- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
buresz8
tag
Még egy kérdés merült fel a K501-el kapcsolatban. Mivelhogy nincs DVD meghajtó, a windowst hogyan tudom feltelepíteni? Fogok hozzá külső meghajtót is venni, de ahhoz gondolom kell vmi illesztő program, hogy működjön. Vagy tévedek?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
buresz8 #25997 üzenetére
Ha tudsz külön venni szerintem tedd meg gyárilag sokat kérnek érte, sajnos beszereltetni mindenképp hivatalos szervizben kell és számlát kérni nehogy elpattanjon egy patent és elvesszen a garanciád. Ha laptopszalonba veszed ott kérheted hozzá. Szerintem nem jössz ki drágábban mint a szervizes beszereléssel.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Nagyon off,de ide is írom hátra valakinek itt van tapasztalata.
A napokban rendelném meg a K50-et és a Computerimperium boltot dobta ki a legkedvezöbb árban.De a Facebook oldalukon nagyon sok a negatív vélemény...
Ennyire nem ajánlott?!Akkor inkább fizetek kicsit többet máshol. -
buresz8
tag
válasz
Gergosz2 #25993 üzenetére
Laptopszalonban venném. Nézegettem más oldalakon is a K501-es gépeket, messze itt a legjobbak az árak. És a többi helyen, még a konfigot se nagyon lehet változtatni.
Akkor lehet a 045D lesz, és így lehet tudnék nagyobb SSD-t, illetve 16GB RAM-ot. (Ugyanis 250k a keret)
Egyébként az SSD 120GB Kingston Fury, nézegettem milyen áron van ez, és ebay-en meg egyéb helyeken is 14k körül van. Plusz akkor be is kéne rakatni, én annyira nem értek hozzá (Lehet menne, de még sose szereltem be SSD-t)
-
danieltailor
csendes tag
Sziasztok,
K501 ben mennyire macerás SSD berakni?
Vmint hol vannak ilyen hivatalos szervizek ahol SSD vmint RAMot is tennének nekem bele?
köszi
Dani -
buresz8
tag
válasz
Gergosz2 #25990 üzenetére
A K501LX-DM047D-t az említett konfiggal 260k-ért adják (ebből 19k az SSD), míg a K501LX-DM045D: FHD, Intel Core i5-5200U 2,2GHz, 12GB RAM, 500GB HDD, 120GB SSD, Nvidia GTX 950 2GB konfiggal 230k.
Mit gondoltok, elég lehet a 045D? Az i5 proci elég ehhez a VGA-hoz? Vagy a 30k megéri a jobb procit? -
Gergosz2
veterán
válasz
TheProb #25989 üzenetére
2. Nem kell félni, mehet rá bmelyik OS
A Windows 7 NEM támogatott. Értsétek meg, hogy ez így van. Nem múlthéten kezdték, már lassan 2 éve csak olyan gépek jönnek ki amik Windows 8 / 8.1-től felfele támogatják csak Windowst.
(#25988) buresz8
3, Ez egy U-s proci, azaz 2 magos. Igazából nem tudom milyen jó a gép hűtése, de a gép a proci adatlapja szerint a TDP-je 15W, amivel azért illene megbirkóznia a hűtésnek. Itt azt kell mérlegelned, hogy egyáltalán kell-e neked, mivel az I7-es procikért elég sok felárat felszámolnak, ami nincs arányban a teljesítményükkel.
Én még az SSD-t is meggondolnám, vagyis azt, hogy alapból azzal szerelt gépet vegyek. Egyszerűn baromira drágán mérik, átlagban simán elkérik a dupláját, mint amennyiért boltban megkapnád. Ha külön megveszed, még úgy is olcsóbban jössz ki, ha hivatalos szervizben szerelteted be.
-
TheProb
veterán
válasz
buresz8 #25988 üzenetére
Szia!
3, ebből következően az 1-es pont is: i7 alapból felesleges szerintem laposba, főleg egy olyan házban mint ami ennek a gépnek is van. A meleg levegőt gyakorlatilag a monitorra fújja, még egy rendes hűtéssel rendelkező gép esetén is meggondolandó az i7, jelen esetben szerintem egyenesen öngyilkosság (a gép számára).
2. Nem kell félni, mehet rá bmelyik OS
4. Manapság már senki sem "cédézik", netről kell amúgy is mindig a legfrissebb drivert leszedni, ez W10 esetében történhet akár az win update által is.Szummázva, én nem merném megvenni.
-
buresz8
tag
Sziasztok,
Új notebookot veszek, és az ASUS K501LX-DM047D-re esett a választásom. FHD, Intel Core i7-5500U 3,0GHz, 12GB RAM, 500GB HDD, 120GB SSD, Nvidia GTX 950 2GB konfiggal szeretném majd megvenni. De mindezek előtt lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
1) Jó választás, mik a tapasztalatok ezzel a géppel?
2) Win7-el és 10-el is teljesen kompatibilis? Hallottam olyat, hogy egyes laptopokra (pl a win10) nem nagyon megy fel.
3) Mennyire melegszik ezzel az i7-es procival? Normál használat mellett (film, net), illetve ha maxon pörög (játék, tervezés)?
4) Adnak hozzá driver telepítő CD-t, és azon minden lényeges dolog rajta van? Vagy ez bolt függő?Remélem mind a 4 kérdésemre választ kapok
Köszönöm!
-
NTonee
veterán
válasz
Dooonfrigo #25986 üzenetére
Te egy DDR3 modult vettél, a gépbe meg DDR3L kellene. A sima 1,5V, az L 1,35V.
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy egy Zenbook UX303LA boldog tulaja vagyok, és úgy gondoltam, h megörvendeztetem a kicsikét egy kis ram upgraddel. Így került még bele +4Gb RAM. Viszont az a furcsa helyzet áll elő, hogy így az alaplapra forrasztott memóriát nem látja és a két modul nem fut dual-channelben.
Ilyen Hynix ram került bele. Találkoztatok már hasonló problémával? Előre is köszönöm!
Üdv! -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Laptop vásárlásán gondolkodom.És az egyik kiszemelte az Asus K501LX.De még nem nagyon tudom melyiket vegyem.I3 vagy i5 procival?!Lényeges a különbség?!Eddig amd gépem volt...
Valamint a billentyűzet világítás mindegyik modellbeb alap?!
ASUS K501LX-DM046D.
Ő lenne esetleg majd.Köszi!
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Gary_93 #25979 üzenetére
Geforce experience-t is érdemes, nálam több játéknál is jelent pár fps-t 940M-el is ami a kártya gyengesége miatt jól jön amikor közel áll a 30 fps-hez, sokszor úszom meg így, hogy lecsússzon 30 alá. Ha 950M-es verzió akkor főként, elvileg onnantól támogatott rendesen az experience.
-
Gary_93
csendes tag
Üdv!
Asus K501LX-nél (DM116D) érdemes frissíteni az Nvidia drivert? Jelenleg 353.84 van fent.
Másik kérdésem, hogy az M.2 SSD rögzítéséhez milyen csavar kell és ilyet hol lehet beszerezni? Vagy ez alapból benne van a gépben? -
Atesz 666
aktív tag
válasz
csibusz0314 #25971 üzenetére
"Asus ROGnál érdemes az aksit feltöltött állapotban kivenni, és x havonta lemeríteni, aztán újra kivenni, mivel leginkább tápról használom."
Szia.
-Szerintem igen,én is így szoktam eljárni mert én sem szoktam hurcolászni a gépem.
-Nekem az X75V típus van,de mivel kivehető az akksi ezért én is kb 3 havonta vissza rakom lemerítem -- feltöltöm és ismét kiveszem és elrakom. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
#45553408 #25975 üzenetére
Szia!
A töredezettség nem egyik napról a másikra lassítja be a rendszert.
Ellenőrizd még a vinyót, lehet pár bad sector vagy más probléma vele, esetleg túlmelegszik.
Windows frissítések is okoznak néha furcsaságokat (mondjuk 5 perces programindulást még nem hallottam, memtest esetleg?)
AIDA hőfokok? -
SZIGMA
aktív tag
válasz
csibusz0314 #25971 üzenetére
És mi a kérdés?
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
#45553408 #25972 üzenetére
Első körben a feladatkezelőben néznék körül,mi fogja meg,nem throttlingol-e, aztán víruskeresés,kémprogramkeresés.
Ezek együttes ideje kb. annyi,mint a nulláról újrarakni a rendszert, driverekkel, programokkal, szóval csak azt döntsd el, hogy tudni akarod-e miért lassult be a rendszer vagy csak használni akarsz egy gyors rendszert. -
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Asus ROGnál érdemes az aksit feltöltött állapotban kivenni, és x havonta lemeríteni, aztán újra kivenni, mivel leginkább tápról használom.
Köszönöm a választ
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Segítséget, tanácsot kérek!
Öcsémnek vettünk új laptopot (Asus K555LB-XO309D). Win 8.1-et raktam rá (pro, x64), driverek fent vannak gyári driverlemezröl, más még nincs, se programok se frissítések. Azt vettem észre hogy a HDD load/unload cycle countja marhára gyorsan növekszik, megfigyeltem 10 percre és kb. percenként akár 1-et is nő HDS legújabb verziója szerint! Viszonylag hangos a lemez (ST1000LM024 HN-M101MBB), hallani ahogy surrog, és hallani amikor megáll majd újra felpörög. Ez mitöl lehet? Teljesítmény centrikus profilra raktam, speciális menüben "soha" opcióra raktam a merevlemez kikapcsolását minden esetben. Még is ezt csinálja. Ötlet?
Most kikapcsoltam ezt a gyors rendszerindítást a leállítási beállításoknál, és újraindítottam, aztán figyelem hogy így megy üresben, mit csinál. Hát ha így jó lesz. -> Update: nem jó így sem, 4-5 perc alatt 6-al nőtt a szám. 8 óra működés, 21 bekapcsolás után szerintem a load/unload értékre nem normális hogy jelenleg 279-en áll. -> Update: már 310 felett, kb. újabb fél óra alatt.
-
NTonee
veterán
válasz
TheProb #25967 üzenetére
Mindent meg fognak csinálni, ha kéred, de a takarítás és pasztázás elvileg nem garanciális szolgáltatás, így várhatóan szólnak majd, hogy fizetni kéne. Rosszabb esetben a billre is ráfoghatják, hogy helytelen használatból eredő sérülés, tehát esélyes, hogy az is fizetős. Na most a kattogó műanyag, meg reccsenő zsanér az kicsit nehezebb, mert szétszedéskor vagy látni fogja, hogy valami nem oké, vagy nem lát okot. A kicsit recsegő, vagy nyöszörgő zsanér még kosztól is lehet.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Egyszercsak kiesett az egyik Ctrl bill, a kis tartó pöckök törtek le róla. Természetesen nem feszegettem, nem próbáltam kivenni. Igényeltem garanciális szervizelést, valamint akkor már azt a pár apróságot is felsoroltam ami annyira nem zavart, de jelent van a gépen már egy ideje. Pl. az egyik zsanér recseg alkalmanként, ha ki/be nyitom/csukom a monitort, valamint látszik is, hogy a fém része nincs a gyári helyén, eláll a műanyag is, stb. A káván is van ahol ha nyomogatom akkor kattog a műanyag, mint ha egy rögzítőfül törött lenne és nem fogná össze rendesen a 2 részt. Valamint kértem, hogy takarítsák ki, pasztázzák, esetlegesen cseréljék ki a hűtőrendszert (utóbbit gondolom nem fogják, mert nincs vele gond).
Különösen a Ctrl-re gondolok, ezek meg fogják csinálni ugye?
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Asus G551 szétszedős videó vagy bármit nem tud valaki?
-
TeebyKay
őstag
válasz
NTonee #25964 üzenetére
Értem köszi. Csak ugye a weboldalon szereplő driverek között szerepelnek ezek a utility meg egyéb progik is, és volt nekem anno ami jóformán használhatatlanná tette a laptopot, már nem emlékszem melyik volt, ezért fel se szoktam rakni őket, de gondoltam rákérdezek hátha van köztük amelyik hasznos.
-
NTonee
veterán
válasz
TeebyKay #25952 üzenetére
A power4gear az energiagazdálkodási beállításokhoz enged hozzáférni. Kb ugyanaz, mint a windows sajátja, csak kicsit talán részletesebben.
Az usb charger plus, a nevében is benne van, az usb töltést lehet piszkálni. Van egy usb port a gépeden, amivel kikapcsolt állapotban is tölthető a külső eszköz.
A gpu tweak kb egy nagy nesze semmi, fogd meg jól progi. Szintén a nevében van, hogy a gpu piszkálására való, gyakorlatilag viszont semmit sem tudsz csinálni vele. Bizonyos gépeknél a venti(k) fordulatszámát ki lehet csapni maxra.
A splendid az asus gépek kijelzőjének a színeit tudod profilokkal állítgatni. Minimális manuális beállítások talán vannak benne.
Rapid storage, sata/raid drivert tartalmaz + egy beállítási és monitorozó panelt.Legyenek fent mindig a legfrissebb driverek/ asusos szoftverek és ezzel annyi. Az utolsó legfeljebb az, ami befolyással lehet valamennyire.
-
konyi79
addikt
válasz
szaboi6512 #25959 üzenetére
Az az i5 egy U-s proci, ami még határeset, de a GTX950M már könnyen kevés lehet, lehet a beállításokból kellene visszább venni.
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
ASUS K501LX-DM116 D a gépem i5 proci 2.2 ghz,turbóval felmegy 2.7 ghz-ig.
Az a kérdésem hogy ez bekapcsol automatice vagy engedélyezni kell?
Néha szaggat a fifa 16. A fiam megőrül tőle.
Ennek szerintem simán kéne vinni.
Gépem I5 procis -
NTonee
veterán
válasz
teabow #25956 üzenetére
Ide írj légyszi ezzel kapcsolatban:
Notebook beárazás topic
Ne felejtsd el leírni a noti típusát is. -
teabow
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. El szeretném adni a laptopomat kihasználatlanság miatt. 3éve külföldre költözés miatt vettem, de nem mentünk ki ezért nagyon keveset használtam. Asztali PC-t preferálom inkább.
Mennyiért tudnám eladni?Specifikáció
Processzor: Intel Core i7-3537U 2.00GHz
Memória mérete: 8GB
Memória típusa: DDR3
Képernyő átló: 15,6"
Felbontás: 1366 x 768
Integrált VGA: Nvidia Geforce GT 720M
Merevlemez: 750 GB
Optikai meghajtó: DVD-RW
Vezetékes hálózat: Gigabit
Wi-Fi protokoll : 802.11n
Kamera: Igen
USB 2.0: 1 db
USB 3.0: 1 db
Kártyaolvasó: Igen
HDMI: IgenTényleg tökéletes állapotban van ha ez számít valamit
A válaszokat előre is köszönöm! -
konyi79
addikt
válasz
csababarca #25953 üzenetére
Szervízben nem éri meg, ha meg te szerzel alkatrészt nem foglalkoznak veled. Étterembe se viszel a piacról krumplit. Beszélj vele, szerintem biztos tud segíteni.
-
csababarca
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus k50ab típusú laptopom, aminél a jobb oldali zsanér eltört, és most nyitásnál, összecsukásnál feszíti a burkolatot, illetve már el is tört sajnos.
Kérdésem az,hogy érdemes e nekem megrendelnem hozzá az alkatrészeket, és úgy bevinnem egy szervízbe,hogy cseréljék ki,vagy egyszerűen vigyem be valamelyik szervízbe, és majd ők beszerzik az alkatrészeket?
Illetve milyen szervízbe vigyem?
2009es a gép,szóval garancia már nincsen. Ugyanezzel a problémával volt egyébként hivatalosan szervízelve 2011ben, eddig bírta.Ahogy néztem egy két helyet, 20 ezer alatt nem úszom meg, ez még az az összeg amit pont rászánnék.
De ha valakinek van tippje, hogy hova vigyem,melyik szervíz a legjobb, illetve leggyorsabb (munka miatt ez is tényező), akkor megköszönném ha megoldaná velem.Előre is köszi
Csaba -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Vannak az asusnak olyan utility driverei amik javítják a rendszer teljesítményét és érdemes őket telepíteni? Például power4gear hybrid, usb charger plus, GPU tweak, splendid video enhancement, rapid storage, stb.
-
buresz8
tag
válasz
Gergosz2 #25949 üzenetére
3 ASUS gép van most, ami között vacilálok:
Ő, Ő és végül Ő.A különbség CPU, VGA, RAM és a tárhelyben van. Ezek közül melyik lenne a legjobb választás? (RAM és SSD méretet tudom, hogy lehetne változtatni, de akkor már jóval túllépné a rászánt keretet)
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy az új notebookom egy ASUS gép lenne. Az ASUS X és K szériás gépek között vannak olyanok, amik igényben és árban is megfelelnének. Ezekről mik a tapasztalatok?
-
[link] Sziasztok, a videón 35 mp-nél bal szélen a 2.5-es sata vinyót szerelik ki? Jól láttam hogy a cseréhez csak pár csavar kiszedése szükséges és nem kell a bankkártyás trükk? Segítségeteket köszönöm.
Találtam egy másik videót is, jól látom hogy a szerviz is nehezen venné észre a cserélgetést? [link]
-
hunterrop8
tag
Sziasztok!
A 3 közül melyik a jobb notebook? (Akár sorrendet is mondhattok, sőt az még jobb lenne)
ASUS K501LX-DM173D vagy ASUS X555LB-DM455D vagy ASUS X555LB-XO101D?nVIDIA 940M és 950M között mekkora különbség van?
Intel i3-5010U és i5-5200U és i7-5500U mekkora különbség van?Az első kettőnek az az előnye számomra, hogy HDD és SSD is van benne. (Bár lehet a harmadikba is be lehet tenni az optikai meghajtó helyére? Erről nem találtam leírást az oldalon. Ötlet?)
A RAM annyira nem lényeges, 12GB szeretnék bele, akármekkora is az alap.
A CPU-k és GPU-k közötti különbség azért lenne lényeges számomra, hogy megéri e a felár az egyiknél, vagy annyira nincs nagy különbség? Mert akkor természetesen az olcsóbb jönne szóba.
Köszi a segítséget!
-
NTonee
veterán
válasz
apcsa65 #25939 üzenetére
Ha a gép regisztrálva lett az asus oldalán, akkor meg lehet nézni, hogy letelt e már a 2év, egyébként nem. Az Asus üfsz tud segíteni ebben, vagy a tulaj legyen szíves emlékezni, hogy mikor vásárolta. Az elromlott hdd visszarakása után be lehet vinni a márkaszervizbe (fixdirect kft), ahol valószínűleg cserélni fogják a hdd-t, ha még garanciális. Viszont ebben az esetben sem biztos egyébként, hogy visszakapja a windowst.
Ha tényleg volt windows 8.1 a gépen eredetileg (és nem rámókolva lett), akkor a sima windows 8.1-nek (nem pro, nem enterprise, nem egyéb) fel kell mennie. A regisztrációs kulcs megadását telepítéskor át lehet lépni, befejeződik a telepítés, aktiválódni fog az internetes csatlakozás után biztosan. -
fuze
őstag
Megbeszéltem, hogy hozzák helyre úgy, hogy megvárom. Hiszen apróság meg amúgy is szerelési hiba. Valami szöszmösz a ventire tekeredett és az zörgött. Oké, leellenőriztem. Szépen csendesen üzemelt. Hazahozom, és még itthon csendben is jónak tűnt. Estére megint zörög... Bár nem úgy mint a szerviz előtt, de minimálisan még mindig hallom. Pont ugyanígy kezdődött előtte is, aztán egyre hangosabb lett. Mi van már megint vagy csak én képzelődök?
-
NTonee
veterán
válasz
apcsa65 #25936 üzenetére
sehol. Ha előtelepített windowsal vetted, akkor volt egy recovery partíció az előző hdd-n, amiről vissza lehet állítani a kezdeti állapotot. Új hdd-re, ha fel akarod rakni az op.rendszert, akkor pontosan ugyanazt a verziót telepítsd fel, ami eddig volt és akkor be fog aktiválódni automatikusan.
-
apcsa65
csendes tag
Sziasztok!
Asus X553m laptopban behalt a hdd,hogy tudom másik hdd-re újra telepíteni a win 8.1-et?
Letöltöttem a netről egy 8.1-est, de hol találom meg a termékkulcsot? -
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Ez lenne a gép ASUS K501LX-DM116 D free dos-sal vettem
Milyen m.2 ssd kerülhet bele ide?[url]http://i.imgur.com/VWv6yxk.jpg?DirtyWindows.jpg[/url]
-
csd820
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Asus K501LX laptopot, amin van billentyűzet háttérvilágítás. Első oprendszer telepítés után és DVD-s driver telepítés után működött a fény, most viszont újra raktam a rendszert Asus honlapos driverekkel de nem működik a háttérvilágítás.
Tudjátok esetleg milyen driverrel működne, vagy hogy lehetne bekapcsolni?
(Érdekesség, hogy az fn+F4 bekapcsolójára, böngésző kezdőlapot hoz be, kikapcsolójára Outlockot nyitja meg, idk why...) -
Dictator^
veterán
Mitől lehet, hogy bekapcsolás után kb 4mp-el kikapcsol a laptop.
2. indításnál pöccre bejön a Windows 10.
A fastboot okozza?
Csak mostanában van ilyen pár hete.. -
szupersanyi
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek/tapasztalataitok az ASUS K501LX DM047D laptopról? Nincs semmi hibája? Mai játékok azért elfutnak rajta? Főleg a Fifa 16 érdekelne, hogy hány FPS-el megy.
-
Skatysuti
tag
Sziasztok. Köszönöm szépen a válaszokat.
Valóban engedèlyezve volt.
Elő is jött a kívánt menű akkor jött a következő probléma nem talál particiót ahonnan helyre állithatná.
Pedig disk managerrel láttam hogy van recovery partició. -
Sziasztok
Adott egy ASUS X550LNV-XO296D notebook, ami online streameléskor recsegő, szakadozó hangot ad, illetve olyan játékokat érdemben nem tudok futtatni, amivel korábban semmi gond nem volt (NFS MW, GTA 5). Teljesítményben is messze elmarad a korábbiaktól, illetve a hang recsegése itt is folyamatosan jelen van. LatencyMon-nal monitorozva legtöbb esetben az ndis.sys-re hivatkozik, hogy ez a ludas, de van h storport.sys, HDAudbus.sys, szóval vmit mindig talál és megugrik a latency. Egyszer már megjárta a szervizt, akkor HDD-t cseréltek benne, de miután visszaérkezett a gép, a hiba változatlanul jelen volt (a szerviz által nyomtatt papíroson ott volt h asus teszt, 3d tesz ok, de hát mégse). Most ismét visszaküldöm. Win 8.1 64bit van rajta, a szerviz által driverezve, de korábban már ezeregy driverrel próbálkoztam. Win 10-zel ugyanúgy probléma volt. Végsősoron windows 10-et használnék, így remélem nem az a megoldás, h mivel nincs a win10-hez driver, maradni kell 8.1-en.
-
Skatysuti
tag
Sziasztok szèp napot.
Asus x555ld m van.
Szeretném gyári állapotra húzni már kicsit lassúcska.
Sajnos f9 billentyüvel nem jön elő a recovery menű.
Sem a boist nem tudom előhívni.
Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Nagyon hálás lennék -
bprubin
tag
Szerintetek mennyire vállalható készülék az ASUS GL752VW-T4207D ?
Ezekbe már tényleg IPS panel van?
[link] -
konyi79
addikt
válasz
csibusz0314 #25915 üzenetére
No para, proci bírja. Van gépem, ami aidával 105C-on throttlingol aidával.
-
Gergosz2
veterán
válasz
csibusz0314 #25917 üzenetére
Valamelyik újabb játék megteszi.
(#25913) winamp2
Azért TN és TN között is van különbség. Nem csodálkoznék azon, ha az X-es gépek tényleg a legalja került volna bele, mert ez az ASUS spórolós szériája. A helyedben besétálnék valamelyik laptopkereskedésbe és ott is megnézném, hogy mit tud egy K501 kijelzője.
-
csibusz0314
aktív tag
-
Gergosz2
veterán
válasz
csibusz0314 #25915 üzenetére
~85°C-ig teljesen normális.
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
A napokban írtam, hogy vettem egy G551JW lapost i5-el.
Olvasgattam mielőtt megvettem, és láttam, hogy i7nél volt panasz a melegedésre.
Miután ennek tudatában vettem, Aida64 megy folyamatosan, és figyelgetem.
Netezés letöltés (bizonyos programmal) + teljesítménycentrikus állapotban 59-60 fokos lesz a proci az még teljesen normális? Játszani még nem is játszottam vele - Witcher 3-al szeretném megizzasztani majd kicsit a mai napon.
Meleg levegőt fúj bal oldalról, de ugye hűt, persze hogy meleg.
Hány foknál van probléma? Esetleg van valami tesztelő program, amivel meg tudom nézni, kimaxolni a proci teljesítményét, és az az által kibocsátott melegedést? Kicsit parázok tőle, mert nem két Ft volt.. És nem szeretném, hogy tégla legyen belőle a második napon... :/Köszönöm előre is a segítséget,
Dia -
winamp2
csendes tag
Vettem egy X555LB FullHD kijelzős notit. Hát a kijelző betekintési szöge 0-vál egyenlő és a színek sem mozognak túl értékelhető tarmonyában.
K501LX-el szemeztem ezelőtt, de az ára miatt az olcsóbbnál landoltam. Ha viszont ezt tudom, inkább kipengetem a pénzt a K501-re. Bár lehet annak is ilyen a kijelző minősége.Van valakinek tapasztalata a K501LX kijelzőjével kapcsolatban?
Illetve tipikus az az ember vagyok, akinél minden újonnan vásárolt cucc elromlik. Kíváncsi vagyok, hogy a bizalom program léte megtöri-e ezt az átkot.
-
Tekergek
csendes tag
válasz
bprubin #25898 üzenetére
Add csak a tanácsokat.
"Jótállási felelősség nem áll fenn, ha a kereskedő, vagy a jótállási javítások elvégzésével
megbízott szerviz bizonyítja, hogy a hiba
- rendeltetésellenes használat,
- szoftveres vagy hardveres átalakítás (bővítés),
- szakszerűtlen kezelés vagy szervizelés,
- helytelen tárolás,
- nem megfelelő csomagolásban történő szállítás,
- külső elektromos zavar, baleset, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett
okból következett be.A fenti jótállási felelősséget kizáró esetekben jelen megállapodás „JÓTÁLLÁSON
KÍVÜL ESŐ JAVÍTÓSZOLGÁLTATÁS” pontjának feltételei érvényesek. "Szerinted a szervizesek nem szokták a fórumot nézegetni?
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Végül... egy hónapos huzavona után sikerült szert tennem erre a gyönyörűségre:
ASUS ROGAzt hiszem nem csalódok benne
i5 változatot vettem, úgy gondoltam, hogy bőven elég lesz, hogy meghajtsa, és a túlmelegedés esélyét ezzel legalább minimalizálom. Még csak egy OP rendszert pakoltam rá, és ámulok az FHD kijelzőn ^^...
Alig várom, hogy kicsit teszteljem, köszönöm a segítséget, akik írtak a választás miatt
-
konyi79
addikt
-
rx8pencz
tag
Sziasztok!
Van egy k501L típusú gépem,kb 1 hónapja vettem.Eddig csak az idegesített,hogy teljesen okvetlenül zajong egyfolytában a ventilátor,most viszont akadt egy másik problémám is.Youtube videók akadoztak,gondoltam a flash playerrel lesz valami.De nem,mert a hdd-men lévő filmek lejátszása is szakadozik kb 20 másodpercenként.Esetleg valami tippetek lenne,hogy mi lehet a problémája?
-
konyi79
addikt
válasz
atila4 #25904 üzenetére
Van a típusnak saját topikja, ott nézz szét szerintem, sok infót találsz. A hűtésére elég sokan panaszkodnak, bár az i5-ös talán jobb egy fokkal, a 960M-et meg az is kihajtja.
-
NTonee
veterán
válasz
atila4 #25904 üzenetére
,,Mindenképp Asus-t szeretnél és ezt a Rog-os stílust."
Akkor most mi a kérdés?Az asusnak nincs más ilyen árfekvésű ROG gépe jelenleg, csak a G771 (lényegében már nem kapható), ami ugyanez 17-es méretben. Illetve az N551 is ugyanez, csak arra nem borult rá a fekete festék.
Én egy dell 7559-et néznék meg a helyedben, ami ugyan drágább valamivel, de szerintem jobb is.
Egyébként ez a ROG stílus nem az a ROG stílus. Ez és ez az igazi ROG stílus.,,Én csak lol-ozok max ki próbálni gta 5 meg hasonlókat." Arra jó lesz, de csodákat nem kell várni a komolyabb játékoknál.
,,És, hogy megéri-e ez a laptop?" Nem nagyon van más. Egyedül a fentebb említett dell lenne jobb egy kicsit. Ezt a G551-et már viszont láttam máshol korábban olcsóbban. Nem tudom, hogy épp mennyi az annyi és mennyi van még belőle, mert lassan érkeznek az újabb gépek. -
atila4
senior tag
Sziasztok! Szeretnék egy gamer notbookot. Nem a legújabb játékokkal akarok játszani. Én csak lol-ozok meg max ki próbálni gta 5 meg hasonlókat.
Ezt néztem ki. Mindenképp Asus-t szeretnél és ezt a Rog-os stílust. Ebben az árban van jobb választási lehetőség? És, hogy megéri-e ez a laptop?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged