Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
-
Dhampir
félisten
válasz
Malachi
üzenetére
Figyelembe veszem, bár volt aki emiatt visszakapta a pénzét és tudtommal nem vett helyette ugyanilyet. Egyébként még én is sokáig gondolkodtam ezen a gépen, bár nekem optikai meghajtóra is szükségem lenne, még azt is be kellene szerezni hozzá, meg külön hordani macerás egy kicsit.

A másik a kijelző, lehet, hogy megszokható ezzel a panellel is. HP Pavilionban már 160.000-ért van IPS paneles gép is, habár minőségileg közel sem olyan jó, mint a K501.
-
válasz
Dhampir
üzenetére
nem vagyok szakértő.
csak arra céloztam, hogy azzal nem segítesz, ha a sztori előzetes ismerete nélkül azt mondod, minek vettem ilyen gépet ha nem olvastam utána. utánaolvastam. sok helyen. egyetlen "hivatalos" teszt nem említette a hűtési gondot. külföldi fórumokon néhányan, ott akartam a notebook fancontrol javaslatra is, ami nekem először nem működött, de aztán igen és azóta minden kafa - csak az nem, hogy az Asus látszólag nem foglalkozik a kérdéssel. volt valaki itt, aki szervízbe vitte a gépet és állítólag ott javítottak rajta. ha valaki rákeres, meg fogja találni. -
SkiDev
őstag
válasz
Bkrisz9
üzenetére
Köszönöm a választ! Kissé csalódott vagyok, azt hittem egy más világ lesz.

Listában nézve a számokat sokkal gyorsabbnak tűnt minden + 8GB RAM sem hátrány + 250 GB-tal több HDD is. Illetve nem tudom, hogy a K szériában a matt kijelző milyen, de az enyémben elég rossz betekintéssel bír. -
Joker88
őstag
nemrég lett vásárolva egy [ilyen] notebook..
( Asus X554LJ )
ha jól láttam, olyan akkuja van,amit nem lehet kiszedni,csak ha lecsavarozom a hátlapot..
döntő részben nem lesz hordozva a gép,ergo mindig töltőn lógna.. ez fog ártani az akkunak, vagy hogyan próbáljam meg megoldani,hogy azért ne egy hónap múlva menjen annyira tönkre az akksi, hogy bírjon vagy 2 percet..
-
Dhampir
félisten
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
Szakértő véleménye alapján nincsen probléma a hűtésével.
-
simo9555
tag
válasz
Tomi_Sci
üzenetére
i3-5010U GTX 950M-el + 8GB ram, 80-170 között pályafüggő (valahol 120 felett marad valahol 80-100 között) mid-low-low-low-bekapcsolva-filterek offon fxaa off, 1600x900-ba. Ha fullHD-ba nézem akkor is hasonlo -10 fps kb. Valami hasonlóra számíthatsz. Ha minden maxon van akkor is marad 80-100 között, viszont ha olyanabb részre mész leesik 60-ra is. Remélem segítettem.

-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Asus K501LX-DM045D vásárlásán töröm a fejem. Két kérdéssel fordulnék hozzátok:A hűtés problémákra a NoteBook FanControl stabil megoldásnak tűnik?
Esetleg ha valaki próbálta a CS:GO-t 5200U + 950M + 8GB hardveren, natív felbontáson hány fps-el döcög?
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
1.) Egy olyan problémám lenne, hogy a szobatársam Asus N551J-je egy hete körülbelül már, hogy gyengébben veszi a jelet, mit azelőtt, illetve instabilabb. Otthon ugyanott egy egységgel kevesebbet mutat a gép, fent az albérletben pedig néha lecsatlakozik a Wifi-ről vagy legyengül (360p-s videókat nem akar betölteni + a Leauge of Legendsbe visszacsatlakozást ír játék közben) miközben nekem nincsennek ilyen anomáliák.
Windows 10, i5,GT 740m tipusúVajon mi lehet a probléma?
2.) Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne a topiclakókhoz, hogy szeretném ezt a laptopot lecserélni erre: ASUS K555LN XO168D laptop.
Szerintetek megéri? Valaki tud valami hibát vagy valamit erről a termékről sebesség terén?
Válaszokat előre is köszönöm!

-
simo9555
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy én otthon kicseréltem egy X751LX laptopban a HDD-t SSD-re és tettem bele +4GB ramot. A ram hozzáadásához még az alaplapot is ki kellett vennem. A gépben semmi sem sérült meg ebben a műveletben, matricával sem találkoztam. Ilyenkor a garancia megmarad még, vagy ha már ennyit módosítottam a gépen,akkor az elúszott? (ASUS bizalom programba beregisztrált gépről van szó)
-
Leleményes
tag
Bocsi srácok, elbeszélünk egymás mellett. Nem fogalmazok túl jól ma.
(lehet az analízis teszi) -
Bkrisz9
őstag
Hol találhatok ASUS X555LB-XO088D-hez intel VGA drivert? Egy youtube videót nem tudok megnézni mert állandóan összeomlik (8.1-es driver). Az ASUS oldalán csak az X555LB-re van találat (a pontos típusszámra nincs) de az onnan letöltöttet nem engedi telepíteni mert: "A telepíteni kívánt illesztőprogram nincs bevizsgálva ehhez a számítógéphez." Az intel oldalán találtakkal ugyan ez a helyzet. Intel HD 5500-hoz kellene (i3-5010U). Valaki el tudná nekem linkelni azt az oldalt ahol a nekem kellő drivert megtalálhatom? Hátha csak elsiklottam felette vagy rossz helyen kerestem.
Köszi! -
Leleményes
tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Mert TN hányadék. IPS jobb fokkal de baromi lassu, de nem gondoltam hogy ennyire.
HW-rel nincs bajom sőt, baromi erős. Az még a kijelzőre vonatkozott. (lassú kijelző, no competetive games lel)
SSD hamarabb megjött mint a laptop. Gondoltam hogy kell bele. De az, hogy ha nem használom 3 másodpercig leparkolja az olvasófejet, nevetséges.
Legszívesebben asztalit vettem volna (volt is egy i5 4670-el szerelt) csak ugye a kijelző, hordozhatóság. Debrecen és BP közt ingázom sajnos, muszáj volt.
-
Peterson_
addikt
válasz
Leleményes
üzenetére
Minőségben az általam belőtt ársávban kifejezetten ezt ajánlották, mivel ez garantáltan nem fog széthullani.
Két hetes korában, amikor még tokom sem volt, szálltam le a buszról , elakadtam és letört az oldaltáskám karabinere, ez meg másfél métert zuhant benne a betonra.
Hadd ne mondjam, hogy majdnem összef*stam magam, de egy centis benyomódáson kívül semmi baja nem lett(és legalább kiderült, hogy a feltételezésekkel ellentétben a felső rész is fém
)
Pár hónapja kijelző hibás lett, de az meg kb bárhol előfordulhat, egy hét alatt cserélték.Most, hogy az alja tartja össze...Nyilván nem is használod anélkül.
Hálózat nélkül még játszani is lehet vele, én pl Arkham Origins-t tolok rajta, csak az energiagazdálkodási profilt, meg az alapértelmezett VGA-t kell megfelelően beállítani.
De pl elviszi Az Arkham Knightot, GTA V-öt 30 fps-sel úgy, hogy szinte minden Maxon van.
Elég gyakran photoshoppozok rajta, ott szinten annyin múlik, hogy a 850M-re kell állítani, és akkuról is megy, mint a vaj.
De lehet, hogy nem egy gépről beszélünk... -
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
Ugyanakkor kijelző, bevilágítás van
IPS-nél ez van, ha nagyon zavar akkor miért vetted ezt? Itt is a valamit valamiért dolgot tudom felhozni, mert a jobb betekintési szögért cserébe ezt kapjuk
játékra alkalmatlan még hálózat mellett is nem csak akksiról. FPS játék kizárt.
Ez nem gamer laptop. Ha azért vetted, hogy játssz rajta akkor eléggé félrelőttél vele. Jó oké, régebbi címeket szépen viszi, de az újabb címekhez alkalmatlan. Ahhoz gamer noti kell, de mivel a laptopok alapból baromi feláras dolgok, és amire a gyártók rányomják a gamer címet még dob az árán, így egy értelmes darab baromi drága. Ez a laptop a kategóriájában azért jó, mert ilyen áron, ilyen HW kevés gépben volt.
HDD ótvarszar, azon spóroltak néhány száz forintot GG.
Nem szar, hanem baromi lassú. Manapság ez egy tendencia, hogy kb. minden gyártó 5400-as 8mb bufferes darabot tesz a gépbe. 7200-ast nem éri meg bele venni, inkább egy SSD-t, mert az sokkal gyorsabb, a rendszerhez jó, ez a lassú pedig tökéletes tárolásra. Én is hamar tettem bele SSD-t mert, szép kis laggokat csinált a rendszer.WiFi nagyon gyenge, gyakorlatilag egy 100k-s Asus szintjén van (mondjuk azok nem fémházasak)
Itt tervezési gondok vannak, mert fémház eléggé árnyékol. Tényleg nem a legfürgébb, de ahogy méricskéltem a jel ~70% azért átszokott jönni, ami vállalható kategória.Lenovot meg el kell kerülni. Nem véletlen, hogy ugyan olyan áron, általában jobb hardveres felszereltségű gépet adnak. Nem szeretetszolgálat, valamin kegyetlenül behozzák a hasznot, ami rendre a tervezésen, az anyaghasználaton, az összeszerelés minőségén, és a supporton szokott jelentkezni. Utóbbi már elég rég óta a béka segge alatt van.
Összességében nem rossz ez a gép, de következőnek valszeg nem ilyen típusút veszek. Inkább egy könnyű 14"-ost, mert idehaza, meg koliban stb, úgyis van külső monitorom.
-
Leleményes
tag
válasz
Peterson_
üzenetére
Csak a sok szoftveres baszakodás. Ugyanakkor kijelző, bevilágítás van, akksiról nagyon lassan rajzol ki (feketeéről fehér weboldalra váltásnál feltűnő), játékra alkalmatlan még hálózat mellett is nem csak akksiról. FPS játék kizárt. Anyaghasználat jobb egy fokkal, bár annyi gondom van még azzal is, hogy egyedül a teknője tartja össze. Ha azt leveszed, az egész egy papír, próbáld meg. HDD ótvarszar, azon spóroltak néhány száz forintot GG. WiFi nagyon gyenge, gyakorlatilag egy 100k-s Asus szintjén van (mondjuk azok nem fémházasak), haver y50-je ilyen téren sokkal jobb. Attól még szeretem ezt a műanyagfémdarabot rohadjak meg.

-
paynebundi
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Karácsonykor tönkrement a Laptopom, elvittem a szervizbe kicserélték az alaplapot. Visszakaptam bekapcsoltam és nem volt hang. Arra gondoltam hogy lehet hogy az új bios miatt (ha tettek rá), újratettem a rendszert akkor se működik. Beállítottam a biosba hogy bekapcsoláskor adjon hangot de akkor se csinált semmit. Nem szeretném megint szervizbe vinni mert ha ugyan így csinálják meg akkor ugyan ott vagyok ahol a a part szakad.
Asus hivatalos szerviz (Fixdireck Kft). Gratulálok!!Előre is köszönöm
-
Raruh
tag
válasz
Dhampir
üzenetére
A telefont nem szeretem, nekem túl személytelen. E-mailban jól ki tudok bontakozni, mivel erre nem válaszoltak, be fogok látogatni személyesen, mert még mindig gondokkal küszködik a laptopom. Csak közben vettem egy tabletet, hogy amíg a szervíz ügyködik a gépen, legyen mit nyúzni

-
Peterson_
addikt
válasz
Leleményes
üzenetére
Azért mondjuk ezt nem nevezném orbitális problémának.
Persze, bosszantó, de azért amúgy elég tiptop gép.
A kijelzője Szép, a hw egész erős, az anyaghasználat jó, hűtés jó.
Nem vagyok benne biztos, hogy más márka gépeinél minden hibátlan.
Szóval kicsit erősnek érzem ezt az olcsó húsnak híg a leve dolgot, de persze Te tudod. -
Buster17
addikt
Hali!
Asus N550jk gépnél mennyire gyakori a wifi meghibásodás?
Mert szerintem az enyém megadta magát.
-
Peterson_
addikt
válasz
Leleményes
üzenetére
Olcsó húsnak?
Azért egy majd negyedmillás gépet nem neveznék olcsónak.
-
Gergosz2
veterán
válasz
takyka77
üzenetére
Húha. Első ránézésre egyértelműen COF hibát mondtam volna, de ott van a folt , ami úgy néz ki, mintha valami fizikai behatás eredménye lenne. De ettől függetlenül, valszeg tényleg COF lesz.
Első körben az ASUS szervizt (Fixdirect) keresném meg, hogy megmondják, lehetséges-e még ezt hibát javítani, és mellé akkor egy árat is mondanak majd.
Másik megoldás, hogy te csinálod meg. Anno egy HP pavilion laptopon itthon megcsináltam. LCD kábeleket olyan ~10$ körül árulnak kínai webshopokon nagyjából minden típushoz.
-
Gyick
őstag
Ma vettem egy Asus n551jx laptopot ezt egészen pontosan[link]
Ebben most ssd is van vagy ez egy 1TB sshd 24g memoriával?Én 2 particiót látok egy circa 400 gb-st és egy 600 gbst.Everset-el ha nézem két eszköz van egy KINGSTON SMSM150S324G2 és egy HGST HTS541010A9E680.De akkor ez a 24gb hol van? -
Gergosz2
veterán
válasz
Leleményes
üzenetére
nálam bekapcsolás / alvás utáni ébredés után csinálja azt, hogy nincs hang. De semmiben. Csak akkor jön elő , ha hangosítok rajta. A legfurcsább az egészben, hogyha a kis mélynyomója be van dugva, akkor azon szólnak a mély hangok, de a többi csak akkor jön elő ha a fenti rituálét elvégzi az ember.
-
Raruh
tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Mozillában nincs ilyen probléma. Chrome, IE, Opera nekem is ezt csinálja..

-
Peterson_
addikt
válasz
Leleményes
üzenetére
Hangerő probléma?

Nekem akkora a hangerő ahova előtte állítottam.-A típus azonos- -
Leleményes
tag
Van már megoldás a hangerőproblémára? Elég unalmas minden video előtt visszavenni a hangerőt...
N550jk -
DacMalac
aktív tag
-
válasz
TeebyKay
üzenetére
hát talán azért érdemes, hogy ha puhább felületre teszed, felemeli és rendesen jár a levegő, nem fő a gép annyira. én vettem egy nagyon alapot Kínából, kb. 1500 forintért, semmi extra, általában be sem dugom a ventit, alapjáraton felesleges is. ha ágyban vagy kanapén vagyok és a gép az ölemben akkor azért hasznos, asztalon pedig nekem kényelmesebb kicsit.
-
TeebyKay
őstag
Hűtőpadokkal mi a helyzet? Milyet érdemes? (elég kihalt a hűtőpados topic)
-
Peterson_
addikt
válasz
TeebyKay
üzenetére
Tehetsz így is, a kifizetett összeget meg vedd úgy, mint egy kis nyugalomra áldozott pluszt.
Nekem sem volt mindegy, hogy szerelgetés helyett, csak egy papírt mutattam be szervizelésnél, és mindennel együtt egy hét alatt újra nálam volt a gépem, aztán ugyanúgy használtam tovább mint mielőtt leadtam, mindenféle kényelmetlenség nélkül. -
TeebyKay
őstag
válasz
Peterson_
üzenetére
Lehet az lesz a legegyszerűbb, hogy veszek egy optibayt aztán odaadom nekik meg az SSD-t és akkor szerelési költségen kicserélik. Aztán majd egyszer rakok egy külső házat a dvd meghajtóra ha kell. Félek, hogy a papír felszedésével vagy a laptop megbabrálásával nehogy garanciát veszítsen.
-
Peterson_
addikt
válasz
TeebyKay
üzenetére
A leglogikusabb:
HDD helyére az SSD, (ami így garantáltan a legnagyobb sebességen fog működni), HDD optibayben az ODD helyére, és kész.
Ha akarod külső házba teszed/teteted a meghajtót, így van nekem is, de megmondom őszintén, lassan egy év alatt még egyszer sem használtam, és nem is hiányzott.
A matrica biztos nem véletlenül került oda, de amúgy semmilyen következménnyel nem jár, ha leszeded a burkolatot.
Én már 10+ alkalommal megcsináltam, bővítettem ramot, plusz elég gyakran takarítom.
Nem tudom milyen fajta matrica, de a legtöbbet szikével, vékony pengéjű késsel, esetleg +hajszárítóval le lehet szedni. -
TeebyKay
őstag
válasz
steelsec
üzenetére
Tehát elvileg a burkolat leszedése még nem garanciavesztés? Meg a laptopszalonosok is raktak rá egy ilyen matricát mikor takarítani vittem, azt is valahogy fel kéne imádkozni hogy visszaragasztható maradjon.
szerk.: Illetve a videón magát az ODD-t nem is szereli ki, amit lehet kapni caddy az pont illeszkedne a helyére meg beleférne a hdd, ez a lényege?
szerk2.: Az ODD tokra amibe kívül rakom hogy tudnék rákeresni?
-
steelsec
aktív tag
válasz
TeebyKay
üzenetére
Meg tudod csinálni, de mivel elég kényesen van összerakva, lehet érdemesebb rájuk bízni. Bár kollegám magának csinálta az n550-en.
Kb ez a folyamat, csak mikor leszeded a hátulját a gépnek akkor kell óvatosnak lenni, meg mikor leveszed az odd elejéről a fedőt, hogy ne törd le a kis műanyagot, de azt a laptopszalonosok is kb véletlen letörik ha ők csinálják annyira kényes. Gari matrica csak a proci hűtőn van, de azt is le lehet szedni anélkül hogy elszakítanád.9,5 mm es optibayt keresel itt hardveraprón jellemzően olcsó. Ha kell az odd is akkor annak is keresel valami külső házat, de én már évek óta nem használok lemezt szóval.
-
TeebyKay
őstag
válasz
steelsec
üzenetére
Hát alapjáraton itt a laptopszalon 6000-ért szerel és további 10ezerért adnak tokot a hdd-hez meg az odd-hez. Azt nem tudtam, hogy én ezeket magamnak be tudom szerezni és szerelgetni garanciavesztés nélkül, valaki le tudja írni ennek a menetét, vagy linkelni esetleg segédanyagot?
-
steelsec
aktív tag
válasz
Peterson_
üzenetére
Nem vészes tényleg, nekem ram bővítéskor megcsinálták a ram árában
Mindent én vittem. Optibaybe került a hdd, így nem kell külső
Így is most gondolkozom hogy nagyon kicsi már a 120as, kéne egy 500-as ssd... És amúgymeg fujj hulladék hdd-k olyan lassúak amiket ezekbe tettek...
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Leereszkedő és minden gyakorlati hasznot nélkülöző okoskodás helyett inkább olvass vissza, ki volt az egyik első, aki jelezte ezt a problémát és hogy mennyit agyaltunk rajta mi lehet a gond. Itthon szerintem az elsők között vettem éppen ezt a típust és a külföldi fórumok egy-két jelzése nem utalt általános problémára, főleg úgy, hogy az amúgy nagyon rendes és korrekt eladó direkt kihangsúlyozza mennyire jó a gép hűtése. Na igen, nekem már TÚL jó is... Heh.
-
Peterson_
addikt
válasz
TeebyKay
üzenetére
Annyira nem vészes úgy sem, ha hivatalosat akarsz.
A nem vészest úgy értem, hogy a noti árához képest.
Nekem 10 körül mérték úgy, hogy az ODD-t bele tették külső házba+ kábel.
Az SSD-t természetesen én vittem.
Ha nem vagy lusta szerelni a gariztatás előtt, akkor meg 2-3k egy optibay. -
TeebyKay
őstag
Srácok, azt honnan lehet tudni, hogy egy laptopban van-e külön hely a HDD mellé SSD-nek? (Asus G550jk)
-
A panaszt továbbra is fenntartom, de annyit módosítanék, hogy szerencsére frissült a NB Fancontrol is és a régi beállításokkal működik szerencsére. Micsoda mázli!

-
a K501 ventilátor mizéria folytatódik - az utolsó nagy karácsonyi Win10 frissítés óta nem működik a Notebook Fancontrol, ami eddig (nálam) kordában tartotta a süvöltő ventilátort. amúgy nem követtem a híreket, jött új BIOS, ami orvosolja a problémát? kezdek kicsit elszomorodni, ha ez így megy tovább könnyen lehet, hogy csere lesz a vége. nehezen tudom elfogadni, hogy egy közel 200 ezres laptoppal ilyen probléma van.
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
X553MA-ra Kubuntut lehet telepíteni, vagy csak win8-ra van mód?
-
Gergosz2
veterán
válasz
UnConnecteD
üzenetére
driver gyanúsnak tűnik a dolog. HP gépen ugyanilyen problémal találkoztam W7 alatt, ott valami Wireless Assistant- kellett feltelepíteni.
Szóval érdemes megnézni őket.
-
UnConnecteD
senior tag
valaki meg tudna mondani, hogy mit allitsak be egy ASUS K50C gepen, hogy ne kelljen minden inditaskor bekapcsolni a wifi-t FN + F2 -vel ?
-
konyi79
addikt
Erre még mindig nem tudtok megoldást?
-
bandi0000
nagyúr
amúgy ez a vacak bizalom program is most ért véget, szerintetek lesz még?
-
ZozzHUN
addikt
Akit érdekel, az ASUS Bizalom program mögött az "Opia Limited" áll mint szervező-fizető. [link]
-
Bossp
addikt
Üdv!
adott egy ASUS X551c. Egyik napról a másikra meg mekkent a ventije. elég poros lehet a kicsike. Egyszer megint sikerült újra beindulnia.
A kérdésem ha szétszedem ugrik a gari?
Azt gondolom hogy ezt orvosolják ha vissza lesz küldve gariban. Az vajon mennyi időt venne igénybe?Köszi előre is!
-
Bkrisz9
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha nem támogatott akkor miért felmókolni? Ezt sose fogom megérteni... csak a szívás van vele ilyenkor folyamatosan.. tőlem is kérték már páran, hogy tegyem rá nem támogatott gépre és havonta szívok vele egy délutánt mert mindig előjön valami. Ez alól csak az kivételen ha olyan programot vagy kénytelen használni ami nem megy 7 felett.
-
bandi0000
nagyúr
Az I3-as X554LJ-re vajon fel lehet rakni a win7 et?
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a-szuszt amivel a segítséget elmondta.

-
NTonee
veterán
válasz
üzenetére
Akkor szükséges a bios frissítés, ha valami nem működik megfelelően és már minden egyéb hibaforrást kizártál, vagy a changelogban erre utaló hibajavítást írnak. Én a biost mindig a biosból frissítem, ha van rá lehetőség. Pendrivera felrakod a kicsomagolt bios fájlt, amiről 10x meggyőződsz, hogy tényleg a te gépedhez való és újabb, mint az aktuális (asusnál nincs downgrade lehetőség). Újraindítod a gépet (pendrive usb-ben), belépsz biosba és ott lesz valahol egy easy flash (Start Easy Flash, vagy ilyesmi) opció. Azt elindítod, kijelölöd a pendrivera rakott fájlt, és még1x átnézve mindent elindítod a flashelést. A végén elvileg ki fog kapcsolni a gép és talán utána újra is indul.
-
törölt tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Értem. Ezt-azt már olvastam én is, hogy nem gyerekjáték, de hol találok leírást arról, hogy mikor érdemes vagy szükséges BIOS frissítés? Az a gond, hogy ennek a témának a kapcsán többnyire csak nem hivatalos forrásból találok információkat. Igaz, már az is relatív, hogy mi a hivatalos forrás.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak arra céloztam, hogy azzal nem segítesz, ha a sztori előzetes ismerete nélkül azt mondod, minek vettem ilyen gépet ha nem olvastam utána. utánaolvastam. sok helyen. egyetlen "hivatalos" teszt nem említette a hűtési gondot. külföldi fórumokon néhányan, ott akartam a notebook fancontrol javaslatra is, ami nekem először nem működött, de aztán igen és azóta minden kafa - csak az nem, hogy az Asus látszólag nem foglalkozik a kérdéssel. volt valaki itt, aki szervízbe vitte a gépet és állítólag ott javítottak rajta. ha valaki rákeres, meg fogja találni.

)

Pyttawrx