- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Enton
addikt
válasz
gianni85 #6658 üzenetére
Ki tudja még mi lesz X1hez, a hololenst lelőtték azt látták annak nincs sok jövője. De ilyen infókból meg az jön le, hogy majd idővel ők is beállnak a sorba szépen(plusz dx12, win10-x1 crossplatform vagy mifene ha lesz):
Xbox One VR headset rumours and news
Xbox’s Phil Spencer doesn’t think VR is a ‘now’ thing
Én nem félek hogy a nagy konzolok VR nélkül maradnának. Idővel kikupálják a dolgokat hozzá. Pc-n is ez a szitu és lám jön a lowlevelAPI "forradalom", de ez még idő kérdése. Felesleges ezen most rágódni.
Occulust vagy Revive-t ide nekem(akár most rögtön azonnal) aztán engem nem is izgat egy ideig a dolog. -
Enton
addikt
válasz
gianni85 #6652 üzenetére
Se a X1-et se PS4-et nem kell félteni, VR-re rendesen gyúr mindenki, a többmonitorrol nem tudok de szerintem ilyen külső "matrox" dobozokkal az is megoldható:
Van elég kocka a világon, hogy ne pihenjenek ezek a fejlesztések se.
Én pl a VR részét várom, hogy kikerekedjen....
Még egy év legalább ha lehet hinni a dátumoknak amit eddig mondtak. De majd E3-om hátha vakítanak még valamit etéren. -
Enton
addikt
válasz
gianni85 #6566 üzenetére
Nálam nincs ssd-n ezért bizony ha hosszú pálya+sok autó kombót hajlamos 4-5 percig töltögetni, gondolom a ssdre másolás segítene ezen.
Amondó vagyok ha lesz rá keret ne sajnáld a mai "újjabb" gémek alól a ssdt. Még ha a sorban leguccsó is az se baj, majd legalább lesz "wow effekted" tőle, hogy milyet gyorsulnak a dolgok. -
Jack@l
veterán
válasz
gianni85 #6556 üzenetére
Nem hiszem hogy ebbe az ac-ba már bele lesz építve a DX12, majd a következőbe talán.
7970-el 70-80-fps-em van majdnem csutka grafikán. Nem nyúlsz mellé egy hasonló kategóriás kártyával.
UI: RECSKA csinált házi mérést pár kártyával/procival a blogján, abból is tudsz mérlegelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ELADÓ Fanatec Club Sport Pedal V2
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest