- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
és fess
Köszi!
Első kérdésre kb. megtaláltam a választ hogy az a Ultimate Edition pack-ot megveszem akkor megvan minden, max. az egyéb készítők mod packjai, pályái hiányoznak.Igen, volt idő mikor megnéztem az f1-et de VCRC oldalán futottam évekig túra és gt autókkal.
Ayrton Senna emlékversenyen mentem még valamint valami kisebb GP2 szereplés is volt de első megmozdulásként itt a ph-n PHWTCC -ben ismertem meg az rfactor-t. -
guftabi96
addikt
Ízlések és pofonok.
Én jobban szeretem ezt az irányt, amikor van egyetlen nagyon szépen kidolgozott fiktív modell, mint azt, amikor megpróbálják lemásolni az adott szezon autóit és látszódnak az apró (vagy éppen nem is olyan apró) eltérések az igazi autókhoz képest (Pl: ACFL modok) -
Márton
nagyúr
-
Chrys_
addikt
SEn: automatikus
FF 40
Sho 100
Abs 90 (függ az Assetto-ban beállított ABS szinttől, könnyű beállítani, amikor az ABS elkezd működni, akkor induljon az effekt is)
Lin off
dea off
dri off
for 100
spr 100
dpr 100
brf 50Biztos másnak máshogy jobb, nekem ez így ok. Driftet meg nem tolok.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszi a választ, igaz h egy próbát megér,de szerintem mással van gond. Ehhez a játékhoz kimaxolva sem kell brutális gép, vagyis úgy gondolom, hogy bőven elégnek kellene lennie a mostani gépemnek. A másik amiért sántít a dolog, hogy eközben mikor 60-ról 30-ra esik le az fps akkor sem megy 100%-on a VGA. Én grafikát csak akkor butítanám, ha maga a hardver kevés hozzá, de jelen esetben nem erről van szó
-
KRi2
aktív tag
Annak sincs köze a grafikához. Replay minősége olyan mint pl mp3-nál a bitráta. Minél több ponton rögziti a zenét, annál pontosabb, tisztább lesz a zene. Replaynél minél nagyobb a felbontás annál több ponton rögzíti az autók helyzetét (de ebben benne lehet a kormányeldordulás, pedállok állása, törés stb mintavételezése is).
-
vlevi
nagyúr
Grafikailag ezért lehet akár jó ötlet az, amit a OFF Raceroomról olvastam, tavasszal. Hogy az Unreal Enginnel szemezgetnek.
[link]R3E-re rá is fér a dolog, mert az a játék még a DX9-t használja, és gondolom, nincs energiájuk, emberük egy saját motor megírására. Az maximum egy Codemasters méretű cégnek éri meg.
-
kinghaxor
aktív tag
Menj Nord-on mondjuk az R8 lms-el. Van a pályának egy szakasza ahol végig lehet száguldani szinte nyél gázon. Nem egy hosszú egyenes. Kanyargós rész. Balra jobbra. De kis mozdulatokkal az úton lehet tartani a kocsit. Név szerint nem tudom melyik része a pályának de ott 65 feletti ffb esetén hatalmas a clipping. És az ennél keményebb sportautók esetében több ilyen rész van. R8 esetében az anti clipping tool alapból be fogja tenni az után a szakasz után 65 körüli ffb értékre. Ez T500-ra igaz. 300 esetén lehet, hogy máshogy van.
-
-
fLeSs
nagyúr
OK.
Más kérdés: tegyük fel nem vettem meg az első DLC-t. Tudnék csatlakozni egy olyan szerverhez, ahol GT3 verseny van az összes GT3-as autóval (beleértve a DLC-set is)? Csak mert úgytom, hogy ez úgy van jelenleg megoldva, hogy ha nem vettem meg a DLC-t akkor nem is tudok csatlakozni.Csak azért kérdem, mert hogyha ez így van, akkor aki online akar menni annak ilyen beállítás mellett mindenképpen meg kell vennie a DLC-ket ha egy ilyen versenyhez akar csatlakozni, ami enyhén szólva pondróság a Kunos részéről, nem beszélve arról, hogy teljesen ésszerűtlen.
-
.LnB
titán
Leírom pontosabban az egészet. Bár ez csak abban fog szerintem segíteni, hogy még inkább nem tudtok majd segíteni. Mert már utánaolvastam párszor de semmi megoldás.
Windows tűzfalon kívül más nincs a gépen. De mikor próbáltam indítani már a win tűzfalat is kikapcsoltam. A Windows tűzfalon a játék ki van engedve.
Router beállításaiban Port Triggering megcsinálva (ebben a videóban látható a routerem beállításának felülete 3:30-nál, nekem is ilyen van.) mind a három portra amik a acServerLauncher.exe-ben szerepelnek.
Ezen felül próbáltam még a szokásos reseteket, router és gép esetében.
Ez nem tudom számít e de az Internet protokol TCP/IPv4-nél autómatikus IP címeme van. Azt hiszem a szolgáltatóm miatt.Ma lehet megpróbálom, hogy kihúzom a router-t, kíváncsi vagyok úgy működik e. Elméletileg úgy meg van kerülve ez a portos dolog nem? Úgy működnie kellene, ha nem fog akkor pedig nem is ez a baj.
-
subaruwrc
félisten
-
törölt tag
jajóvan még tegnap
Az én következő húzásom a kézifék lesz...mivel a pedálom külön usb-n csatlakozik a számgéphez, ezért a kormányom pedálját szétszedem és az egyik potiját megcsinálom kéziféknek, majd rádugom a kormányra, így elvileg simán kalibrálni tudom kéziféknek.
Már most is hiányzik a hegyi pályákon, de ha megjön a 4WD hajtás az AC-hoz, akkorra már jó lenne begyakorolni. -
törölt tag
Ha van szekis váltód akkor nem kell, én kuplungolom még felfele is. ...ha nincs akkor viszont gáz.
Nekem van mit tologatni hála az égnek, ..és detto nagyon várom a szkennelt Nord'-t.
7:34-t mentem vele és nagyon tetszett, volt benne egy-két hűha, ezért a közepét egy kicsit elféltem, de meg tudom jobban is csinálni olyan 2 másodperccel úgy hogy még elhiszem a menetet...lejjebb már nem tetszene. -
Joshi
titán
A Nissan Primera BTCC mod tuti hogy jó mert a mai bohóckodásom előtt frissült a játék.
Itt egy 4k video a módról. Szerintem nagyon jó.
-
barcalaci84
őstag
ugyanaz valóban...
de nem probléma megoldottam, tudok indítani , csatlakozni is, de ha egy dolgot is kihagyok akkor nem megy
kell a loopback, kell a dmz stb...havernál elég csak loopback és portnyitogatás, másiknbál meg elég csak portot nyitni...ez olyan mint a mostani gpu loados bug ami 1.06RC verzió óta van...valakinél van valakinél nincs , sajnos senki nem tudja miért van (nvidias inteles AMD-s stb valakinél van valakinél nincs)...de mostmár kezdek berágni Kunosra h h elbas.ták a multit felhasználók tömegeinél...
-
barcalaci84
őstag
hidd el elég sok szervert csináltam már AC-ban, több ember gépén is
valakinél elég egy sima port nyitogatás, valakinél meg a fent említett dolgok végtelen kombinációjával lehet csak
mint említettem nálam például nem elég ennyi mint neked , ahogy rengeteg embernél, gépnél sem -
barcalaci84
őstag
nálam is csak a Loopback adapter segített h servert tudjak indítani (és én is tudjak rá csatlakozni
)
friis windows telepítés után mindig anyázok h miért nem megy a serverem, aztán csak ez segít...
persze nálam még a portnyitogatás sem elég, még muszáj DMZ-t is állítanom a routerben -
Új M1 nincsen.
De amúgy igen, az M1-re, az abból készült Procar sorozatra, de most főleg az M1 turbo-ra gondoltam (mivel utóbbi lenne a Capri turbo ellenfele - feltéve, hogy Capri egyáltalán lesz). De gyanítható, hogy ha a licensz ezekre vonatkozna, már bejelentették volna, sőt. Elvégre a BMW-ket már mind megkaptuk, amikről tudtunk.
-
zsiz
őstag
-
hermanyi
addikt
És te mivel voltál ? Z4 mint én ?
Most jöttem én is szerorol egyszerűen nem értettem ,hogy miért maradok le kigyorsításnál . Egyszerűen nem fért a fejembe,de a végén kiböktem nem ugyanabban a géposztályban voltunk
Belépésnél nem is figyeltem ,hogy van több osztály engedélyezve . -
Joshi
titán
Nálam elég szembetűnő a különbség.
Depth of field quality OFF
Depth of field quality NORMAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Napirajz könyv
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest