- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Köszi CactuS, Secret! Pont annyira néz ki idiótán, amennyire szerettem volna
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #9536 üzenetére
Na sziasztok!
Vissza az eredetihez, találtam egy képet ami jó alapnak csak a szemeit kell kicserélni X-re
-
Döglött Róka
veterán
Koszonom szepen a magyarazatot meg a tippet, az elso tetszik de azert meg nezelodom
Amit elismerek mint hibam az az, hogy fotoval kezdtem be meg nem neztem meg az elmult 100 kepet (ennyire nem erdekel a dolog ugyanis) Amugy elolvastam mindent.
Latod jim bcs lehet igy is, rohadtul nem trollkodtam csak kerdeztem parat. Ettol meg nem kell tiltogatni meg fenyegetozni. Beke mindenkinek.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
somogyib #9513 üzenetére
Koszonom, de honnan tudja az egyszeri igenylo az iratlan szabalyokat?
Szerinted lehet ezen amugy csiszolni ugy hogy megfeleljen a jelenlegi arculatnak?
@jim bcs: a fejjel lefele ugyanugy befele nez, gondoltam ezzel a flippel utalok a nevemre. Attol mert neked nem tetszik meg nem irottan szabalyellenes.
Tovabbra sem ertem ezt az aggressziot, tok johiszemuen, nem trollkodasbol kerdezek, de semmi mast nem kaptam, csak leugatast. Masok miert tudtak ertelmesen valaszolni?
-
Döglött Róka
veterán
Sziasztok, ide toloncoltak hogy itt kérdezzek
Van engedélyem meg minden de azt javasolták itt folytassam.
Ez mehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest