- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen [link] időmérőt szeretnék építeni. Ezzel egy drónverseny pályán lehet a köridőket mérni, ebből fakadóan valamelyik kapuhoz kell lehelyezni. Én onnan 10-20-50 méterre vagy még távolabb lennék és az én telefonomról futna az időmérés USB-n vagy BT-n keresztül. A táp (18650 vagy valami maradék LiPo) lehet az időmérőnél és nálam is.
Ideális esetben (álmomban) ezt a 10-20-50 métert egy vezetékpárral hidalnám át, majd a pilóták körül ott lenne a bluetooth modul, amivel a telefonomon mérem az időket. viszont aggódom, hogy túl sok áram veszne el egy ilyen hosszú kábel ellenállásában és esetleg nem is működne az egész.
Maximum hány méter (és hány AWG) vezetéket tudnék felhasználni, ha sima 1 cellás akksi a betáp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest