- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
neilszab #8981 üzenetére
Köszi szépen!
Nem töltök be profilt, a játékban ahogy belépek, látom, hogy az alapértelmezett profil a G29-hez be van töltve (ezt megcsináltam egyszer) ,... azonban a controls menüpontban ha pl elfordítom a kormányt, nem jelzi hogy fordul is, egész addig, amíg rá nem kattintok az egérrel, és el nem fordítom a kormányt.
Ugyanez van a gázpedálnál, : látom, hogy a játékban meg van adva pl az "axis 1 " ,azonban addig, amíg rá nem kattintok, és le nem nyomom egyszer a gázpedált, hiába töltök be futamot, mert nem érzékeli, ha nyomom a pedált...
Olyan, mint egy anomália, mindent látok, hogy rá van bindelve a megfelelő gombra, azonban egész addig, amíg még egyszer be nem állítom nem érzékel semmit.
Ugyanabba az USB portba dugom a kormányt (egy előlapi kivezetés) mert így kényelmes, de nem oldotta meg a problémát.Ma már beállítottam, de holnap töltök fel videót, hogy lásd pontosan miről is van szó!
Köszönöm szépen a javaslatot, csak azért írtam ide, hogyha esetleg más fórumtárs járt már így, akkor nem kell angol nyelvű fórumokat böngésznem a megoldáshoz, de amilyen a formám, nem fogom megúszni! -
-
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8841 üzenetére
McLaren 650S GT3 - Watkins Glen: Holtap!
Tóth Gábor (Toga) legjobb köre a Mclarennel, mellyel jelenleg is vezeti a holnapi nyílt GT3 futam prekvalifikációs listáját. Emellett a 3. legjobb idő is övé egy BMW-vel... lehet utána próbálni a nyílt gyakorló szerveren!
GT3 köridők: www.gtr-masters.hu/prequal/11903
Futaminfók: www.gtr-masters.hu/tema/6360 -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8830 üzenetére
GT3 Summer Cup - Imola!
Vasárnap este folytatódik a nyári kupa a GT3-as gépekkel, következő helyszínünk a legendás Imola 1988-as nyomvonala!
A részvétel NYÍLT, a gyakorló szerver 0-24 bárkinek elérhető, setup és holtlap a futam topikjában
További infók itt: KATT!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8829 üzenetére
Indul a GT3 Summer Cup!
Nyílt nyári kupasorozat az Assetto Corsa GT3-as gépeivel, melyben kipróbáljuk az új Audi R8-ast és néhány izgalmasnak ígérkező új pályára is ellátogatunk!
A gyakorló szerver 0-24 bárki részére elérhető, a köridők automatikusan rögzítésre kerülnek, setup-ok elérhetők a kiírásban!
Infók itt: GT3 Summer Cup
Eddigi köridők: GT3 Prekvalifikáció -
Mosqu!to
addikt
válasz
neilszab #8818 üzenetére
Értem én, hogy ha magam elé vágnám az autót, akkor annyit látnék ki amennyi a kijelző, de annyira szűk ez itt, hogy gyakorlatilag a fél szélvédőt látom magam előtt.
Így szerintem használhatatlan, egy autóban tudom forgatni a fejem, ami segít a perifériát nézni, itt viszont jóformán az út két szélét se látom, nem az hogy az apexet.
-
Tibko8
senior tag
válasz
neilszab #8782 üzenetére
Bocsi lejárt a szerkesztési idő mire észre vettem
"Az alap csomag + a 3 Dream Pack azért elég jó ajánlat most 24 euróért: AC Steam akció"
Igen pont a leárazás miatt kezdtem most komolyan gondolkozni rajta. De egyébként olcsóbb ha külön szerzembe a 3 DLC mint így csomagba. Csomagba 24.99€ de ha külön veszem meg és nem csomagban akkor 21€ -
Elims
veterán
válasz
neilszab #8740 üzenetére
Jó lenne a vezetés pedig már nincs kormányom,joy-jal mennék,de,hogy leginkább online az egész játék+a karrier mód is,így inkább kihagyom.Nem szeretnék olyanokkal megmérkőzni akik ezzel kelnek és fekszenek a pár milliós ülés+kormányukkal.Ezt most nem negatívumként írom.Nem vagyok mazochista,ennyi az egész.
Köszi!! :-)
-
guftabi96
addikt
válasz
neilszab #8684 üzenetére
Durva, hogy mennyire tapad neki az autó
Szerintem, ha megszakadnék se tudnék ezzel a setuppal 55 alá bemenni.
Most kipróbáltam, mentem 3 kört, 56 közepe lett. Ebben még nyilván van, most megyek először ezzel az autóval ezen a pályán, de azért ennyi számomra nem maradt benneMás:
Ezeket a graphics modokat ( pl.: [link] ) lehet/szabad multiplayerben is használni? -
negro
őstag
válasz
neilszab #8684 üzenetére
Kb total, ugy vezetek mint a videoban. A setupolas is megy meg szerencsere mert 95%-ban igy allitottam be. Viszont jo 20-30m-el kesobb fekez viszont. Momoval ABS nelkuli autot Assettoban katasztrofalisan nehez fekezni. De meg azert ra allok megint hatha 1.5 mp lejon belole. 1:54 vegevel kiegyeznek.
Azert nem ma keztem. Anno Race07-ben nem egy bajnoksaban rendre az elen voltam csak abba hagytam jo 2,5 eve. Egyenlore nem tudom ki porobalni online mert ez a pack nem eredeti.
Ezert testelgetek, hogy van-e ertelme megvenni es nevezni mert most meg lenni is ra idom.
-
tobias88888
őstag
válasz
neilszab #8683 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez az alap. Van olyan mod, ami lecseréli a felhőket értelmesre.
ABS, TC és SC off, viszont kormányváltóval ment így az auto blip is be volt gondolom kapcsolva. De sokan mentek H váltóval blip nélkül 1:52 elejét (nekem ugyan így 1:54 vége), az már tényleg minden segítség nélkül van
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8614 üzenetére
BMW Z4 GT3 - Mugello: WR Hotlap & Setup!
Most vasárnap kezdődik a GT3 Bajnokság, Piski Tamás pedig megosztotta velünk az 1. forduló helyszínén futott 1:46.5-ös körét, ami jelenleg világrekord a BMW-vel és egyben a 3. legjobb idő a teljes GT3-as ranglistán!
Figyelem, a WR kör nem a prekval szerveren született, ahol mások a tapadási viszonyok, viszont minden bizonnyal így is sokat segíthet a felkészülésben.
A gyakorló szerver 0-24 elérhető, további infók és setup itt: GT3 - Mugello
-
-
válasz
neilszab #8534 üzenetére
Mióta lett ilyen gyors a Z4? Nézegetem ezeket a köridőket és csak csodàlkozom. Nemrég még az volt a levegőben, hogy az M6 GT3 majd nyugdíjazza a ligákban a Z4-et, erre most az a leggyorsabb. Nem a Ferrari 488 GT3-nak kellene ballaszt nélkül a leggyorsabbnak lennie elvileg?
-
dino_m
senior tag
-
nemeth989
senior tag
válasz
neilszab #8534 üzenetére
Nem tudom, hogy a setupnak van-e köze hozzá vagy placebo, de már faragtam vele 5 tizedet az eddigi legjobb időmből. Azt mondjuk hozzá kell tennem, eddig az alap beállításhoz képest csak a hasmagasságon állítottam, meg a gumi nyomást toltam fel.
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, észre vettem, hogy valamelyik updattel, minden guminyomás a legalacsonyabb értékre került. Jól sejtem, hogy nem igazán ideális eset? Mennyire érdemes megemelni a nyomást? Én eddig olyan 22-23 közé lőttem be a gt kocsiknál, hátulra mindig 1 bárral alacsonyabb értéket adtam meg. Mire figyeljek oda mikor nyomást állítom?
-
törölt tag
válasz
neilszab #8487 üzenetére
te is tudod hogy van ilyen, semmi más nem kell hozzá csak olyan emberek társasága akik hasonlóan gondolkodnak.
A pályavágásokkal szinte soha nem kellett régen foglalkozni, inkább a kontaktok döntésével ment el az idő a replay-k küldése után. Ettől függetlenül nagyon sokat végignéztem, mivel videókat csináltunk...de nem láttam soha szándékos vágást. A véleményes kanyarok, le volt dumálva, ilyen a hírhedt Hockenheim első kanyar.
..tehát létezik a 100%-ig szabályosan megy liga. Igazából ez lenne az alap.
Régen mentem már nálatok, de szomorú valahol ha ez a szervezői véleményed -
tobias88888
őstag
válasz
neilszab #8459 üzenetére
Most így hirtelen 2-3 technika eszembe jutott, amivel ezen lehetne javítani. Nem mellesleg Monzában publikus versenyen van aki mindig levágja az első kanyart és a 2. sikánnál simán lelassít 35 km/h alá és kész is.
Például teljesen egyszerű megoldás:
Delta idők alapján simán meg lehetne csinálni, hogy csak akkor büntessen meg vágásnál, ha nem veszítesz 0 / 1 / 2 / 3 másodpercet, amit még szerver függően be lehetne állítani. Ha nincs még időd és ugye nincs mihez hasonlítani a kör végén, akkor mehet a sima vágás kezelés egészen addig amíg lesz egy nem vágott körödPersze ehhez publikuson nézni kellene azt is ki hány kört ment egy adott pályán, hogy az újakat ne büntesse meg hasonló nyalánkságok. De ugye ebből pénz nem jön be már, pár új DLC-ből meg igen
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8432 üzenetére
Porsche 911 FunRace - csütörtök este!
Megjelent a 3. Porsche Pack is, aminek köszönhetőn már több mint 6 féle 911-es modell található AC-ban... és már te sem bírod követni, hogy melyik mire jó, igaz?
Csütörtök este közösen meghajtjuk őket és megnézzük mire mennek egymás ellen! Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
Porsche 911 Fun infók: gtr-masters.hu/tema/6106
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule -
válasz
neilszab #8459 üzenetére
honnan kéne a tudnia a programnak, hogy te miért vágsz
Pont ezért kéne kikapcsolni a pics@ba, mert nem tudja, de akkor meg minek van? Így nagyon sokszor azokat szivatja, akik vétlenek. Szerintem azért olyan orbitális nagy dolog nem volna legalább egy kicsit intelligensebbre csinálni.
-
guftabi96
addikt
válasz
neilszab #8459 üzenetére
Persze, nehéz ezt megoldani, de finomítani biztos, hogy lehet. Azért azt szerintem meg lehet érteni, hogy az embert felidegesíti, hogy seggel esik bele a kavicsába az első kanyarban, mert valami hülye kilöki, és még meg is bünteti a játék. (ha meg nem lassít a kör végéig, akkor még ki is rakja...)
-
guftabi96
addikt
válasz
neilszab #8442 üzenetére
race07-ben szerettem is a virtual mirrort, mert ott 3 volt. De itt csak egy.
Publicon sokszor olyan kiszámíthatatlan emberek vannak, hogy nem egyszer a helicorsa miatt nem forgattak meg.
Persze a legideálisabb vagy egy rift vagy egy 3 monitoros rendszer lenne, de hát az rengeteg pénz, annyit nekem nem ér.
Viszont a kis fov-ot meg szeretem, úgy érzem a legjobban az autót. -
trialboj
őstag
válasz
neilszab #8438 üzenetére
A helicorsa azért inkább nevezhető csalásnak mint agybutításnak. Viszont akinek nincs lehetősége 3 monitoros setupra, az csak így tud biztonságosan elfordulni az első kanyarban, szerintem.
Te azért elég HC lehetsz ha a delta különbség sem érdekel a legjobb idődhöz mérten, és az sem hány mp el van előtted mögötted autó.Más, Nordschleifen senki nem köröz? Nem tudom hogy csak nekem nem méri az időt rendesen vagy másnak sem. Az ottani chat elég kihallt.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8432 üzenetére
Javított link: AC P911 - Brands Hatch - 12.20
-
trialboj
őstag
válasz
neilszab #8398 üzenetére
Köszönöm, erre voltak kíváncsi. Tehát ha elég ügyes vagy akkor tudsz nyerni egy keveset azzal hogy hamarabb lépsz a gázra és nem korlátol a tcs.
Amúgy ti más főrumokon beszélgettek, mert itt rajtam kívül nem sok mindenki kérdezősködik, vagy mesél hogy mekkora időt ment a nemesi ellen
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8287 üzenetére
Egész hétvégés FunRace sorozatot szervezünk az új Porsche Pack legizgalmasabb gépeivel! A szerver nyílt, örömmel látunk mindenkit, aki kulturált keretek közt szeretne szórakozni. Íme a program:
10.27 - Porsche 718 Cayman S
10.28 - Porsche 911 Carrera S
10.29 - Porsche 911 Carrera RSR 3.0 1974
10.30 - Porsche Cayman GT4 Clubsport
10.31 - Porsche 935 Moby DickTehát ma este kezdünk és egészen hétfőig tart a móka, további információk itt: Porsche Weekend
Hamarosan indul legújabb AC bajnokságunk is, melyen főszereplőjét Ti fogjátok eldönteni a rövidesen induló szavazáson!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8287 üzenetére
Ma este még a tegnapi formájában fog futni Porsche Fun szerver, lehet jönni próbálgatni a dögöket.
A hét hátralévő napjaira pedig összeütünk egy jó kis fun programot a legérdekesebb gépekkel, infók hamarosan!
-
törölt tag
válasz
neilszab #8040 üzenetére
Kezdo vagyok az AC-ben, mikor irtam a hozzaszolast, utana 2 perc utan rajottem, mert nekem a jelszavas szerverek kivoltak veve, bepipaltam es utana bemasoltam a szerver nevet, es utana mar tudtam rajta menni.
En kijavitottam magam utana, szoval nincs itt gond.
De amugy sem fogok jatszani legalabb egy honapig, mert visszakuldtem a kormanyt szervizbe
1 kort mentem rajta 2:25-os idot mentem beallitasok nelkul, mondjuk a ti korotok eros, de nyilvan a setup is segit, na meg a beallitasok stb. Kesobb majd megyunk versenyt, aztan odateszem magam a topra.Azt hogy versenyen hogy viselkednek, felesleges belemenni, mert fairplay-be jatszok es nem csinalok semmi butasagot. Agresszivan vezetek, de nem rontom el mas versenyet
(#8039) Zolka75
(#8038) Pr3ciSioN
Vallaszatok ki egy tetszoleges kormanyt, Zolka eseteben egy Thrustmaster T500-ra menj, mert nekem is T300 van, es az sincs benne a jatekban, majd egyesevel a gombokat betudod allitani, megadod egyenibe, utana meg bekalibralod a kormanyt, mashogy nekem sem engedte.
Precision eseteben, meg az se biztos hogy a kormanyt tamogatja, mert az nem Thrustmaster, hanem sima Thrust azert a ketto nem ugyanaz, de ahogy Zolkanal tanacsoltam, egyenire kell menned, es egyesevel beallitanod mindent, majd kalibralas. Ha sehogy se megy, az Assetto Corsa oldalanal kell megnezni, melyik kormanyokat tamogatja, ha a tied nincs ott akkor veszetfejsze.
Zolka kormanya biztos tamogatott, az osszes Thrustmaster az.
-
törölt tag
válasz
neilszab #8034 üzenetére
En probalnek felmenni a gyakorlo szerverre, ami allitolag nonstop megy, de nem hoz ki semmilyen eredmenyt... Legalabb ertelmesen le lenne irva a szerverkeresobe hogy mit irjon az ember.
Szerk: Nagy nehezen osszejott, a jelszavas szervereket is beallitottam hogy lassam..
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7963 üzenetére
Kedd este: Historic Summer Cup!
Folytatódik nyári megmérettetésünk a hőskori olasz méregzsákokkal, amihez még bárki csatlakozhat, hiszen a 6 futamból a 4 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe. Az első fordulón csaknem megtelt a szerver, így ismét nagy érdeklődésre számítunk. A Foci EB azonban kicsit bekavar a naptárunkba, így a 2. forduló kivételesen kedden kerül megrendezésre.
A részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, a gyakorló szerver 0-24 elérhető!
Infók: AC Historic Summer Cup - Imola - 07.05 -
törölt tag
válasz
neilszab #8009 üzenetére
... csak beszélgetésképpen, mi olyat tanulunk most amit nem lehetett 10 évvel ezelőtt?
koncentrálást? stressztűrést, helyzetfelismerést?..már a GPL idején megvolt.A mai napig mennek ligák az rF1-l, mi is, ti is qva jókat versenyeztünk vele, ahogy a többi elaggott szimmel.
...és manapság is vezetnek tcam-ból, és manapság is letöltik a setup-t, és manapság is mennek kikapcsolt FFB-vel. (..és vágnak és első kanyaros balesetek..stb).
--
Szebbek és jobbak a játékok, sokat fejlődtek...de ahhoz képest ahogy elindult pár éve, voltak közvetítések, közös ligadzsemborik, virtuális versenyzőkkel interjú, úgy felfutott hogy az ember azt gondolta itt akár komoly szponzorok is bekóstolnak a virtuális versenyzés világába, ... HunRing 2 liga + szakadárok, közvetítés, hajcihő.......aztán mintha megtorpant volna minden.
Én úgy érzem hogy semmi nem változott, csak sokkal szebbek és jobbak a játékaink.
Múltkorjába az SG-n amikor a telemetrián lovagoltam...akkor is ez bszta a csőröm
még mindig senki bottal se..legalább azt elértük volna a GTR-s MoTeC óta, hgoy mostanira alap lenne a telemetria olvasása, vagy legalább 60%
..te jobban benne vagy de én kb. 2-4 elkeserítő százalékot saccolnék -
dino_m
senior tag
válasz
neilszab #7997 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy digitális alapokból dolgozhatnak, ha már egyszer licensz szerződésük van, de ezek az adatok nem haladják meg azt ami egyébként is szinte mindenkinek publikus. Értem ezalatt, hogy a FIA által előírt értékek szerepelnek benne. Persze ha olyan a kapcsolatuk, akkor kaphatnak még némi plusszot, de az se olyasmi, amiért az ellenfelek fő célpontja az AC lesz a jövőben, iparikémkedésre.
Meg ahogy írod, a játékosok számára nincs is ennél többre szükség. A lényeg, hogy úgy nézzen ki, olyan hangja legyen és a TV-ben látottakhoz hasonló sebesség érzetet adjon. Az FFB meg megadja azt a fizikai plusszot, hogy azt mondjuk, hogy ezt érdemes volt megvenni.
Meg valljuk be Kunos már futószalagon gyártja az autókat, tehát azért ez még csak nem is iR szint ahol akár egy-két évet is kutyulnak egy modellen. Mert az biztos, hogy egy jól lemodellezett autóhoz azért idő kell. Sok idő. És időből egyre kevesebb lesz Kunosnak, mert lassan át kell állnia a mennyiségre, mert multiplatformon az lényeges szempont az eladások növelésének érdekében.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7997 üzenetére
Illetve, amilyen szimulációs szoftverekkel meg az F1-es csapatok dolgoznak, azoknak az elsődleges előnye, hogy modulárisan tudnak különböző alkatrészeket tesztelni és ezáltal a fejlesztési irányokat és a valóban legyártandó, letesztelendő megoldásokat nagyobb hatásfokkal kijelölni/meghatározni. Szóval a pilóták képzése/edzése mellett jóval nagyobb hangsúlyt kap az autó részelemeinek a fejlesztése, ami pedig valljuk be, a mi szórakozásunkhoz teljesen feleslege adalék lenne...
-
dino_m
senior tag
válasz
neilszab #7992 üzenetére
Szerintem annyira nem dolgozik részletes adatokkal az AC. A többi csapat nem ide fog jönni kémkedni.
Éppen annyira lesz részletes, hogy az a többi F1-re is ráillene, de éppen kellő feelinget biztosít egy játékba az olyan mintha érzéshez.
Részletes adatokat nem fogsz 50 eurós játékokban találni. Akkor miért fizetnének a csapatok euro ezreket-milliókat a saját szimulátor fejlesztőiknek?
-
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7935 üzenetére
Kezd betelni az MX-5 szerver, ezért indítottunk még egyet, azt is bátran töltsétek fel!
FunRace: Japanese Pack Weekend
-
válasz
neilszab #7853 üzenetére
Visszakerestem a sztorit mert már engem is érdekelt.
Szóval a DP1 tavaly 15€ volt teljes áron. Az első egy-két hétben 10€-ért, 33%-os kedvezménnyel vehette meg bárki.
Kunos ígérete az volt, hogy az Early Accessek 50% kedvezménnyel kapják majd az összes DLC-t, ami pedig 7,5€-t jelentett volna. Ez volt az elégedetlenség oka, hogy bár az árkülönbség nem sok, de az ígeret nem volt betartva.
Ingyen nem kapott senki semmit.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7764 üzenetére
Formula 3 bajnokság - Road America!
Kedd este folytatódik legújabb AC sorozatunk a 2. fordulóval. Még nem késő csatlakozni, hiszen a 6 futamból csak az 5 legjobb eredmény számít bele a végértékelésbe, így még bárki harca szállhat akár a bajnoki címért is!
A gyakoroló szerver 0-24 bárki számára elérhető, a futam topikjában pedig találtok setup-ot és más segítséget is, gyertek!
Futaminfók: AC F3 - Road America - 04.12
-
-
sultansmith
senior tag
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7755 üzenetére
Formula 3 Bajnokság: 1. Forduló - Silverstone
Most kedden elrajtol legújabb Assetto Corsa sorozatunk, melyben az F3-as gépek volánja mögött kell bizonyítani a versenyzőknek. A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Eddig több mint 60-an futottak köridőt, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket, tegyétek próbára magatok Ti is!
Formula 3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5768
1. futam - Silverstone: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5759
Silverstone - köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ac2015_a05 -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7614 üzenetére
Folytatódik a 2016-os GT3 tesztidőszak!
A rövidesen elrajtoló legújabb GT3 bajnokságunkat egy kisebb tesztsorozat előzi meg, ahol komoly versenykörülmények között is próbára tesszük az új autókat és az 1.4-es verzió által hozott változásokat.
Most vasárnap a Nürburgring-en eresztjük egymásnak a GT3-as gépeket, a futamon a részvétel nyílt, további infók itt:
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5638
GT3 bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5618 -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7603 üzenetére
Kedd esti FunRace: Nissan GT-R Nismo - Imola!
Folytatódik a szokásos kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten a népszerű utcai sportautót, a Nissan GT-R Nismo-t fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz!
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel nyílt, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5639
TC szavazás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5616 -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7603 üzenetére
Link javítás:
GT3 Bajnokság 2016: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5618 -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7567 üzenetére
Szavazás: Túraautó Bajnokság!
Hamarosan indul GTR-Masters legújabb bajnoksága a Touring Car kategóriában, a következő szavazáson pedig Ti dönthetitek el, hogy milyen autókkal mérkőzzünk meg egymással a futamok során!
A választható lehetőségek között szerepelnek az Assetto Corsa és a RaceRoom különböző TC és kupás autói, melyek bátran kipróbálhatók a 0-24 elérhető gyakorló szervereken!
További infók itt: Masters - Túraautó Bajnokság!
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7505 üzenetére
Ma este az Ford Escort RS 1600-zal nyomjuk...
Már megy a szerver, vagyunk is fent páran, de a fő buli 20:00-tól indul, további infók itt: Dream Pack 3 Weekend
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7484 üzenetére
Este 18:00 után indítjuk a FUN szervert az új tartalmakkal!
Szerver infók: AC FunRace - Dream Pack 3
-
menledge
senior tag
válasz
neilszab #7437 üzenetére
Épp ezért keseredtem kicsit el! Láttam a hotlapot, és a setupot is betettem, igaz rögtön javultam 2 másodpercet, de így 10 a lemaradás.
Olvastam már azt az írást is(nulláról kezdeni), sőt az összeset!(#7438) Sutee89
Logitech DFP-m van.
Igen tudom, hogy ez mind vezetéstechnika. Itt a kérdés, hogy megéri e nekem. Sajnos nincs annyi időm, hogy órákat gyakorolgassak. Inkább csak a magam szórakozására szoktam játszani néha pár órát, és nem tudom megéri e kiadni ennyit, hogy néha veletek játsszak az ilyen fun futamokon, mert rendes versenyre biztos, hogy nem mennék, ahhoz sokat kéne gyakorolni.Rágódok még kicsit rajta, köszönöm a segítségeteket, aztán ha megveszem, akkor úgy is találkozunk valamelyik szerveren.
szerk.: igazából amiért csábító, mert magamnak ugye nem vettem meg annyi pénzért, de ennyiért már erősen meggondolandó, főleg, hogy így veletek is tudnék játszani.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7405 üzenetére
Folytatódik a Street Cup: Toyota GT86 - Hungaroring!
50 fővel rajtolt el az utcai autókkal vívott megmérettetés 2 héttel ezelőtt, most kedden pedig következik a 2. futam a Hungaroring-en! Még bárki csatlakozhat a mezőnyhöz és harcba szállhat a bajnoki címért, mivel a 6 fordulóból az 5 legjobb eredmény számít bele a végértékelésébe!
Ugyanakkor azokat is szívesen látjuk, akiket nem az eredmény érdekli, csak szeretnének egy jót versenyezni nagy mezőnyben, korrekt ellenfelekkel, köztük valódi autóversenyzőkkel!
Próbáljátok ki magatokat a nyílt prekval szerveren, infók itt:
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5539
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A03 -
neilszab
őstag
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7382 üzenetére
Kedd esti FunRace: Hungaroring - Toyota GT86 és barátai!
A kedd esti szokásos fun futamunk a hamarosan induló új AC bajnokságunkra való készülés jegyében fog zajlani, melyben ezúttal az utcai autókkal fogunk megmérkőzni egymással. Már zajlik a szavazás, ennek tükrében a jelenleg a legjobban álló géppel, a Toyota GT86-tal és pár riválisával rendezzük meg a holnapi fun futamot!
A részvétel NYÍLT, örömmel látunk mindenkit a rajtácson!
Infók: Toyota GT86 - Hungaroring - 10.27 -
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7181 üzenetére
Kedd esti FunRace: BMW M3 E92 - Zandvoort!
Folytatódik a szokásos kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten egy újabb utcai gépet, a BMW M3-ast fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz!
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5466
DTM futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5434 -
törölt tag
válasz
neilszab #7094 üzenetére
ott a lényeg, az induló versenyzők eldöntik, kitapasztalták, megdumálták, eldöntötték.
Teljesen rendben van, könnyen lehet hogy egy valós sorozatban is születne ilyen döntés ha csak a versenyzőkön múlna,,,,de a mérnökök és a csapatvezetők ellentétes véleményen lennének, mert ők a kiszámíthatóságot szeretik.
Itt szerencsére csak a versenyzők szava számít, és ők így döntöttek. -
neilszab
őstag
válasz
neilszab #7088 üzenetére
Assetto Corsa GT3 Shakedown futam most kedden!
Vasárnap indul a GT3 Bajnokság, ezért előtte kedden tartunk egy bemelegítő futamot, hogy mindenki felkészülten érkezhessen a megmérettetésre és senkit se érjenek meglepetések az éles versenyen!
Persze az is jöhet, aki csak úgy kergetőzne egyet, a részvétel nyílt, örömmel látunk mindenkit, gyertek!
GT3 Shakedown: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5423
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest