- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
-
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur #9309 üzenetére
Kár hogy csak 1 autó van benne különböző festésekkel.
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur #9241 üzenetére
Hátööö... nekem az FFB is elég fura, meg a hangok se nagyon tetszenek.
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur #9238 üzenetére
Az igen jól néz ki.
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur #9098 üzenetére
Melyik pálya? Cup, Endurance?
-
macy
addikt
válasz
zilazil #8748 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, félreértés ne essék, abszolút az Assetto a favorit nálam vezetési élményre, nagyon jó vele menni. Most próbáltam a Mclaren P1 GTR-t Nordon, hát az brutál. Kikupálták most valamennyire az AI-t is, már legalább nem vacakol mögöttem, akár féktávon is lenyom. Eddig akkor se akart elmenni mellettem ha lehúzódtam, hogy elférjen. Volt, hogy direkt megálltam a pálya szélén, erre megállt az is.
Ja és ami nekem hiányzik, az az hogy nem lehet multiban AI-t betenni. Most hoghy javítottak rajta igazán megcsinálhatnák. Haverokkal szoktunk néha gurulni, de 3-an elég unalmas, nyilvános szeróra meg nem akarunk menni mások versenyét zavarni. Én se vagyok egy ász pilóta, a két haver meg mégúgyse. Már odáig süllyedtem, hogy megvettem a 2 hülyének az F1 2016-ot, aztán majd nyomunk valami bajnokságot -
macy
addikt
válasz
Hokunda #8378 üzenetére
Ez eléggé szimulátor ahhoz, hogy billentyűzettel esélyed se legyen játszani. Gémpaddal el lehet szórakozni, de szerintem az sem az igazi, bár hozzá kell tennem, hogy sosem próbáltam. Kormány kellene, abból is legalább egy DFGT, hogy megfelelően élvezni tudd a vezetést.
-
macy
addikt
A füst és a dinamikus tükröződés vagy mi a túró ami nagyon eszi a gépet. Nálam a 7850-nel le volt véve a füst normálra vagy low-ra, a tükröződés statikusra. De még úgy is ha szervert indítottam 10 autó fölött 15fps-em volt.
-
macy
addikt
válasz
#97716736 #8173 üzenetére
Kipróbáltam az ACFL 2016 3.1-es verzióját, szerintem nem jó. Itt is könnyű a kormány, de nincs Steer assist a setupban. Nem tudom milyen lehet a 4-es verzió. A videó alapján, meg ahogy olvastam megcsinálták az MGU-k szimulálását, meg a kormány is olyan a videóban mint az F15-ös ferkán. Mert a 3.1-esben egyformák a kormányok. Gondolkodtam, hogy megveszem, de a 3.1-et kipróbálva nem tetszik. Viszont ha lekoppintották az F15-öt, akkor talán még jó is lehet.
-
macy
addikt
válasz
manya777 #8122 üzenetére
Nálam ezek vannak. A full HD az csak virtuális szuper felbontás, driverből rányomva, mert besz@rt a tv-m és most a régi 1360-ast használom. Nálam van úgy, hogy 15fps-sel indul a játék ha AI-kat teszek be. Olyankor a procihasználat 25%-van. Újra kell ilyenkor indítanom és akkor megy rendesen. Próbáld meg a füstöt lejjebb venni, meg a tükröződést statikusra állítani. Ezek nagyon sokat zabálnak.
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur #8063 üzenetére
1 métert se mentem még vele, most próbálgatom az ERS-t a 15-ösben. De menjetek inkább 98T-vel, az az igazi
-
macy
addikt
Bakker, most olvashatok utána mi ez a töltögetős izé, mert gőzöm sincs. De piszok jó lett a cucc.
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur #8057 üzenetére
Próbáltad újraindítani a steam-et?
-
macy
addikt
válasz
Motion_Blur #8055 üzenetére
Szerintem már a gépeden van. Ha lejött az 1.7.
-
macy
addikt
válasz
tobias88888 #7808 üzenetére
Nálam működik rendesen.
-
macy
addikt
válasz
El_Gigante #7730 üzenetére
Én tudom. Csak kanyarban nem
-
macy
addikt
válasz
Satan_Claus #6794 üzenetére
Akkor is elindulhat a segge, ha elől sokkal nagyobb a fékerő, főleg ha hátulról levett az ember egy kis leszorítóerőt is.
-
macy
addikt
válasz
matyialiga #6670 üzenetére
Koko látta már?
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Egyébként én próbáltam TrackIR-el, de nem jött be. Későn reagálok ha megcsúszik az autó segge. Repülős szimeknél nagyon jó, de se assettoban, se carsban nem tudok vele normálisan menni.
-
macy
addikt
Na úgy látom ma rossza napom van, nem tudok végigmenni nordon törés nélkül.
-
macy
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #5982 üzenetére
Szivesen.
Valaki árulja már el hogy lehet P1-el 350km/h-t menni nordon. 337 a legnagyobb sebességem. 66-ik vagyok RSR-en. -
macy
addikt
válasz
Doki-HUN1978 #5978 üzenetére
Ha kiviszed az egeret jobbra előugrik az app sáv. Ott van minden.
-
macy
addikt
Jut eszembe. A pedál appon a gázpedál fölött az a kis kocka mi lenne? Nekem állandóan piros. A másik meg, hogy P1-nél, a gyári kmóra appon van egy piros, egy kék, meg egy zöld csík. A piros gondolom a turbó nyomás lehet, valamelyik a KERS, de mi a harmadik?
-
macy
addikt
Jó ez a kis gép, csak nem olyan virgonc mint amire számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest