- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9979 üzenetére
Ja, hogy ez a mod már egy modifikációra lett írva.
Így már érthető!
Nekem, a fullos gyári AC-m van, csak autókat és pályákat szedek le hozzá. -
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9977 üzenetére
Ha az is alapkövetelmény lenne napjainkban, hogy működjön is, akkor egy kiváló mod is lehetne belőle.
De tényleg jól néz ki. Legalább is a videókon.
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9961 üzenetére
Annyira rossz a TCR?
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9823 üzenetére
Köszi. Azt hittem, hogy újra elkezdtek foglalkozni vele.
-
dino_m
senior tag
Tudja valaki, hogy milyen frissítések jönnek AC-ra? Ez ma már a második.
-
dino_m
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #9761 üzenetére
A BMW M3 E92 is ilyen. Nem sok köze van az igazihoz.
-
dino_m
senior tag
Hali!
Nincs valakinek véletlenül egy megmaradt Fanatec FM CSR tápja?
Rossz kormányból visszamaradt, esetleg csere utáni, stb... -
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
Keresd meg a Dokumentumokban az Assetto Corsa könyvtárat, azon belül a cfg könyvtárat, majd azon belül a controls.ini-t. Nyisd meg szerkesztővel és kersesd meg a [Steer] bekezdésnél a SCALE=1 sort. Az 1-st változtasd meg 0.5-re, majd mentsd el és így próbáld ki a kormányt a játékban.
-
dino_m
senior tag
Szerintem mindenképpen érdemes megvenni. Logitech DFGT-t támogatja. Jobban kidolgozott fizika van benne, mint a CARS-ban, tehát a jó vezetési élmény miatt még a magányos krúzolás is fan benne.
A multi jóval aktívabb, mint CARS-ban. Ez főleg amiatt van, hogy nem rég jött egy új DLC hozzá, másrészt a CARS-hoz több, mint egy fél éve már nem jött ki semmi új tartalom. Meg ugye szeptember végén jön az PC2 és mindenki azt várja. De szerintem a mellett is el fog férni az AC, ráadásul ki tudja, hogy AC-hoz még meddig tolják az új tartalmakat. AC 2-ről meg még csak pletykák sincsenek. DLC-k nekem az összes megvan, igaz hogy biztosan van néhány olyan autó, amit még ki se próbáltam, de a vezetési élmény miatt szerintem érdemes mindet begyűjteni, persze ha megvan rá a keret. -
dino_m
senior tag
Az elmúlt egy-két hétben, a DX11-es patch óta beleöltem közel 25 óra játékidőt az rF2-be. Ha arra az AI-ra azt mondjuk, hogy kifinomult, akkor rohadt nagy bajban vannak a szimulátorok AI tekintetében. Nekem mindenesetre a kifinomultságról egészen más a véleményem. Maradjunk abban, hogy az rF2 AI-ja a legkevésbé hülye a többi szimhez képest. De, hogy kifinomult lenne...
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
trialboj #8342 üzenetére
"Tudom hogy ez már inkább szim (habár messze áll az rfactor és iracingtől is, ami szerintem mar a brutal nehéz kategória)"
Mi köze a nehézségnek ahhoz, hogy szim vagy nem szim. Ha jó szim, akkor relatíve könnyű vezetni, mert logikus dolgokat produkál. A vezetési nehézség inkább az árkád gémeknél jön elő, mert idióta dolgokat művel.
Ami már nehéznek mondható egy jó szimben az a határon való vezetés, versenyzés. De ott már általában tizedekről szól a játék vagy inkább századokról. De ahhoz meg sok gyakorlás szükségeltetik. És itt jön a képbe a kontroller probléma, mivel nincsenek a kontrollerek felszerelve FFB-vel, tehát szart se érezni az autó viselkedéséből. Ennyi erővel bármilyen autós címet választhatsz, mert kontrollerrel nagyjából ugyan annyi jön át. Ne is haragudj, de te mint, saját bevallásod szerint is, egy casual gamer vagy, aki megérkezett az AC világába és rögtön a saját arculatodhoz akarnád igazítani az online szerveződéseket. Szerintem vagy igazodsz ahhoz, amit találsz vagy indítasz te magad egy AC csoportot, ligát vagy amit szeretnél, a te szinteden, igényeid szerint. -
dino_m
senior tag
válasz
tobias88888 #8183 üzenetére
Mondjuk én nem igen szeretem ezt a "...sok más dolog hiányzik, amit pár 10 éves játék is tudott...". Mert egy; azokat nem Kunos fejlesztette, kettő; azok nem ezzel a motorral készültek és nem utólsó sorban; egy adott új cím fejlesztője nem azért ül le fejleszteni egy új címet, hogy leutánozza az elődöket. Az AC egy új cím, új engine, új gondolatok. Minden egyes új ficsör, ami belekerül egy csomó idő és odafigyelés, hogy a meglévő dolgok ne omoljanak össze. Ha számottevő igény van rá és anyagilag is megéri a sok munkaórát. akkor majd belekerül. Persze ez minden új címre értendő, nem csak az AC-ra.
A DLC témához. Ne felejtsük el, hogy ezeket a játékokat is olyanok fejlesztik, akik fizetésből élnek, tehát elő kell számukra valahogy teremteni a havi fizetésüket és még ott vannak az egyéb rezsiköltségek is. Nem azért jönnek a DLC-k, hogy gonosz módon lehúzzák a szegény játékosokat, hanem a fentiek miatt. De még mindig ott a választási lehetőség, hogy nem vesszük meg. Viszont akkor ne sírjunk, hogy ez is, az is hiányzik adott játékból, esetünkben az AC-ból.
-
dino_m
senior tag
válasz
neilszab #7997 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy digitális alapokból dolgozhatnak, ha már egyszer licensz szerződésük van, de ezek az adatok nem haladják meg azt ami egyébként is szinte mindenkinek publikus. Értem ezalatt, hogy a FIA által előírt értékek szerepelnek benne. Persze ha olyan a kapcsolatuk, akkor kaphatnak még némi plusszot, de az se olyasmi, amiért az ellenfelek fő célpontja az AC lesz a jövőben, iparikémkedésre.
Meg ahogy írod, a játékosok számára nincs is ennél többre szükség. A lényeg, hogy úgy nézzen ki, olyan hangja legyen és a TV-ben látottakhoz hasonló sebesség érzetet adjon. Az FFB meg megadja azt a fizikai plusszot, hogy azt mondjuk, hogy ezt érdemes volt megvenni.
Meg valljuk be Kunos már futószalagon gyártja az autókat, tehát azért ez még csak nem is iR szint ahol akár egy-két évet is kutyulnak egy modellen. Mert az biztos, hogy egy jól lemodellezett autóhoz azért idő kell. Sok idő. És időből egyre kevesebb lesz Kunosnak, mert lassan át kell állnia a mennyiségre, mert multiplatformon az lényeges szempont az eladások növelésének érdekében.
-
dino_m
senior tag
válasz
neilszab #7992 üzenetére
Szerintem annyira nem dolgozik részletes adatokkal az AC. A többi csapat nem ide fog jönni kémkedni.
Éppen annyira lesz részletes, hogy az a többi F1-re is ráillene, de éppen kellő feelinget biztosít egy játékba az olyan mintha érzéshez.
Részletes adatokat nem fogsz 50 eurós játékokban találni. Akkor miért fizetnének a csapatok euro ezreket-milliókat a saját szimulátor fejlesztőiknek?
-
dino_m
senior tag
Én is hajlok a legutóbbi két NV driver hibájára. A 364.51 és a 364.72-esssel nekem is gondjaim voltak. Például alacsony fps az AC-ban. Visszatettem a 362.00-ásat és most semmi gond.
-
dino_m
senior tag
válasz
HollyBoni #7651 üzenetére
"Az egész hang motor úgy ahogy van katasztrófa, de ugyanez volt a Shift szériánál is, 100%-ban megegyezik."
Ezzel az egy mondatoddal el is árultad, hogy gőzöd sincs miről beszélsz.
Az AC-ban is és a CARS-ban is az FMOD felelős a hangokért.
A Shiftekben ez még nem így volt. A Shift-ben a Madness engine első verziója volt, majd a SHift 2-ben a Madness engin v2.0, ami a Test Drive Ferrariban is. A CARS-ban már egy szinte teljesen újra írt Madness motor dolgozik. Ugye nem kell mondanom, hogy a Shiftek még 32 bites, DX9-es motorral mentek. A CARS meg már 64 bites, DX11-en pörög. Tehát már ez is jócskán kizárja, hogy 100%-ban megegyezne a korábbi Shift szériával. -
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
--Lorant-- #6063 üzenetére
Ha az oldalra akartad csábítani az érdeklődőket, akkor viszont nem ártott volna egy link.
Nem bántásból...
-
dino_m
senior tag
válasz
--Lorant-- #6054 üzenetére
Például sárga vagy világoszöld betükkel jóval olvashatóbbak lennének az időpontok.
Így egy kicsit összeolvad minden.
-
dino_m
senior tag
-
dino_m
senior tag
válasz
Penge@Borisz #5429 üzenetére
Érdekes, nekem is 1.8 GB-ot ír.
-
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #5264 üzenetére
"...nagyon gáz h ilyen rosszindulatúak az emberek (szerencsére kevesen)..."
Szerintem a funkcionális analfabétizmus nagyobb gáz.
-
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #5248 üzenetére
Kár lenne a továbbiakban is ezen rugózni, mert látom belekerültél az euró összegek útvesztőjébe és nem tudsz vagy nem akarsz kitalálni onnan.
-
dino_m
senior tag
Ezért is írtam, hogy Kunosnak kellene visszafizetni, mert Steam csak forgalmazó és levédte magát azzal, hogy nem felel a fejlesztő mulasztásaiért, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet visszaperelni a pénzt. Persze ez is csak elvi fejtegetés, mert a legtöbben legyintenek és továbblépnek. Attól még beszélni lehet a témáról.
-
dino_m
senior tag
válasz
Penge@Borisz #5241 üzenetére
Csak elvi, elméleti síkon gondolkodtam el, hogy mennyire nem számít manapság egy leírt szerződés, miegyéb. Részemről ilyesmin nem lepődök már meg, de azért gondolom azt elmondhatom, hogy mi erről a véleményem, főleg ha fizettem is.
Gondolom az nem játszik ilyen esetben, hogy igazságos vagy nem egy adott összeg. De mégegyszer mondom nem a 2.5 euró miatt, vagy hogy aki nem EA vette meg az rosszabbul járjon, hanem egyszerűen, csak. Ha Kunosék anno ezt találták ki, akkor nekik kellett volna ezt normálisan megoldani, hogy senkinek ne legyen rossz szájíze. Na mindegy...
Az árpolitika a másik dolog senki nem mondta, hogy maga az ár átverős vagy sok lenne. Kár azon rugózni, hogy itt az árakkal lenne probléma. Ha azt mondta volna valaki anno, hogy ennyi az EA és nincs semmiféle igérgetés a DLC-vel, akkor is kiperkáltam volna azt az árat, amit elkérnek a DLC-ért. Már magában egy lézeres Nord is megér ennyit. De ha már úgy próbáltak becserkészni mindenkit, hogy mézesmadzagot is lógattak hozzá, akkor legalább elviekben tartsák magukat az igéretükhöz. És valóban 2.5 euró nem éri meg, hogy keresztesháborút indítson az ember, de legközelebb lehet ez nagyobb és nagyobb összeg is, tehát nem árt ha odafigyelünk néha a dolgokra.
-
dino_m
senior tag
válasz
#70869248 #5239 üzenetére
Igenis van megelőlegezés, mert az Early Acces pontosan azt jelenti, mert igaz, hogy játszhatsz a korai fázisú játékkal, de ha nem lett volna semmi végül a játékból, Kunosnak az utólsó fillérig vissza kellett volna fizetni a már befizetett összegeket. Ugye kész játék megvásárlásánál ilyen nincs.
Ja! Amelyik másik játékra gondolsz, az nem megelőlegezés volt, hanem befektetés.
Mondjuk, abból a szemszögből, hogy az 1.0-ig igérték, hogy kéthetente jön majd frissítés, tökmindegy meddig tartották be a kéthetes dolgot. Most aztán megfogtál.
Ha valaki valamit összekever az te vagy. Az EA megvásárlásával, megvettük az első fizetős DLC-t 50% kedvezménnyel. Ezen rugózhatsz, de ez benne volt a vásárlási feltételekben. Ez esetben az egyáltalán nem játszik, hogy szerinted kinek mi éri meg. A techdemónek meg semmi köze ehhez az egészhez, az egy másik akció volt. Neked is csak azt tudom mondani, hogy a saját pénzeddel legyél nagyvonalú. Bár nem tudom, hogy szándékosan-e vagy csak a felfogásoddal vannak gondok, de ez még mindig nem arról szól, hogy sokallom az összeget vagy hogy azt a 2.5 eurót akarom lefaragni. Magyarul semmi köze az anyagiakhoz.
Amúgy köszi a rövid AC történelmet, de én is rögtön az első, második napon megvettem mindent, tehát nem volt ismeretlen. Viszont nem tudom mi köze az egészhez?Mondjuk tök mindegy hogy pitiánernek vagy kicsinyesnek nevezel, mert téged minősít úgyis a dolog, hogy kábé milyen szinten is van a morálod.
-
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #5237 üzenetére
Nem és nem!!! Nem kicsinyesség, hanem elvárás, ha azzal akar valaki eladni valakinek valamit, hogy a következő tételt megkapom 50%-os áron, ha tulajdonképpen megelőlegezek neki egy összeget egy majdani kész termékért. Vagyis anno azért fizetettem előre valamiért, hogy majd később megérje. Leszarom, hogy ki mennyiért veszi. Az az egy baj van, hogy nem látom az 50% kedvezményt amit irásban beigértek. És nem kell a védőduma, hogy ez az ár milyen jó még így is. Nem én adtam meg az árat. Én a megadott árhoz képest hiányolom a beigért kedvezményt. Ha 30 euro lenne az ára, akkor gondolom már te is itt rugóznál, ha csak 33% kedvezményt kapnál a beigért 50 helyett. De így most kilóra meg vagy véve, mert hát végül is 10 euro nem a világ.
Ja! Ha lement az előrendelési idő, azután már az EA-sok is csak 15-ért kapják vagy ők továbbra is hozzájuthatnak 9.99-ért? Ezt láttad valahol kitárgyalni? Vagy ez megint elsikkad, mert hát milyen jó kis ára van már neki így is.
-
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #5235 üzenetére
Te nem érted az írott szót vagy mi bajod? Ki hadovál? Ha valaki hadovált az maga Kunos volt. Nem is mondta senki, hogy szó volt 7.50-ről. Pont ez a baj. Ugyanis ha lett volna 7.50-ről szó, akkor tartotta volna magát a beigért dolgokhoz. Kunos árazta be a saját munkáját, ha ennyire értékeli, akkor ennyire. Ez az ő baja. Itt nem anyagi, hanem elvi dolgokról volt eddig is szó.
Kunos hibázott, mert úgy látszik nem emlékszik már a saját igéreteire se, amit amúgy írásban adott ki.
Nem kell meggondolni magukat, eleve úgy kellett volna kalkulálni, hogy a korábbiak szerint kiadott dolgaikat be tudja tartani. És nem azért mert valaki rosszindulatú vagy kicsinyes, hanem mert úgy tisztességes.
BTW! Ha már kicsinyességről van szó. Talán a saját pénzeddel nagyvonalúskodjál, ne másokéval. Majd ha te fizeted ki a játékaimat vagy bármi mást, akkor beleszólhatsz, hogy hogyan gondoljak bizonyos dolgokat.És megnyugtatásul, az anyagi vonulat lezárásaképpen mondom, hogy előrendeltem ennyiért is, mivel nem az volt az problémám és AMD-ok problémája se, hogy drága és nem is az, hogy aki nem vette meg EA-ként az most olcsóbban jut hozzá. Hanem egyszerüen elvi kifogás volt.
-
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #5233 üzenetére
"...de persze vannak AMD_ok -nál elégedetlenebbek is, akik nem értik h miért nem ingyen van , hisz eső sincs a játékban úgyhogy őket ki kéne engesztelni...
"
Nem sokallta az árát, hanem az lökte le az ékszíjat, hogy anno azzal promózták az EA-t, hogy aki akkor megveszi, az 50% kedvezménnyel veheti meg az első fizetős DLC-t. Vagyis akár 2.5 Euro vagy több, tökmindegy, nem tartottak be valamit. Pont úgy ahogy a két hetenkénti frissítést se, mert az is talán két alkalomig tartott, azután jöttek a kifogások, hogy ezért és azért nem tudják a két hetes dolgot tartani.
Az valóban szerencsés dolog, hogy végül is a DLC valóban nem egy borsos összegbe kerül és akinek ez a szórakozása az úgyis megveszi, de ha 15 euro a 100%-os ár, akkor igenis 7.50-ért jár az EA-soknak. Senki nem mondta Kunosnak, hogy milyen árat határozzon meg, de ha már meghatározta, akkor tartsa magát a beigért dolgokhoz. Nem is értem, hogy mit nem lehet ezen érteni? -
dino_m
senior tag
Természetesen úgy értem én is, hogy minden hivatalos tartalmat várok, ezen kívül is és nem kérdés, hogyha fizetős akkor is megveszem, hogy legyen miből további hivatalos tartalmat elkészíteniük. Az a minimum, hogy a kedvenc játékaiért fizessen az ember.
-
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #4705 üzenetére
Várom a frissítést is és Dream Packot is.
-
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #4703 üzenetére
Köszi.
-
dino_m
senior tag
válasz
neilszab #4695 üzenetére
Hidd el, én szívesen elfelejtkeznék róla! Nem azért vettem meg, hogy fikázzam, de ha egyszer állandóan belefut az ember a "kis" idegesítő "hiányokba", akkor elég nehézkes a feledés.
És most légyszi ne gyere azzal, hogy mindent le lehet tölteni valamilyen app formájában, mert legtöbbször éppen a himi-humi appok okozzák a problémákat. Szóval én igazán örülök neki, hogy folyamatosan fejlesztve van a motor és miegyéb, de az alaprendszer lenne már végre kész, ha az megvan, akkor lehet mókolgatni és finomítgatni, meg amit akarnak Kunosék. Az meg tényleg egyedi hozzáállás kérdése, hogy ki, mit szeretne a pénzéért látni egy játékban. -
dino_m
senior tag
válasz
barcalaci84 #4692 üzenetére
És ez már a frissítés utáni állapot? Vagy meg kell várni, hogy a modot is frissítsék? Kiváncsi vagyok rá, mert ránézésre nem rossz.
-
dino_m
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=r16LGIpQqBM
Csak okulásképpen!
-
dino_m
senior tag
válasz
SityiSXT #4687 üzenetére
Hát, ja!
Nem beszélve arról, hogy nem csak SMS-től lopta a modellt, de Kunost is meglopja azzal, hogy az ő fizikai motorjára ültette rá, gondolom egy gyári modellre húzta rá ezt a "bőrt". Ezekután nem hiszem, hogy vette a fáradtságot és készített egy gyári értékeken alapuló BMW M1 Procar fizikát. Legfeljebb itt-ott módosított az alapértékeken. És most pénzért, mint saját szerzeményt, árulja. Arcpirítóan szánalmas, némelyik. -
dino_m
senior tag
válasz
N€T0X|N #4685 üzenetére
Ez igaz és tényleg nemigen lehet mit tenni, de a modder legalább csainált volna saját vagy más festéseket. De az, ahogyan a képen is látszik a Vittorio felirat, az elég röhejes, mert a hülyegyerek azt sem tudta, hogy az nem valami autósportban reklámozott márka, hanem egyelőre fantázia festés és Vittorio Rapa nevére utal, az SMS egyik fejlesztőjére, amíg majd nem lesznek valódi reklámozók. Szóval ez így azért már más színben tünteti fel modderünket.
-
dino_m
senior tag
válasz
N€T0X|N #4604 üzenetére
Az iR nem a legjobb példa erre.
iR-ban nem veszel 1.0-ás játékot csak bérled a játékot és a szerverhasználatért fizetsz. Ha nincs aktuális előfizetésed egyáltalán semmilyen szinten se tudod használni a játékot.
Másrészről a gumifizikán kívül írtam még néhány nem kész dolgot és még azokon kívül is van nem kész eleme a játéknak. AI, még fejlesztés alatt. Karrier mód sincs még, mert ami van az inkább eventekből álló feladat sor, de semmiképpen nem nevezhető karriernek. Ha ezeket a dolgokat nem veszem figyelembe, akkor tényleg nem béta az AC, hanem teljesen kész van. -
dino_m
senior tag
válasz
N€T0X|N #4591 üzenetére
Ahogy gondolod, de az hogy most úgy döntenek, hogy 64 bitesbe átteszik, vagy nincsenek még megoldva a memóriakezelési problémák, vagy egyszerüen még optimalizálatlan, ezek a dolgok mindenképpen azt jelentik, hogy fejlesztés alatt áll vagyis talán a béta szinten van most, de az elég jó indulattal. Kiváncsi vagyok, hogy mikor jönnek rá, hogy emelni kell a tickrate-et, hogy ne legyen input lag, vagy például még a gumifizika sincs befejezve. És ezek korántsem featurek, hanem egy szimulátorjáték alapvető összetevői. De ha te úgy érzed, hogy ez már kerek egész, akkor én igazán nem akarok illúzióromboló lenni.
-
dino_m
senior tag
válasz
#70869248 #4588 üzenetére
Jaja, nem minden konfigra lesz jó akkor sem, ha optimalizálják, de amíg nem jönnek rendszeresen a kommentek arról, hogy végre rendbe tették és stabilan fut, én addig nem ruháznék be emiatt a játék miatt egy új hardware-re. Az más kérdés, hogy előbb utóbb, úgy is meg kell lépnie egy HW update-et, mert lassan némelyik már mindenhez kevés lesz. Én is DDR2-es rendszeren játszom az AC-val, de valószínüleg szerencsésen válogattam össze a dolgaimat, mert ahogy néztem egy-két minilagot beleszámítva online eddig elég jól futott, bár volt, hogy ctrl+alt+del-lel kellet kilépni valami szerver hiba miatt, de az se sűrün van.
-
dino_m
senior tag
Bocs, hogy beleszólok, de az is előfordulhat, hogy az ember bátran megvesz egy olyan játékot, amit kész játékként árulnak. Most persze az más kérdés, hogy még a béta szintet se éri el készültségi fokon, sajnos. Egyébként még nem kellene temetni a konfigokat, mert ha valóban dolgoznak rajta és rájönnek, hogy a memória bufferelést és memóriaszivárgást megoldják, legalábbis szerintem memória hibára utal, hogy bizonyos idő után szétesik a játék, vagyis nem fizikai memória hiba, hanem a progi memóriakezelésének a problémája. Nem beszélve arról, hogy most van szó arról, hogy 64 bites lesz a progi. Tehát szerintem még bőven jók lehetnek azok a konfigok, amik jelenleg kevésnek bizonyulnak. Nem kell más hozzá más, csak annyi, hogy Kunosék végre valóban egy kész játékkal rukkoljanak elő.
-
dino_m
senior tag
válasz
Ventur@ #3730 üzenetére
A dokumentumokban az AC könyvtárban keresd meg a cfg alkönyvtárat, ott találsz egy controll.ini filét, abban keresd ki a te kormányodra vonatkozó részt és ott a scale-t állítsd be 0.5-0.6-ra. majd mentsd el. Ha érkezik frissítés nézd majd meg, hogy nem írta-e felül gyári értékre, ha igen írd be újra ugyanezt.
-
dino_m
senior tag
válasz
wolf033 #3705 üzenetére
1.0.6 RC
- Launcher default theme: fix for opponent skin selection method
- Launcher default theme: fix for special event opponent level
- updated FMod project for modders (in SDK\Audio folder). Please use Fmod 1.05.03 - pipeline still WIP
- exposed MAX_CHANNELS parameter in assetto_corsa.ini. Lower to 32 ONLY IF you experience stuttering/missing audio during gameplay
- fixed missing backfires for some cars
- optimized FMod thread occupancy
- Lotus 98T qualifying turbo and engine rev damage balancing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest