- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
válasz
Axel pRo #26510 üzenetére
Én március 29-én kaptam meg az elfogadó e-mailt. Igaz most néztem meg, és nem egy, hanem két hét volt az átfutási idő... 17-én nyújtottam be az igénylést, 29-én fogadták el, 23-án érdeklődtem hogy pontosan mi is van.
29-i e-mailben "örömmel értesítenek" róla, majd 30 napon belüli utalást ígérnek. De úgy látom már ekkor tudták hogy csúszás várható, azaz nem értem mi a fenéért nem írták át az e-mailt egy "Elnézését kérjük de az utalás várható időtartama az ígért 30 napról 60-ra változott, technikai problémák miatt" tartalmúra... Sokkal tisztább lenne.
Hát akkor nincs más hátra mint előre, javaslom nektek is hogy írjatok a nemzetközi Asus supportnak. Ők, ha még chaten is eléred őket, nagyon segítőkészek. Anno a TF101 tabletemet úgy kaptam vissza egy cseh szervizből (mert itthon nem javították...), hogy két évig jártam az Asus Hungary nyakára (a tablet a szervizből kb szétverve érkezett vissza, erre rám fogták hogy én vertem szét), majd egy-két e-mail és chat a nemzetközi supporttal, és érdekes módon egy héten belül a tablet gyorsfutárral otthon várt...
-
válasz
Axel pRo #24538 üzenetére
pl. én írtam és azóta is keresem a megváltó megoldást, de továbbra sincs. újabb kissé zavaró adalék, hogy film lejátszásnál nem engedi a diszkrét VGA-hoz hozzárendelni a lejátszót (esetemben MPC-HC) és bár az i3-as APU is tökéletesen viszi a legvadabb bitrátájú .mkv fájlokat is, szóval ezért le a kalappal, de a venti közben persze felpörög, durván. a 950M-nek ez meg se kottyanna, maradhatna közben néma a gép - de így csak pihen és a lábát lógázza, míg az APU izzad. ésszerűtlen, fura.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Axel pRo #24401 üzenetére
Fogok ismét tenni egy próbát a GTA V-tel, mert a laptopom megvétele után amikor feltettem akkor konkrét játszhatatlan volt.
Hogy az most az i3-5010U vagy a 4GB ram miatt ment, azt még nem tudom, de most majd kielemzem.
Szintén GTX 950M van a laptopomban, nem is az fps volt a gond, hanem, hogy akadozott össze-vissza a gta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest