- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
PrinceHerceg #27051 üzenetére
Szerintem, de csak óvatosan okoskodva, azok a fekete négyzetek a tekercsek. Külső ferrit burkolatnak tűnnek, belül, kupak alatt a tekercstestek.
-
albinolynx
senior tag
válasz
PrinceHerceg #27048 üzenetére
Vga-n egyszerű volt - ujjal ha hozzá értem a tekercshez elnémult. Gépből kiszereltem és türelmesen jó pár csepp ragasztóval átitattam. Egy-két csepp után vártam száradásra.
UX303UA gépem most kaptam meg. Weblapoknál ha görgetek, ez is sípol, magas frekvenciás hangot ad ki.
-
davidsz
senior tag
válasz
PrinceHerceg #26988 üzenetére
Nekem az egy hetes Zenbook Pro-m zizereg, pedig 512SSD van benne. Lemezműveleteknél, valamikor még egér mozgatás közben is zizeg. Azus központot felhívtam. Azt mondták, hogy ez ilyen. Amíg minden működik, addig ez nem garanciális gond....
-
Dhampir
félisten
válasz
PrinceHerceg #26988 üzenetére
Csere más típusú HDD-re?
-
HoaryFox
őstag
válasz
PrinceHerceg #24910 üzenetére
Nekem anno egy AMD C-50-es APU-val (ami kevés túlzással egy telefonba se lenne elég) megáldott laptopomon is elfutott vígan egy 1080p YT-videó (persze, ha nem mozgattam az egeret
), volt hozzá még egy 386MB-os IGP meg 4GB RAM.
Nem tudom a te gépedben mi van, de szvsz gyorsabb, mint az én ex-laptopom.Böngésző?
Szerk.: Most megnéztem gyorsan, mi van ebben a gépben... Részvétem
Gyorsított videólejátszáshoz meg ajánlom a Media Player Home Classicot, nem volt vele gond. -
HoaryFox
őstag
válasz
PrinceHerceg #24908 üzenetére
Jelentős gyorsulást nem fogsz tapasztalni.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #24705 üzenetére
Én jól jártam.
Pár napja vettem 4000Ft-ért egy M6B00N-t bontani, és jó a töltője az X54H-hoz... -
szegim
csendes tag
válasz
PrinceHerceg #24694 üzenetére
Korábbi op rendszerre gondolsz?
Amúgy tisztán van feltéve a 10-es...windows 10 pro van rajta, nem tudom miért vacakol...nem sokszor lép ki, de amikor megteszi, akkor nagyon idegesítő..
-
Simi37
őstag
válasz
PrinceHerceg #24533 üzenetére
Én a processzor alapján néztem ki az órajelet. Az AMDnek nincs olyan jó honlapja infókkal szóval chipset-et is nézni kb esélytelen volt...
-
Simi37
őstag
válasz
PrinceHerceg #24479 üzenetére
Szia!
Ezt találtam:
Supported memory: DDR3-1333, DDR3L-1066
3 helyet néztem meg a DDR3-1333 mind3 helyen volt a DDR3L-1066 csak egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gombászkönyvek egyben
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest