Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
megmondom őszintén ez meg sem fordult a fejemben,mivel megnéztem pár oldalt és mindenhol más méretet írtak neki (256-1024)
mondjuk a post képernyőn írja a 2048mb méretet ténylegesen,ebből kiindulva az x51rl notim annó csak kevesebbet írt mert ott megosztott memória volt.
kössz a választ ma megint okosabb lettem mint egy ötödikes
-
HoaryFox
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ha jól sejtem, akkor ez dedikált (vagyis különálló) videómemóriával rendelkezik, tehát nem a telepített RAM-ból veszi le magának a területet.
Ergó innen a kérdés fölösleges. Nem lehet és nem is kell azt bántani.

-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
adott egy asus f5sr laptop meg 2Gb ram
ebben van egy ATI Mobility Radeon HD 3470 videovezérlő
a ccc panelen azt írja,hogy 1024Mb a ram amit használ,de állítási lehetőség sehol sincs,hogy ezt visszaább vegyem,mert nincs rá szükség,nem játszom,max net és szövegszerkesztés.
xpsp3 van rajta jelenleg.
BIOS-ban nincs lehetőség állítani a memória méreten,egyáltalán lehet állítani vagy ne is keressem a lehetőséget.
válaszokat köszönöm
-
Gergosz2
veterán
válasz
vagabor
üzenetére
nem, ez nem igaz. De a kérdésedre válaszolva 9.5 mm-es kell bele. Hogy hol veszed meg az kb mindegy, nyugodtan vehetsz ebay-ről is. Az is ugyan olyan valószínűséggel fogja megadni magát mint amelyiket kétszer annyiért árulják idehaza. De aprón sok korrent eladó van, jó cuccal. Én is itt vettem, pár száz forint felárért, mert nem akartam várni a postára.
-
bayay
csendes tag
Sziasztok,
processzor csere lesz a K50IE típusú notiban. Ez újrapasztázással is jár. Meg tudnátok esetleg mondani, hogy milyen típusú/tulajdonságú Gap-Pad van a GPU-n? megbontás nélkül annyit látok, hogy rózsaszín.
Köszönöm!
-
fuze
őstag
Haverom N751KJ notebookjára feltettük a drivereket, viszont az fn gombok és a billentyűzet világítás nem működik. Mit hagyhattunk ki? ATKACPI driver fent van
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy esetleg tudja e valaki hogy asus f555la típusú laposhoz milyen méretű dokkoló (caddy) kell ha ssdre szeretném cserélni az optikai meghajtót? Bocs ha off nem találtam más helyet ahol meg tudnám kérdezni. Ahogy láttam van 9.5mm meg a 12.7mm viszont a 9.5-es valószínű machez jó csak.
Köszi előre is -
Senais
aktív tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Ertem, igy mar azert tisztabb a dolog. Koszonom szepen!

-
Permet Elek
senior tag
válasz
Senais
üzenetére
Nem fog hamar tönkremenni. Lekapcsol a töltés, és utána nem nyúl hozzá, míg nem esik egy bizonyos szint alá a töltöttség. Mire cserélni kell, info is lesz az akkuról. De nem egy nagy művelet. Ha kivehető: Egy mozdulat. Ha beépített: Leveszed az alját. kb. 2 csavar tartja az akkut. És egy széthúzhatós csatlakozón kapcsolódik a géphez.
-
Senais
aktív tag
Sziasztok!
Egy K555LB-DM114D tipusu laptop fog megerkezni a jovohet folyaman hozzam.
Azt szeretnem kerdezni, hogy lehetseges lesz-e taprol uzemeltetni?
Felek, hogy hamar tonkre megy majd az akksija, es mivel nem tudom milyet kell bele venni, mert semmi infot nem talalok rola, ezert kicserelni se fogom tudni
-
NTonee
veterán
válasz
Buster17
üzenetére
régebben tudom, hogy megvonták emiatt, de nem olyan régen valaki linkelt egy asusos leírást a hivatalos support oldalról a caddy házilag történő behelyezéséről. Szóval elvileg már nem lesznek morcosak miatta. Ettől függetlenül, ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor előbb ajánlott megbeszélni ezt a márkaszervizzel, vagy akár be is vinni hozzájuk.
-
mate1396
tag
Valakinek van valami tapasztalata/ véleménye erről a két laptopról?
ASUS X555LB-DM089D
ASUS K555LB-DM113D -
Üdv!
A napokban vásároltam egy ASUS X71SR notit egyik ismerőstől. Működik, tudom is használni, viszont a BIOS le van jelszavazva, ezért a gép indítása macerás: rá kell nyomni, az alap beállítások visszaállítására, ezután kéri a jelszót, ezt 4x el kell rontani, és utána indul csak a rendszer. Éppen meglennék vele így is, de jobban szeretném, ha ezt valahogy ki lehetne pöckölni belőle.
A noti nem lopott, a jelszót az előző tulaj se tudja, ő is így használta, szóval nem warezolni akarok, félreértés ne essék!
Amiket próbáltam: BIOS elemet kivettem, de ezzel annyit értem el, hogy az órát elfelejtette, de a jelszó maradt. Próbáltam kivett elem és kivett akksi mellet nyomva tartani a bekapcsoló gombot, de úgy sem felejtette el. Találtam valami KillCMOS nevű progit neten, ezt végig is csináltam, látszólag minden frankó, de a jelszó ugyanúgy benne maradt. Hiren's BootCD-vel is próbálkoztam, eredménytelenül.
A következő lépcső a BIOS frissítése lesz, de az olvasottak alapján ez sem fog segíteni, mert nem a BIOS tárolja a jelszót. Persze ez is macera, mert ahogy gondolom, BIOS-ból kellene frissíteni.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok! Alaplapot nem akarok vásárolni bele 30.000-ért, ezt már az elején elvetettem.
Igazából már az elég lenne, ha az elején nem kellene nyomkodni, mert szerintem amúgy sincs túl sok beállítási lehetőség a BIOS-ában, de így kicsit körülményes az indítás.
Köszönöm az ötleteket előre is!

-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
McSzaby
üzenetére
Külső vga nálad kb esélytelen, de amúgy is minimum annyiba kerülne, mint a reballozás. Bp-en őt keresd, ügyes, hozzáértő asus szaki.
Buster17: Caddy az optikai meghajtó helyére, abba bele a mostani hdd. Az ssd-t meg bedobod a hdd helyére.
(#22766) terrorbarany: hardveraprón van i7-2620m, azt veheted bele, vagy i7-2640m, ha találsz. 4magos i7-et én nem tennék abba a gépbe.
-
Buster17
addikt
Szeretnék ssd-t de megszeretném tartani az 1tb-os vinyót is. Mik a lehetőségeim?
Ja, N550-ről van szó.

-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
X5DAF - bekapcsolod, síri csönd, fekete kép, melegszik gyorsan. Gondolom VGA hiba.
DE!
Meg tudok erről bizonyosodni valahogy 100%-ig? D-SUB - monitorra, nem működik. Hülye kérdés, de valami külső vidikaris megoldással nem tudom életre bírni a gépet? Csak a BGA forrasztás marad?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
Simi37
őstag
Mostanában tapasztalok olyan, hogy a billentyűzet akad. Van, hogy több másodperccel később történik meg ami lenyomok. Néha csak random betűk, de van, hogy az egész késik. És van, hogy nem egy egész mp-ig de észrevehetően késik. Mi lehet a baj?

-
Permet Elek
senior tag
Szobahőn tartom. 22 - max.30. És direkt használom néha. Itt az a problémám, hogy használat nélkül esik 1%-ot. 1-2 hetente. És pont azért merítem/töltöm fel időközönként, mert a sok állás se egészséges. Más meg azzal dicsekszik,hogy sose veszi ki, mégis 100%-os 1év után is. Igaz 100% akku nincs. Max a program nem mutatja a valóságot. Én is lesek mikor 100-at mutat, mikor tudom, hogy nem annyi.

-
Béci.
csendes tag
Bocsi, már nem tudom szerkeszteni, de ha már írok ide:
Épp a minap történt, hogy minden előjel nélkül, egyszerűen leállt, nem szakszerűen, hanem mintha elfogyott volna az áram, pedig aksi is bent volt, csurig töltve, meg be is volt dugva (tudom hogy az aksinak nem egészséges, de épp fontos volt hogy hogy csak fel tudjam kapni)
Azóta nem jelentkezett, illetve nem is találok semmi rendellenességet, még a windowsnak sem tűnt fel, hibanaplóban sem, sehol, de azért kicsit megijesztett hogy már előjött az első probléma a baba gépemmel
Erről esetleg valakinek tapasztalat? -
Béci.
csendes tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Egyrészt amennyire én tudom, épphogy a ciklusokkal használod el, egyszerűen vedd ki amikor nincs se csurig töltve, se teljesen lemerülve, és hagyd úgy, másrészt elvileg az aktuális használaton kívül a hőmérséklet gyorsítja az öregedést, főleg 40 c° felett, szóval max azt nézd meg, hogy ne olyan helyre rakd, ahol meleg éri (ha eddig nem tettél így) illetve így se várd, hogy nem fog csökkenni, azt nem lehet elérni, sajnos, ez a technika realitása
(forrás: egészséges mennyiségű utána járás) -
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy mi lehet az oka annak, hogy az akkumulátorom elhasználódása 2heti szinten nő 1%-ot? Az akku nincs használva. 1-2 hetente, beteszem, lemerítem 20%körülre, majd feltöltöm 99%-ig és elrakom. 3%-ról most hetente/2hetente 1%-al nő. Pedig pont az lenne a célom, hogy minél tovább bírja.
-
HoaryFox
őstag
válasz
jfehervari36
üzenetére
Windows telepítő DVD-vel/pendrive-al pl?

-
jfehervari36
újonc
Sziasztok! Vettem egy Asus laptopot Free Dos van rajta hogy tudok rá rendszert telepíteni?Köszi a választ.
-
ZavaBalazs
őstag
na így 11 hónap laptop, 6 hónap optibay, és 1 hónap SSD tulajdonlás után végre rászántam magam, és elvittem beépíttetni a fixdirectbe, szerencsére van raktáron kijelzőjük is, így nem nagyon akasztja meg a munkafolyamatot, kértem annak is a cseréjét (rétegkosz).
mivel úgyis belenyúlkálnak garisan, az SSD-t megcsinálja ingyen és bérmentve a srác, nem számol érte fel semmit, úgyhogy részemről egy nagy kalapemelés a fixdirect felé, aztán ha visszakapom gyorsan akkor jön a többi is.
-
terrorbarany
csendes tag
Sziasztok ! Szeretném segítségeteket kérni, proceszorom szeretném upgradelni ,de sehol sem találok se használtan se újonnan biztos vagyok benne hogy lehet nagyobbra cserélni csak rosszúl és rosz helyen keresek remélem tudtok segíteni.
Erröl a notirol lenne szó Asus x53
[link]
itt is írja h 2. generácíos i7 bele megy de nem találok sehol :/
jelenleg ez van benne Intel Core i3 2310M
előre is köszönöm a segítségeteket ! -
cstom
aktív tag
Még egy kérdés. N551JM laptopom van, és ebben gyárilag van egy 1TB-os winyó, és egy 24GB-os Sandisk SSD a cache-nek. Terv: winyó helyére egy 120-as Samsung 840 SSD, DVD helyére optibayben meg megy a gyári winyó. Namármost a Sandisk-et tiltsam le, vagy mi legyen vele, mert tudtommal jóval lassabb ,mint egy átlag SSD, így totál felesleges hogy cache-ként üzemeljen. ???
-
cstom
aktív tag
Sziasztok!
Asuséknál van valamilyen akkumulátor kímélő szoftver? (Ezelőtt Lenovóm volt, ott gyárilag adtak hozzá egy progit, ami csak 60%-ra engedte tölteni az akkut folyamatos hálózati használat mellett.) -
saleszoli
újonc
Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni Asus K52J tipusu laptopommal kapcsolatba. Par hete kerult hozzam es ujratelepitettem volna....
Win 7 oprendszer telepitese soran a particiok formazasanal feldobott vagy 10 particiot. Elkezdtem torolgetni oket mivel az elsot nem engedte formazni igy a torlesre nyomtam. Csak tekert tekert vagy masfel oraig nem mertem hozzanyulni aztan ujrainditottam.. Azota nem tolt be meg csak a biosig sem csak kiirja h asus es ennyi. Nem megy tovabb.
Kivettem az alaplapi elemet majd visszaraktam de semmi. Csak ugy jon be a bios ha a winchestert lehuzom. Mi a teendom? Szar a winchester, vegyek ujat vagy mi ilyenkor a teendo? Orulnek ha nem kene!
Elore is koszonom a segitseget! 
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Simi37
üzenetére
Nem igazán kapcsolódik a témához, de nekem van egy ilyen dokkolóm: [link]
A képet kiteszi frankón külső monitorra, hangkártyám pöpecebbül szól és kapok jóval több USB-t. Viszont játszani nem lehet rajta, mert sok játék egyszerűen kilép hibaüzenettel indításkor.
Ezt csak azért írtam, hogy USB keresztül hogy lehetséges VGA bővítés ha nem bírja el.
Gépem ASUS N551JK
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az Asus X553MA típusú laptopom nem látja az itthoni wifi hálózatot, ezért csak kábelesen tudok netezni. Rendszer újraindítás után látja a hálózatot egy nagyon rövid ideig, de nem tud rá csatlakozni. Az illesztőprogramok a gyártó oldaláról, ill. telepítő CD-jéről lettek feltéve. (OS: Windows 8.1)
Valakinek ötlet?
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37
üzenetére
csak viccnek szántam.
Ha komolyabb vga teljesítmény kell, akkor rá kell szánni a pénzt a komolyabb gépre. Ha nincs annyi, akkor marad az asztali gép. Nem tudom, hogy mit fognak kihozni ezekből az egpu izékből, de mostanában több gyártó is ráfeküdt erre a témára. Az MSI és az Alienware is kínál már külső vga lehetőséget notikhoz, de természetesen egyelőre csak egyedi csatolón keresztül a saját gépeikhez. -
Sonlon
csendes tag
Na szuper! Akkor megnyugodtam a garancia miatt.
-
Simi37
őstag
válasz
Sonlon
üzenetére
Nem tudom milyen felépítése van, de tudtommal a szervizpanel alatti dolgokat garivesztés mentesen lehet cserélni. Tehát akkor vesztettél garit ha szét szedted teljesen a cseréhez...pontosabban ha látható a nyoma.
#22746 NTonee: Tudom, hogy van EC-s is de az leginkább üzleti notikon van...asuson én még nem is láttam.
-
NTonee
veterán
válasz
Simi37
üzenetére
van már olyan eGPU, amihez nem kell bontani a gépet (expresscard slot kell), de én azért kicsit kételkedem a dolog hatékonyságában.
Sonlon: Általában 8gb elég szokott lenni mindenre, teljesítménybeli különbséget nem tapasztalnál. Minden az alaplapra van integrálva, semmit sem tudsz fejleszteni. Az egyetlen dolog, amivel sebességnövekedést érhetsz el, az az ssd. Persze ezzel a játékok nem fognak jobban futni, max gyorsabban töltődnek be, azonban a rendszer sebessége igencsak felgyorsul. A garancia nem ugrik hdd cseréje miatt, emiatt nem kell aggódni.
-
-
-
Sonlon
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 éves Asus N550j-s gépem gtx 850m es videókártyával meg 8 giga rammal. Érdekelne,hogy esetleg a ramon kívül lehet 1 ilyen laptopban valamit még bővíteni/cserélni? Vagy max a ram és a többi fix? LEginkább játékra használom,de pl nem tudom hogy 16 giga ram jelentősen javitana e a gép teljesítményén vagy nem érdemes rá költenem? Előre is köszi a választ! -
NTonee
veterán
-
-
atala
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az X555LA, és az X555LD típus között van-e különbség . Mármint vázban. Az X555LD-XO271D típust szeretném megvenni az interneten, de a közeli boltban csak az LA-s típus van.
Ha ugyan az a váza, akkor meg tudnám nézni kézben is. -
mirci18
addikt
Szevasztok:
Szeretnék az Asus gépemhez akkumulátort venni.
Ezt a kettőt néztem ki:
Első
MásodikAhogy gondolom a drágábbik tovább bírja.
A képek alapján szerintetek kb mennyit bírnak még ezek az akkumulátorok ki?
Másik dolog mi az a program nem tudjátok véletlenül amivel az akkumulátor tesztelve lett a hirdetésben? -
-
jófejsrác
senior tag
Tudom mire gondolsz, bizonyos programok mintha homályosabbak lennének mikor megnyitod őket - szöveg. Viszont ha játszol vagy teljes képernyős alkalmazást indítasz akkor nem tapasztalható. Én is furcsálltam mi lehet ez, de nekem csak akkor volt szembetűnő ha a laptopon néztem. Külső monitort használok ott nem jelentkezik.
Fene amit Gergosz2 linkelt arról nem is tudtam

-
Sdmv8
tag
Üdv ismét!
Egy olyan problémám volna még, hogy egyes alkalmazásoknál a kép nem teljesen tiszta, tehát valami felbontás zavarodás van, mintha nem full hd lenne. Letöltöttem a spotyfit a gépre és ott az egész alkalmazás volt 'szemetes' vagy most belementem a device managerbe és ott is megfigyelhető, hogy nem szép a felbontás... valaki találkozott már ilyennel?
-
vandor01
senior tag
igen a x20-as vegu kartyak a belépő modellek...
jobb mit az integralt de max 50%-al.
persze fugg milyen integralt?milyen proci teker meg elotte?
i5? i7? u/h/m/q?nekem volt i4210u +820m-es kartya elmenyindex 6.6 volt
majd vettem i5200u integralt hd5500-al elményindex 6.7 -lett...az 5. genes procik kicsit tobbet dolgoznak a megjelenitesen mint a 4.gen
a 6. gen meg tobbet fog....szoval az 5.gen-hez procihoz rendelt integralt..
hozhat annyit mint a 4. gen proci +820mde ha 20.000-es skalan kene elhelyezni??? akkor sac/kb...
kozepes jatékélményt 10.000 kornyeken kaphatsz
ezt x40alulrol az x60 felulrol teljesiti..
mig x20/x30 -es 5-8000 -es kategoriaban jatszik...
hasznalhatobb mint egy integralt hd3000/4000 etc.
de kompromisszumos!
milyen proci? milyen jaték? milyen felbontas? etc etc...a véleményem "fotel"bol ülve....
nem vagyok felszentelt gamer szakerto...
csak guugli és olvasok

-
Permet Elek
senior tag
Szia. Eleve más topikba kéne kérdezősködnöd. És kitöltened az első hozzászólásban lévőket: [link] A kérdésedre a válasz az igen. Bár az U-s procik a legalja. Még egy i7 U se egy nagy szám. Videókártyából pedig a 40-es végű alá ne add. A többi szinte fölösleges az intel vga mellett.
-
Ferkósza
tag
válasz
üzenetére
Egyetértek, előző gépemben 740M volt - igaz, a 128 bites variáns -, és kb. a 60 fps megvolt a Skyrimben, 900p-n, High beállításokkal + textúrapakkal. (Kicsit off: ha valaki XCOM-ozik, mivel már két db. futattható exe van a két variánshoz (Enemy Uknown vs. Enemy Within), az NVIDIA Control Panel nem ismeri fel, így az Intel HD akarja futtatni a gép. Kézzel kell felvenni, hogy a gyorsabb GPU-t használja.)
-
szabonagyur
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Van még bőven ilyen dolog nyugi, sőt cifrább is más gyártónál is.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sajnos

Ezért aztán megéri prémium kategóriás gépet venni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
AZ Asus USA ez meg HUN és ennyi a történet. Sok minden más.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mi az, hogy nem tartozik? USA ASUS RMA szó nélkül újrapasztázza, mert tudják, hogy nem hardver hiba, de ettől még nem működik megfelelően a gép... eddig bírta, már gyárilag rosszul volt pasztázva, de most már az extra por még rátett 1 lapáttal.
Megcsinálnám én, nem lenne probléma, de persze ha pár hónappal később hw cserére be kellene küldeni, akkor már rögtön pengetnék a bajszukat, hogy "hoho, ehez hozzányúltak, fizess csak nyugodtan 80e Ft-ot az új alaplapért"

Régi ROG laptopomon egy billentyű meg volt lazulva a sok használattól, az ASUS USA azt is cserélte volna jótálláson belül ... ezek alapján akkor itt tuti le akartak volna azért is gombolni vagy 20e Ft-ot

Hát ez most aztán megcsinálta a napom ...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezt amúgy akartam is irni, hogy a takaritás, pasztázás nem tartozik egy gyártónál sem a garanciába, ahogy az OS újratelepitése sem, ezért van a recovery partició.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kezd feszülni a húr, mert hiába 500.000 Ft-os gép 2 év jótállással, NEM akarják vállalni az ingyenes újkrapasztázást (pedig throttlingol a CPU 90C+ miatt) és portalanítást...a Win OS újratelepítésre már rá sem kérdeztem... szerintük ez nem jótállásba tartozik és 10.000 Ft-ot kellene fizetnem

Kabaré ez az ország és az itteni vállalatok...
-
Ferkósza
tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Bocsi, rég jártam már erre
.
Afterburner-rel megnéztem, mit bír még a kártya, és akkor vettem észre, hogy már az alap Boost órajel is valami 1086 MHz, vagy ilyesmi. (Most munkahelyen vagyok, nem tudom megnézni a pontos értéket xD.) -
Sdmv8
tag
Szia!
A két energia takarékos processzor között nagy különbség véleményem szerint nincs, ha egy picit előre mutató teljesítménybeli javulást szeretnél akkor az i5-4200H-s nevűt mondanám.
Videókártyáknál a 820M-el szerelt configot semmiképpen se válassz, mert annak teljesítménye körülbelül egyenértékű az integráltal és csak plusz hibaforrás. A 840M sem egy erőgép, szerintem 2014 végi és 2015 ös játszásoknál nem kapsz elfogadható fps-t. Az első játékra (is) alkalmas kártya(k) a GTX850/860 lenne, de erről van egy kiváló cikk is méghozzá: itt.Vásárlás terén pl. Laptopszalon.
-
Sdmv8
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Rendben egy SSD cserét megejtek. Grafikus dolgoknál az zavar hat-e be a dolgokba és ezért lehet-e fps dropp, hogy a rendszer telepítése után egyből nVidia drivert tettem fel a legújabbat és utána néztem meg a DVD-t és ment fel az alap integrált, amit érdekes módon nem tudok frissíteni sem és vmi 2013-as verzió van fent.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként nekem a Z96J gépemben van, persze nem egy mai darab.

Köszönöm a válaszokat előre is.
Pyttawrx