Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
szeritem sosem kell. Csak ha bármi más okból szét kéne szedni, hűtést kéne cserélni (kilyukadt hőcső vagy más probléma miatt), akkor lenne érdemes letakarítani és újra pasztázni. A folyékony fém meg veszélyes a fém alkatrészekre, szóval jobb, ha nem bántod. Ha ráfolyik forrpontra vagy a proci alá folyik, akkor feloldja a fémet pillanatok alatt. Általában véletlen kicseppenés ellen szoktak köré tenni szigetelést gyárilag, ne tudjon kijönni a helyéről, ezért sem érdemes megbontani kíváncsiságból.
-
python1
veterán
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Természetesen az, igaz abból sem a leggagyibb (20e) körül vettem, lehet az eredetivel még teszek egy próbát, ha nem működik úgy, akkor lehet tényleg egy linuxot dobok rá.
Nem akarom teljesen lehúzni a márkát, mert lehet valóban az akksi miatt van, bár 4-5 órát simán megy az új akksival.
Kidobni sem akarom, mer szép állapotú, ajándékba sem akarom így odaadni senkinek, igaz 1 szoftvert ill egy műszert kell neki kiszolgálnia, arra még talán jó lesz. -
python1
veterán
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Miért ne menne, vagy az asus ennyire gyenge lenne, bár nem rajongok ezekért a konzumer cuccokért.
Lenovo Tinkpaddal dolgozunk itthon, ott nincsen ilyen probléma, minden flottúl megy, HP-vel sem volt eddig probléma, egyedül ezzel az asussal nem boldogulok, igaz leselejteztük, már csak 1-2 dologra használnám, de ott jól jönne akkuról, ha normális teljesítményt adna.
Tényleg komolyan beletúrtam minden beállításba, bioszba is mindent megnéztem, na mindegy még egy új wint megpróbálok.
Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
python1
veterán
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hátha találkozott már valaki ilyennel, Asus R551L laptopnál az a jelenség, hogy akksiról nem működik a processzor turbo funkció, tehát alap órajelen pörög csak a processzor.
Új az akksi benne magam cseréltem, processzor újra pasztázva, érdekes amint hálózatba gugom, minden tökéletesen működik.
Energiagazdálkodást is szénné állítottam már, bios a legújabb a gépen, tanácstalan vagyok. -
wrc84
csendes tag
Hello
Valaki tapasztalatból tudja, hogy a folyékony fém hűtő(paszta) milyen időközönként kell újra cserélni. A gyárilag kiadottra gondolok, valahol olyasmit olvastam, hogy ezt egyszer a gyárban vagy otthon felviszik és tulajdonképpen nincs más teendő tovább vele.
-
törölt tag
Sziasztok!
140 ezer forintért jó vételnek számít ez a laptop?
A processzor végén mit jelent a p? (Core i3 1220p)ASUS VivoBook 15 X1502ZA-BQ977W Kék Laptop (15,6" FHD/Core i3/8GB/128 GB SSD/Win11H)
-
Bedepi
tag
válasz
memorix
üzenetére
Idő közben meg lett a megoldás, köszönöm. Egy barátom segített akinek már volt több Asus gépe is. Nem volt bonyolult így utólag, csak én erre nem gondoltam. Több féle wifi kártyával is szerelték ezt a "csodát" és nem azt dobta fel elsődlegesnek ami benne van, illetve alap járaton nem is mutatja az oldal, csak ha legördítesz egy fülecskét. Mivel a rendszer maga nem látta, windowsból nem tudtuk kideríteni a típust, csak a bioson belül láttuk milyen van benne. Ezt is csak a teszt fázisnál mutatta meg. Acer-éknél egyszerűbben megy ez
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Szép estét. -
-
Bedepi
tag
Sziasztok. Faterom vett egy Asus Vivobook Go 15 old-es laptopot, windows nélkül. Gondoltam sebaj, dobok rá egyet. win 10-el kezdtem, de a telepítés befejeztével nem látja a wifit. Illetve konkrétan az eszközt. A hálózati központban semmi sem jelenik meg. Driverek természetesen felmentek így is, de semmi haszna. Eredetileg ugye win 11-hez valóak, gondoltam akkor ez a gond. Csináltam telepítő lemezt felraktam azt is, amíg egy bizonyos ponton meg nem állt. Kapcsolódjak a hálózathoz. Továbbmenni nem tudok, mert nincs rá opció. Bios alatt fizikálisan látja, ha írok neki jelszót, akkor el is fogadja, tesztprogram hibát nem ír rá, szóval nem tudom mi a baj. Ha volt már róla szó itt akkor elnézést kérek. Kicsit tanácstalan vagyok ez ügyben, mert bármilyen szutyok gépre raktam eddig rendszert egyből látta a wifit driver nélkül is. Nem vagyok túl nagy számítógépes guru, de Ilyen problémával most találkozok először. Köszönöm a segítséget előre is
-
cs.zs.
veterán
válasz
Hompi01
üzenetére
Szia, (intel?)
érdekes módon az iGPU driver felelős a funkciógombok működéséért. Ennek a frissülése okozhatja a gombok működésképtelenségét. Lenovo Legionunk (i5-10300H) teljes billentyűzete működésképtelen lett olyankor, és külső billentyűt kellett csatolni.
Általában vissza kell lépni az előző Intel UHD variánsra, esetleg gyári support oldalról az eredetit leszedni.
De olyan is van, hogy befrissül, aznap még nem megy a fényerő, pár nap múlva meg már igen.
Asus Vivobook S532FL többször is csinálta ezt. -
Hompi01
tag
Sziasztok olyan problémám lenne hogy Asus K555L típusú laptop esetében nem működik a fényerő állítás. Milyen illesztő program lehet a ludas?
-
robag93
aktív tag
Létezik üvegfólia a tapipadra? Egy felületes keresést csináltam, de nem találtam M3402QA-ra. Jó lenne kicsit jobb tapintást neki és azt sem bánnám ha nem kopna el.
-
-
Ezt láttátok már? Kíváncsi leszek, milyen lesz.
-
Jarod1
veterán
ssd van benne?
Hard sisk sentinel vagy crystal disk progit futtasd ha elindul a rendszer ezellenőrzi a hhdd ssd állapotát,
vagy kiveszed a merevlemezt és egy másikba belepróbálod esetleg ott nézed a progikat, ha minden oké
akkor alaplap vezérlés...driver frissítések fent vannak? -
Nabuk
csendes tag
Sziasztok!
Asus VivoBook M3N0CV22Z44313B szériaszámmal.
Az a problémám, hogy sokszor dolgozok a gépen, lefagy, majd újraindul, és azt irja a ki a BIOS? hogy nincs meghajtó.
Vagy sokszor előfordul, hogy amikor felnyitom a gépet, és bekapcsolom, akkor ugyanazt produkálja. Nincs meghajtó.Korábban már volt márkaszervízben, akkor azt mondták sérült a BIOS, és azt újratelepítették.
Nekem ez így nagyon nem OK, hogy nem megbízható a gépem.
Nálatok előfordult ilyesmi?
-
Nos úgy néz ki, hogy nincs egy darab pixelhiba sem
:
-
csiak
tag
Sziasztok,
Használ valaki ASUS Zenbook 15 OLED (UM3504) lapost?
Elsősorban az elegednő fényereje és a hűtés hangja érdekelne, mennyire halk vagy hangos?
Nagyon köszi!!!
-
-
Sziasztok.
2021-es a laptop. Külső kijelzővel használom, és sosem viszem el itthonról. Ritkán hajtom fel a fedelét használat közben. Csak akkor ha ki vagy bekapcsolni kell a gombjával:Most viszont, ledöbbentem, mert feketén jól látható alpixel hibák jelentek meg.
Garanciális 2024.10.28-ig.2005 óta nem volt pixelhibás monitorom. Eddig úgy voltam vele, hogy az megvásárlás után ha nem jön elő, akkor már nem fog. Erre most egy csomó igen.
Garaciálisan foglalkoznak a szervizben vele? Cserélniük kell a kijelzőt? Egyszer már volt javítva garanciálisan ez a monitor, alaplap+CPU + VGA csere volt kompletten!
-
cs.zs.
veterán
válasz
boldi370
üzenetére
Persze hogy tud boostolni. 15 wattig.
Ha egy VW Transporterrel 9 főt + csomagokat kell vinned Párizsig, akkor marhára nem mindegy, hogy 70 lóerős turbomotor van benne, vagy 170.Semmi gond. Ahhoz hogy ezt kimaxold, első lépésként kell még ram.
Vagy küldd vissza, és végy helyette H-s procis gépet. Ezt neked kell eldöntened. -
boldi370
csendes újonc
válasz
cs.zs.
üzenetére
Nem tudtam ezeket, igazábol 1.3 ghz de turbon 4.4 tehat tudja magat boostolni nemigaz? A jatek amugy elmegy egy kenyerpiriton, ha felmegyek van FPS em (1x feljutottam a szerverre, akkor 50 fps em volt) ugye ez egy San Andreasen alapulo jatekszerver. Csak folyamatosan kifagy, de ha fent vagyok nincsen gond.
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
boldi370
üzenetére
Igen, az IrisXe egy lépéssel jobb, de attól ez még nem lesz gamer-gép.
Ha bővíthető, és teszel bele még 8GB-ot, akkor egyrészt Dual lesz, jobb adatátviteli sebességgel, nem fog elfogyni játék közben a ramod sem, és ott lesz az Iris Xe is.
Felveszed legnagyobb teljesítményre a gépet (akku ikonra jobbklikk, teljesítmény-beállítások) és ezzel ki is maxoltad.Játékos céllal nem szokás a legkisebb teljesítményű U-procit venni. Nem mondták előtte?
U = max 15 watt
P = 28 watt
H = 45 watt
HS = 35 watt
HX = 55 watt (max) -
azbest
félisten
válasz
boldi370
üzenetére
milyen verziójú a grafikus drivere?
Az intel iris xe integrálthoz elég gyakran jön ki frissítés, talán ez a legújabb
31.0.101.4972 for Intel® Arc™ A-Series Graphics and Intel® Iris® Xe Graphics. [link]Lehet alapból egy régi asusos változata van fenn.
Az asus oldalán Verzió V31.0.101.4255 ; 341.53 MB; 2023/04/13de gyors nem lesz, talán 720p felbontással elér 30fps-t
-
cs.zs.
veterán
válasz
boldi370
üzenetére
Szia,
a 12.gen Intelek legtöbbjéhez már nincsenek is Win10 driverek, általában ezekre 11 kell és kész (lehetnek kivételek).Megnézted-e a feladatkezelőben, hogy valóban Iris Xe iGPU van-e? Nem lehet hogy csak UHD van most ? Intel Iris Xe csak akkor van, ha a ram dual-chanel.
-
boldi370
csendes újonc
Sziasztok! Adott egy Asus Vivobook X1504Z
spec: i5 1235u
8gb ddr4
intel iris xe graphics.Problemam az hogy egy San Andreasen alapulo MP szerveren szeretnèk vele jàtszani fe folyamatosan ki crashel. DirectX hibara hivatkozva, probaltam mar mindent. Win 11 van rajta, a gyari a sima direct x 9 et nem is hagyja feltelepiteni, a asztali pc men gond nelkul megy a jatek amivel a laptopon is probalnek jatszani. Ugyan ugy eredeti win 11 van azon is. Csak 10. Generacios processzorral. A kerdesem az lenne hogy ha megprobalok a laptopra win 10 et telepiteni. Ugye USB segitsegevel es ha ugy se jó, akkor vissza tudom rá állítani a gyari rendszert amivel adták? Mert akkor lehet vissza kuldenem.
Köszönöm a válaszotok!
-
cs.zs.
veterán
Így van, létezik jobb kijelzővel, de az a magyar kínálatban jelen pillanatban még nincs benne.
Bővíthető , erős 14" gép még a Lenovo Thinkbook 14 G6, AMD és Intel is van belőle, 2 db SSD-slot, 2db RAM-slot, jó procik, alu fedlap (műa alja), 45-60Wh akkuk, sok csatlakozó, köztük LAN is, 300nit 45NTSC.
-
-
kress
aktív tag
Expertbook B5 5402C 12.gen géppel van tapasztalat? Főként az érdekelne mennyire sikerült megoldaniuk a hűtést. i5-1240P mindkettő (Néztem az 5602C-t is, de rerménykedek hátha a kissebb is elviszi a kapott prociját 😃 )
-
cs.zs.
veterán
Samu 970 Evo Plus-om volt, sok-sok teszt után a száraz számok:
Valóban annyival tud írni/olvasni, de ha folyamatosan fingatva van (folyamatos teszt újra és újra), eléri a 90-100 fokot, és ott viszaveszi a tempót 2400-ra, és a 2400 olyan könnyen megy neki, hogy közben lehűl. Amint 60 fokra visszaesik, újra 3000 fölött dönget.
Átlag 3.0 SSD-nek 2400 a max, ennek meg 2400 a visszafogott
Crucial P2 1TB egy Zephyrus G14-ben:
-
vati
senior tag
válasz
NoOne92
üzenetére
Nekem a második SSD egy 1 TB-os Adata Legend 960 lett, a gyári 512 GB-os Intel mellé.
Eddig hasít, sebesség-probléma nincs vele, csak 8-10 fokkal melegebb mint a másik, azóta se értem, hogy miért.Az 5k árkülönbség nem kevés a mostani átlagárakhoz képest, az egyik 15k körül van, a másik 20k.
Specik szerint a Samu jóval gyorsabb mint az Adata, és kb minden paramétere jobb, de nehéz tényleg megbízható adatokat találni. (Minden weboldal ami érdekelt az eladásban, az előnytelen paramétereket hajlamos kihagyni az adatlapról, az előnyöseket meg az arcodba tolni.)A beszerelés amúgy nem rakétatudomány, vannak videók a neten róla.
Szerk: lassú voltam...:(
-
cs.zs.
veterán
válasz
NoOne92
üzenetére
Nem igazán sokkal jobb a Samu?
A 970 Evo Plus : 3500/3300 MB/sec sebességet tud, és van neki saját DRAM-ja (plusz 1 db chip a modulon), 1GB LPDDR4, és az 1TB-osnak 600TB a várható hibamentes élettartama, ezzel ez a legerősebb PCIe 3.0 x4 SSD, csak az ADATA SX8200Pro veszi fel vele a versenyt, ők ketten az örök riválisok. Az SX8200 Pro-nak van 1GB LPDDR3 DRAM-ja, hasonló sebességet produkál, és egy hangyányit kevesebbet fogyaszt mint a Samu.
Az Adata Legend 710 egyébként a Crucial P2-vel egyezik meg, az is lehet hogy csak a matrica más rajtuk.
2400/1800 MB/sec sebességet tud, nincs neki saját DRAM-ja, és az 1TB-osnak 260TB a várható hibamentes élettartama. -
insomnia
csendes tag
Sziasztok, elloptak az alabbi laptopot: Gyári Szám: M6N0LP00S222229
ASUS NB Zenbook UX325JA-EG123T, 13,3" FHB, iNTEL CORE I3-1005G1, 8 GB, 256GB SSD, INT, Win10, Szürke,
hol lenne erdemes bejelenteni a rendorsegen kivul? Tud valaki valami jo infot?
koszonom szepen! -
NoOne92
csendes tag
Sziasztok,
M2.-es vásárlásnál tartok. 2 opció van a helyi boltba ahol beszerelik és telepítenek meg rendbe rakják a laptopom.- 512GB Samsung 970 EVO,
- 512GB Adata Legend 710E kettő közül melyiket ajánlanátok?
5k az árkülönbség a Samsung javára. Ami most sajnos sokat nyom a latba. Azt néztem, hogy nem igazán sokkal jobb a Samu... De nem is igazán értek hozzá így a ti javaslatotokat szívesen fogadnám. -
HartgeH3-2.8
addikt
Mindenképpen felnyitott kijelzővel, és hűtőpaddal használnám. Én is most elkezdtem külső monitorozni vele, és távoli asztalozni otthonra. Szerintem az se jó ha ekkora hőt kap az a kijelző "csak 60-70 fok, de ne kapjon annyi se. Igaz porosodik mint az állat, de valamit valamiért

Véletlenül megláttam az A17-et (szerintem ugyan olyan gépünk van) a komphone kínálatában használtként. Lesújtó mennyibe kerül. Persze ez belépő szint, és azóta elkezdtek lefelé kúszni az árak, na meg eltelt 2 év is. De akkor is
Mellbevágó.
Ez a Ryzen viszont még mindig nem normális mit megy. -
azbest
félisten
kellemes meglepetés, hogy egy évre rá, most novemberben jött ki bios frissítés a vivobook s14 k3402-höz

Bár valószínűleg nem javították azt, hogy egyik usb-lan chipsettől akad a bios felület és boot (még külön nem próbáltam ki), de a management engine kapott biztonsági javításos új verziós firmwaret.
307 (EC F25) verzió után most 309 (EC F27) lett. Az ME 16.1.27.2176 lett
-
vati
senior tag
válasz
jeff_lynn
üzenetére
Én is lecsukva használom többnyire, 32"-os külső monitor mellett többnyire nincs szükség a sajátjára.
Az alulsó rácsos nyílások gondolom, a beszívásra vannak, figyelni kell hogy mindig tudjon alulról szellőzni. Ezért nálam folyamatosan cooling pad van alatta, még ha nem is mindig kapcsolom be. (nem sok mérhető hatása van sajnos)
Nálam ebben az állapotban 60-69 fok között megállnak a belső hőmérsékletek jól főtött szobában. Igaz, nagyon CPU/GPU intenzív játékokat nem futtattam eddig.A kifúvó nyílások nálam (TUF Gaming A17) hátul vannak, így kicsit meglepett hogy felfelé is disszipál hőt, már ha tud. Ha le van csukva a kijelző, érezhetően melegebb felül, érzésre olyan 40-45 fok. Nem tűnt vészesnek.
Ezek szerint, ha monitorról használom, akkor is célszerű legalább részlegesen felnyitni a kijelzőt. -
-
cs.zs.
veterán
válasz
robag93
üzenetére
Sajna pont az a baj, hogy nagyon is le vagy korlátozva a windows által. A windows már csak ilyen. Pl teljesítmény módok az akkura kattintva, vagy myasus-ban: takarékos-kiegyensúlyozott-max. Ha a töltőt kihúzod a seggéből, a legerősebb mód már el is tűnik, már csak a 2 gyengébből választhatsz.
Ebben pl sokkal jobb az alma, az ugyanazt tudja kanóc nélkül is.
Nem kell rá profil. 1 (jobb) katt az akkura. -
robag93
aktív tag
Na még egy kérdés..
Lévén ez az első értelmezhető erősségű laptopom nem teljesen vagyok képben hogy is kellene "dokkolva" használni. Próbáltam keresgélni, de nem találtam túl sok hasznos infot. Azt szeretném, hogy ha töltőn van, akkor minden teljesítmény a maximumon legyen, hűtés is. Ha viszont akksiról megy, akkor mindent kapcsoljon ki. Halk mód, hdr off, energiatakarékos mód. Lehet erre valami profilt létrehozni? Automatikusan biztosan nem csinálja és ilyen opció sincs mindenből, hogy csak tápellátás esetén kapcsolja be. -
szami76
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem ,mert a laptopom grafikus chipje zárlatos lett. Szeretném megcsináltatni ,de nem találok szervizt vagy személyt ,aki megcsinálná! Tudtok esetleg tanácsot adni ?Nagyon köszönöm
Itt a gép típusa ,modell és szériaszàma:
Asus tuf gaming a15, FX506iu-HN191T, LANRCX026454426 -
cs.zs.
veterán
válasz
robag93
üzenetére
Szia,
ha normál módon használod az akkut, azaz merül-töltöd, merül-töltöd, akkor nem kell az a 60-80 %-os üzemmód, hiszen akkor neked is a nagy töltöttség kell. Az a 60-80-as mód azoknak javallott inkább, akiknek mindig kanócon van a gépük, és nekik felesleges 100-on futtatni.
Az inaktív ablakok elsötétítése az oled egyik védelme + takarékosság, de nekem nem jön be, gyakorlatilag használhatatlan úgy a gép.
A my-asus-ban található villogásmentes sötétítés meg akkor kell, ha érzékeny vagy a normál sötétítés által előjövő villódzásra. Ez nem érint mindenkit, van aki látja és bántja őt, van aki nem veszi észre. -
válasz
robag93
üzenetére
1. Fn+F7 a billentyűzet világítás, nálam megy, ezt használom.
2. Én nem használom az inaktív ablakok elsötétítését, nálam ilyen nem is nagyon van, ha nem kell valami, kikapcsolom-tálcára teszem.
3. Hagyd 80%-on és nem piszkáld. Bár ha 100-on menne mindig, az sem lenne gond, a mai akkuk már okosak. -
robag93
aktív tag
Sziasztok! Három MyAsus-os funkcióról szeretném a hozzáértőket kérdezni egy M3402QA OLED kapcsán.
Az első a flicker free funkció. Ezt hogy érdemes használni? Felveszem a billentyűzeten "hardveresen" a fényerőt maximumra és utána a MyAsusban állítom a fényerőt? Van ennek tényleg értelme? Valahogy nem lehet a billentyűzet fényerő állítás funkcióját átrakni erre? Picit macerás mindig az appot megnyitogatni, persze nem vészes, főleg ha tényleg hasznos.
A második az inaktív ablakok elsötétítése. Ezzel nem okozok kárt a kijelzőnek? Kiforrott ez a szoftveres technológia? Persze feltételezem az Asus mérnökei tudják mit csinálnak, de azért van, hogy a tapasztalat mást mond
A harmadik pedig az akkumulátor egészség megörző funkció. Gond, ha ezt napi szinten állítom? Ha tudom, hogy nagyjából munkaidőben bekapcsolva lesz töltőn a gépem, akkor 60%-ra veszem, mielőtt megyek haza 80%-ra. Ha pedig tudom, hogy egész nap úton vagyok, akkor 100%-ra. -
NoOne92
csendes tag
Szia,
Neked mi volt ez a Wifi probléma? Én szenvedek vele még mindig. a Többiek próbáltak de nekem a külső internet adás nem jött be, sajnos nem segített. ( Bár nem mobillal csináltam hanem wifi stickkel ).
Így nálam most egy rendszer újra rakás lesz azután majd kiderül. -
s3int
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy ASUS VIVOBOOK S15 M3502QA lapitopi.
Próbálom feltelepíteni rá a Win11-et és engem is utólért a csodás wifi probléma.
Már mindent végig csináltam amit az ASUS honlapon leírtak:
https://www.asus.com/hu/support/FAQ/1048624/Nem akarja az igazságot.
Tudna vki segíteni???Köszi.
Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De lehet ez csak az én agymenésem.
:
Most meg eltűnt, csak egyet látok halványan... Nem torolgettem le... pont akartam. Ilyen van?

Mellbevágó.