a K501 milyen?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ez eddig elég korrektül hangzik.
-
edari
őstag
Sziasztok
N551, N550 tulajoktól kérdezem: ki az aki felrakta a win10-et, és frissített már th2-re? Nekem a kábeles netet folyton eldobja, wifi tökéletes. Th1-el jó volt.
Ethernet adapter: Realtek RTL8168/8111 -
SMartin-HU
tag
Szerviz tapasztalatok!
Nagyon gyorsak voltak és a gépet olyan állapotban kaptam vissza, mint ahogy bevittem. Vigyáztak rá, le a kalappal. Attól függetlenül, hogy jogosan elvárható. (Ne tudjátok meg, hogy kaptam vissza anno Csehországból az Acer laptopom....)
Mi volt a hiba?
A hűtő nagyon hangos. Szinte azonnal bekapcsol, még alacsony hőmérsékleten is. A szervizbe küldés előtt már tarthatatlanul hangos volt és nagyon ingadozott a hőmérséklet.Javítás
Kiderült, hogy a jobb oldali hűtő teljesen tönkrement és maga a hűtés vezérlője is. Így valószínűleg hibás hőmérsékleti adatokat kapott.A szervizjelentésben az van, hogy új ventilátort raktak bele (OK) és a vezérlőt javították. (?? Biztos... ők értenek hozzá.) + BIOS frissítés (A legfrissebb volt rajta, így ezt nem értem.) + A driverek frissítése.
Konklúzió és információk
A magas fordulatszám és hangos bal oldali ventilátor problémája nem oldódott meg teljesen. Jelenleg kevesebbszer kapcsolja be, de így is hangos. A jobb oldali hűtő most szépen egyenletesen működik és stabilizálja a hőmérsékletet.Rákérdeztem a megmaradt problémámra és azt a választ kaptam, hogy valószínűleg a következő BIOS frissítés fogja megoldani. Jelenleg nem tudnak rajta állítani, mert nem lehet belenyúlni.
Szoftveresen nem ajánlják a hűtés szabályozását, mivel nem tudunk mind a 2 ventilátorhoz hozzáférni... így meg van a kockázata, hogy amikor sikerül a Bal oldalit beszabályozni, akkor a Jobb oldalit egyáltalán nem fogja működtetni a gép. Lehet hogy halkabb lesz, de akkor a 2 ventilátoros hűtőnek elveszik az értelme, ha nem fog működni mind a 2 ventilátor. + A gép jobb oldala főlni fog terhelés alatt, hiszen a rézcső végig fut a gépen és hiába hűtjük bal oldalon... ha a jobb oldalon nem megy a ventilátor, akkor meg fog rekedni a hő.
Bizalom program
Külön figyelmeztettek és a kezembe nyomtak egy 2 oldalas angol nyelvű szerviz jelentést is távozásom előtt, hogy amennyiben Bizalom programos vagyok küldjem el beszkennelve a kérvényemmel együtt.A jelentésben a diagnózis és a javítás módja szerepel.
Diagnosed problem: Unable to wheel or Speed Error on Fan; High temperatures change; Noisy.
Excecuted service: Repair with new component / parts and setting.
Passed final test: Yes.Elküldtem a kérvényt, amire ezt kaptam:
Kedves XXXXX XXXXXX!Igénylésazonosító: XXXXX
Köszönjük, hogy benyújtotta igénylését az ASUS Bizalom programba!
Most ellenőrizzük, hogy igénylése megfelel-e a programmal kapcsolatban megfogalmazott Általános Szerződési Feltételeknek. Kérjük türelmét, 3 munkanapon belül válaszolunk, hogy igénylése sikeres volt-e.
Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, olvassa el a weboldalon megtalálható Általános Szerződési Feltételeket vagy a Gyakran Ismételt Kérdések részt, vagy kérdezzen e-mailben a support.hu@asuspromotions.com címen.
Tisztelettel,
ASUS Bizalom program
Ez egy automatikusan küldött levél, kérjük, ne válaszoljon rá!
Most várom a fejleményeket!
-
ZozzHUN
addikt
válasz
SMartin-HU #24902 üzenetére
Igen, elromlott akkor is, és most megint... tiszta vicc, és ráadásul ugyanúgy megdöglött az alaplap... Most várakozó üzemmódban vagyok. Még egy emailt sem kaptam mint a múltkor, hogy a javítást megkezdték volna...
-
ITjunior
tag
válasz
SMartin-HU #24907 üzenetére
voltál a gépért, mit mondtak / csináltak vele?
-
Gergosz2
veterán
válasz
Peterson_ #24920 üzenetére
Nem vitted még el szervizbe?
Az fps témához meg annyit, hogy nekem ilyen nem volt. Jó persze, az tis hozzáteszem, hogy kb fél órát se játszottam GTA5-tel a laptopom, mert kiírta a Windows, hogy elfogyott a RAM
Azóta nem is erőltettem, mert még mindig a gyári 4GB van bent, mellette meg ott az asztali, amiben van 6GB és szépen el is ment rajta.
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Új gép vásárlását tervezem, ki is néztem egy Asus gépet.
ASUS K501
A kérdésem, hogy ez mennyire jó választás? A jelenlegi gépem öt éve használom, most is hasonlóan hosszú távra tervezek. Ami számomra ideális lenne, hogy a jelenlegi játékok gond nélkül menjenek rajta (bár nem ez lesz az elsődleges felhasználási terület).
Nem vagyok NVIDIA-tudatú, ha van jobb alternatíva, az is jöhet.
Ami a leginkább érdekelne, hogy a benne lévő processzor elegendő-e a videokártya mellé.
Hasonló árkategóriában más ajánlat is jöhet (a fullHD panel és a 8 giga RAM fontos, hogy maradjon). -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy ASUS K52F notebookom. A Windows 7 panaszkodott az akkumulátorra.
Amikor leválasztom a hálózati töltőről az alábbi hibaüzenetet kapom kék képernyőn:
stop 0x000000D1; athr.sysWIFI: Atheros AR9285
Hogy lehetne javítani ezt a hibát?
-
törölt tag
válasz
Mr. Csonti #24914 üzenetére
"Bármi" megoldás: Fogod az USB-s billentyűzetet, és óvatosan megérintesz vele egy tetszőleges billentyűt a laptopon...
Bocs, nem tudtam kihagyni! -
Mr. Csonti
tag
Szervusztok!
Van egy X450CC-WX294D típusú laptopom és a kérdésem az lenne, hogy van-e bármi megoldás arra, hogy alvó állapotból felébresszem USB-s billentyűzettel
A válaszokat előre is köszönöm!
Csongi -
HoaryFox
őstag
válasz
PrinceHerceg #24910 üzenetére
Nekem anno egy AMD C-50-es APU-val (ami kevés túlzással egy telefonba se lenne elég) megáldott laptopomon is elfutott vígan egy 1080p YT-videó (persze, ha nem mozgattam az egeret
), volt hozzá még egy 386MB-os IGP meg 4GB RAM.
Nem tudom a te gépedben mi van, de szvsz gyorsabb, mint az én ex-laptopom.Böngésző?
Szerk.: Most megnéztem gyorsan, mi van ebben a gépben... Részvétem
Gyorsított videólejátszáshoz meg ajánlom a Media Player Home Classicot, nem volt vele gond. -
PrinceHerceg
őstag
-
HoaryFox
őstag
válasz
PrinceHerceg #24908 üzenetére
Jelentős gyorsulást nem fogsz tapasztalni.
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon ha egy ASUS X53U-SX180D t. lapinak - mely azért specifikációi alapján nem egy kimondottan AMD-s erőgép - a jelenlegi 3GB 1333Mhz DDR3 RAM készletét a maximális szintre gyúrnám, (2 x 4 => 8GB-ig), akkor talán már szeretni fogja a 480p-től nagyobb felbontású YouTube vidiket, mert jelenleg azokat nem igen képes elfuttatni szaggatás nélkül?
O.p jelenleg egyébként Win7 64-bit Ultimate, de nemsokára 8.1 fog rajta bootolni picivel gyorsabban, csak érdekelne, hogy ha már a CPU és a VGA lepkefing teljesítményű vajon dobna-e rajta a memória upgrade...
Köszönök minden észrevételt!
-
SMartin-HU
tag
válasz
szita.erno #24906 üzenetére
hoppá... holnap mehetek a gépé.
Nem tudom hogy ez egyedi vagy sem, de ez baromi gyors volt
Kíváncsi vagyok mit alkottak.
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, újra lett húzva az Asus K52je laptopom. WINDOWS 7 van rajta. Fel telepítettem a Vibert de ha meg nyitom csak üres lapot add be. Már több helyről próbáltam letőlteni de mindegyiknél ugyan az a helyzet. Üres lap.
-
copaca
csendes tag
Sziasztok,
olyan hibával állok szemben, hogy minden indításnál (legyen az normál, hibernált, alvó) eljut a gép (ASUS X550LB-XO114D) a windows (10) bootolásához, de aztán 1-2 mp múlva leáll egy pittyenés kíséretében. Második indításra viszont már mindig betölt normál állapotba.
Keresgéltem mindenfelé, de nem találtam hasonló esetet vagy megoldást.
Remélem itt tud valaki segíteni
-
Sordoran
addikt
Asus K501LX-el szemezek, és érdekelne, hogy elvileg ennek van M.2 bővítési lehetősége is. Kérdés, hogy ha ide vennék bele egy SSD-t a HDD mellé, arról is tudna simán bootolni a gép? Csak mert van/volt olyan laptop régebben, aminél hiába lehetett SSD-t berakni mSATA vagy M.2 portba, már nem emlékszem melyik, arról bootolni nem tudott, csak gyorsítótárnak használta vagy hasonló.
-
SMartin-HU
tag
válasz
sniper elite #24901 üzenetére
Ha jól emlékszem ZozzHUNnak 31 nap előtt romlott el a gépe, így nem vehet részt a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged