- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #11397 üzenetére
Ezeket tapasztalati úton tudtam meg, de ha időben észrevetted volna, hogy nagyon melegszik, és rákérdezel, el is mondtam volna. Sajnos előbb nem jutott eszembe...
Itt írtam az én kínlódásomról a pwm-mel. Egészen 32Hz-ig kellett levinnem a frekit egy másik driverrel (L9110s), hogy legyen teljesítmény, és ne melegedjen. Ezzel a shield-del magasabb frekin is működött, de én sosem próbáltam 8,4V-nál nagyobb táppal.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- FOTÓS beárazás
- PlayStation 5
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Path of Exile (ARPG)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest