Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
csuvicsuva #11573 üzenetére
én is konzervatív vagyok.
mártírkodni ezért viszont nem szoktam
te viszont, miután egy számodra eddig csak avatárként ismert emberről kiderült, hogy egy másik régió szülötte, kicsit cizelálltabban de kb "szúrnám a tesódat" kijelentést tettél.értem a kutúra tiszteletét és hogy személyes preferenciákban magasan helyezkedik el, akár egy bizonyos fajta fizikai külső.
a gond az volt hogy ilyet JÓ barátnak sem mondanék. nemhogy egy kvázi ismeretlennek. -
válasz
csuvicsuva #11570 üzenetére
Nem vitát akarok indítani, ezért ha lehet, ne offoljuk tele a(z off) topikot, viszont, ha már feltetted a kérdést:
— Valakit szeretni a származása miatt ugyanolyan, mint amikor pl. a külleme alapján (nagy keblek, formás derekak, szexi izmok) választasz valakit.
Ez teljesen rendben van persze, de nem mindenki örül az ilyennek.— A fórum nem társkereső, és ha lenne húgom/nővérem, bizos, hogy nem engedném egy vadidegen közelébe. (Pláne olyasvalakihez, aki nem az egyént nézi, hanem a származását.)
Nekem ez a kettő volt az, ami hirtelen zavart a megjegyzésedben.
-
fattyu
veterán
válasz
csuvicsuva #11566 üzenetére
hát.
ez nem volt szép. -
válasz
csuvicsuva #11566 üzenetére
Ha lenne se adnám oda neked
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva #11559 üzenetére
Egyikük sem, de a poén az, hogy Dr. 444Hertz tényleg japán srác, csak itt lakik MO-n.
-
somogyib
őstag
válasz
Szerintem négyünk közül Te.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
-
válasz
csuvicsuva #11554 üzenetére
Kínai nem vagyok, de japán igen
(tényleg)Viszont a vércsoportomat (B+) és a horoszkópomat (mérleg) már nem árulom el, ha valaki ismerkedni akar velem, állok rendelkezésre privátban
-
válasz
csuvicsuva #11552 üzenetére
Ha jól tudom, remegő hóhörcsög sem vagyok...
-
válasz
csuvicsuva #11547 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #11525 üzenetére
Szerk: Nem a képet nevetem ki, csak valamiért erre asszociáltam.
-
válasz
csuvicsuva #11479 üzenetére
Én köszönöm mindenkinek! :)
Egyébként, ha jó a forrás (vagyis köze van az összefoglalóban leírtakhoz), akkor nem vesz el olyan sok energiát egy-egy arckép megrajzolása.
Már egy jó ideje tervben van egy naprakészebb útmutató írása a jó forrás kereséséhez, de például a háttér összetettsége vagy a színek jelentenek a legkisebb kihívást – az előbbi mindegy, az utóbbi pedig szabadon állítható.
Akkor vesz el több energiát egy rajz, ha több fantázia kell az arcképgyáros részéről, mint amit a rajz nyújt, mint forrás.
Ilyen például: ráncok egyszerűsítése, szarvak méretezése, nem létező nyak kiegészítése, vagy éppen a szőrzet árnyékolása stb.
Csuvicsuva arcképe például kifejezetten kellemes projekt volt, bár ott is sakkozni kellett az ányékkal -
válasz
csuvicsuva #11414 üzenetére
Okés, beraktalak.
-
válasz
csuvicsuva #11405 üzenetére
Nem lehet mahinálni, de ezek szerint csak nem sikerült elolvasni rendesen a szabályokat, mert itt világosan le van írva, hogy miért.
Töröltelek az összefoglalóból, amíg eldöntöd, hogy mit szeretnél.
-
válasz
csuvicsuva #11403 üzenetére
-
válasz
csuvicsuva #11397 üzenetére
Oké, beraktalak az összefoglalóba. Majd az arcképgyáros, aki készíti választ a kettő közül.
-
válasz
csuvicsuva #11394 üzenetére
Ez az irány nem igazán jó. A rajzos forrás nem azt jelenti, hogy ténylegesen egy rajz legyen. Az általad linkeltekkel is ugyanaz a baj, ami a fotókkal is, túlságosan 3D-s, fotorealisztikus, így sokkal sokkal több munkával lehetne csak belőle bármit is kihozni, ami a végén lehet hogy nem is adná vissza azt, amit szeretnél. Ezek sem a legoptimálisabbak, de ilyesmi vonalon kellene elindulni: [link] [link]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
csuvicsuva #11394 üzenetére
Inkább ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest