- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
wolf033 #9902 üzenetére
Megfejtettem nálam mi ez és mi a workaround. Itt hagyom ha esetleg valaki belefut ilyenbe fanatec cuccal. Valamiért kétszer jelenik meg a game controllerek (devices& printer alatt csak egyszer) között a DD1, ezt fanatec le is írja, hogyez ilyen és így rendben van, bármelyik tulajdonságaira mész működik. Content manager is kétszer látja, viszont amit elsőnek lát az nem működik, így nem csinál semmit az egész. Ha újra benyomkod mindent az ember akkor megjavul.
Élhető megoldás elmenteni egy presetet és annak a betöltése ugyanúgy megoldja, az csak két klikk indítás után. Érdekes, más játék nem látja kétszer és nincs ilyen gond és win reinstall előtt, content managerrel se volt gond.
-
KaraDani
addikt
válasz
wolf033 #9900 üzenetére
Néha volt ilyen régen nekem is, de most minden content manager újraindításnál, és csak egy devicera, ami nagyon furcsa és idegesítő
. És igazán el sem felejti, mert írja, hogy ott a beállítás csak nem reagál a beállított dolgokra. Neked Assetto maga felejt, vagy content managert használsz?
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
vlevi
nagyúr
-
-
AMD_ok
őstag
-
menledge
senior tag
-
guftabi96
addikt
válasz
wolf033 #7791 üzenetére
+1
Én is ezt javaslom.
És én is tetű lassú vagyok, főleg 1 körön.
Érdemes több emberrel együtt menni, úgy jobban fogsz fejlődni.
Pl nekem rendszeres az, hogy a versenyen futott leggyorsabb köröm gyorsabb (és nem 1-2 századdal), mint az időmérős, mert olyankor nem arra figyelek, hogy minél jobb időt érjek el, hanem csak megyek valaki után, és próbálok nem lemaradni.
Pont a múltkor Brands Hatch-ben volt ez velem Mclaren 650 GT3-mal, hogy az időmérős köröm leglágyabb gumival, rövidebb váltókiosztással kevés benzinnel 1:30 vége volt.
Versenyen meg a második körben, 10 körre megtankolva, medium gumival mentem 1:29-et.
Biztos jelentett valamit a szélárnyék, de nem hiszem, hogy egyet.Egyébként, ha valamikor indul magyar,ingyenes liga, ami hétvégén (vagy hétköznap nem túl későn(reggel korán szoktam kelni)) rendezi a versenyeit, akkor én vevő lennék rá.
Tudom, kérdeztem már, kaptam is ajánlatot, de aztán úgy alakult, hogy nem tudtam volna részt venni benne, így aztán nem is nevezetem. Most úgy tűnik, hogy lenne rá időmA kicsit gyengébb autókat jobban preferálom, erősebbekhez én kevés vagyok. Race07/Rfactor ligákban is ilyen 300Le körüli elsőkerekes túraautókkal mentem.
szerk: mikorra várható a patch? Ma korán végzek, délután már jó lenne kipróbálni
-
menledge
senior tag
válasz
wolf033 #7434 üzenetére
Köszi a segítséget!
(#7435) Sutee89
Köszi, így terveztem!
Eddig a virágbolti verzióval játszogattam, de kedvetkaptam, hogy néha veletek játszak az ilyen fun "versenyeken"
Bár kicsit elszomorított, pl a mostani toyota-hungaroring páros. Én is kipróbáltam, és nagyon tetszett, aztán ránéztem az időkre, és nem, hogy kicsit túllépem a 107%-ot, kb 10 sec-et kapok, ami nagyon sok.
Ezért gondolkozok, hogy egyáltalán érdemes e veletek néha menni, vagy elég ha magamba elbohóckodok. -
AtaWrc
aktív tag
válasz
wolf033 #7352 üzenetére
Én szerintem meg csak egyszerűen üzlet.
Ne legyen csak "réteg játék", minél többen vegyék, és játszanak rajta.
Nem véletlenül írtam hogy bolondbiztossá tették a cuccot, és evvel nem akarok senkit megbántani.
De ez már tényleg túl van lihegve.A mai napig ha szimulátorozni akarok, akkor előveszem a Grand Prix Legendet.
Fizikája, még mindig megállja a helyét, ajánlom a figyelmetekbe.
Béke veletek.
ui. az idő majd úgy is eldönti kinek van "igaza", ha kiveszik, változtatnak rajta, az majd sok mindent elárul.
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
-
neilszab
őstag
válasz
wolf033 #6730 üzenetére
Ez egy piaci kísérlet, valóban nem lehet tudni, hogy mekkora lesz rá az igény...
Viszont azért GT, Forza, PCars miatt azért biztosan van konzolon is egy masszív réteg, akiknek van kormánya és ezeknél esetleg kicsit többre vágynak. Kérdés, hogy ők mennyien vannak? Vagy, hogy esetleg hány olyan lesz, aki megveszi az AC-t, majd lefagy a mosoly az arcáról, mikor gamepad-dal körbe próbál menni... és vesz egy kormányt. A PCars a megjelenésekor tudtommal igencsak megdobta a kormány eladásokat, meglátjuk...
-
neilszab
őstag
válasz
wolf033 #6723 üzenetére
Attól még nem lesz árkád a fizika, hogy még több autót adnak ki hozzá...
Illetve egy Marco-val készített interjú szerint, pont a fizikát tartják ők is a sikerük fő kulcsának és ezért nem fognak változtatni ezen a konzolos megjelenés kapcsán sem, de itt ez egy kicsit bővebben is össze van foglalva: [link] -
Adebayor
aktív tag
válasz
wolf033 #6725 üzenetére
ezt vágom, én oylanra gondoltam ,hogy kiirja hogy eddig hány kilómétert mentem. és abbol például tudom, hogy mennyi van még visza a 300-ig, amiért kapok egy izét
meg amit példának irtam. hogy mennyek 10 tiszta kört hotlap modban.
Mentem 16 kört és nem adta meg. például ott is megnézném hogym ennyi kört adott meg belőle.. stb. -
subaruwrc
félisten
válasz
wolf033 #6363 üzenetére
woot.
1.1.5
- Changed BMW M235i Racing fuel tank capacity to 85l
- Changed graphical size of front tyres of Lotus Evora S
- fixed difficulty level on Special Events
- weather light normalization
- Updated FMod to 1.05.14 - probably you need to rebuild your banks
- New Fmod SDK project, please read the provided txt in the project folder
- New LaFerrari sound set
- Improved stereo image
- Fixed sound displacement for 4.1 speakers configuration
- Fixed abnormal pan settings for 458 Italia samples
- Corrected typos on LaFerrari tyres and adjustments on vehicle balance
- Corrected typos on Nissan GT-R GT3 tyres
- Added dampers settings on BMW M235iRacing and Alfa Romeo 155 Ti V6
- Adjusted McLaren F1 GTR bonnet camera inclination
- McLaren P1 now has an active aero brake rear wing as per McLaren latest software update.
- Fixed rear left brake caliper on BMW M3 E92
- Fixed center rear mirror on Lotus Evora S
- BMW 1M lights fixed
- Fixed setup toe alignement bugs for Lotus Elise SC S1,S2Ty Kunos!
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
wolf033 #6271 üzenetére
Hasonló a konfigom, FX6100 / 7850 1 GB, hasonló a tapasztalat. Egyedül, 10 fővel fullHD minden lehúzva 60+ FPS van, gyönyörűen játszható a játék, még 24 AI-val CPU limit, GPU már malmozik kicsit, 30-40 FPS.
Viszont amint belépek a multiba, és elég sokan vannak fent, akkor egyből megdöglik a game, alig van 20-30 fps. -
wolf033
senior tag
válasz
wolf033 #6265 üzenetére
Na nagy az öröm.
Nem tudom mi volt a baj mert teljesen újra raktam az AC-t, nincs fent semmi idegen app és ISMÉT jól fut a gamma.
Grafikai beállításokkal továbbra sem foglalkoztam, hagytam úgy ahogy a telepítésnél állította az AC. Magasabb beállítás mint ahogy eddig használtam, bőven közepes fölött.
(Egyedül a pályán ezekkel a grafikai beállítással 100-110 fps Imolában)
Imola 10ai + Én 5 kör versenytáv.
Rajt, semmi döccenés 50-60 fps min.
Folyamatos tömegben autózás és átlag 70-80 fps és egyszer sem akadt meg a játék.Ezek szerint mégsem a gépemmel volt a baj.
Továbbra is teljesen jó a gépem egy közepes beállítással.
Valószínűleg valamelyik appal lehetett a probléma. Ha valakinek esetleg hasonló probléma merülne fel akkor érdemes első körben a telepített appok között szétnézni. -
barcalaci84
őstag
válasz
wolf033 #6263 üzenetére
ezeket az akadásokat könnyen okozhatja valamelyik app is...pl az ov1 különösen kerülendő , mert ezer éve nem frissítették rendesen...
de érdemes ellenőrizgetni a pylog txt -t is sűrűn...főleg ha akadást észlelsz...
pl nálam az egyik app (amit inkább nem nevezek meg) hipp -hopp szét errorozza magát , ha más app is van mellette(mindegy h mi van mellette
)...több száz megás fájlt varázsol percek alatt a pár KB-s pylogból...ráadásul ilyenkor a szerverről is ledob egy idő után...
-
wolf033
senior tag
válasz
wolf033 #6262 üzenetére
Újra telep megtörtént és a végén még jó lesz a dolog. Mintha jobban futna de nem akarom elkiabálni. A kormányt sem állítottam még be csak billel (nagy élmény volt) mentem két kört Imolában és egyszer sem akadt meg pedig gyári képernyő beállítással mentem ami magasabb jóval az általam beállítottnál. A gyári beállítással 100-110 fps volt. Amikor a sóderban jártam és por volt előttem akkor leesett 80-90 közé.
Na holnap majd beállítom a kormányt és megyek pár karikát. Tök jó lenne ha ennyi lett volna a baja.
-
Jack@l
veterán
-
.LnB
titán
válasz
wolf033 #5827 üzenetére
Nekem az első nap mikor kijött a DLC, nagyon ritkán előfordult, de azóta egyszer sem. Nekem SSD-n van a játék ha ez segít.
(#5828) Kommy Na ez nekem tetszik, bár én mindig tiszta körre törekszem.
(#5829) subaruwrc: Ez clear idő? Szóval büntetésekkel nyomtad? Lényegtelen, megdöntöm
-
válasz
wolf033 #5636 üzenetére
Tudom. Valahol megértem ezt is, "fő az egyenlőség"-re hivatkozva. Csak ha már Kunos elénk rak egy komplett mezőnyt (ne felejtsük el, hogy még Ford GT GT3 is lesz!), jó volna használni is, nem csak márkakupát indítani. Nem követem figyelemmel a Masters GT3 teszt bajnokságát, de van olyan autó, ami túl erős a többihez képest, tehát minden pályán favorit? Milyen a balansz?
-
.LnB
titán
válasz
wolf033 #5545 üzenetére
Megmondom őszintén tartok ettől a ligázástól. Kezdő kis tök vagyok még. És nem tudom milyen kötelezettségekkel jár ez. Ha vannak kötelező programok (amit azért kétlek) és nem érek rá az rossz érzéssel töltene el
Assetto-ban van olyan liga ami kezdőket is befogad? Nem tudom, hogyan működik ez az egész. Eddig általában a teljesítményem miatt hívtak csapatokba..(más játékokban persze)
-
KaraDani
addikt
válasz
wolf033 #5524 üzenetére
Jolvan na, azert nem kell igy az orrom ala dorgolni
Oktober ota nem ultem a cockpitben, ugyhogy direkt valami egyszerubbet valasztottam szekivelAmugy elveztem azt a sinautot, szerintem ugy viselkedik ahogy illene neki. De a 190 biztos jobb moka itt, nem vitatom, majd ma meglesem. Mondjuk C7R-ezni is akarok meg parat be kell kergetni 6:40 ala, mar nem kellett sok hozza
-
KaraDani
addikt
válasz
wolf033 #5498 üzenetére
Majd ha ma is megyunk esetleg beszeljunk kozben, hogy egy autoval menjunk mar. Amikor bejott az 1 koros verseny mondom legalabb kergetozunk egyet, erre a rajtracson neztem hogy a 190-el vagytok mogottem mig en a C7R-ben csucsulok. Igy Neuro fenyegetese hogy mindjart letol annyira nem volt felelmetes
Tegnap meg nem akartam H valtos autot vallalni, mert iszonyu regen nem szimeztem, de ma mar johet
(#5523) Jack@l: np fejeltsuk el
-
MPowerPH
félisten
válasz
wolf033 #5368 üzenetére
Hehe, nekem most 2 nap offom van, szoval valszeg en 2 napig nem alszok, de meg csak nem is eszek. Csak a lezerszkennelt Nord miatt vettem meg a jatekot, ezt varom mar azota. Eleg sokaig tartott, de szerintem ez mindent megert. Eddig sem mentem nagyon masik palyan, a Snoopys verzio meg nem az igazi, persze atmenetileg jo volt.
Latom szoktatok funraceket rendezni. Mi a beszallo?
Most mar en is jonnek, eddig nagyon a periferian volt az AC.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest