- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok talán emlékeztek rám, Asus G56JR laptop, hibás aksi.
azóta eltelt talán már egy hét is, észrevételeket írnék.
Az összes féle alvó állapotba helyezést vagy kikapcsolást, minden beállítást töröltem, hogy jól megtudjam figyelni.
azóta minden faja volt, 1-2hét alat 2x fordult elő hogy 95, 85 (nagy töltöttségű) aksira egy pillanatra 25% )vagy más gyenge töltöttséget) írt a gép, felugrott a figyelmeztető ablak, aztán maikor rávittem az egeret a kis akksi jelre egyből helyeset mutatta. szóval gondolom ezért volt a kikapcsolás, rossz adatot kapott a gépezet, és egyből leállt.
mi lehet a problémája?!
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR #22196 üzenetére
Nem tudok neked ezekre válaszolni. Nekem az asztalra bootol. Ezt be lehet állítani. Bal alul, start menü helyett a win jel van. Az a csempékhez dob. Használtam win 8-at. Neteset. Aktiválatlant. Szenvedtem vele én is. Ott sok játék nem indult. A laptopon eredeti van. Megy minden. Csak kraft nincs. A GTX 760M behatárol. Wan win 8/8.1 topik. ott kérdezhetsz korlátlanul ilyesmiket. De én megbarátkoztam a 8-al. Mikor csak kipróbáltam, azt mondtam nem kéne. Ettől eltekintve ha visszaváltok asztalira. Lehet megint 7-lesz a gépen. Régi programok, játékok se hisztiznek. PL acdsee 6.0-át használok a mai napig. És megy. De régebbi játékok se problémáztak.
-
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR #22197 üzenetére
Többnyire igen.
Van több alkalmazás is, amivel klasszikus start menüt csinálhatsz, valamint beállítható, hogy soha ne is lásd a metro (vagy mi fene) felületet. Szinte totál win7re szabható a win8.1 felülete. A programok és játékok is valószínűleg mind menni fognak rendesen. -
tomrRRR
senior tag
válasz
Permet Elek #22194 üzenetére
Nézegettem videókat a win8-at is átlehet tenni win7-re vagyis úgyanúgy lesz asztal stb.
Azt is belehet állítani hogy csak az asztal legyen? Tehát ne legyen mobilos kinézete ?Továbbá minden alkalmazás kompatibilis ami win7re jó valamint minden játék futni fog tegyük fel egy régebbi játék:
Heroes 3, League of Legends stb... -
NTonee
veterán
válasz
tomrRRR #22193 üzenetére
Van persze. Beveszel egy xanaxot, jelentkezel egy modinál virtuális fenekelésért, aztán emberi nyelven folytatható a fórumozás.
Egyébként pedig nekiesel a zinternetnek és ha már olyan gépet vásároltál, aminél nincs kőkori oprendszerhez támogatás, akkor hardverazonosító alapján keresel magadnak egyet google barátoddal.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
tomrRRR #22193 üzenetére
Először elolvasod újra az oldal szabályzatát. Elhisszük, hogy ideges vagy, na de na.
Legközelebb pedig odafigyelsz, hogy mit is veszel. Mivel ez nem egy asztali gép, még az sincs, hogy dobsz bele egy másik wifi kártyát, mert a bios letiltja. [link] Olyat keress, amihez van win7 driver. Vagy marad a win 8, esetleg egy másik gép.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
A mai nap vásároltam egy Asus K555L típusú laptopot, s már egy jó ideje küszködök de nem működik az internet, WLAN - LAN nem megy, tudtok segíteni Windows 7 64 bites felvan telepítve sikerült beaktiválni is, de egyszerűen nincs rajta internet.
Driverek rosszak hiszen win 8 ra vannak.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Reinstall előtt állok és szeretnék 8.1-et telepíteni egy K50AB-re. A keresés nem hozott túl sok találatot, csupán egyet. Ott állítólag nem volt szükség a driverek letöltésére. Ez így rendben is van, vagy azért mára összeszedte valaki a drivereket az új rendszerhez?
-
Gergosz2
veterán
válasz
Zoli-bácsi #22184 üzenetére
hidd el, ha mellé tennél mondjuk egy N szériás gépet, rögtön észre vennéd mik is a különbségek.
-
1Laci
tag
[Asus K53SV] Audio probléma. Lejátszóban, de akár Youtube-n leengedett zene/video/film beszaggat és recsegés/zavaros hangot ad, ha valamit megnyitok pl., vagy ha "leterhelem a processzort", szóval ha valamit kell csinálnia a gépnek.
Driver reinstall után megszűnik, sőt ha újraindítom a gépet akkor is néha. Valakinek hasonló probléma esetleg? Realtek audio drivert tettem fel... 3 évig semmi baj nem volt vele és nem csinálja mindig, az okát se tudom h mi baja van. A gépet nem szoktam kikapcsolni csak hibernálni.
Valakinek valamilyen ötlet erre? Köszi.
-
Dapro
senior tag
válasz
Gergosz2 #22179 üzenetére
Nekem is x550jk van, napi 12+ óra munka rajta és semmi baja, alap vinyo van benne kicsit kattog néha, ssd-t akarok belerakni ugyanilyen ebay optibayyel de majd meglátom, de mar megrendeltem.
Gamingel is nagyon meg vagyok elégedve, dying light 40+ fps high ultran, bf3-4 is, meg ugy minden fasza és nem melegszik. Szóval olyan fikázza aki folyamatosan használja és nincs vele megelégedve, ne pedig az aki ránéz csak..csigay2k: ha sikerül megoldanod engem is érdekelne a megoldás.
-
-
FÖNÖK
tag
hi!
Ilyen gépet használ valaki?
http://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-x550jk-17950-elado
pozitív, ngatív tapasztalat? Az Asus x szériát sokan köpködik.
köszönöm -
csigay2k
csendes tag
Sziasztok!
Van egy x550jk gépem, tegnap beépítettem a DVD helyére a caddy-t. Abba ment a HDD, és az SSD (Samsung 850 evo 250GB) a HDD (WD 1T) helyére. A boot sorrendnél maradt a HDD, mivel az SSD-n nem volt ugye még rendszer. Ami nagyon zavaró, hogy bekapcsoláskor nem tud elsőre bootolni a vinyóról, sztem későn kap csak feszültséget, és nem pörög fel, csak ha újraindítom. Illetve kikapcsoláskor fájóan kattan egyet, mikor megvonja a gép a feszültséget. Járt más is így? Vagy gagyi caddy-t vettem [link]? A 3. újraindításnál kb. már jön is a (világos)kék halál a win 8.1-nél, és panaszkodik, hogy állítsam helyre. Érdemes megcserélni? Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Köszi minden választ! -
bexinho23
őstag
Az mi a fenétől lehet, hogy a laptopnál (Asus X550LNV) ritkán olyan hiba jön elő, hogy nem találok rá magyarázatot. Win8.1, friss audio driver, a hangkártya hibátlanul működik (eszközkezelő szerint) a hiba közben és azon kívül is.
A hibajelenség:
Google Chrome-ban (legfrissebb) nézem a Youtube-ot, és egyszer csak egy új videó indításakor hiába a lejátszó csík folyamatos töltése, a videó nem indul el play gombra kattintva sem. Ekkor megszűnik a hang, ami a gépen lévő filmeknél sem jön meg. Kizárólag csak az újraindítás segít a problémán.
A fura az, hogy a kártya elvileg jól működik, a jobb alsó sarokban lévő hangikonra kattintva viszont nem jelez hangot. Tehát a hangszóró is jól működik.Újratettem a hangkártya drivert, más böngészőt is próbáltam, de semmi. A Win-re is gondoltam, de előző gépemen tökéletesen futott. Fogalmam sincs mi lehet a probléma.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Lisztomania #22170 üzenetére
Neten olvastam, hogy nem egyedi a hiba, másoknál is jelentkezett. Ha lesz időm berakom az SSD-t és akor megy a reinstall is, kíváncsi vagyok segít-e majd rajta.
Ebben az UEFi- témában valaki felvilágosíthatna mert nem nagyon vágom mit hogyan kell.
-
Lisztomania
csendes tag
válasz
ZavaBalazs #22169 üzenetére
Ilyen problémám nekem is van. Nem mindig jön és nem is annyira zavaró, de ha találsz rá megoldást, akkor ne habozz megosztani
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Gergosz2 #22168 üzenetére
ilyen nálam nincs, mondjuk nagy ritkán az előfordul, hogy ha leveszem füleshez 6-8%-ra a hangerőt, aztán később a fülest lehúzom, és tolom felfelé, akkor 14-16% környékéig tompán szól az egész, mintha víz alól jönne a hang, eggyel följebb léptetve megjavul. érdekes feature, de olyan szempontból igazából irreleváns, hogy füles nélkül így is úgyis feltolom 20-24% környékére.
-
Gergosz2
veterán
Aki N550-et használ, annál is előfordul az, hogy a rendszer felállása után a rendszerhangok, és sokszor a youtube meg hasonlók is csak akkor kezdenek el szólni ha az ember állít a hangerőn fel vagy le?
Konkrétan windows indulásakor sem szól a bejelentkezős hang, meg sokszor a rendszer hangos sem. Olyan mintha a hangerő állításával kapcsolna csak be a hangszóró.
-
kenyocsaba23
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne felétek hogy van egy Asus eeepc.1015b noti. Eleinte csapágyas lett a ventije ezt orvosoltam műszer olajjal. Szétszedtem egy alapos tisztítasra utána azt produkálta hogy Először csak pár billentyű nem üzemelt utána pedig kaptam egy csinos blackscreent. Ez tartott napokig próbálgattam hdd ram cserét de nem változott. Ma újra Szétszedtem külső billentyűzettel mert ugye a gyári nem igazi azt le is húztam az alaplaprol igy minden hiba nélkül megy. Ha vissza dugom minden esetben fekete képernyő fogad. Kérdésem az lenne hogy más találkozott ilyen problémával valamint hogy ez a billentyűzet vagy esetleg a alaplapon levő kontakt hibája lehet? Előre is köszönöm!
-
zakoss
tag
Sziasztok. [Boot Black screen]
A mai napon történt velem:
Asus k55vj laptopomon újraindítást követően nem bootol. Bővebben ez azt jelenti hogy a ledek világítanak áramot kap viszont a Fekete képernyőn kívül semmi sem jelenik meg.
Amit probaltam az: Hdd, ramok, ssd, akksi eltávolítása majd újra behelyezése egyenként közben ujrainditva, hátha szól érte de hangot sem ad ki. Külső vga csatlakozójára monitort dugva sem reagál.Arra jutottam hogy ez alaplap hiba gyanús nekem. A szervízt holnap reggel hívom.
De erősitsetek meg az e amit gondolok, ha valakinek volt hasonló gondja, bármi ami segített írjon!Köszönöm
-
44kos
csendes tag
Sziasztok!
Az ASUS X51R típusú notebookomba szeretnék egy új akkut, a neten találtam többfélét is hozzá.
Mekkora a különbség az 5200 mAh és a 4400 mAh-s változatok között rendelkezésre állási időben, illetve a "sima" és a samsung cellásként megjelölt típusok között milyen különbség van, amiért a samsung cellás 25-30%-al drágább?üdv,
Ákos -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Akinek van valami tippje, hogy honnan tudnék Asus K42 notihoz billentyűzetet szerezni, nem 20k-ért az kérem ossza meg velem
Illetve lehet olyant, hogy csak egy betűt cserélek ki?Az E betűm a bajos, konkrétan lenn marad, de ha hozzá érek a gombhoz, akkor beveszi, de így eléggé rossz gépelni. Ahogy néztem a gumiharang rosszult meg. Lehet ilyent szerezni, lehet ezt így javítani, esetleg helyettesíteni valamivel? Köszi a választ!
-
ZTE_luky
aktív tag
lehetséges hogy választ kaptam a problémára. Fogalmam sincs mi okozza, de pl most 80% volt az akksim írta is h. 2óra 33percig még jó, és egyszer sak átugrott 22%-ra de a 2óra 33perc maradt, jelzett a gép hogy alacsony. lehet hogy valami a szenzorokkal van, kevesebbnek látja az akksi töltöttségét, és azért áll le.
Szerintetek miért van az hogy rosszul méri fel a töltöttségi szintet? az bekavarhat hogy aida is van fennt plusz hwinfo is?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
NTonee #22150 üzenetére
körülnéztem mg 1x, nem találtam semmit, kikacsoltam most mindent, de az a baj hogy nagyon ritkán fordul elő a kikacsolás, és nemigen tudom ellenőrizni, egy hétig most folyamatosan használtam a gépet és úgy is alig jtt elő, most napi 3-4óra használattal nem tudom meg tudom-e nézni..
-
nussa5
aktív tag
-
NTonee
veterán
válasz
ZTE_luky #22147 üzenetére
nem hibás az akkud. Nézd át az energiagazdálkodási beállításokat, ahogy nussa5 írta.
Mondjuk az furcsa, hogy videónézés közben is hibernál, egyszer volt nekem is valami ilyesmi gondom, de nem emlékszem már, hogy mi volt pontosan.
szerk: tiltsd le a hibernációt és nézd meg, hogy mi történik akkor. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
nussa5 #22148 üzenetére
de, az negyed óra, de mint említettem pont munka közepette vagy internetezés közben, játék közben szokott kikapcsolni.
még hőfokra gyanakodtam hogy túlmelegszik de ilyen 60foknál is szokta szóval nem hinném..
Tényleg az aksinak lehet baja? Alig fordul elő, hogy panaszoljam meg? vagy hadjam csak, még van 1,5 év gari, ha majd idegesít akkor írjak nekik? -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok. Fél éves Asus laptopom egy hónapja néha, (napi 1-2x egész napos használatkor) vagy kevés használatkor egy heti 2-3szor kikapcsol. pontosabban hibernál. Használat közben, netezés filmnézés közben, egyszer csak elsötétül a kijelző és kikapcsol. Valaki már merítette hogy az aksival függ össze, és valóban megállapítottam hogy csak akkor csinálja ezt amikor aksiról megy, hálózatról még nem találkoztam ezzel a problémával. Fogalmam sincs hogy miért csinálja még azt figyeltem meg hogy olyan 70% körül szokta eljátszani, azt nem tudom biztosra mondani olyan 75,73,70,65 százalék körül.. Most akkor rossz az akkumulátorom? írjak panaszlevelet, fixdirektnek vagy asusnak vagy iponnak?
Valaki tudná a megoldást?
Előre is köszi szépen a segítséget. -
Zarah
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kb. 3 éves Asus x53e (sx2173d) típusú notebookom, amivel eddig teljesen elégedett voltam. Néhány napja viszont csak nehezen veszi a töltést. Először azt gondoltam, hogy megtört a töltő kábele, de egy másik töltővel sem változott a helyzet. Mivel óvatos mozgatásra, egy bizonyos szögben reagál, és ha nem mozdul el, akkor rendesen tölt is, azt gyanítom, hogy töltő csatlakozó felválhatott az alaplapról (vagy legalábbis az egyik forrasztás elengedte). Mivel így elég körülményes a használata, és a gépnek sem tesz jót, hogy ki-be mozog a töltő, amíg nincs meg a jó szög, jó lenne valami megoldást találni a problémára.
Valakinek volt már ilyen gondja? Mennyibe kerülhet ennek a javíttatása, és mennyire lenne tartós megoldás? Érdemes rá költeni?
Előre is köszönök minden segítséget!
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Adammer #22139 üzenetére
Hát nekem 15,6-os gépem van ahhoz tökéletes, de sztem nagyobb notinak nem valami szerencsés, mert ennél is épp befér a cipzár a sarkain. Hát ez az egy negatívum nem érzem olyan biztonságosnak aki be vételt a kis rés miatt.. a cipzár műanyag, csak a kocsi fém, amikor elhúzom a sarkait ott kel vigyázni hogy ne érje.
Amúgy kellemesen csalódtam benne azt hittem rosszabb lesz. 4000 tökéletes vétel volt, 100% meg vagyok elégedve vele. anyaga nagyon jó, strapabírónak néz ki. Belül vastagon bélelt, szivacsos, tényleg nagyon profi cucc. Kiemelném a fogantyúját, nagyon kényelmes, csúcs szuper, csak ajánlani tudom. HA emagnál szeretnéd venni, siess mert már csak egy óráig akciós. Szerintem nem igen találnék oylat ilyen áron ami jobban védi a gépet, körül van párnázva bélelve.
---------------------------------------------
Valaki erre?!
6 hónapos laptopom ritkán fogja magát és kikapcsol csak úgy. pontosabban hibernálja magát. Fogalmam sincs miért lehet, egyetlen dolog ami megfordult a fejemben az az hogy melege van ezért kapcsol ki, de lehetetlen mert mindig normál használat közben játssza el ezt.. (kb 50°C) -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok lenne egy kérdésem. 6 hónapos laptopom ritkán fogja magát és kikapcsol csak úgy. pontosabban hibernálja magát. Fogalmam sincs miért lehet, egyetlen dolog ami megfordult a fejemben az az hogy melege van ezért kapcsol ki, de lehetetlen mert mindig normál használat közben játssza el ezt.. (kb 50°C)
Második kérdésem kicsit off lenne, de csak azért mert fogalmam sincs hol fogalmazzam meg..
Ilyen laptoptáskám van, tehát csak felül cipzáros. Lehet hülye kérdés de hogy kell beletenni a lapost, hogy biztonságban legyen?a touchpad felőli vége legyen alul és a hátlapja legyen közelebb a testemhez, vagy hogyan rakjam bele? meg már bánom hogy ilyet vettem mert a cipzár is karcolja alaptopot minden be-ki tevésnél..
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Williamgrant #22134 üzenetére
Ajándék lónak ne nézd.
Van külön beárazós topik hozzá: [link] Amúgy a piac dönt. Az enyémre sincs értelmes érdeklődő. Pedig szerintem, nem adom drágán.
-
Sziasztok, csak egy kérdés, mivel sosem volt Asus laptopom (hirtelen kaptam egyet) pici segítséget kérek az árazásban.
Jól lőttem be, vagy valamilyen irányban elszúrtam EZT? -
törölt tag
válasz
Gergosz2 #22121 üzenetére
Sajnos az asztalit nehéz lenne cipelgetni stockholm - zalaegerszeg között, ezért az kilőve.
A panel nem zavar, hisz mint említettem, külső kijelzőt használok.(#22120) Permet Elek Nem vagyok híve a használtnak, ki tudja elötte mit csináltak vele. Én nagyon vigyázok a cuccaimra, megbecsülöm őket, de sajnos kevesen vagyunk ilyenek.
Sajnos értelmesebbet sem találtam olcsóbban, nagyjából ezek a specifikációk amik megfelelnek az igényeimnek, most is asus van, elégedett vagyok vele, talán ezért is gondoltam megint asusra.
Annyi ideje már foglalkozom számítástechnikával, hogy tudjam mit akarok,a kérdés csak az most, hogy amit kiszemeltem, az szériahibák tömkelegét hordozza magában, vagy akinek ilyen van az teljesen elégedett-e vele -
burjancsaba
csendes tag
Sziasztok!
Egy ASUS N55FS-em van éppen szervízben...
Azt mondták az alaplapi integrált videó kártya krepált be a gagyi hűtés miatt( a végén már nem kapcsolt be a kijelző csak a gép duruzsolt), a javítása bruttó 40 k ,de 2,5 év után már aksit is cserélni kéne benne..
Ezért úgy döntöttem inkább vennék egy újat ezt meg eladnám...Még nem mondtam ÁMEN-t a javításra mert nem tudom ,hogy ezek után hol tudom majd eladni a gépet vagy egyáltalán mennyiért...
Van valami tippetek? Hírdetgessem neten vagy van olyan hely ahol felvásárolják?
Esetleg meg se javíttassam mert lehet a nyakamon marad?Előre is Köszi!
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Permet Elek #22130 üzenetére
nem egyáltalán nem sok, és nincs vele semmi bajom ilyen szuper gépet életembe nem láttam semmi bajom vele tökéletes, semmi baja nincs
lekopogom..
csak azért kérdeztem mert meg is akarom őrizni az "egészségét" óvni szeretném és azért kérdem hogy használjak-e hozzá hűtőpadot, vagy kikupakoljam vagy bármi..Amúgy neked is van egy kis púp a kijelződnél? mert nálam jobb oldalt a kijelzőtől el van emelkedve a keret (így kaptam)
-
Permet Elek
senior tag
válasz
ZTE_luky #22128 üzenetére
Ugyanazokat az értékeket produkálja mint az enyém. Ami érthető is. Ugyanaz a hűtés, stb. Egyedül a leterhelt állapotnál lesz különbség a 2 gép közt, hisz akkor jön meg a proc +ereje. De ha neked ez sok. Add nekem a gépet ajándékba. Szívesen elfogadom.
Rambi: Ha 1 napos. Kérheted a pénzed, vagy egy másikat. De én a helyedbe a pénzt kérném. Nem te vagy az első aki panaszkodik. Más a csatlakozó miatt küldte már 3x vissza. És elég sokáig ültek rajta az elmondása szerint, alkatrészre várunk címszó alatt. Vagy egybe gépet nézz. Vagy tabletet. Esetleg ezt: [link]
-
Rambi
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy ASUS T200TA és olyan probléma merült fel, hogy akssiról nem kapcsol be. Ha bevan dugva hálózatra bekapcsol, használható, viszont atöltési szintet állandóan 66%-on mutatja. Ha lehúzom a tápkábelt egyből kikapcsol. Küldhetem vissza garanciáztatni?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Permet Elek #22126 üzenetére
én nem az átlag értékeket néztem hanem mindenhol a maxot. az meg eléri és azt mondták 50is sok alapba nemhogy 56.
-
bexinho23
őstag
válasz
bexinho23 #22124 üzenetére
Még egy kérdésem lenne, ami inkább szoftveres kérdés. A felszereltsége a laptopnak:
VGA: nvidia 840m 2gb
CPU: i5 4210U - 1700 - 2700Nvidia beállító panelján mire érdemes raknom a physic processzort?
VGA-ra vagy CPU-ra? Előző notinál egyértelmű volt számomra, hogy a VGA-val sokkal jobb eredményt érhetek el, mint a CPU-val. Viszont itt nem tudom melyik lenne legjobb választás. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Permet Elek #22123 üzenetére
AZ 56 fok internetezés mellett nem magas? azt olvastam hogy pont a proci bírja kevésbé a hőt a videokártya jobban tűri, de a procim hajlamosabb a melegedésre. tudom a te i7-esed sokkal nagyobb hőt termel, de ez csak i5.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus x550lnv notebookom. 4gb kiszerelésben, amit már vásárlás előtt keveseltem. Ezért hamarosan szeretném bővíteni 8gb-ra. A kérdésem az lenne, hogy RAM-nak hány foglalat van fenntartva (gondolom a 2 megvan, ugye)? Szétszedni még nem szedtem szét, mert pár napos a laptop, és majd csak pár hónap múlva bővíteném.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok érdekelne hogy ezek a hőfokok normálisak-e.
Ezek az értékek alap használatnál, asztalon:
Ezek pedig negyed óra FarCry 4 játék után mértek. (itt a laptop farát 4-5cm-el meg szoktam emelni kis hengerekkel.
-
törölt tag
válasz
Permet Elek #22118 üzenetére
Külső monitorhoz csatlakoztatva használnám, egérrel + külső bill.-el.
Ja, hát a 4gb videó mem az tényleg túlzás, de valamivel el kell adni a vérpistikéknek
Szívem szerint nem laptopot vennék, csak otthon is 1 asztali, meg "ahol vagyok" is egy asztali, kissé sok lenne, inkább kiváltanám az otthoni asztalit is... -
Permet Elek
senior tag
válasz
#21346560 #22112 üzenetére
Nem, ips panel. A fedlap elég könnyen hajlik, középtájt megnyomva. Ami nekem elég meglepő volt. "Fém fedlap" Ami ugye a wifit egy kicsit visszafogja. 4GB videómemória. Ami szinte mindenhol fölösleges. Játéknál a 2-őt se használod ezen a szinten. HD 7770 / GTX 750 szint.
-
törölt tag
Köszönöm szépen. Mondjuk úgy terveztem, hogy nyúzni fogom, de egy szépséges hűtőt már rendeltem, mert sejtettem, hogy az i7 alá nem árt
-
törölt tag
válasz
Gergosz2 #22113 üzenetére
Igazából le, bár mint említettem, elsősorban csak általánis infók érdekelnének, gondoltam az alap mindegyik konfignál ugyanaz.
Szinte ez a konfig.
A különbség hogy csak 240-es SSD lenne benne, HDD nem, és i7 4710HQ proci. -
törölt tag
Szávusztok!
Van-é valakinek G551JM laptopja?
Kinéztem egy ilyet, és érdeklődés szinten szeretnék első kézből informálódni az általános tapasztalatokról.
Előre is köszi! -
tothjozsi96
addikt
Egy olyan kérdésem lenne.
Adott egy ASUS X553M laptop.
USB-ről tudok rá windows 7-et telepíteni, vagy ez hogy van?
Olvastam valamit hogy nem lehet, valami tipp?
Köszönöm előre is! -
rudii
tag
Sikerült, köszönöm a gyors segítséget nektek!
-
rudii
tag
Sziasztok! Asus X200MA netbook-on szeretném beüzemelni a TouchPad-ot.Innen le is töltöm ([link]), de telepítésnél ez a hiba fogad.
Valaki esetleg? -
UnSkilleD
senior tag
válasz
Kicsirics77 #22105 üzenetére
lenovonál volt ilyen, hogy le volt ragasztva, csak azért kérdezem
-
UnSkilleD
senior tag
Sziasztok
Asus x200ma gépben le vannak ragasztva garis matricával a gumitalp alatti csavarhelyek? Vennék egy ilyen gépet de ssdt akarok bele rakni és jó lenne tudni mire számítsak.
-
Gergosz2
veterán
válasz
ZavaBalazs #22102 üzenetére
merevítettet akarok venni mindenképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged