- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
guftabi96
addikt
Láttunk már UE4 játékot, ami botrányosan futott, nem is egyet. (Lásd Pubg, ARK), szóval az nem garancia semmire, hogy UE4
subaruwrc
Tavaly sok embert láttam panaszkodni, hogy 1070-80-nal sok nekik a stutter,drop mindenféle játéknál. Nem tudom, hogy ezzel végül mi lett, és ki a hibás, de nem lehet, hogy "semmi baj nincs" a játékkal, gépeddel, szimplán téged is érint ez a globális probléma? -
vlevi
nagyúr
Nnna, a kormányzási problémám megoldódott.
F1 2013-hoz csináltam egyszer egy logitech profilt, ott állítottam be valami 180-200° körüli elfordulást. Valamilyen oknál fogva némelyik autónál a ez a profil töltődött be az assettohoz. Az a furcsa, hgy nem mindegyik autó.
Töröltem a profilokat, a hibajelenség megszűnt, végre körbe tudok menni a pályán az AMG mercivel is... -
A futóműgeometriát ismerem, eddig live for speed-el játszottam h szimulátorozni akartam, most rákaptam az assetto corsára. Az lfs-ben sokkal élethűbb a force feedback, az AC-ban meg olyan mintha nem is lenne. Logitech Momo kormány. A fórumon talált beállításokat használtam.
-
HollyBoni
veterán
Versenyautókon ezt már a 80-as években megoldották: ALS.
Azt nem tudom hogy a fejlesztők valahogy bénán próbálták szimulálni ezt a játékban, vagy ott nincs. A "durrogás" meg van ha elveszed a gázt, és elég reszponzív, könnyen felpörög a turbó gázadásnál, de mégsem úgy viselkedik mint az anti lag élőben.
-
törölt tag
Nagyjából annyi, hogy megvették az AC-t szőröstül-bőröstül, Kunos és Marco euro miliomos lett, illetve kaptak nagyértékű Digital Bros részvénycsomagot (150ezer 10.6 euros darab érték).
Tehát nagy a változás, tulajdonosváltás történt.
A konzolos AC-t eddig is az 505games adta ki, ami a Digital Bros-hoz tartozik.
Az hogy semmi nem fog változni, csak minden jobb lesz, az sztem az ilyenkor szokásos habduma.Én spec minimum magasabb DLC árakra számítok, illetve a szimes irány szűkülésére, és talán az AC2-re.
Nagyon nagy értéken cserélt gazdát az Assetto, ezért gondolom a 2. részt, DLC nem fogja visszatermelni az árat...bár a konzolos piac eladás jobb mint sejtettem. -
törölt tag
Viszont vághattál bőven, amikor elkezdtük az rF1-t gyakorlatilag mikor megjelent sokat mentünk pl. Toban-n...rendben volt, aztán 1-2 év múlva már azt láttad online hogy Toban átalakult, és a legjobb köridőd már semmit nem ér, mert mindenki vágja apályát ahol a progi engedi,...és amikor szóvá tetted hogy pálya széle, akkor annyi volt a reakció, hogy a progi nem büntet tehát lehet.
...
Ez volt a második dolog ami miatt elment a kedvem az online versenyzéstől. -
Enton
addikt
Esetleg leszeded játékon belül a post procest és minden egyébb effeket kilősz.?.?.
De hirtelen nekem játék közben nem rémlik, hogy ilyen lenne, hisz időm se nagyon felfogni még ha lassabb verdával is megyek, meg ezek is elállítgatott képek, direkt csillogósá téve úgy forgatva a napot meg kamerát(replay/foto opcióknál). -
manya777
tag
-
manya777
tag
Hát nemtudom, azért minimális elvárásom lenne hogy egy erős középkategóriás 6 gb os kártyával ne szaggasson már ha lehet... De egyre inkább nem hiszem hogy ez VGA-s buli. Semmilyen egyéb gépigényes játékban még ultrán sem szaggat be egyszer sem, csak asettoval. Nemtudom, a gtx 680 al mikor ezt csinálta még az volt hogy lehet kevés a 2 Gb RAM. Amúgy futtattam a játékban lévő benchmarkot, ezt az eredményt dobta. Igaz itt csak egy kört ment, ezalatt nem szaggatott, de verseny közben sem minden körben csinálja csak időközönként.
-
Enton
addikt
Most esik csak le, elkészültek volna a 4wd-vel?
A nissan és az audi is 4 kerék meghajtású. Remélem nem fogják "visszabutítani" őket hátsókerekesre, aztán ha majd egyszer kész a 4wd akkor az is elérhető hozzájuk.
Valaki valami infót erről tud-e?(#6769) RECSKA:
Nekem mindvégig hátsókerekes feelingje volt/van a 155-nek, talán csak ilyen tesztjeleggel 4wd és 1.2 patch meg finomhangolja. Mindenképp várós az 1.2 patch és az dlc is.
-
guftabi96
addikt
Hátha lesz később Quattro S1 is.
Hillclimb pályákon biztos óriási élmény lehet vele játszani.Egy kis élő felvétel:
Nagyon komoly gép -
MPowerPH
félisten
Engem irrital a ghost car, szoval en alapbol kikapcsolom. Nem tudom milyen funkciokat lehet neki beloni.
Egyebkent Leitner korbeert 38 alatt azt hiszem, szoval nem lehetetlen. En is ott csesztem el, hogy a lagy gumival mentem, nem a kozepessel, es a kozepere mar elkoptak a gumik.
-
vlevi
nagyúr
Váááá.
Sikerült 2x körbemennem, nekem már ez is nagy szó!
8:46 lett belőle.
De nem a masters serveresn futottam, csak hotlap módban. A pályát nem tudom, hol állítjátok 91%-osra, én nem találtam ilyet, csak optimum/fast/green állást. Fast-ra állítottam.
Ja, és aki megy majd, az figyljen oda rá, hogy 2 kör alatt elfogyott 25L benzin!Gondolkodtam rajta, hogyha sikerült egy féligmeddig emberi időt összerakni, akkor felnézek a szerverre,de azthiszen, nem bírnék mégegy kört menni rajta
Majd, ha Brands Hatch Indy-n lesz futam, akkor talán -
subaruwrc
félisten
egyik kombóval se voltam még ilyen gyenge. amúgy érdekes gép ez a lotus a rövid tengelytáv miatt ideges folyton. most találtam egy olyan setupot ahol bátrabban tudom nyomni neki de így is lassú vagyok. érzetre pedig nem de az idők nem jönnek. előfordulhat hogy most már túlkompenzáltam a leszorító erővel és az visszafog.azért ez mégis csak egy igen lendületes pálya nem egy monaco ..
-
Joshi
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest