- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leleményes
tag
Na, alaplap csere után, 2 honapos alaplap jack-je kontakt hibás lett. Nem akarok megint 1 honapot gép nélkül mivel munkaeszköz is részben. Van mód arra, hogy 1-2 nap alatt megcsinálják fixdirectnél?
-
Leleményes
tag
Bocsi srácok, elbeszélünk egymás mellett. Nem fogalmazok túl jól ma.
(lehet az analízis teszi)
-
Leleményes
tag
válasz
Gergosz2 #25477 üzenetére
Mert TN hányadék. IPS jobb fokkal de baromi lassu, de nem gondoltam hogy ennyire.
HW-rel nincs bajom sőt, baromi erős. Az még a kijelzőre vonatkozott. (lassú kijelző, no competetive games lel)
SSD hamarabb megjött mint a laptop. Gondoltam hogy kell bele. De az, hogy ha nem használom 3 másodpercig leparkolja az olvasófejet, nevetséges.
Legszívesebben asztalit vettem volna (volt is egy i5 4670-el szerelt) csak ugye a kijelző, hordozhatóság. Debrecen és BP közt ingázom sajnos, muszáj volt.
-
Leleményes
tag
válasz
Peterson_ #25472 üzenetére
Csak a sok szoftveres baszakodás. Ugyanakkor kijelző, bevilágítás van, akksiról nagyon lassan rajzol ki (feketeéről fehér weboldalra váltásnál feltűnő), játékra alkalmatlan még hálózat mellett is nem csak akksiról. FPS játék kizárt. Anyaghasználat jobb egy fokkal, bár annyi gondom van még azzal is, hogy egyedül a teknője tartja össze. Ha azt leveszed, az egész egy papír, próbáld meg. HDD ótvarszar, azon spóroltak néhány száz forintot GG. WiFi nagyon gyenge, gyakorlatilag egy 100k-s Asus szintjén van (mondjuk azok nem fémházasak), haver y50-je ilyen téren sokkal jobb. Attól még szeretem ezt a műanyagfémdarabot rohadjak meg.
-
Leleményes
tag
Van már megoldás a hangerőproblémára? Elég unalmas minden video előtt visszavenni a hangerőt...
N550jk -
Leleményes
tag
Ti jártatok úgy, hogy egyre feljebb állítja a hangerőt a gép? Ha pedig állítok a hangerőn (akár fel) visszaállítja magát az eredetire.
-
Leleményes
tag
Na, VGA hibámra cserélték az alaplapot. Futár már utaztatja.
Egy valamit nem értek.
"Kívánsága szerint a javítás eredményéről és költségéről az alábbi telefonszámon kaphat részletes tájékoztatást:" -
Leleményes
tag
5-én kapták meg a gépet, azóta semmi hír. Zaklassam őket? Kéne a gép, prgramtervezon tanulni eleg nehez gep nelkul...
-
Leleményes
tag
válasz
Leleményes #24685 üzenetére
(Asus n550jk)
Esetleg Debrecen környékén nincs valakinek kölcsönbe amíg a szervízben a gép? Sajnos az enyémet nem találom, családdal felforgattuk az egész házat...
-
Leleményes
tag
Sziasztok!
DVD olvasó nélkül mennyire fogják megjavítani garanciába a laptopot?
-
Leleményes
tag
szerelőnyílást nem matricáznak
-
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #23199 üzenetére
mondd ezt az N550jk-ra
-
Leleményes
tag
jelentem, N550jk túlélt egy 150 kilós "nő" rátehénkedését. IC vonaton laptopoztam és a vonatfolyosón végigroamolt egy valami, mindenben végigkapaszkodva, úgy döntött hogy a laptopom kijelzője is megbírja ezért megkapaszkodott benne, jól kicsavarva a kijelzőt, kihajtotta fullra. Laptop szempontjából csak ennyit mondok el
baja annyi, hogy 10 másodpercre rá elment a kép és fn+f7 segített csak.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #22983 üzenetére
Nem mondanám... azt írják a kábel illesztést kell megbuherálni. GG kurvasus.
-
Leleményes
tag
hmm néha elmegy a kép N550jk-n. Valaki tapasztalt már ilyet? külföldi forumok tele vannak a hibával.
-
Leleményes
tag
válasz
szabonagyur #22851 üzenetére
Szerintem egy év alatt 3-at tettem bele.
-
Leleményes
tag
Remélem N551 jobb HDD-vel szerelt... leírtam a véleményemet, külsőleg rengeteg mindent elbalfaszoskodtak a gépen.
-
Leleményes
tag
Na, megnéztem ezt az N551-et élőben. N550 után nagy csalódás. Összeszerelése gyengébb, ami az N550-ben elegáns megoldás volt azokat kivették és megoldották valami übergagyi dologgal. Zsanér, bekapcs gomb, touchpad, hőelvezetés, laptop oldalsó része (főleg ODD helye), fedlap. Kb. mindent. Sajnálatos. Ami nagyon szembetűnő volt (lehet hogy csak az volt hibás darab), hogy a káva nagyon elállt a kijelzőtől.
-
Leleményes
tag
Ezek az IPS panelek nem alkalmasak PS-re, inkább külső monitort vegyél.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #22436 üzenetére
Wow ennyi gondod van vele? Egyébként nekem sincs kékfogam.
-
Leleményes
tag
[Asus N550jk]
Nektek is gyatra a sebesség akksiról? Böngésző eléggé megfingatja, teszem azt FB csetben írnék, de 1-2seces laggal ír. Bezzeg BF3 gyönyörűen fut akksiról... -
Leleményes
tag
válasz
Kicsirics77 #22393 üzenetére
Desztvízbe fürödhetsz is beledobott hajszárítóval.
-
Leleményes
tag
válasz
Permet Elek #22325 üzenetére
N550 fedlapja alu, ugyanolyan hőmérsékletű mint a többi alu része, ellenben a műanyag billel.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #21581 üzenetére
én sem találtam
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #21159 üzenetére
Nem állítottam rajta, csak szétszedésnél szemezhettem vele, hogy egy villáskulccsal simán állítható a zsanér.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #21033 üzenetére
Same here.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #20885 üzenetére
same here
-
Leleményes
tag
válasz
nbali88 #20861 üzenetére
Nekem ezzel a géppel vannak gondjaim azért.
Touchpad szar
Hangzás Lenovo y50 jobb. Viszont N550 kijelző 1000x jobb.
Hangkártya. Jó, van ereje, de torzít! 2 gépen is néztük (ráadásul nem ugyanaz a pontos típus) mindkettőnél jelen volt. USB hangkártyával semmi gond.
HDD überfos. Igaz be sem kapcsoltam vele, ment ODD helyére. Ha arról játszok zenét, percenként megakad, felpörög a HDD és folytatja. -
Leleményes
tag
Hát nem tudom, nekem N550 fél perc alatt 60 felé sem megy.
Igaz csak 4200H.
-
Leleményes
tag
N550 tulajok, nektek akku elhasználódásra mennyit ír az Aida? Augusztus óta 7% :/
-
Leleményes
tag
Nem értem mi lehet, ELTE sulis wifin egyedül nekem nagyon lassú a net, mindenkinek rendes sebességgel megy, térerő pedig van. Ez az atheros kártya elég kuka. Itthon pedig nincs gond.
(N550 jk)
-
-
Leleményes
tag
N550 tulajoktól kérdezném, hogy nektek is meg mélyítve a laptop közepe? Nagyon minimális, de mintha süppesztve lenne a billentyűzet.
-
Leleményes
tag
SpeedR kolléga meg tudja mondani, enyém egy speciális eset volt. Segítőkész nagyon.
-
Leleményes
tag
válasz
muhaha01 #19051 üzenetére
Nem nehéz, csak ne üsd le a csavarokat. Nem szabad erőltetni, eléggé feszül a gép, ezért ha egy csavar nem akar lazulni menj tovább. 5-ös torx csavarhúzó kell. A vékonyabb keret kell, arra ügyelj, hogy cserélhető előlapút vegyél. Én eléggé paráztam közben, izzadtam mint a ló pedig nem szoktam. Az akksival kezd, azt vedd ki, ha beleejtenél csavart így nem lesz rövidzárlat. USB-ről telepítesz utána, driver CD nekem eleve hajolt volt, ha betettem olvasóba csak darálta. Külső olvasó megoldja. SpeedR kollégát tudom ajánlani, nekem tőle van a keret.
-
Leleményes
tag
Csatlakoztam hozzátok.
Asus N550JK. Na erre már azt mondom minőség (előtte Dell 5737). Szépen kidolgozott minden porcikája. Alaplapi hangkártyája is elképesztő, ehhez adták a nevüket Bang-ék, nem a hangszórókhoz. (ugyanis az nem nagy szám) Ilyen szép kijelzőt nem sokszor láttam notebookban, talán bátyám MBP-jában. Pedig vásárlás előtt 2 hónapig szakboltokat jártam végig. IPS az csak IPS.
Elképesztően gyors, erős gépről van szó. Szűk keresztmetszete a HDD, de még várok az SSD beleszerelésével, asztalon pihen. Hűtése kiváló, nem süvít, kellemes hangja van. Ami fura, hogy a kijelzőre fújja, ráadásul ha nem emelem meg 2 kupakkal, akkor alul nem is tud a hő elszökni, csak felül, így száll fel a meleg a kijelzőre ami nem tudom hosszú távon mit fog eredményezni.
Viszont pixelhibás, de szerencsére nem sajnáltam azt a 4 ezer forintot pixelhiba garanciára.
-
Leleményes
tag
válasz
ZavaBalazs #18957 üzenetére
Köszi!
Igen nem mindegy valóban, koliban jövőre jól fog jönni!
Viszont itthon van egy negyedköbméteres szubládám, gondoltam jó volna rákötni! Na de sebaj, nem ezen fog múlni, majd veszek egy külső hangkarit!
-
Leleményes
tag
Asus N550jk subwoofer csatijara mas subot is ra lehet kotni?
-
Leleményes
tag
Asus N550jk tulajokhoz szólnék.
1. DVD helyére próbált már valaki HDD-t tenni? Cserélhető előlapú optibay jó lesz bele?
2. Ha játék közben elfogyna a VGA, próbált már valaki kisebb felbontáson játszani mint a natív? Mennyire romlik a képminőség?
3. Alapjáraton, illetve terhelve mennyire zajos a kicsike?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged