Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
HoTaZo #10800 üzenetére
Akkor sem úgy indult
Utána majdnem felmondtak az arcképesek és a végén inkább engedtek egy olyan arcképet ami egyébként soha nem ment volna át
Így hamarabb vége lett.
Mivel nekem is akkoriban volt végignéztem a harcot
No offense csak ez egy emlékezetes esemény volt.
Sok szerencsét az új képhez egyébként, csak mikor láttam az új igénylést egyből beugrott az előző -
Muerte68
addikt
Nekem pld Dave Lombardo-Charlie Benante-voltak a kedvenceim,Travis Barker teljesen ismeretlen de szerintem az emberek 90%-őket sem tudná kik.
Ha valaki nem fanatikus akkor max az énekes vagy a gitáros nevét ismerik .
nekem Charlie azért is volt kedvenc mert vele találkoztam is és mivel elég régóta nem változott a pozíció így a három őstag nevét megjegyeztem
De a többi banda tagjaiból szinte csak az énekes van meg vagy a híresebb gitárosok,ráadásul a dobosok elég sűrűn cserélődnek általában.
Steven Adler pld azért maradt meg a fejemben mert elég zűrös figura volt,de a többi GNR-dobossal nem voltam kibékülve nem illettek oda vagy bérzenészek voltak.
Nagyjából ennyi dobost tudok ami nem sok
De ez már off-nak is off -
Muerte68
addikt
[kép]
Esetleg ez?
Persze csak a fej vál ilyesmi -
-
Muerte68
addikt
válasz
l.skywalker #8820 üzenetére
Hát ebből a Szűcs Judit kép a leghasználhatóbb
-
Muerte68
addikt
válasz
l.skywalker #8778 üzenetére
Szokta váltani az arculatát
-
Muerte68
addikt
a kereső 1-konkrét Batman figurát adott ki a többi csak szereplők egyéb karakterek,ha a kereső jó egy legó batman bőven beleférne a tengernyi dragonball figura között
Ha mégis több van akkor a keresőt kell újítani mert akkor az nem jó
Semmi közöm hozzá de ha ekkora fan talán megoldható lennekoxx
[link]-nekem ezt adja. -
Muerte68
addikt
Köszönet -secret--kitünő munkájáért
külön köszönet hogy a jelzés is rákerült a galléra nem gondoltam hogy ilyen kicsiben megoldható
-
Muerte68
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest