- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fi:zi'k #4149 üzenetére
Én speciel pen toolal kontúrozok általában (mióta Tamoo leb@szott párszor mert szőrösek voltak a konturjaim
).
Aztán utána stroke path parancs, és az aktuális brush mérettel ki is húzza a kijelölt path-eket.
Érdemes akár külön csoportokba rendezni a patheket is (külső - belső kontúrok, és külön le szoktam választani a szájak és a szemek területét, mert azzal sokszor játszani kell).
Ez hosszabb, de szebb eredményt ad.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
fi:zi'k #4149 üzenetére
Én majdnem minden esetben kézzel, ecsettel kontúrozok (kellemesebb lenne digit. táblával, de egyelőre egérrel nyomom), max. a külső körvonalakat oldom meg "Inner-Outer Glow"-val, csak ahhoz meg szépen meg kell tisztogatni az éleket.
A kontúrok megfelelő vastagsága nagyban függ az aktuális képtől is. Mindig méretezd le kész képet, próbálgasd, hasonlítgasd össze az eddigi képekkel, esetleg dobd be ide véleményezésre.
Én sem nyomom még régóta, de amiben tudok, szívesen segítek.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
fi:zi'k #4071 üzenetére
Minél nagyobb, annál jobb, de olyan 4-500 pixelesnél nagyobb nem feltétlen kell. Úgy értem, hogy attól, hogy több ezer pixeles, nem biztos, hogy jobb lesz.
De egyébként változó, hogy mekkora kell minimum. Ez a képtől is függ. Ezt a Lokit pl. ebből csináltam. Könnyen át lehetett rajzolni, mert határozott vonalai voltak, viszonylag homogén felületekkel. Szóval annak ellenére, hogy maga a fej milyen apró, elég hálás volt vele dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest