Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
válasz
Axel pRo #26510 üzenetére
Én március 29-én kaptam meg az elfogadó e-mailt. Igaz most néztem meg, és nem egy, hanem két hét volt az átfutási idő... 17-én nyújtottam be az igénylést, 29-én fogadták el, 23-án érdeklődtem hogy pontosan mi is van.
29-i e-mailben "örömmel értesítenek" róla, majd 30 napon belüli utalást ígérnek. De úgy látom már ekkor tudták hogy csúszás várható, azaz nem értem mi a fenéért nem írták át az e-mailt egy "Elnézését kérjük de az utalás várható időtartama az ígért 30 napról 60-ra változott, technikai problémák miatt" tartalmúra... Sokkal tisztább lenne.
Hát akkor nincs más hátra mint előre, javaslom nektek is hogy írjatok a nemzetközi Asus supportnak. Ők, ha még chaten is eléred őket, nagyon segítőkészek. Anno a TF101 tabletemet úgy kaptam vissza egy cseh szervizből (mert itthon nem javították...), hogy két évig jártam az Asus Hungary nyakára (a tablet a szervizből kb szétverve érkezett vissza, erre rám fogták hogy én vertem szét), majd egy-két e-mail és chat a nemzetközi supporttal, és érdekes módon egy héten belül a tablet gyorsfutárral otthon várt...
-
Malachi
veterán
válasz
Axel pRo #24538 üzenetére
pl. én írtam és azóta is keresem a megváltó megoldást, de továbbra sincs. újabb kissé zavaró adalék, hogy film lejátszásnál nem engedi a diszkrét VGA-hoz hozzárendelni a lejátszót (esetemben MPC-HC) és bár az i3-as APU is tökéletesen viszi a legvadabb bitrátájú .mkv fájlokat is, szóval ezért le a kalappal, de a venti közben persze felpörög, durván. a 950M-nek ez meg se kottyanna, maradhatna közben néma a gép - de így csak pihen és a lábát lógázza, míg az APU izzad. ésszerűtlen, fura.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Axel pRo #24401 üzenetére
Fogok ismét tenni egy próbát a GTA V-tel, mert a laptopom megvétele után amikor feltettem akkor konkrét játszhatatlan volt.
Hogy az most az i3-5010U vagy a 4GB ram miatt ment, azt még nem tudom, de most majd kielemzem.
Szintén GTX 950M van a laptopomban, nem is az fps volt a gond, hanem, hogy akadozott össze-vissza a gta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest