Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Áldott, békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
csuvicsuva
addikt
válasz
fattyu #11574 üzenetére
Nyilvánvalóan ez volt a szándékom.
Pontosan erre akartam kilyukadni a "mártírkodással", hogy hányingerem van az idióta magyar mentalitástól, hogy mindenki meg akarja a másiknak magyarázni, hogy mire gondolt, amikor valamit leírt vagy mondott.
Az érintett személytől elnézést kértem (igen, én tudok, sőt, még olyan esetekben is, amikor nem nekem kellene), ha így érezte. Lépjünk tovább.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11572 üzenetére
Viccelődtünk, a mondandómban pedig semmi ilyesmi felhang nem volt, szimplán közelebb érzem magamhoz azt az értékrendet, mint azt a fost, ami nálunk zajlik, de ha degradálónak érezted, akkor tőled természetesen elnézést kérek, a többiek meg azt gondolnak, amit akarnak.
De már megszoktam, hogy a konzervatív embereket ezen az oldalon (is) félreértik és tűzzel-vassal üldözik.
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11564 üzenetére
Affrancba. Húgod, nővéred nincs?
Amióta gyerekként először láttam japán nőt, azóta mantrázom, hogy az apa férfi, az anya japán nő.
U.I: nem, nem Az érzékek birodalma volt.
-
csuvicsuva
addikt
Na várjatok, akkor most melyikőtök nő?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11553 üzenetére
Az is igaz. És nő sem vagy és kínai sem és nem Tina a keresztneved és nem Guo a vezeték?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11551 üzenetére
Akkor nem jó az avatár, mert duplán nincs fa kezed.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #11525 üzenetére
Szerk: Nem a képet nevetem ki, csak valamiért erre asszociáltam.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11481 üzenetére
Akkor viszont plusz köszönet jár Pepe091-nek is, a forrásképet ő találta. Én napokig keresgéltem, ő pedig mint mindig, pikk-pakk linkelt kettőt is. Az évek, meg a rutin.
És természetesen minden Arcképgyárosnak jár a köszönet, a belefektetett időtök és segítőkészségetek miatt.
Oil120: az a forráskép szenzációs.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #11470 üzenetére
Én is köszönöm még egyszer, nem kevés munka lehetett vele, főleg a színes-szagos háttér miatt.
Vagy az volt a könnyebbik része?
-
csuvicsuva
addikt
És ilyen gyorsan be is lett állítva? Köszönöm mindenkinek, a rajzolónak és a többieknek, akik pikk-pakk találtak nekem forrásképeket!
Megyek is elnevezni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
pepe091 #11406 üzenetére
Ez a legtisztább.
Nézzétek el nekem, hogy ilyen dekoncentrált vagyok, legutóbb a szakmunkásvizsgám előtt voltam ilyen parában, amikor annyi idős voltam, mint ahány évesen egy jobban tanuló érettségizik, de az 25 éve volt.
Egyszerűbb lett volna megvárnom a végét és utána foglalkozni ezzel, mindent rendesen átolvasva.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
pepe091 #11404 üzenetére
Ezekből maximum a második. Az elsőhöz hasonlóból kismilliót találtam, de az túl mangás/animés, nem igazán emlékeztet a karakterre.
Elvileg csütörtökön végzek az érettségi szóbelikkel, utána ráfekszek a keresésre.
Az általam linkelt elsőt lehet valami képszerkesztővel machinálni? Mert akár azzal is megpróbálkoznék.
-
csuvicsuva
addikt
Sziasztok, ismét én (problémás ügyfél leszek). Az Xbox Showcase-t nézve eszembe jutott a Hellblade és Senua karaktere, lehet, hogy mégis inkább ő lenne a befutó, de mivel elég realisztikus a karakter, gondolom az nem könnyítés, hogy videójátékból van. Keresgéltem, de nem igazán találtam egyelőre túl jó alanyokat.
Az első jobban tetszik, de gondolom azon még kellene "képregényesíteni".
-
-
csuvicsuva
addikt
Kedves Arcképgyárosok!
Erre a hozzászólásra hivatkozva inkább itt kérdezném, hogy ezekkel a képekkel tudtok valamit kezdeni, vagy teljesen más irányban keresgéljek?
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
A lényeg nem is annyira maga a karakter lenne, hanem Johnny Depp felismerhetősége.
Választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- PS Plus előfizetések
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest