- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ZozzHUN #25240 üzenetére
Inkább ne képzeljük el az állatkínzás gondolatát sem.
Már "vártam" az első ilyen beszólást.
Még ilyet nem láttam, pedig bőven van vidéki tapasztalatom gépkocsi és állatok viszonyáról.
Az viszont lehetséges, hogy majd a részeg, vandál emberek teszik a kocsidat tönkre.
A nyest viszont nem tudja visszahúzni a karmát, az például néha megkarcolhatja a kocsit, de ez is ritkaság.
-
Sordoran
addikt
válasz
ZozzHUN #24880 üzenetére
Valóban van alapja ennek az X széria kerülendő dolognak. Ismerősömnek X553-asa volt szervizbe megvásárlás után másfél héttel már 2 hónapig. Sokáig én is az X550JX-el szemeztem, de most ugye K501-ről álmodozom.
Ár/teljesítmény arányban nagyon jók ezek az Asus-ok, de nem véletlen kerülnek ennyibe sajnos.
Remélem megoldódik problémád, és ezután már hosszan szolgálni fog. -
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN #24719 üzenetére
Windows 10 x64 visszarakva, most megy minden flottul, drivereket random mód raktam fel, de nem látok negatív hatást.
Bár nem értem, hogy Windows 7 x64 alatt Windows 7 x64 vga driver volt 920m-hez, mégis azt mondta, hogy hibásan működik.
Borderlands 1. rész teljesítmény tapasztalat:
Játszani kell a beállításokkal, de 1366x768-ban elég szépen fut. Ebben a játékban az N3540 nagyon kevés a 920M-hez. Hőfokok: mind a cpu mind a gpu 60 fok körül maradtak és a gép sem hangoskodott.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
ZozzHUN #24717 üzenetére
Ha valakinek ACPI compliant hibával elszáll a Windows 7 (telepítő sem fog menni már), annak a BIOS-ban át kell állítani az OS-t Windows 7-re, és akkor úgy megy hibátlanul.
Most visszarakom a Windows 10-et, meglátjuk itt működik-e a VGA.
Mint kiderült a számomra, az első alaplapi bios frissítés dGPU vBIOS frissítést tartalmazott, ezért amikor alaplapi bios frissítést megcsináltam és a dGPU bios-t akartam frissíteni, akkor a WinFlash rámszólt, hogy már frissebb van fent.
keresőnek: X552MJ
ITjunior: Erre nagyon kiváncsi leszek, mert eddig mindig úgy csináltam, hogy felpakoltam minden drivert, ahol kérte, ott újraindítottam, aztán a végén az iGPU majd a dGPU drivert toltam fel, több gép is évek óta megy hiba nélkül, köztük van laptop is.
-
szabonagyur
félisten
válasz
ZozzHUN #24717 üzenetére
Te jó ég ember mit művelsz azzal a géppel...
VGA Bios-t frissíteni laptopnál? BIOS frissítés után azért nem indult el mivel valószínűleg a beállítások elmásztak benne, így persze, hogy nem tudott elindulni...
Azt ugye tudod, hogy a Win7 még mindig nem támogatott ennél a gépnél és ezért vannak a hibáid is?
A drivereket sem ABC sorrendben kéne felrakni, illetve ahogy olvastam korábban Win10 volt fent, most meg Win7 van ahogy látom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mobil flották
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest