- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Pontosan nemtom, de valószínű valami a bois regiszterekbe, vagy driver flagekben beakadt, elég gyakori jelenség ha sleepbe küldöd vagy hibernálod a gépet. Előbb utóbb biztos megoldják újabb biossal/driverrel a bugot, de haveromnak az asus z77-es lapján is hasonló volt a gond.
-
-
-
littlemole
őstag
Ezt nem is tudtam hogy az asrock nak is dual biosa van. Gigabyte ról tudtam.
Sajnos neki nincs semmi olyan ismerőse ahonnan másik procival ki tudná próbálni. Az én gépemet nem fogom szétszedni a próba kedvéért.
A kábelkihúzásos javasolt dolgokat megkérdezem tőle holnap hogy megcsinálta e. De szerintem nem járt sikerrel. Illetve még a proci kivételt is mondom majd neki.
Garanciás az alaplap. Szerintem ha visszaküldené akkor cserélnék. A gond az vele hogy nem tud vagy akar várni 1+ hónapot amíg megkapná az újat. Mondjuk én felajánlottam egy részleges gépet amibe csak winyó kell. (Netre használná úgyis főleg)
Erről mi a véleményetek? Nem is tudtam hogy a Bios chip cserélhető ily módon a lapon. Szóval nincs akkor ráforrasztva.
-
Jack@l
veterán
Dual biosos, ha elcseszi az írást, akkor asszem a backup indul el, még egy proci kivétel cmos clear proci vissza figurát megjátszanék. 2.0-val használom, má vagy 5x frissítettem, semmi gond nincs vele.
UI: talán lehet ki kéne próbálni egy régebbi i5 - i3-al és azzal újraflesselni a 2.0-t. -
fntastic
aktív tag
Hát ha nem indul el a gép, ott még nincs köze semminek a driverekhez... Lehet valamilyen alaplap bug (pl. én nem tudtam húzni az E5200-met a fos lapomban, mindig újraindult, olvasgattam a fórumokat napokig, aztán a SATA-t kellett átrakni Enchanced-re, 1 ember írta valahol egy fórumon
, ki érti az ilyet
) és próbálgatni kell néhány ilyesmi beállítást, persze amiről tudod, hogy nem gáz, hogy át van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest