- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ZozzHUN #25240 üzenetére
Inkább ne képzeljük el az állatkínzás gondolatát sem.
Már "vártam" az első ilyen beszólást.
Még ilyet nem láttam, pedig bőven van vidéki tapasztalatom gépkocsi és állatok viszonyáról.
Az viszont lehetséges, hogy majd a részeg, vandál emberek teszik a kocsidat tönkre.
A nyest viszont nem tudja visszahúzni a karmát, az például néha megkarcolhatja a kocsit, de ez is ritkaság.
-
Sordoran
addikt
válasz
ZozzHUN #24880 üzenetére
Valóban van alapja ennek az X széria kerülendő dolognak. Ismerősömnek X553-asa volt szervizbe megvásárlás után másfél héttel már 2 hónapig. Sokáig én is az X550JX-el szemeztem, de most ugye K501-ről álmodozom.
Ár/teljesítmény arányban nagyon jók ezek az Asus-ok, de nem véletlen kerülnek ennyibe sajnos.
Remélem megoldódik problémád, és ezután már hosszan szolgálni fog. -
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN #24719 üzenetére
Windows 10 x64 visszarakva, most megy minden flottul, drivereket random mód raktam fel, de nem látok negatív hatást.
Bár nem értem, hogy Windows 7 x64 alatt Windows 7 x64 vga driver volt 920m-hez, mégis azt mondta, hogy hibásan működik.
Borderlands 1. rész teljesítmény tapasztalat:
Játszani kell a beállításokkal, de 1366x768-ban elég szépen fut. Ebben a játékban az N3540 nagyon kevés a 920M-hez. Hőfokok: mind a cpu mind a gpu 60 fok körül maradtak és a gép sem hangoskodott.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN #24717 üzenetére
Ha valakinek ACPI compliant hibával elszáll a Windows 7 (telepítő sem fog menni már), annak a BIOS-ban át kell állítani az OS-t Windows 7-re, és akkor úgy megy hibátlanul.
Most visszarakom a Windows 10-et, meglátjuk itt működik-e a VGA.
Mint kiderült a számomra, az első alaplapi bios frissítés dGPU vBIOS frissítést tartalmazott, ezért amikor alaplapi bios frissítést megcsináltam és a dGPU bios-t akartam frissíteni, akkor a WinFlash rámszólt, hogy már frissebb van fent.
keresőnek: X552MJ
ITjunior: Erre nagyon kiváncsi leszek, mert eddig mindig úgy csináltam, hogy felpakoltam minden drivert, ahol kérte, ott újraindítottam, aztán a végén az iGPU majd a dGPU drivert toltam fel, több gép is évek óta megy hiba nélkül, köztük van laptop is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZozzHUN #24717 üzenetére
Te jó ég ember mit művelsz azzal a géppel...
VGA Bios-t frissíteni laptopnál? BIOS frissítés után azért nem indult el mivel valószínűleg a beállítások elmásztak benne, így persze, hogy nem tudott elindulni...
Azt ugye tudod, hogy a Win7 még mindig nem támogatott ennél a gépnél és ezért vannak a hibáid is?
A drivereket sem ABC sorrendben kéne felrakni, illetve ahogy olvastam korábban Win10 volt fent, most meg Win7 van ahogy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest