- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #11874 üzenetére
Igen, mikulás sapi csak a nagybetűsöknek, és néhány topikgazdának járt. Ha nevet változtatnál azt itt is megírhatod nyugodtan.
-
válasz
FuRiONight #11815 üzenetére
De crey egy párra azt mondta, hogy megoldható, azokkal mi a gondod, mégsem tetszenek?
-
válasz
Dr. 444Hertz #11727 üzenetére
Mindezt húsvéti köntösben? Pontosabban azt is mondhatnám, hogy "ilyen szerelésben?"
-
válasz
spleenszuru #11667 üzenetére
Igen, azt Wyll rajzolta.
-
válasz
Ferenczi Áko #11603 üzenetére
Oks. Beraktalak az összefoglalóba.
-
válasz
Ferenczi Áko #11601 üzenetére
Nem baj, hogy különböző, foglalt a karakter, így nem lehet másik. (Pls ne hozz majd példákat másokról, régebben más szabályok voltak.)
-
válasz
Ferenczi Áko #11596 üzenetére
Ez a középső rendben lesz.
-
válasz
Luck Dragon #11500 üzenetére
Ha még egy modi jóváhagyta. Türelem.
-
válasz
Luck Dragon #11489 üzenetére
Igen, ahogy Hertz is írja, az utolsó tökéletes. Akkor virág nélkül és fekete hajjal legyen?
-
válasz
Luck Dragon #11463 üzenetére
Esetleg írj rá Peterson-ra, hátha megvan neki a kész munka PS-ben - vagy amiben dolgozott - azt még könnyebb lenne alakítani.
Btw egyébként nem reménytelen forráskép. -
válasz
Luck Dragon #11461 üzenetére
Oké, viszont ehhez kellene a forráskép, mert ilyen kis képen macera ilyesmit módosítani. Anno sajnos nem osztottad meg.
-
válasz
Luck Dragon #11459 üzenetére
Igen, de mivel a tiéd volt, így módosítás sem szükséges, csak ha szeretnéd.
-
válasz
Luck Dragon #11435 üzenetére
Nézelődtem, de semmi. Sztem ezt engedd el és keress vmi mást.
-
válasz
Luck Dragon #11433 üzenetére
Hát ha azokon nem találtál, akkor necces a szitu. De ha elárulod hogy ki ő, akkor segítünk mi is.
Ez amit találtál nem jó sajnos, nagyon kevés látszódik az arcból. -
válasz
szente #11419 üzenetére
Omlás egyébként azóta már ismét foglalt, csak nem került ki a szabadok közül. A másik még oké lenne, viszont ilyen kis méretben elég babrás módosítani, hogy jó is legyen, jó lenne hozzá megtalálni az eredeti forrást.
De akár a Pixie and Dixie-ből is nézhetsz másik karaktert, ami még nem foglalt. Vagy másik régi rajzfilm karakter, amit szerettél. -
válasz
csuvicsuva #11414 üzenetére
Okés, beraktalak.
-
válasz
csuvicsuva #11405 üzenetére
Nem lehet mahinálni, de ezek szerint csak nem sikerült elolvasni rendesen a szabályokat, mert itt világosan le van írva, hogy miért.
Töröltelek az összefoglalóból, amíg eldöntöd, hogy mit szeretnél.
-
válasz
csuvicsuva #11403 üzenetére
-
válasz
csuvicsuva #11397 üzenetére
Oké, beraktalak az összefoglalóba. Majd az arcképgyáros, aki készíti választ a kettő közül.
-
válasz
csuvicsuva #11394 üzenetére
Ez az irány nem igazán jó. A rajzos forrás nem azt jelenti, hogy ténylegesen egy rajz legyen. Az általad linkeltekkel is ugyanaz a baj, ami a fotókkal is, túlságosan 3D-s, fotorealisztikus, így sokkal sokkal több munkával lehetne csak belőle bármit is kihozni, ami a végén lehet hogy nem is adná vissza azt, amit szeretnél. Ezek sem a legoptimálisabbak, de ilyesmi vonalon kellene elindulni: [link] [link]
-
válasz
Dr. 444Hertz #11254 üzenetére
Részemről mehet.
#11256 Busterftw
Ez felejtős ebben a formában. Arc nélküli, nyak és váll nélküli, teljesen idegen a többi arcképtől, szóval nem.
-
válasz
Csokishurka #11219 üzenetére
Nem kell, beraktam a képet az összefoglalóba.
vettem.
[ Módosította: jim bcs ]
-
válasz
animatrix11 #6160 üzenetére
Keress más karaktert, amiből van megfelelő forrás.
-
válasz
davidsone #6152 üzenetére
Ez sem a legjobb.
És akkor ez válasz egyben animatrix11-nek is...
Ha vettétek volna a fáradságot és elolvastátok az Arcképgyárosok kéréseit, nem merülnének fel ilyen kérdések.
Nagyon sokan összekeveritek rajzolt és rajzos, rajzfilmszerű kifejezéseket. Amiket ti linkeltek, leeht, hogy ceruza vagy egyéb rajzok, de ugyanúgy 3D-s, belső kontúrokat nélkülöző források. A kérésekben is le van írva feketén-fehéren: egyszerű, stilizált figura, kevés szín, homogén felületek, kevés árnyék, kevés részlet, határozott külső és belső kontúrok. Ha megnézitek az általatok linkelteket, és ezeket a feltételeket, legalább 2-3 olyat fogtok ti is találni, miért nem alkalmas forrásnak.
Nem mellesleg pontosan le van írva, hogy hol lehet jó képeket találni, főként deviantart és hasonló oldalak.
-
Szia!
A képeket linkesítettem, így nem szedi szét a fórumot. Ha mindenképp a mosolygós arca a lényeg, akkor szerintem ebből könnyebben meg lehet oldani, mint az általad linkeltből, nagyon kicsit még szerintem lesz hozzárajzolva, de egész alakosban nem férne el.
Már vártam mikor kéri valaki Louie-t, nagyon szerettem ezt a mesét.
-
válasz
Ganz-[HUN] #6044 üzenetére
Nincs lefoglalás és előre készítés sem. Sajnos a sorban álló kérvényezők képeire sem mindig van idő, arra viszont jelenleg nincs kapacitásunk, hogy még a nem jogosultaknak is készüljenek előre képek. Köszönjük a megértésed.
-
Ez nagyon nem jó forrás, teljesen olyan mintha egy fénykép lenne. Azt javaslom, amit crey is írt, ha elfogadod, hogy nem lesz teljesen élethű az elkészült arckép, akkor keresünk egy rajzosabb forrást, ami alkalmas lehet (például ez annak tűnik), ha meg nem, akkor keresned kellene egy másik karaktert.
Arra sajnos nincs kapacitás, hogy elkészítsünk egy arcképet, ami aztán abból kifolyólag, hogy nem hasonlít az eredetire, ne kerüljön beállításra.
-
válasz
Balu972 #6005 üzenetére
Nem kell átböngészni az egész topikot, csak az oldalt linkelt szabályzatot kell elolvasni.
a.) 800 napja regisztrált nick és minimum őstag rang, vagy
b.) 2500 napja regisztrált nick és minimum senior tag rang, vagy
c.) 10 címlapos, szakmai cikk (fele kiemelt) a Logouton,
ÉS nem volt kitiltás, figyelmeztetés. Ha volt, egyéni elbírálással kb. 2 hét múlva lesz válasz a topicban.(#6004) koxx
Nekem fura volt, hogy tényleg csak úgy lógott a levegőben az egész. A mostani ezerszer jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest