- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manya777 #7177 üzenetére
Assettora jobb az nvidia szerintem. En 3 monitornal hulyek kapok a ket szelso monitor recegesetol, es ezt rengeteg amd kartyanal tapasztaltam ( 7970, 270x, 280x, 285, 290x... )
Nekem 680al 3 minotoron fusttel ( low ) es post process effektekkel, de low arnyek es medium texturaval szepen ment 60fpsel.
Nordschleife, trackday, 25 auto minden fele-fajta viszont megoli a mostani 970em is...
-
válasz
likeaRAINBOW #7171 üzenetére
Hidd el, vga a keves...
I3 gtx780al kozel 2x olyan gyors volt, mint egy szenne huzott 4690k gtx670el...
-
válasz
likeaRAINBOW #7167 üzenetére
Esetleg nezd meg a logout irasom, igaz, eleg regi mar. De ott is latszik, hogy akar egy kis i5 is boven eleg...
-
válasz
likeaRAINBOW #7165 üzenetére
Amugy is fog, hiaba cserelsz procit.
2gb vramot megeszik az ac 15-20 autoval is gond nelkul...
Persze korulmenyfuggo. De nalam nordon trackday szerveren 24 autonal 3.4gbot eszik xD )
-
válasz
guftabi96 #6961 üzenetére
Probald ki :
- leulteted teljesen. De tenyleg teljesen. A rugozast kemenyt allitod.
- elso kerekek dolesszoge 3 korul legyen.
- a hatso kerek 5-5.5
( camber ertekek, nem a beallitas, hanem a valos, amit a kis kocsinal mutat. -3 elol, -5 hatul)
- hatso difi zar 1.Olyan drift szeker lesz meg betonon is, besirsz
-
Hmmm. Vegig driftelem az esteket.
Sp moddal. Akkora tarsasag van a drift szerokon. Folyamatosan 10-12 emberrel toljuk. Imadom.
Hetvegen jot meccseltem a gtr szerveren az audival, hibatlan a gepezet. Bar ultetni kell rajta sokat, de az egyik legnagyobb elmenyt adja szamomra. A hangjat is eltalaltak. Imadom.
-
Bocsi, hogy nem írtam, de tegnap a fraps kikapcsolása után minden ok.
A patch sokat javított teljesítmény terén, de szerintem picit csunyább lett. Persze lehet csak az AMD kártya miatt, ma visszarakom az nvidiát, megnézzük azon is
Eltünt a damper effekt az FFB-nél. Eddig is mindig 0-ra kapcsoltam, de miért vették ki?
DLC : Bevallom, a kis toyotától többet vártam. Nem hittem volna, hogy ennyire gyenge
De a nissan az fantasztikus, az audi pedig fergeteges! Ahogy himbálózik jobbra-balra... Csodálatos!
Újra elkezdek assettozni, mostmár olyan mobil netem van, hogy 10-30-as pingeket mérek itthoni és sok küldöldi szeron is.../OFF]
-
De eddig nem csinalta.
Ahogy a neten olvastam, masnak is volt baja...
Annyi, hogy most van fraps is. Tesztet csinalok, van-e ertelme 3 monitornal a 6 magos i7nek. De nem indul el. Este kiprobalom, hogy kikapcsolom a frapsot ( after mindig volt, soha nem produkalta ezt nalam. De persze kiprobalom hogy lelovom! ) koszonom! -
Windows 10
Beallitgatom a jatekot, ranyomok hogy start, es amikor meghivja az acs.exet, fekete kep a monitoron, s nem tolt... Tehat nem a szokasos toltokep, hanem fekete az egesz, es 30 perc utan sem lep tul... Furcsa mert korai win10eken szepen futott...
Talalkozott valaki ilyen hibaval? -
válasz
Satan_Claus #6794 üzenetére
Ha a hatulja blokkol, lehet iranyitani. Ha az eleje, akkor eldobas van leginkabb... XD
-
-
-
-
válasz
#70869248 #6397 üzenetére
félperc alatt bele lehet izzadni bármilyen autóba..
Nekem a cockpiten bőrülés van, azonnal belerohad az ember, ha meleg van. Toronyventi segít, de na, azért tényleg más egy GT3-al vassal pl nordschleifen 3 óra, mint egy igazi kocsival több száz km. Lassan kell menni, akkor no para.
-
válasz
subaruwrc #6379 üzenetére
Span a c7r a kedvencem, mugellon z4 gt3, nurburgringen pedig m3gt2...
De furcsa, mert 2:20 elejet meg a m3gt2vel span, a corvettel meg 2:19 eleje. Nissan meg 2:20 kozepe... ellenben a gt3 z4 mar csak 2:23 valamennyi...
Corvettel meglenne a 2:17-es ido, de elveszi a kort mindig...
Szigoruan tc es abs off...
-
válasz
subaruwrc #6377 üzenetére
Span szoktam jatszani, meg mugellon... az elsokhoz kepest nagyon le vok maradva.. de azert a vegere oda szoktam erni, mert a gyorsaknak hamar elfogy a gumija... 2:19 elejevel kozepmezony se vagyok span, nurnburgringen 1:58 vegevel 14. Helyre ertem oda idomeron. Kicsi vagyok en ezekhez, de nem az eredmenyert jatszom...
-
Maratoni szervert nem akar valaki inditani? a max amivel eddig talalkoztam, 50 perces volt. Hetvegen felmennek egy 2-3 oras szerverre, de nincs
Jo kis sebring, spa, monza66, valami ilyesmi jo lenne... persze 2 auto korozgetne, annak nem sok ertelme lenne...
-
-
válasz
likeaRAINBOW #6281 üzenetére
2400 mar keves volt nehol. De en azt vettem eszre, hogy 22-24 auto korul elfogy a 2gb vram. Teljesen azonos beallitasok mellett 2400 mugello 20 auto multi 90fps, 2500k 4.8-on 130
-
válasz
likeaRAINBOW #6278 üzenetére
A logoutos tesztemnel szereplo 2600k tokeletesen megegyezik a 2500k-val telesitmenyet illetoen. 2-5% kulonbseg van. Az fx nagyon gyenge sajnos multira
8 magos 4.6ghzre huzott fxel nord 25 autoval 50fps...
-
-
-
Sziasztok!
Beleutkoztem egy problemaba.
Nordon, mikor 10-nel tobben vagyunk bent, a VGA-m valamiert csak 800mhzen potyog...Ha singlet inditok, vagy olyan szerverre megyek, ahol kevesen vagyunk, ott tudja az 1300-at, es tartja is szepen. Tomott szerveren egybol 800-850mhzen megy.
I5
8gb ram
Gtx680Talalkozott mar valaki ilyen problemaval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Trollok komolyan
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest