- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélem, az alábbi még belefér a topik kereteibe
Könyvborító készítéséhez keresek ügyes grafikust (természetesen díjazás ellenében). Ha valaki szívesen vállalna ilyen munkát, kérném, hogy dobjon egy privát üzenetet.
-
én is köszönöm Peterson_ mester kitűnő munkáját, ill. a kapott tanácsokat. Gromittól nem szerettem volna megválni, úgyhogy nagyon örülök, hogy sikerült megoldást találni a cross-franchise elképzeléseimre
-
válasz
Peterson_ #3130 üzenetére
OK, kíváncsian várom
a jelenlegi Gromitból nekem nincs nagyobb verzióm, Ndruu csinálta anno (2009. április), megkérdeztem tőle, azt mondta, hogy nagyobban újra kellene csinálni. meg tudom kérni erre, ill. fel tudom tenni azt a képet nagyobban, amiből a mostani készült - mit látsz a legjobbnak?
ill. este javaslok pár puskát is. -
válasz
Peterson_ #3127 üzenetére
aha, értem a dolgot. ehhez a pózhoz viszont tényleg egy puska passzol - és akkor az sem gond, ha a fejébe belelóg egy kicsit, egy masszív shotty mögé hajlamos elbújni az ember
tudsz ebből nekem egy végleges verziót alkotni? a fegyverre fordítható pixelek számából úgy tűnik, a Borderlands 2-es utalás felejtős, innentől bármilyen puska jó. ill. legyen egy kicsit morcosabb az eb. nagyon köszi
@koxx & Tamoo: értem. elképzelni elképzeltem, csak reménykedtem, hátha valaki ügyesebben képzel
-
sziasztok!
konzultációt szeretnék kérni
Tamoo véleményéből és Peterson_ javaslatából kiindulva megpróbáltam egy vázlatot összerakni, hogy is nézne ki Gromit felfegyverezve. az első eredmény (2 Unkempt Harold pisztollyal) így néz ki - szép az nem lett (grafikai antitalentum vagyok), de az nagy vonalakban látszik rajta, milyen elképzelés van a fejemben. a második javaslattal nem tudok zöldágra vergődni - akárhogy helyezem el Gromit előtt a pisztolyt, irtó esetlenül fest
mi a véleményetek, lehet ebből profilképet csinálni?
köszi,
g
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest