- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Volna értelme EBay-ről egy FHD 15.6-os IPS panelt megvenni, egy X555L laposba, amiben jelenleg egy HD Ready felbontású TN+ film gyári fosadék van? Egyáltalán igaz a boltok által hangsúlyozott Kínából inkább semmit dolog, vagy ők is onnan veszik és profitot akarnak?
Beszerelni nem nagy kunszt, mivel ugyan ott vannak a csavarhelyek és a 40-pines bal oldali csati is stimmel, csak nem szívesen fizetnék azért amit én is megtudnék csinálni, adott esetben 3-ad áron is!
Köszönöm a válaszokat!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
albinolynx #27049 üzenetére
Dettó ugyan ez a helyzet, de ahogy külföldi fórumokon olvastam, erre a drága gyártó nem csinál semmit se, szóval a garis részére kíváncsi lennék!
+ az alaplapomon sehol se látok tekercset!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
albinolynx #26992 üzenetére
Ezt pontosan, h kivitelezted, mert egy SSD se nagyon csendesített rajta sokat, tehát nem ez a valódi hiba oka, sokkal inkább az alaplapon egynémely alkatrész!
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon ha egy ASUS X53U-SX180D t. lapinak - mely azért specifikációi alapján nem egy kimondottan AMD-s erőgép - a jelenlegi 3GB 1333Mhz DDR3 RAM készletét a maximális szintre gyúrnám, (2 x 4 => 8GB-ig), akkor talán már szeretni fogja a 480p-től nagyobb felbontású YouTube vidiket, mert jelenleg azokat nem igen képes elfuttatni szaggatás nélkül?
O.p jelenleg egyébként Win7 64-bit Ultimate, de nemsokára 8.1 fog rajta bootolni picivel gyorsabban, csak érdekelne, hogy ha már a CPU és a VGA lepkefing teljesítményű vajon dobna-e rajta a memória upgrade...
Köszönök minden észrevételt!
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
ASUS X50SL t. notim, ami ha hálózaton van prímán megy, ellenben ha az aksira van bízva a dolog, akkor pár perc és kifagy... Mi lehet ez?
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon ő jó lehet egy ASUS X50SL lapihoz, AC adapternek?
Mert teljesítményben pont azonos és még a dugalja is mm-re pontosan egyezik...
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy egy ASUS X53U SX180D t. laposba azon felül, h maximum 6GB-nyi DDR3 RAM kerülhet, mennyi a maximális működési freki, mert erre vonatkozó adatot sajnos nem találtam a neten.
Jelenleg a gyári 2 + 1GB 1066Mhz-es páros csücsül benne, de gondolkozom, hogy bővítem, csak a fenti kérdés nem hagy nekem nyugtot!
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest