Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz
#34576640 #7747 üzenetére
Szerintem a játékban a minimum force-t vedd le nullára. Ez adhat neki állandó jelet, ezért rezeghet, illetve rángathatja ha középen van a kormány. Mostani játékoknál már nem látok ilyen beállítást, de a holtjáték (steering axis deadzone) megemelése 5%-ra megoldotta nálam az ilyen problémát még Logitech Formula Force GP-n. G27-em van annál ilyen rángatás még nem volt, max ha álló kocsinál egy kicsit megmozdítottam valamerre a kormány és a "rugó" ahogy visszahúzta középre tudta behülyíteni és rángatta jobbra balra, de magától sosem.
-
proof88
addikt
válasz
#34576640 #7725 üzenetére
Legyen feszesre hangolva a futómű, tehát keményebb rugók, csillapítás, ennek megfelelően lehet jó alacsonyan az alja, és a diffit próbáld minél zártabbra állítani. Ez anno rfactorban azt jelentette hogy 100%-ra húztam a diffit, ill. azon belül a power-t és a coast-ot kellett egymáshoz képest fordítva állítani, tehát ha az egyik mondjuk 80% volt akkor a másikat 20%-ra raktam, hogy gázadásnál ill gázelvételnél is hasonlóan viselkedjen a kocsi túl-/alulkormányzottság szempontjából, de ki kell tapasztalnod hogy neked mi a jó.
-
neilszab
őstag
válasz
#34576640 #7705 üzenetére
Az másodikban túl sok volt az ellenkormányzás, de az elsőről nem mernék nyilatkozni a videód alapján.
Ez ugyan angol, de full érthető szerintem a látottak alapján is: The Drift Bible
-
vlevi
nagyúr
válasz
#34576640 #7600 üzenetére
Ennek a szinkronizálatlan váltóknál volt jelentőssége. Például az eredeti fiat500-as, és hasonlók.
Ahol váltásnál előbb ki kellett rakni üresbe, felengedni a kuplungot, berakni sebességbe, és újra kuplung fel.
Közben leváltásnál az üresből sebességbe rakásnál gázfröccs is kellett, különben a szinkronizálatlan váltófokozatok nem kaptak össze.Saccperkábé 50 éve, amióta szinkronizált váltókat tesznek az autókba, ez nagyjából felesleges.
Legfeljebb annyit, hogy finomabb a leváltás, ha leváltásnál a kuplung felengedése előtt adsz egy kis gázfröccsöt. De autóknál ez nem mindíg kivitelezhető, mert a mai szuperkönryezetvédő, agyonelektronizált gázpedálok olyan lassan reagálnak a gázpedálra, hogy az egész nagyjából értelmetlen.
Motorral már más kérdés, ott sokkal fontosabb a visszaváltásnál a gázfröccs, hogy fékezés közben, amikor elkönnyül a motor hátulja, és ráengeded a kuplungot, a motorfék ne blokkolja le a hátsókereket. De arra is kitalálták már az anti-hopping kuplungot. -
AMD_ok
őstag
válasz
#34576640 #7569 üzenetére
Nem tudom, ez mitol lett, de frissites ota nekem is ilyen problemam van (2-3x annyit fordul a kormany a jatekban, mint amennyit en forditok rajta). Orvosolni csak (egyelore) 1 felekepp tudom: a jatek inditasa elott belepek a game controllersbe, Azon belul a Global Device Settingsbe a kormanyomnal, megmozditom a kormanyszog csuszkat, majd vissza 900 fokra, es jo a jatekban...Hogy ez mitol javitja meg, ne kerdezd, viszont minden gep bekapcsolas utan es a jatek inditasa elott ezt el kell jatsszam, es akkor jo (game kozben is mukodik amugy a dolog, volt mar, hogy elfelejtettem elotte)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest