- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Volna értelme EBay-ről egy FHD 15.6-os IPS panelt megvenni, egy X555L laposba, amiben jelenleg egy HD Ready felbontású TN+ film gyári fosadék van? Egyáltalán igaz a boltok által hangsúlyozott Kínából inkább semmit dolog, vagy ők is onnan veszik és profitot akarnak?
Beszerelni nem nagy kunszt, mivel ugyan ott vannak a csavarhelyek és a 40-pines bal oldali csati is stimmel, csak nem szívesen fizetnék azért amit én is megtudnék csinálni, adott esetben 3-ad áron is!
Köszönöm a válaszokat!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
albinolynx #27049 üzenetére
Dettó ugyan ez a helyzet, de ahogy külföldi fórumokon olvastam, erre a drága gyártó nem csinál semmit se, szóval a garis részére kíváncsi lennék!
+ az alaplapomon sehol se látok tekercset!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
albinolynx #26992 üzenetére
Ezt pontosan, h kivitelezted, mert egy SSD se nagyon csendesített rajta sokat, tehát nem ez a valódi hiba oka, sokkal inkább az alaplapon egynémely alkatrész!
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon ha egy ASUS X53U-SX180D t. lapinak - mely azért specifikációi alapján nem egy kimondottan AMD-s erőgép - a jelenlegi 3GB 1333Mhz DDR3 RAM készletét a maximális szintre gyúrnám, (2 x 4 => 8GB-ig), akkor talán már szeretni fogja a 480p-től nagyobb felbontású YouTube vidiket, mert jelenleg azokat nem igen képes elfuttatni szaggatás nélkül?
O.p jelenleg egyébként Win7 64-bit Ultimate, de nemsokára 8.1 fog rajta bootolni picivel gyorsabban, csak érdekelne, hogy ha már a CPU és a VGA lepkefing teljesítményű vajon dobna-e rajta a memória upgrade...
Köszönök minden észrevételt!
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
ASUS X50SL t. notim, ami ha hálózaton van prímán megy, ellenben ha az aksira van bízva a dolog, akkor pár perc és kifagy... Mi lehet ez?
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Vajon ő jó lehet egy ASUS X50SL lapihoz, AC adapternek?
Mert teljesítményben pont azonos és még a dugalja is mm-re pontosan egyezik...
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy egy ASUS X53U SX180D t. laposba azon felül, h maximum 6GB-nyi DDR3 RAM kerülhet, mennyi a maximális működési freki, mert erre vonatkozó adatot sajnos nem találtam a neten.
Jelenleg a gyári 2 + 1GB 1066Mhz-es páros csücsül benne, de gondolkozom, hogy bővítem, csak a fenti kérdés nem hagy nekem nyugtot!
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest