- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PR0JECTNR56 #10190 üzenetére
Áh na ezt nem tudtam, hogy fizikába is belenyúltak így.
-
válasz
PR0JECTNR56 #10187 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a PS és PC verzió ugyanaz fizika szempontból, így összemérhetők az idők. PS is ugyanazon a verziószámon van, csak a menü más, nem?
Nyilván a kevesebb FPS egy hátrány, de nem behozhatatlan. 60 már egész jó.
-
Sziasztok!
Megvan itt valakinek AC régi verziója kompletten? 1.7-1.9 a tartomány, amit keresek.
(Steamen ultimate tulajdonos vagyok, csak valahol 1.1x körül volt egy fizika változtatás, amit tesztelnék, hogy hogy működött korábbi verzióban.)
-
-
Sziasztok!
AC-hez melyik a legjobb Hungaroring jelenleg?
-
-
válasz
PR0JECTNR56 #9734 üzenetére
Nem tudom eléggé megköszönni!
Az infót is köszi a setup moddal kapcsolatban! Ha bárki lát ilyet, akkor azért jelezzen!
-
Ha már modokról van szó:
Hallottatok már olyan modról, ami szimulálja, milyen köridőt futna adott pályán egy bizonyos setuppal egy autó? Egy Mercedes F1-es videóban hallottam, hogy ők így mérik fel a versenyek előtt, hogy mi lenne az optimális setup. Feltételezem, hogy kb az összes létező setup kombinációt körbefuttatják géppel a pályán és a 2-3 ami a legjobb időt éri el, azokkal kezdenek el mélyebben foglalkozni.
Nekem teljesen logikus ez a rendszer, de sose hallottam még arról, hogy valaki így csinálná AC-ban. Mindig csak valaki kézzel alkotott valamit, aztán azt másoltuk ha ő jól ment vele, de egyébként fogalmunk sincs, hogy egy elméleti ideálishoz képest mennyire jó az a setup.
-
válasz
PR0JECTNR56 #9719 üzenetére
Azt a mindenit, hát ez komoly lista, köszönöm!
-
Off, de itt talán nagyobb esélyem van válaszra:
rFactor 1-hez él még valakinek az emlékeiben, hogy mik voltak a legjobb modok/pályák? Most elkezdtem újból kicsit játszani vele, de oda annyira későn csatlakoztam be, hogy csak néhány nagyobb modba kóstoltam bele, mint DRM, CTDP, (PH!WTCC), de több nem nagyon maradt meg. Utcai és GT autókból szedegetnék még össze főleg. A jó pálya pedig mindig jól jön.
AC még elég aktív, de ha van valakinek egy ilyen "Best of" listája AC-hoz, azt is megköszönöm! Itt még időben el tudom kezdeni lementeni a legjobb tartalmakat.
-
Én is ugyanezt tapasztalom. Azt hittem én őrültem meg. Nem tudom mi történt, de egy ideje mintha "elromlott" volna bizonyos autók fizikája. Én rengeteget vezettem Ford Mustangot és betonstabil volt mindig. Kb fél éve amikor elindítottam, ugyanez a jelenség fogadott. Iszonyatosan instabil, hintázik, majd kicsúszik.
Emiatt AC-t már el sem indítom. Inkább ACC ha vezetni akarok (még a kevés autó ellenére is).
-
-
Habár RaceRoom lesz, de szerintem nektek is érdekes lehet a dolog:
-
-
-
-
-
Szombat (12.28) délután 14 órakor egy gurulás?
-
-
-
-
Még egy kérdés:
A Custom Shader és SOL patchet bárhol bármikor tudom használni?
Pl egy online versenyen mások nappal 12 óra beállítással versenyeznek, de én be tudok állítani éjszakát esővel?
-
-
válasz
PR0JECTNR56 #9404 üzenetére
FPS-ben ezek mennyit vesznek le?
-
-
Köszi mindkettőtöknek! Ma reggel "aktivált" az admin. Az volt a fura, hogy a leírásban nem volt erről említés egyáltalán. Annyi volt írva, hogy:
1. Regisztráció
2. Account Activation emailben
3. LetöltésEhelyett ez a valós folyamat:
1. Regisztráció
2. Account Activation emailben
3. Admin jóváhagyás (!)
4. LetöltésAzért írtam le, hogy hátha másnak is jól fog jönni meg később.
-
Használ valaki SRS appot?
Innen próbálom letölteni, de hiába regisztráltam, aktiváltam magamat, nem engedi a ziphez a hozzáférést.
-
válasz
Mosqu!to #9168 üzenetére
A Reflection Rendering Frequency iszonyatos zabálja a hardvert, abból érdemes visszavenni, akár Static-ra.
-
DRM Revival kijött!
Elképesztően sok munkájuk van benne, azt hittem el sem fog készülni. Alig várom már, hogy kipróbáljam.
-
-
válasz
zolee5016 #8963 üzenetére
Próbáltam korábban Rifttel, ott egészen nyugodtan tudtam körözni. Sőt, idővel egyre jobban is bírja az ember, a 10-20 percet órákra ki lehet tolni.
Ilyen jellegű késést azonban nem tapasztaltam korábban, mint TrinusVR-ral. Mintha V-sync lenne bekapcsolva monitoron. (A késés a megjelenítésben pedig a lehető legrosszabb rosszullét szempontból)
A 3 monitor szett elég szép.
Nálam sajnos helyhiány miatt kiesik a dolog.
-
Ha már VR a téma. Fejmozgásnál enyhe késést tapasztalok, ami pont elég arra, hogy másodpercek alatt rosszul legyek. TrinusVR-on keresztül próbáltam, mivel került hozzám egy PSVR szemüveg. Nagyon jó az egész headset, kényelmes és a kép is gyönyörű, csak ezt a késést nem tudom mi okozza. Extended módban megy jelenleg, 60 Hz-en. Az lehet a baj?
-
-
-
-
Sziasztok!
Vive használathoz szükség lehet a kontrollerekre is a szemüvegen kívül? Kölcsönkérném ismerőstől a Vive-ot, csak AC-ra és nem hoznék el mást feleslegesen, ha nem muszáj.
-
-
-
Egy barátomnak Force Ex kormánya van, sajnos jó ideje már nem támogatja a játék és az FFB össze-vissza rángat azzal a kormánnyal. Próbáld meg kikapcsolni (húzd le 0-ra driverben) az FFB-t, de egy 900 fokos kormány alatt sosem lesz az igazi az AC. Még az early access verzióknál (0.X) nem volt ilyen probléma, de gondolom a jelenlegivel szeretnél játszani...
-
-
-
válasz
neilszab #8534 üzenetére
Mióta lett ilyen gyors a Z4? Nézegetem ezeket a köridőket és csak csodàlkozom. Nemrég még az volt a levegőben, hogy az M6 GT3 majd nyugdíjazza a ligákban a Z4-et, erre most az a leggyorsabb. Nem a Ferrari 488 GT3-nak kellene ballaszt nélkül a leggyorsabbnak lennie elvileg?
-
válasz
guftabi96 #8087 üzenetére
A pályától független a dolog.
PostProcess -> Off
Smoke generation -> (Ultra) lowAA -> Mehet fel 4X-re
AF -> 8X-ig mehet fel
Mirror resolution -> HighEzekkel a beállításokkal egy jó képminőséget kapsz jó sebességgel. Többi kb jó. Ha a proci az alapverzió és nem a K-s, akkor az kevés lesz. Ha K-s, akkor húzni kéne 4.5-4.7 Ghzre. Simán megeszik multiban az AC bármit a 6 magos 5Ghz-es szerverprocikig.
-
-
-
-
Twitteren posztolták, 19:00-kor lesz éles az új pack.
-
válasz
Motion_Blur #7890 üzenetére
Szép köridő. Versenytávon hogy bírják a gumik? Az a gyanúm, hogy az frontok nagyon kapnak azoknál a 180 fokos kormányfordításoknál. Egy 1,5 órás versenyen nagyon necces lenne így venni a kanyarokat.
-
-
-
válasz
kinghaxor #7865 üzenetére
Az ajánlásodra kipróbáltam én is. Egyelőre annyit érzek, mintha kisimult volna az FFB, az egész tartomány sokkal egyenletesebb.
Így néz ki 50 mintából készített LUT-om. Középső kék vonal az elméleti erő és a narancssárga az amit már a kompenzált érték. Látható, hogy az elején az FFB lyuk környékén masszívan több erőt ráad, a közepén amikor már beindul a szerkezet ott pedig visszavesz kicsit. Főleg a merevebb felfüggesztésű autóknál érezni a változást.
-
-
-
De még milyeneket!
Legendás pakk volt a DP1, főleg a pálya miatt. Tartalma:
Nordschleife (Sima, Endurance, Tourist verziókkal)
és
Alfa Romeo GTA
Alfa Romeo 155 V6 TI
Alfa Romeo 4C
BMW M235i Racing
Corvette C7.r GTE
McLaren F1 GTR
McLaren P1
Mercedes-Benz Sauber C9
Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II DTM
NISSAN GT-R NISMO GT3 2014Sok kedvencemet hozták be ezzel a csomaggal.
-
válasz
neilszab #7853 üzenetére
Visszakerestem a sztorit mert már engem is érdekelt.
Szóval a DP1 tavaly 15€ volt teljes áron. Az első egy-két hétben 10€-ért, 33%-os kedvezménnyel vehette meg bárki.
Kunos ígérete az volt, hogy az Early Accessek 50% kedvezménnyel kapják majd az összes DLC-t, ami pedig 7,5€-t jelentett volna. Ez volt az elégedetlenség oka, hogy bár az árkülönbség nem sok, de az ígeret nem volt betartva.
Ingyen nem kapott senki semmit.
-
-
-
-
Intel K-s cpu tulajok: Nektek mennyit hozott multiban a tuning?
Alap i5 2500 3.3 Ghz-em van, de multiban nagyon szenvedek, 55-75 FPS egy 28 fős futamnál. Singleben hiába van 150-200, multiban megfekszik a játék. Ha 2500K-ra váltanék és 4+Ghz-en járatnám az mennyit hozna?
-
-
-
-
válasz
tobias88888 #7772 üzenetére
Kunos ajánlás az előbbi, utóbbi ízlés kérdése, ezért írtam én is az előbbit.
(rFactor időkben rögzült be a 100/0/0, mert ott nem adott hozzá túl sok értelmes információt. AC-ban próbáltam ezt is azt is, úgy éreztem, hogy itt hasznos információkat tud hozzátenni a 100/100/100, ezért megmaradtam annál)
-
-
válasz
#48967168 #7714 üzenetére
FFB szintet jelzi. Ha piros akkor kimegy az FFB abból a tartományból, amit a kormányod képes kezelni. FFB clipping appot érdemes erre használni, jóval pontosabb visszajelzést ad, a gyári AC ffb appal pedig in game tudod állítani az FFB szintet. Minél kevesebb a clipping annál több finom részletet tud átadni a kormány és jobban érzed mi is töténik valójában egy nagy tompa jobb/balra húzás helyett.
-
AC-ban az appok erőforrásigényét lehet valahogy csökkenteni? Multi versenyben ha elrejtem az összes appot van kb 100 FPS-em, amint kirakok párat (teljesen alapok, essentials, Standigs stb) szó szerint feleződik az FPS-em olyan 45-50-re.
A versenyt végül úgy futottam le, hogy 3 appot hagytam csak kinn, ami abszolút minimális szinten kellett, de az a 3 is már 70-75 FPS-re vetette vissza a teljesítményt.
-
PTR pedált + Leo kábelt használ itt valaki?
-
-
-
Külföldi ligákat tudnátok ajánlani? Bármilyen jellegű érdekelne
-
válasz
HollyBoni #7579 üzenetére
Témához kapcsolódóan: Az autó dashboardja és a távoli árnyékok nekem is recések, hiába a 4xAA, főleg Nordon jön ki. Sajnos ez van, Kunos szerintem nem sokat fog vele csinálni, de ha van elég energiád, akkor reportolhatod az AC hivatalos fórumon. Én reportoltam párszor, de annyi volt az eredmény, hogy "igen tudjuk, de most nincs rá kapacitás", ezért feladtam egy idő után.
-
-
-
Benchmark módot próbálgattam kicsit.
Verseny betöltési idők:
SSD: 19s
HDD: 49s -
-
-
-
-
-
Kunos Dev:
"We're going to leave the physics unchanged for quite a bit of time.. so ya, better get used to 1.3 because this is it, and it'll stay with us for a looooong time."
-
-
Ti is tapasztaltátok, hogy 1.3 óta mintha másképp viselkednének az autók + fékek? Mintha sokkal hamarabb és élesebb határral blokkolnának, sokkal kevésbé tudok játszani a határokon, mintha az autók is pattogósabb/merevebbek lennének. Főleg a Dream Pack 2 autóknál érzem ezt, Audi+Lambo GT3 kb vezethetetlen nekem, pedig GT3+Open wheeler ligákban szinte mindennel versenyeztem már.
mod: sem ABS-t, sem TC-t nem használtam
-
-
-
-
válasz
Adebayor #6941 üzenetére
FPS növelés tippek:
Hasznos dolgokat írnak, Anisotropic Filteringbe pl én is belefutottam, itt tényleg sokat fogyaszt a 16x-os, sokat dob FPS-ben ha már csak 8x-osra levettem, látvány pedig ugyanaz.
(Mobilról vagyok, nem tudok linkelni innen sajnos)
Linkesítve
[ Módosította: Qru ]
-
-
-
-
-
-
-
Lotus 98T-nél miért melegszenek a hátsó gumik egyenesben ahogy eléri a limitert? Nem értem ezt a jelenséget. Amíg gyorsul, addig minden rendben, amikor megvan a végseb akkor elkezd felszökni a hátsók hőmérséklete.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyúrósok ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest