- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Van egy Z77 Extreme 4 lapom benne egy 3570K proci 4.2-őn hajtva és egy Powercolor 7870 Myst VGA a gépben. A kérdésem az lenne, hogy szeretném úgy használni a gépet, hogy a monitor a VGAra lenne dugva (jelenleg is így üzemel) és a gép melletti LCD TV meg HDMI kábellel az alaplapba az IGPt használva (jelenleg a diszkrét VGA HDMI kimenetére van kötve).
A Powercolor Myst egy Tahiti LE alapú chip és egy megjelenítővel is nagyon melegszik, nemhogy kettővel ezért szeretném munkára fogni az IGP-t.
Mit kell ehhez állítanom? Elég a BIOSban engedélyezni az IGPt és elsődlegesnek állítani a PCI Express VGA-t, majd feltenni az IGP driverét?
Játékhoz elég nekem a diszkrét VGA, nem kell az IGP ereje (hátránya?) így a Vitru nem érdekel, csak asszony nézne filmet LCD TV-n, amíg én játszok a monitoron.
Befolyásolna-e valamit az aktív IGP a proci jelenlegi tuningja szempontjából? Lehet-e egyáltalán akkor tuningolni a procit ha az IGP aktív?
Előre is köszi!
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Z77 Extreme4 alaplapban egy 3570K, minden alapon semmi tuning, prime95-el 4 magon terhelve hogy futhat 3600on?
Nem 3400en kellene? -
Looserke
őstag
válasz
gyuribácsi88 #3068 üzenetére
én valami ismerős, szomszéd, rokon gépében kipróbálnám a kártyát gari előtt, nahogy hülyén jöjj ki belőle...
én is tegnapelőtt raktam össze az új gépem és meg se nyikkant bekapcs gombra, már én is írtam a garinak amikor innen a fórumról jött az ötlet hogy valami rövidre zárja az alaplapot és tényleg a Coolermaster 212 EVO CPU hűtőnek az alaplap hátulján lévő megtámasztása ért hozzá a ház oldalához, raktam közéjük egy papírdarabot és pöccre indult a gép...
-
Looserke
őstag
Win8 fent, World of Tanks is fent és pörög ezerrel vajsimán...
-
Looserke
őstag
UEFI frissítve és beállítva, most megy fel a Windows 8.
-
Looserke
őstag
válasz
andrasko #3038 üzenetére
nekem a házba becsavarható kis réz bizbaszokba megy bele a csavar, de szerintem olyan kicsik, hogy a 212 evo hátlapja hozzáért a ház falához, szerencsére meglett a hűtőzsír és felraktam a hűtőt így a kivett lapon, rákötve a monitort és az egeret már be tudtam lépni az UEFIbe úgy látszik megy minden...
délután majd beszerelem a lapot a házba csak teszek a hűtő hátlap és a ház fala közé valami papírt vagy ilyesmit hogy ne érintkezzenek
-
Looserke
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3030 üzenetére
Alaplapi bekapcs gombbal se ment
-
Looserke
őstag
Sziasztok.
Osszeraktam az új gépet.
3570k és extreme4 de be se kapcsol. Se fény se hang. Mit baszhattam el? -
Looserke
őstag
tegnap megrendeltem az új gépemet és ezennel csatlakoznék a klubhoz:
ASROCK Z77 Extreme4
INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 1155 BOX
CORSAIR 8192MB Vengeance Low Profile DDR3
COOLERMASTER Hyper 212 EVO hűtő
FSP Aurum Gold 600W táp
SAPPHIRE 11200-14-20G HD7850 2GB GDDR5 OC PCIEEsetleg egy két jótanács a gép összerakáshoz?
IGPt nem akarom használni és a CPUt is max 4GHz-ig tervezem tuningolni ha bírja alapfeszen.
Ehhez a tuning beállításhoz ha kaphatnék egy kis segítséget azt megköszönném...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest