- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
hát a ruf hozza a szokásos porsche tulajdonságokat,meg nem is igazán üt át a 730 ló nekem.
de még rá kell vigyem a nordra.
csak ahogy átálltunk 64 bitre, a cpum ki lett maxolva úgyhogy ameddig át nem költözök az új hardverre,picit laggolos lesz a figura hiába van 130fps-em fraps szerint -
manya777
tag
Vagyis effektek offon, ás a részletesség, árnyékok teljesen lehúzva, meg füstöt ne mutasson, pilótakéz elrejt? Egy hd 7970 jobb választás lett volna ebből a szempontból? Eredetileg azt akartam venni, de néztem tesztet ott nem egy játékban fps ek terén elverte a gtx 680 a 7970 et, és ha minimálissal is de a 680 at hozták ki győztesnek. Azért választottam inkább a gtx et, meg az alacsonyabb fogyasztás miatt. Mondjuk jelenleg csak fullhd ban megy egy 24 es monitoron 1920x1080 as felbontásban, így ha 24 autóval minden fullon van is gyönyörűen mutat. Igaz akkor csak 60 fps volt de az beállt mint a derekam szokott. Se lejjebb nem esett se feljebb nem ment. De szaggatni nem láttam.
-
likeaRAINBOW
senior tag
Az új amd driverrel meglepően kevés vramot fogyaszt a játék nálam most, illetve nincs felhúzva minden maxra, így most kb 1 GB körül van a vram használat. Valószínűleg multi alatt CPU limitbe ütközök, ezért kérdezem, hogy egy 2400 -> 4570 re váltás segítene-e érdemben valamit, illetve a mostani 1.3 patchben a fizikai számítások átkerülnek egy külön szálra, kérdés ez dob-e a teljesítményen majd
-
neilszab
őstag
Igen, emlékszem itt ebben a topikban is voltak régebben nagy viták abból, hogy ha egy alapvetően ABS-sel operáló és azzal együtt is lemodellezett GT3 versenyautó alól "mesterségesen" kivesszük az ABS-t, akkor azzal arcon köpjük a fizikai engine-t és az úgy már nem is "szimuláció"...
Mi már lefutottunk 2-3 komolyabb sok-sok résztvevős tesztkupát ezekkel a gépekkel, ahol ezeket a dolgokat is igen alaposan leteszteltük és a saját tapasztalaton alapuló véleményünk az volt, hogy ha kivesszük az ABS-t a GT3-as gépek alól, akkor pont úgy fognak viselkedni mind egy GT gép ABS nélkül és nem borul tőle össze a "Mátrix", nincsenek fizikai anomáliák. Innentől meg már csak döntés kérdése, hogy az adott közösség, hogy szeretné használni és teljesen felesleg elvi vitát generálni belőle.
Ezeket általánosságban mondom és a legtöbb állítható, kapcsolható funkcióra, vagy lebonyolítási módszerre szerintem igaz... a valódi autósportban túl sok "egyéb" körülmény és érdek határozza meg egy adott szériában érvényben lévő szabályokat, szerencsére nekünk itt meg csak a versenyzői igényekkel kell törődnünk...
-
Joshi
titán
-
AMD_ok
őstag
Nem gond: (azt tudni kell, hogy itt most csakis online ligazasrol beszelek, a karrier mod engem nem erdekel, most is nyomjuk egy ligaban egy ideje, valamint keszul a sajat modunk)
Elsonek pl a felvezeto kor...tiszta orulet, hogy meg mindig nem sikerult belehegeszteni. Setup csere lehetoseg - ez az uj patchel meg lesz oldva vegre, ahogy olvasom (kulso program kell hozza jelenleg). Boxolas modja - kitepem a hajam tole (nemtom mennyire ismered, a lenyeg, ha beertel a helyedre, felugrik a menu, es akkor kezdj el kattintgatni, meg csuszkakat tologatni).
Aztan van meg par dolog, pl a gurulorajt, ez viszont (szamomra) nem annyira fontos, masodlagos. Ott van meg a speed limiter, ami pillanatnyilag is automatikus, de kerdem en, miert? Lehessen vegre gombra kirakni, es vigyazni kelljen boxba be, boxbol ki... ilyesmik -
Joshi
titán
Azon az útvonalon amit előbb írtam, át kell nevezni az eredeti sfx fájlt valami másra, azért hogy ne vesszen el. Aztán a helyére kell tenni amit Lasali fórumtárs linkelt. A Nissannál működik, más autóm egyenlőre nincs. Próbáld ki a Nissant, ha annál sincs hang akkor valamit elkeféltél.
-
guftabi96
addikt
-
-
-
kinghaxor
aktív tag
Nekem meg pont ez a himbálózás nem tetszik. Olyan mint ha túl magasan lenne a súlypontja. Ide oda billeg az autó ahogy kormányoz az ember. És nem csak az Audi ilyen. Minden régebbi autó így van megcsinálva. Ott van az a régi kis Fiat a dream pack-ból, na arra ez hatványozottan igaz. Egyetlen egy autó sem viselkedik úgy az úton mint ahogyan ezek a régebbi vasak ebben a játékban. Ez az ide oda dülöngélés effekt hihetetlenül el van túlozva. Az autó felhozatal felével ezért nem is játszom. Nagyon nem jön be.
-
-
-
Jack@l
veterán
Upsz, én az ffb-s filterre értettem.
UI: de kormányzásnál is hasonlót jelent http://simhqmotorsports.com/assetto-corsa-hints-tips-part-1/
-
-
gianni85
veterán
Mondjuk One-on más a helyzet, mert jelenleg lehet kapni egy vacak Thrust kormányt, és egy jónak számító TX-et (900fokos, bár azon sem árt cserélni a kormánykereket és a pedálokat). Szóval aki ott komolyan gondolja, az Thrust TX-szel tolja. Enyémet most 21-én hozza munkatársam haza németből. Alig várom hogy kipróbálhassam (először sajnos csak Forzában)
-
-
-
Pitti11
tag
Jó, igaz ritkán megyek 20+ autóval és azt is online. 20 AI agyrém lenne...
Viszont a gtx770 2gb kártyával nagyon sokat mentem 3 monitorral közepes beállításokkal kikapcsolt postprocess-el. És az időnként durvább akadást kivéve nem nagyon ingadozott a framerate. A játék fps app-jával nézve. Egyéb programmal nem néztem.
(Általában úgy lövöm be, hogy 100 körül legyen) -
Pitti11
tag
-
gianni85
veterán
Egyelőre nem tervezek fhd fölé menni, bár a későbbiekben biztos birizgálni fogja a fantáziámat az oculus. Ahogy számolgatok, egy 3monitoros setup se lenne annál sokkal olcsóbb.
Most még csak a ház/táp +alaplap(z87) van meg. Még filózok azon is, hogy i5, vagy i7 legyen. SSD gondolom csak a töltéseken javítana, így az lenne a gép legutolsó beszerzése. -
törölt tag
Nono
ventillátor, valami ital, és jó ülés kell hozzá, még lehet hogy kesztyű is.
Az a gond hogy feszített tempó mellett, könnyen beizzadsz, és akkor minden nehezebb lesz, és még jobban izzadsz. Nekem el kell venni a kezem a kormányról az egyenesekben.
Kocsi az nagyon más, nyugis tempó (jó esetben)...és ez mindent megváltoztat.
-
subaruwrc
félisten
tegnap enduranceon mentem egy finomat. 3 kör
nismo GTR-rel 2. idő 1.840 hátrányban úgy hogy a váltó áttételeim nem voltak a helyén ami a kigyorsításokra meg a motorfékre is rányomta a bélyegét aztán az első kanyarban átvettem a vezetést,utána végig a seggemben volt 2 M3 GT2 erre fel a második körben a nürburgring részen a lasssú visszafordító jobbosban kiforgtam 80-nál ...
valami a gumik hőmérsékletével nagyon nem stimmelt
utána toltam neki mint az állat de a splitterem is megsérült úgyhogy a 2. mögött értem be 2mp-cel úgy hogy volt 16 is a hátrányom .. -
likeaRAINBOW
senior tag
akkor egy 2500 @ 3.3 bőven jónak kell lennie úgyérzem. kár hogy nem K-s, mondjuk azt még mindig aranyárba mérik
Válaszolva a másik topic kérdésedre: most feldobtam az unpark tool-t meglessük multi mit dob így.
Szerk.: Milyen beállítással, felbontással volt 90 FPS a 2400-on?
-
-
wolf033
senior tag
Azért van különbség a proci órajelben. A turbót még be sem kapcsoltam bár nem tudom mennyit számítana.
Az fps értékek azért sok mindent elárulnak. Nekem közepes fölötti beállításnál több fps-em van mint neki minimumom. Ezek szerint sokat számít az a +20% a vga-nál is.
Nem tervezel az új verzióval egy újabb tesztet? Jó lenne látni mennyit fejlődött optimalizálás terén.
-
wolf033
senior tag
Elolvastam.
Rálestem a gépigényre és az alapján a vga a kevés.
Recommended PC requirements:
Processor: AMD Six-Core CPU, Intel Quad-Core CPU
Memory: 6 GB RAM
Graphics: DirectX 11 (AMD Radeon 290x, Nvidia GeForce GT 970)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: Integrated -
-
dino_m
senior tag
-
KaraDani
addikt
Nem hiszem hogy ez csak nalad van igy, nekem is kell a 100 kornyeki FPS. 60 korul nem teljesen oke.
En amugy egy 970-el nyomom 6024*1080-ban, szerintem annyira nem rossz a helyzet, en ugy vagyok vele, hogy szimulatorban a "csillogas" nem erdekel, ugyse arra figyelek egy verseny kozben. Texturak legyenek szepek aztan kesz. Post process-t pl teljesen kikapcsoltam, amugy sem tetszett, a sun occlusion durvan el van amugy is tulozva szerintem.
-
MPowerPH
félisten
Nincs 100 FPS-em, ellenben a 60 az megvan. Boven eleg szerintem... 4k, surround-nal mar akkor is orulni kell, ha megvan a min. 50 FPS. Ez nem FHD....
Jack@l: Egyebkent magaban a 980-as tenyleg eltud fogyni ezen a felbontason(meg 1580/2000MHz-n is, amin en hasznalom), ha nem faragsz a grafikan. Velemenyem szerint ami elorelepes lesz, az pont a 980Ti, vagy a 390X. Szoval addig mar neked is erdemes varnod.
-
.LnB
titán
Tegnap én is leizzadtam rendesen. Gyakoroltam pár órát. Van némi lemaradásom, próbálom gyorsan ledolgozni.
A váltóval nem úgy értettem, hogy mindent arra az egy egyenesre beállítani. Csak kicsit hosszabbra venni a végfokozatot. De most, hogy látom milyen időt lehet alap setup-pal elérni én is úgy fogok ma gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Honda topik
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- DOOM - The Dark Ages
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest